Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: kamiil w Listopad 09, 2012, 02:04:43 PM
Cytat: bula w Listopad 09, 2012, 01:59:17 PM
Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 01:56:38 PM
no, lepiej nie móc się zalogować do gry i / lub grać z lagami, niż grać normalnie kilka chwil bez noblesa : D
pvp bez noblesa bo admin priva cos zepsul i wylaczyl ... umm, lepiej pomeczyc sie z loginem )

pvp na core  hahaha

ja zadnych problemow nie mialem z loginem :)
bo grasz na nocnej zmianie :D

kamiil

Cytat: bula w Listopad 09, 2012, 02:06:03 PM
no, lepiej nie móc się zalogować do gry i / lub grać z lagami, niż grać normalnie kilka chwil bez noblesa : D
pvp bez noblesa bo admin priva cos zepsul i wylaczyl ... umm, lepiej pomeczyc sie z loginem )

pvp na core  hahaha

ja zadnych problemow nie mialem z loginem :)
bo grasz na nocnej zmianie :D

:D na rannej tez nie ma  8)

Alarion

pvp na core  hahaha

kamilek i pvp  hahaha

lecimy dalej na wysokim poziomie dyskusje? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 02:11:13 PM

pvp na core  hahaha

kamilek i pvp  hahaha

gdzie ja pisalem cos o moim pvp ;>

xRelapse

Cytat: tytusDeZoo w Listopad 09, 2012, 01:44:31 PM
Cytat: xRelapse w Listopad 09, 2012, 12:23:36 PM
Śmieszna to jest społeczność tej gry (l2), która czym więcej i dłużej gra w tą grę, tym bardziej głupieje.

No to ty musisz strasznie duzo grac ...
Twoje "riposty" są tak błyskotliwe, że aż szkoda kruszyć takiego suchara. Uważaj co chcesz, tak bardzo mi z tego powodu wszystko jedno ;) Ja się odcinam od waszych dziecinnych kłótni, które nigdy nie mają końca.

bula

btw pierwszy post na 666 stronie

/instawin

Alarion

Cytat: kamiil w Listopad 09, 2012, 02:12:59 PM
Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 02:11:13 PM

pvp na core  hahaha

kamilek i pvp  hahaha

gdzie ja pisalem cos o moim pvp ;>

Dlaczego ty się w ogóle na temat pvp wypowiadasz? ; >

Cat Drama Maker

Shanique

też chcę być na 666 stronie, a co!

marnow

Ja też....

Wszyscyście są gupi ...to dodaję żeby na temat było.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Alarion

Cytat: kamiil w Listopad 09, 2012, 02:51:40 PM
a ty  :D

co "a ty"? to miało być pytanie? czy twierdzenie jakieś, którego logiki nie rozumiem : )

jak 666 strona  to muszę tu być \m/

Cat Drama Maker

Draghar

NotTheFakeTazman

Cytat: Dyma w Listopad 09, 2012, 10:44:57 AM
Czyli mówisz Tazman, ze preferujesz tylko zwykły hejt, gdzie nei trzeba przytaczać argumentów, a już broń Boze cos liczyć. Chociaż ja słyszałem, że podobno przy każdym epicu stawiasz sklepik i każdy kto chce sie bić musi kupić wooden arrow za 1 adenę i potem sprawdzasz online, jak jest poniżej 5k to admin blokuje login na kilka godzin i dlatego te problemy z wbiciem na serwer...

aaa jeśli w 1 poście odpisuje sie kilku osobom to zazwyczaj sie to zaznacza

Argumentow do czego? Jak ktos ci mowi "twoja stara" to przytaczasz wyniki dna ze to wcala nie jest "twoja stara"? Musze cie zmartwic ale raty na rpg sa duzo mniejsze niz byly na core i niestety nie podjalem sie grania tam. Moj blad z tym multi postem.

Dyma

sprawdzam czy załapałem sie na 666, zaraz pójdzie edit ;p

/edit: yeee udało sie :)

@bula
nie gram w l2 bo nie mogę, ale l2 sie ciągle interesuję, poza tym nie wyczaiłeś kontekstu "rozmowy" z Tazmanem.

