Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

roli

Cytat: dsfa5 w Grudzień 25, 2011, 11:23:53 AM
w przerwie miedzy klotniami i pociskaniami siebie powiedzcie jak mozna dostac pety te "lepsze".widze jak pomykaja ostatnio nukerzy z tymi petami "shamanami" i tak mnie zainteresowalo jak go dostac ;)
z donate za euro :}

r3ni

Ja bym chciał tylko info który co daje ;) Bo w sklepie nie jest nic wyjaśnione :(
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

dsfa5

z l2Store shopu mogę je dostać? a macie moze jakis dokladniejszy opis o nich?

montezuma

Cytat: r3ni w Grudzień 25, 2011, 12:07:44 PM
Ja bym chciał tylko info który co daje ;) Bo w sklepie nie jest nic wyjaśnione :(

shaman - dla nukerow , daje emp/acu/con i recharguje (ilość recharge to ok 30% kury 76+)
zolw - bufy dwarfa na armor i weapon, leczy i chyba recharguje, warty ponieważ bufy się nie stackuje z bufami 85+
??? - dla warrira, bufy haste/dw? i leczy, nie znam go ponieważ nie ożywałem.

Wszystkie 3 pety nie zjadają exp. IMO dobry jest jedynie żółw, może dla nukera takze shaman
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

dsfa5

Cytat: montezuma w Grudzień 25, 2011, 12:45:33 PM
shaman - dla nukerow , daje emp/acu/con i recharguje (ilość recharge to ok 30% kury 76+)

czyli ogolnie nic specjalnego?mam kure na 60 lvl.lepiej z nia expic?jak podales recharge jest dosc slaby tego pet shamana

Vraghor

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=26395.0

ja biegam z white weasel - daje wszystkie bufki potrzebne lucznikowi (focus i death whisper tez) , healuje major healem a czasem i greater healem, no i bije dosyc mocno - ma nawet backstaba. nie zzera tez expa. najlepszy item z premium shopu imho.
retired

Roxis

W tym godzie cos zmienili z dropem attribute stone... ?

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Shen

Cytat: Vraghor w Grudzień 25, 2011, 01:19:13 PM

ja biegam z white weasel - daje wszystkie bufki potrzebne lucznikowi (focus i death whisper tez) , healuje major healem a czasem i greater healem, no i bije dosyc mocno - ma nawet backstaba. nie zzera tez expa. najlepszy item z premium shopu imho.
Te pety maja 83lvl z tegp co tam jest napisane. Mozna ich uzywac jak ma sie np 40lvl na postaci?

roli

asdf1movie

co do tych petów, kiedys na l2j widzialem takiego podobnego do małpy, white wassel czy jakos tak sie nazywal.
mianowicie posiadał uber obszarówke, atri fire, cos jak to sorca 81-meteor praktycznie bez reusu, pdef-mdef tez pokaźny takze na 60+ lvlu bufowalo sie go i zabieralo w IT/Pagan aoe na kilka godzin sporo expa jak by nie patrzec
ma ktos jakies dokladniejsze info czy tu jest taki zwierz?

r3ni

Możesz mi tylko jak on się nazywa w grze ? Monkey king ? Bo w IS są inne nazwy.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

kamiil

Acid

One są na stałe czy na ileś czasu?

Shen

One chyba sa za 39 centów na 5h, bo innych petów nie znalazlem w sklepie.

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Kepos

Kocham takich kozaczków like screamforme (przebudzony łuk) wczoraj na PI wykurwiał mi magów z consta na hita/dwa, a jak w nocy go na swampland z enchanterem na plecach spotkałem to spłynął dość szybko :F

Kepos

roli

Cytat: Roxis w Grudzień 25, 2011, 02:53:11 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 25, 2011, 01:58:30 PM
Cytat: roli w Grudzień 25, 2011, 01:28:06 PM
Cytat: Roxis w Grudzień 25, 2011, 01:20:30 PM
tak, -_-' :D

drop rly goood :beksa:

To jest popier... ja chce -_-' atri xD
jedyna rada to chyba z mentora wy ciągać te atri event +60 czy tam +150 w jednym i dopiero w R grade wstawiać odbindowując itemy scrolem za 5 kampanii :S

bula

thorrum

Cytat: Kepos w Grudzień 25, 2011, 03:16:33 PM
Kocham takich kozaczków like screamforme (przebudzony łuk) wczoraj na PI -_-'ł mi magów z consta na hita/dwa, a jak w nocy go na swampland z enchanterem na plecach spotkałem to spłynął dość szybko :F

A jak ja kocham kozaczkow ktorzy na enchater buffie w 6 nukerow kampia tunel na PI i rzucaja  4 banki na 2 osoby

drezyna

Cytat: roli w Grudzień 25, 2011, 03:50:25 PM
Cytat: Roxis w Grudzień 25, 2011, 02:53:11 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 25, 2011, 01:58:30 PM
Cytat: roli w Grudzień 25, 2011, 01:28:06 PM
Cytat: Roxis w Grudzień 25, 2011, 01:20:30 PM
tak, -_-' :D

drop rly goood :beksa:

To jest popier... ja chce -_-' atri xD
jedyna rada to chyba z mentora wy ciągać te atri event +60 czy tam +150 w jednym i dopiero w R grade wstawiać odbindowując itemy scrolem za 5 kampanii :S

Na Innovie nie ma Mentoringu.

HellSign

Cytat: Prokrastynator w Grudzień 25, 2011, 09:00:33 AM
dla bardziej kumatych niz Hellsign, pytałem czy ktos z grajacych tutaj ma konto na shilen

btw.
Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 24, 2011, 07:32:14 PM
Jaki weapon ci wpadł?:P
Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2011, 09:49:27 PM
2 hand mage blunt
Cytat: HellSign w Grudzień 25, 2011, 01:46:02 AM
BTW jaka broń Ci wyleciała Kamil?

jesteś retardem, no nie?

poza tym, po tym temacie http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46089.0.html masz jeszcze czelnośc pysk otwierac i kogos retardem nazywać? wracaj do scamowania dzieciaku.

Bardzo się przejąłem, tak tak nie oddałem własnego EQ i jestem scammerem, chłopcze jesteś retardem to nie topik shilena.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

Ty jednak jesteś za tepy żeby kontynuowac z Toba rozmowe :D
btw. ładny popis z tym tematem o privach, jestes lepszy niż Raziel w czasach świetności
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Vraghor

Cytat: Shen w Grudzień 25, 2011, 01:26:01 PM

Te pety maja 83lvl z tegp co tam jest napisane. Mozna ich uzywac jak ma sie np 40lvl na postaci?
nie maja, na razie mozna kupowac tylk tez zwykle bo na nie sa tylko kupony w primeshopie, sumonujac go dostaje twoj lvl i dinga razem z toba - wiec jak przysumonuje majac 40 lvl to on bedzie mial 40 lvl jak go odwolasz i wbijesz np 50lvl to sumonujac go dingnie do 50lvl

@reni
sklep - kupon, -> dimensional merchant -> pierwsza chyba albo druga opcja
retired