Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: Roxis w Grudzień 25, 2011, 01:20:30 PM
W tym godzie cos zmienili z dropem attribute stone... ?
Wyobraź sobie vadoxa który w 5h farmu w FOG wydropił chyba z 3 czy 5 kamieni

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Wyobrazcie sobie pt magow, ktore w h5 dropilo kilkaset kamieni wind na karikowie w kilka h, teraz wydropi kolo 10-15, wiec atri stony dla bogaczy ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 25, 2011, 08:16:52 PM
Wyobrazcie sobie pt magow, ktore w h5 dropilo kilkaset kamieni wind na karikowie w kilka h, teraz wydropi kolo 10-15, wiec atri stony dla bogaczy ; p

w pve elemental atribut nie jest potrzebny, przynajmniej po 85+ , mooby maja tak duże resist ze przyrost dmg z broniami 300 atri jest rzędu 10%. A do 85 można spokojnie dobić i bez atributow w broni.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

Sam mowilem przeciez, ze kto wpadlby na pomysl wkladania atri stonow do s grade, bylby idiota i ich ceny beda bardzo wysokie. Atri jest obecnie glownie pod pvp

Cat Drama Maker

jac0l

Do 40 lvl co jest bardziej wydajne? normalny exp czy questy? :noob:
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Alarion

questy raczej, tym bardziej, że już spoty wolniejsze.

Cat Drama Maker

Polopiryn

Questy z expem, idzie lightowo. Po 50 jest z tym ciężej :D. (forsaken jest chu****)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shen

Questy masz do 36, potem trzeba dobić na mobach do 38[ z pa chyba nie trzeba], quest na zmiane profy i masz 40. Dalej quest w IT ktory gdzies na 43 wbija.

r3ni

Musiałeś coś pominąć, questy masz do 38, potem Q na profe i masz od razu 41, quest pod IT i masz 43, dalej kamy, daily i normalny exp.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Shen

Na wasteland kończyłem z 36lvl gdzie trzeba wydropić 20 itemów a dalej już nie dostawałem żadnego questa.

Ulquiora

Po drodze był jeden q którego nie trzeba było brać na wasteland ale był. Trza było ubić jakieś mrówy patrol/captain i jakieś ala mini tygrysy? Nvm i z tym q masz 38 i dalej taj jak mówi r3ni

Polopiryn

Ulq ma racje, pierwszy jest na 20 itemów , a drugi ten z pajączkami i tygryskami :) Ogółem z questami spokojnie dobijesz 38
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

HellSign

Cytat: jac0l w Grudzień 25, 2011, 09:08:22 PM
Do 40 lvl co jest bardziej wydajne? normalny exp czy questy? :noob:

1-85 :

Droga a (Z boxem enchantera)
AOE lub 1v1 na mobach x MAX HP

1-85 (od zera do bohatera)
1-40 Only questy
40 - Daily+ Paliaki + Kamy + Farm (Party matching najlepiej TOI/FOG)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

EsTeCzteryRkA

coz za porada! :D
l2 od kiedys pamietam nigdy nie bylo gra w ktorej robilo sie questy dla expa(tak jak w wowie swtorze itd)
takze exp > questy
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

asdf1movie

a na 40+ moge isc tez na outlaw vos woa i fog i swampland czy nie bardzo? tylko to toi? :D

EsTeCzteryRkA

isc mozesz, tylko nie wiem co masz tam zamiar robic :D

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

g4ce

Na 40+ idziesz do CT2. Wbijasz tam 51-52 robisz paliake, masz b grade idziesz do toi.
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

kamiil

pytanie do jaco i do r3niego

jak tam wasze ooww, pamietacie jak pisalem ze to fail klan ?? next time sluchajcie goscia ktory ogarnia to  hahaha hahaha hahaha

fero323

r3ni to już nie jest w ooww, jego cp uciekło jako jedno z pierwszych, jak szczury z tonącego okrętu :P

Vraghor

retired

HellSign

Cytat: EsTeCzteryRkA w Grudzień 25, 2011, 11:42:59 PM
l2 od kiedys pamietam nigdy nie bylo gra w ktorej robilo sie questy dla expa(tak jak w wowie swtorze itd)
takze exp > questy

zmienili na godzie

+ magowie od 77 robia q na PI (15min ~~ 15kk exp)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Redbox

Uploaded with ImageShack.us

ups 66 kun nikt go nei chce do kalnu a czysci sam pavels :(((
LF kLAN!

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Cytat: HellSign w Grudzień 26, 2011, 01:12:37 AM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Grudzień 25, 2011, 11:42:59 PM
takze exp > questy

zmienili na godzie

+ magowie od 77 robia q na PI (15min ~~ 15kk exp)
zakładając, że jest mocno zawalone
jak jest prawie pusto to idzie zrobić w ok 10min 3 razy

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

nie lubie Cie arik. Nie pochwaliles mojego niebieskiego konia z ogromnym m atakaiem . foch.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

aha:D takze widze ze wszystko idzie ku jednemu kierunkowi (czyt wow)