@Taziu
Ty podałeś, że ludzi na aq>niż coś tam. Wiadomo, że nie wiesz ile ich jest, ale ja to odebrałem tak, że skoro ludzi jest tam > niż gdzieś tam to ten 2gi musi być syf; jakby ilość tych k był wyznacznikiem jakiejś jakości(oczywiście w jakimś tam wymiarze ma to znaczenie, ale nei jest główną miarą). Moje wyliczenie to też był zwykły ... bo nie o to chodziło. Myślałem po prostu, ze podejmiesz dalej jakieś flamowanie z tym związane. Tak samo wojny serwerów to chyba jest elem jakiejś tam kroniki, a nei potrzeby serwrów z niskim online jak to odpowiedziałeś Alarionowi, że rpg z takim online tego nie potrzebuje.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

Cytat: Dyma w Listopad 09, 2012, 05:06:48 PM
Ty podałeś, że ludzi na aq>niż coś tam. Wiadomo, że nie wiesz ile ich jest, ale ja to odebrałem tak, że skoro ludzi jest tam > niż gdzieś tam to ten 2gi musi być syf; jakby ilość tych k był wyznacznikiem jakiejś jakości(oczywiście w jakimś tam wymiarze ma to znaczenie, ale nei jest główną miarą). Moje wyliczenie to też był zwykły ... bo nie o to chodziło. Myślałem po prostu, ze podejmiesz dalej jakieś flamowanie z tym związane. Tak samo wojny serwerów to chyba jest elem jakiejś tam kroniki, a nei potrzeby serwrów z niskim online jak to odpowiedziałeś Alarionowi, że rpg z takim online tego nie potrzebuje.

ale pieprzysz synek teraz  :D niektórzy z was choćby, dostali ironią prosto w ryj to by nie skumali,
btw. dziw bierze że są jeszcze jacyś desperaci co bronią Core :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

pokit

Cytat: Prokrastynator w Listopad 09, 2012, 05:49:34 PM

ale pieprzysz synek teraz  :D niektórzy z was choćby, dostali ironią prosto w ryj to by nie skumali,

serwer ma się dobrze, wiec nie wiem o czym piszesz synek.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: Prokrastynator w Listopad 09, 2012, 05:49:34 PM

czyli według Ciebie moje ost posty to obrona Core?
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

pokit

jasne ari, jasne, tak jakbym sie ja czy kto kolwiek kto tu zaglada od czasu do czasu przejmowal belkotem jakis wymoczkow.

Prokrastynator

Cytat: pokit w Listopad 09, 2012, 06:08:52 PM
jasne ari, jasne, tak jakbym sie ja czy kto kolwiek kto tu zaglada od czasu do czasu przejmowal belkotem jakis wymoczkow.

dlatego nikt z nas nie przejmuje się waszym bełkotem, to nic osobistego, po prostu lubimy się z was pośmiać

Cytat: Dyma w Listopad 09, 2012, 06:04:35 PM

tu nie chodzi o obrone Core, tylko zrobiłeś analize matematyczną, tak jakby pisał na powaznie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

Mi chodziło tylko o to, że to tak wygląda ;D

marnow

Macie racje... muszę zacząć wszystko od nowa na jakimś lepszym serwerze. Plz podajcie mi jakiś oficjalny serwer (bo stare kroniki mi się znudziły) gdzie gra dużo ludzi.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Dyma

Cytat: Prokrastynator w Listopad 09, 2012, 06:24:39 PM

dlatego nikt z nas nie przejmuje się waszym bełkotem, to nic osobistego, po prostu lubimy się z was pośmiać

Cytat: Dyma w Listopad 09, 2012, 06:04:35 PM

tu nie chodzi o obrone Core, tylko zrobiłeś analize matematyczną, tak jakby pisał na powaznie
jeśli według Ciebie działania matematyczne na poziomie 4 klasy podstawówki świadczą o pisaniu na poważnie to...

Ale skończmy temat bo 666 się kończy chyba, że Razielowi cos strzeli to znowu będziemy sie bili o 1st 666 ;p
Update:

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted