Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Cytat: Alarion w Listopad 12, 2012, 08:06:33 PM
od takie tam z serii dudservidors, zeby kamilek sobie mógł bzdury popisać ; p

Uploaded with ImageShack.us

fixed

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Kamal w Listopad 13, 2012, 08:27:00 PM
Cytat: Alarion w Listopad 12, 2012, 08:06:33 PM
od takie tam z serii dudservidors, zeby kamilek sobie mógł bzdury popisać ; p

Uploaded with ImageShack.us

fixed
masz u mnie piwo :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

endriuu

Ciekawe jak je kupisz jak Ty niepelnoletni jestes  :D

xRelapse

gierojj

nie kopcie lezacego. amiras mial przybite w gimnazjum lama i go na przerwach lali z otwartej i rzucali szeryfy na twarz i plecy. rodzicie rozkladali rece i mu wmawiali, ze jak bedzie dla wszystkich mily to sie ten horror skonczy. i teraz sa efekty jak staje na glowie zeby sie przypodobac sanhique czy tastybee, ktore tymczasem w gimnazjum mialy zwolnienie z wuefu i teraz ich stawy dzwigaja tego skutki.

peace

Shanique

a ty co... przyjaciół szukasz, że się tak narzucasz?

gierojj

Cytat: Shanique w Listopad 14, 2012, 03:53:45 PM
skoro na zywo bym ci nawet na czesc nie odpowiedzial, skad w ogole sobie uroilas ze szukalbym z toba kontaktu w internecie? masz amirasa, jemu wyslesz dwukropek z gwiazdka i bedzie sie spuszczal wiadrami.

Shanique

Cytat: gierojj w Listopad 14, 2012, 04:03:13 PM
skoro na zywo bym ci nawet na czesc nie odpowiedzial, skad w ogole sobie uroilas ze szukalbym z toba kontaktu w internecie? masz amirasa, jemu wyslesz dwukropek z gwiazdka i bedzie sie spuszczal wiadrami.
skoro ciągle mnie wspominasz w postach... widać czegoś ci brakuje

gierojj

Cytat: Shanique w Listopad 14, 2012, 04:21:19 PM
Cytat: gierojj w Listopad 14, 2012, 04:03:13 PM
skoro ciągle mnie wspominasz w postach... widać czegoś ci brakuje
jedyne co masz do zaoferowania to wlasne pole grawitacyjne.

populacja graczy serwera core stwarza dosc ograniczone pole do popisu, tastybee zawinela sie i zeszla z synem-kretynem do podziemia, slomensk, lermpatus, pracownik biurowy dostrzegli swoja groteskowosc i umilkli, a cala reszta mnie straszy sadem i prawnikami. kto wiec zostal?

Mel

Ja i moja pała
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Arimas

Cytat: endriuu w Listopad 14, 2012, 02:31:44 PM
Tiaa

Wpadnę do ciebie do knajpy i mi kupisz  :D

Btw. błazen forumowy: postaraj się lepiej bo twoje zdolności jasnowidza coś nie działają  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Cytat: Arimas w Listopad 14, 2012, 05:43:22 PM
Cytat: endriuu w Listopad 14, 2012, 02:31:44 PM
Tiaa

Wpadnę do ciebie do knajpy i mi kupisz  :D

Btw. błazen forumowy: postaraj się lepiej bo twoje zdolności jasnowidza coś nie działają  :D
kula-szpiegula mu się zepsuła :D

Kard

Cytat: gierojj w Listopad 14, 2012, 04:26:08 PM
populacja graczy serwera core stwarza dosc ograniczone pole do popisu, tastybee zawinela sie i zeszla z synem-kretynem do podziemia, slomensk, lermpatus, pracownik biurowy dostrzegli swoja groteskowosc i umilkli, a cala reszta mnie straszy sadem i prawnikami. kto wiec zostal?
i znów dają przepustki w psychiatryku ...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

blacktyger

Zawsze na bieżąco - trzeba przyznać, że trzyma rękę na pulsie.

Cytatskoro na zywo bym ci nawet na czesc nie odpowiedzial,

Gimbaza zawsze wychodzi, prędzej czy później - takimi priorytetami w życiu kierują się tylko under 15.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

asdf1movie

kazdy ma swoje pjorytety, wady zalety obowionzki costam costam podroz do przyszłosci elo jestem najwiekszym fanem PFK mimo ze mam 13 lat to słucham ich od zawsze i bylem na wszystkich koncertach, pozdrufka dla ziomow, tylko polski hh z podziemia !!!11

DredziQ

Cytat: gierojj w Listopad 14, 2012, 03:31:12 PM
nie kopcie lezacego. amiras mial przybite w gimnazjum lama i go na przerwach lali z otwartej i rzucali szeryfy na twarz i plecy. rodzicie rozkladali rece i mu wmawiali, ze jak bedzie dla wszystkich mily to sie ten horror skonczy. i teraz sa efekty jak staje na glowie zeby sie przypodobac sanhique czy tastybee, ktore tymczasem w gimnazjum mialy zwolnienie z wuefu i teraz ich stawy dzwigaja tego skutki.

peace
Weź coś poruchaj w końcu.

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Listopad 14, 2012, 06:16:41 PM
Cytat: gierojj w Listopad 14, 2012, 04:26:08 PM
i znów dają przepustki w psychiatryku ...
I widać ze się nawet załapałeś na jedną :)

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

gierojj

to uczucie gdy tak slepo wierzysz ze 150 cm na 70 kg to perfekcyjne wymiary dla kobiety, a nie chinskiego sztangisty.

niezly tu panuje przekroj spoleczenstwa:

1. amiras opluwany licealista z morda jak pizza i przybita lamus z gimnazjum
2. dyma pragnacy byc uczelnianym jebaka, ktory opisuje jak to sie najebal i obudzil na dzialce w wannie z lodem i bez watroby
3. pracownik biurowy, ktory udaje ze nie widzi braku szacunku w oczach zony majacej go za nieudacznika
4. aralion, ktory jest po prostu grubym lamusem zalewajacym sie potem po przejsciu jednego pietra i szepczacym inkantacje czarow z l2 za kazdym razem gdy ktos mu jedzie po rajtach
5. slomensk, ktory jest tak wielkim randomem, ze nawet jego zona nie wie jak mu jest na imie i po prostu podaje mu zur i konfitury bez slowa
6. tastybee, 45 letnia matka-kretynka, ktora nawet nie umie pomoc synowi z zadaniem z ulamkow, bo to poza jej mozliwosciami

o sanqhiue nie pisze, bo jeszcze sie ucieszy, ze ktos zwraca na nia uwage.

walczymy o cos.

Shanique

w całej tej prezentacji zapomniałeś o sobie, tak usilnie próbującym zostać zauważonym, że zakładasz setne konto na forum, aby choć przez chwile móc trolować. Już nawet nikt się nie śmieje z twoich postów, bo są monotonne.

Pozwól, że przedstawię światu twoją osobę:
Jesteś 40 letnim, bezrobotnym, rozpitym, sfrustrowanym gościem, który mieszka z upośledzoną na umyśle matką, bo żadna normalna kobieta nie uraczyłaby cię nawet przelotnym spojrzeniem... kiedyś miałeś firmę, która zajmowała się remontowaniem cieknących szamb, szumnie nazywaną na forum "firmą remontową"... niestety splajtowała i od tamtej pory postanowiłeś, że będziesz ubliżał każdemu, któremu się wiedzie lepiej niż tobie.

:D

ups, chyba właśnie nakarmiłam trolla... ale co tam, trolle też muszą czasem dostać jakiś ochłap :P

gierojj

napisac grubej babie, ze jest gruba i od razu sie spina.

Shanique

Shen