Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

a teraz przeczytaj swoją wypowiedz jeszcze raz i pomysl dlaczego tak jest z l2?

roli

Cytat: montezuma w Listopad 08, 2012, 06:32:45 PM
Mass pvp o antka w nowej kronice :)

http://www.youtube.com/watch?v=4doMLeLOJmo
Ładna muzyka, powiedz tylko skoro jeszcze grasz na NCw, czy dużo graczy biega na rangerach (no hatin just asking).
Bo botów podejrzewam, że dalej sporo. A największy legit player Martelx poszedł na Chronosa.

Dyma

Cytat: Shen w Listopad 08, 2012, 06:31:22 PM
Dyma juz dawno quita zaliczyl a najwiecej ma do powiedzenia na temat online  :)
A Tazman jeszcze wcześniej....
Poza tym online na ru można/można było sprawdzić na stronie. I jak pisałem - po co porównywać serwery na zupełnie innym etapie, równie dobrze mogę napisać, że Core miało online jak 2 lub 3 serwery x15 rpg w tym samym czasie i inne bzdety. A merge serwerów był głównie ze względu na fail tego 2giego.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

666

In The Name Of Satan ...

NotTheFakeTazman

Cytat: Dyma w Listopad 08, 2012, 09:56:40 PM
Cytat: Shen w Listopad 08, 2012, 06:31:22 PM
Dyma juz dawno quita zaliczyl a najwiecej ma do powiedzenia na temat online  :)
A Tazman jeszcze wcześniej....
Poza tym online na ru można/można było sprawdzić na stronie. I jak pisałem - po co porównywać serwery na zupełnie innym etapie, równie dobrze mogę napisać, że Core miało online jak 2 lub 3 serwery x15 rpg w tym samym czasie i inne bzdety. A merge serwerów był głównie ze względu na fail tego 2giego.

Ty jestes naprawde glupi, moj post o online rpga byl w odniesieniu do Alariona server warow a nie porownywania onlinow na roznych etapach serverow itp itp...

3-4k na Core... widze nigdy nie grales na serverze z takim onlinem... tyle to mial core w pierwszym miesiacu po 2-3 bylo max 2 teraz pewnie kolo 1k do 1.5k w weekendy na siegach, ale wiem bawicie sie swietnie.

Co do padania servera, jak sobie wyobrazasz firme ktore nie przynosi zyskow? Ze ktos bedzie wam charytatywnie trzymal server? Ruski maja jeszcze kilka serverow ktore moga mergnac, ncsoft mial kilka serverow zostalo im ile? 2 z onlinem po 2k? A co ma innova? Server ktory nie ma nawet roku a byl juz mergowany a jego online jest tak zalosny ze nawet licznika nie pokaza do tego lineage god+ stara sie konkurowac z nowszymi i lepszymi grami wiec na nowych graczy fanatykow takich jak przyciagalo stare l2 nie ma co liczyc. Nie wiem kiedy padnie ale moge sie zalozyc ze innova eu bedzie pierwsza z "3" firm ktora oglosi ze zwija interes albo was gdzies tam odda do ruskow zeby merga z ich serverami zrobic. Chcialem tylko dodac ze mieli otwierac servery jeden po drugim dla kazdego kraju, dlaczego tego nie robia?

kamiil

Cytat: 666 w Listopad 08, 2012, 10:59:09 PM
http://l2on.net/

online ru offa + niektórych ru privow )

online rpg pnizej 10k dead server  tylko 9880

nawet ni wiedzialem ze u ruskich jeszcze 14 erwerow jest :o  wiec u nich to nie padnie

piszcie petycje zeby was przeniesli na russ inove  :)

Dyma

Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 08, 2012, 11:26:38 PM
Ty jestes naprawde glupi, moj post o online rpga byl w odniesieniu do Alariona server warow a nie porownywania onlinow na roznych etapach serverow itp itp...
czyli jak pisałeś do Alariona to nie mogę wytkną bzdury?
3-4k na Core... widze nigdy nie grales na serverze z takim onlinem... tyle to mial core w pierwszym miesiacu po 2-3 bylo max 2 teraz pewnie kolo 1k do 1.5k w weekendy na siegach, ale wiem bawicie sie swietnie.
10/12 czy tam 15k - tyle to ma rpg w pierwszym miesiącu, a dalej przeczytaj może mojego posta poprzedniego w końcu

Co do padania servera, jak sobie wyobrazasz firme ktore nie przynosi zyskow? Ze ktos bedzie wam charytatywnie trzymal server? Ruski maja jeszcze kilka serverow ktore moga mergnac, ncsoft mial kilka serverow zostalo im ile? 2 z onlinem po 2k? A co ma innova? Server ktory nie ma nawet roku a byl juz mergowany a jego online jest tak zalosny ze nawet licznika nie pokaza do tego lineage god+ stara sie konkurowac z nowszymi i lepszymi grami wiec na nowych graczy fanatykow takich jak przyciagalo stare l2 nie ma co liczyc. Nie wiem kiedy padnie ale moge sie zalozyc ze innova eu bedzie pierwsza z "3" firm ktora oglosi ze zwija interes albo was gdzies tam odda do ruskow zeby merga z ich serverami zrobic. Chcialem tylko dodac ze mieli otwierac servery jeden po drugim dla kazdego kraju, dlaczego tego nie robia?
nie wiem odnośnie czego to piszesz, ale chyba posta Tytusa. Ja wytknąłem Ci nieprawdę, że Core połączył sie z tym 2gim serwerem, Arią bodajże. 2gi serwer to był fail i postanowili go dołączyć do Core, któremu te pareset osób się przydało. Połączenie nastąpiło ze względu na Arię, na czym Core zyskało, a nie odwrotnie.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

NotTheFakeTazman

Cytat: Dyma w Listopad 08, 2012, 11:51:06 PM

czyli jak pisałeś do Alariona to nie mogę wytkną bzdury?
10/12 czy tam 15k - tyle to ma rpg w pierwszym miesiącu, a dalej przeczytaj może mojego posta poprzedniego w końcu

nie wiem odnośnie czego to piszesz, ale chyba posta Tytusa. Ja wytknąłem Ci nieprawdę, że Core połączył sie z tym 2gim serwerem, Arią bodajże. 2gi serwer to był fail i postanowili go dołączyć do Core, któremu te pareset osób się przydało. Połączenie nastąpiło ze względu na Arię, na czym Core zyskało, a nie odwrotnie.

Tylko pierwsza czesc byla do ciebie, wiec odpowiedzi na kolejne czesci zignoruje a zwlasza na druga bo jest "lekko" mowiac bez sensu :D Jakiej bzdury? Moj post byl ironiczna odpowiedzia na ironiczny post Alariona, a ty zaczales rozpisywac online na poczegolnych serverach i wyliczles ze oficialnie rpg ma online tylko 7 serverow a nie wszystkich 14... No chyba ze naprawde myslales ze ja policzylem ile ludzie jest na aq na rpg i porownalem to z bierzacym onlinem o danej godzinie(w tej w ktorej byla bita mrowa) ruskich offow... Druga czesc byla do kolegi ktory uwaza ze core ma 4k online a trzecia do goscia co pewnie mial ciezkie czasy w gimnazjum...

Wiec naprawde juz nie rozkminiaj tego postu z aq do alariona bo byl to zwykly "hejt" wiec lepiej na to odpisz twoja stara albo cos takiego bedzie to mialo wiecej sensu niz robienie wykresu i liczenie mediany ruskich serverow...

tytusDeZoo

Dobra idzcie potrenowac wbijanie na rpg-a bo slyszalem ze to najciezsza czesc l2 jak ktos gra na fail privach ... hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 09, 2012, 12:19:03 AM

Wiec naprawde juz nie rozkminiaj tego postu z aq do alariona bo byl to zwykly "hejt" wiec lepiej na to odpisz twoja stara albo cos takiego bedzie to mialo wiecej sensu niz robienie wykresu i liczenie mediany ruskich serverow...

Będziesz nabijał taziu ze swoim "all star CP" jak na prawdziwego dresa przystało? O_o

Trochę mięchem porzucaj jak wtedy co ci nerwy puściły, bo takie wall of texty to nie w twoim stylu : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

a czy przypadkiem przez jakiś okres czasu serwery west nie miały online ~~500 i stały? GF jest nudne i stare ile można grać na tej kronice? teraz macie 10k ale potem będzie 2k z botami i boxami więc...?

Dyma

Czyli mówisz Tazman, ze preferujesz tylko zwykły hejt, gdzie nei trzeba przytaczać argumentów, a już broń Boze cos liczyć. Chociaż ja słyszałem, że podobno przy każdym epicu stawiasz sklepik i każdy kto chce sie bić musi kupić wooden arrow za 1 adenę i potem sprawdzasz online, jak jest poniżej 5k to admin blokuje login na kilka godzin i dlatego te problemy z wbiciem na serwer...

aaa jeśli w 1 poście odpisuje sie kilku osobom to zazwyczaj sie to zaznacza
Update:

kamiil

Cytat: Deric w Listopad 09, 2012, 09:53:34 AM
a czy przypadkiem przez jakiś okres czasu serwery west nie miały online ~~500 i stały? GF jest nudne i stare ile można grać na tej kronice? teraz macie 10k ale potem będzie 2k z botami i boxami więc...?

powiedz tym 15k którzy przeszli z nowej kroniki na starą ;)

na core był cap 6k, a wrazenie duzego online robiły daily questy i toi ;)

Cytat: tytusDeZoo w Listopad 09, 2012, 04:41:19 AM
Dobra idzcie potrenowac wbijanie na rpg-a bo slyszalem ze to najciezsza czesc l2 jak ktos gra na fail privach ... hahaha

zapomniales dodac najlepszgo argumentu  :shock: na rpg są boty i programy , a na core tylko 1 party tego uzywa  i wszyscy są szczescliwi :D

Dyma

Cytat: kamiil w Listopad 09, 2012, 10:47:27 AM

powiedz tym 15k którzy przeszli z nowej kroniki na starą ;)

na core był cap 6k, a wrazenie duzego online robiły daily questy i toi ;)

zapomniales dodac najlepszgo argumentu  :shock: na rpg są boty i programy , a na core tylko 1 party tego uzywa  i wszyscy są szczescliwi :D
eeee kto powiedział, że koniec zmiany? expić expić bo jakiś motłoch Was goni z expem :)
Update:

kamiil

nikt nie dogodoni najlepszych pverowcow  !!

chociaz  online powoli spada do 18h, wiec masz szanse ;)

xRelapse

A co w tej grze nie jest po części już nudne? Bo mnie np moob z nowymi teksturami nie zachwyca, a ludzie grają bo chcą sobie grać w MMORPG, jedni na luzie, drudzy troszkę mniej. Zaczęli od L2, przyzwyczaili się, doszukiwaliby się podobnych aspektów gry w innych MMORPG i nie widzą alternatywy to grają. Każdy ma swoje kroniki, jedną uważa za najlepszą, drugą za mniejsze zło gdy nie ma dużego wyboru, po kij drążyć temat?

Każdy gdzie chce i jak chce, ale na tym forum tylko kilka osób chyba to rozumie :P

driki

WoW>>>>>obecne L2;d oczywiście to moja subiektywna ocena.

Śmieszne jest gadanie ze nowa kronika dużo wniosła do L2, moim zdaniem po prostu zmieniła tę gre(moim zdaniem na gorsze) exp na instach(już dużo przyjemniej robi się to w WoW-ie) już nie mówie nawet o walkach serverów bo to śmieszne jest...

xRelapse

Śmieszna to jest społeczność tej gry (l2), która czym więcej i dłużej gra w tą grę, tym bardziej głupieje.

tytusDeZoo

Cytat: xRelapse w Listopad 09, 2012, 12:23:36 PM
Śmieszna to jest społeczność tej gry (l2), która czym więcej i dłużej gra w tą grę, tym bardziej głupieje.

No to ty musisz strasznie duzo grac ...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Misf

nieno dobry dzisiejszy maintenance  hahaha wszyscy stracili status nobless  :oops:

Shanique

najpierw hero zepsuli, teraz noblesów... co będzie następne? zabiorą nam tożsamość? :D

bula

Cytat: Misf w Listopad 09, 2012, 01:49:03 PM
nieno dobry dzisiejszy maintenance  hahaha wszyscy stracili status nobless  :oops:
Cytat: Shanique w Listopad 09, 2012, 01:51:26 PM
najpierw hero zepsuli, teraz noblesów... co będzie następne? zabiorą nam tożsamość? :D
CORE WEDABEST

a tak niektorzy placza ze na rpg nie da sie wbic, a wydaje mi sie ze to mniejszy problem

Cytat: Dyma w Listopad 09, 2012, 10:44:57 AM
Chociaż ja słyszałem, że podobno przy każdym epicu stawiasz sklepik i każdy kto chce sie bić musi kupić wooden arrow za 1 adenę i potem sprawdzasz online, jak jest poniżej 5k to admin blokuje login na kilka godzin i dlatego te problemy z wbiciem na serwer...
a ja slyszalem ze nie grasz w l2, wiec -_-' cie powinno obchodzic zarowno core, jak i rpg

Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 09:32:03 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 09, 2012, 12:19:03 AM

Będziesz nabijał taziu ze swoim "all star CP" jak na prawdziwego dresa przystało? O_o

Trochę mięchem porzucaj jak wtedy co ci nerwy puściły, bo takie wall of texty to nie w twoim stylu : D
hahaha ubaw po pachy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ogolnie to tak jak juz jakis miesiac czy dwa temu pisalem, posty kamila i ludzi ktorzy przeszli na rpg stracily nieco na swojej zajadlosci i wygladaja jak posty ludzi normalnych, zrownowazonych, za to grupa obrony CORE z kazdym kolejnym postem wyglada coraz zalosniej

edit:
fak zjebalem quote

Alarion

no, lepiej nie móc się zalogować do gry i / lub grać z lagami, niż grać normalnie kilka chwil bez noblesa : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 01:56:38 PM
no, lepiej nie móc się zalogować do gry i / lub grać z lagami, niż grać normalnie kilka chwil bez noblesa : D
pvp bez noblesa bo admin priva cos zepsul i wylaczyl ... umm, lepiej pomeczyc sie z loginem )

kamiil

Cytat: bula w Listopad 09, 2012, 01:59:17 PM
Cytat: Alarion w Listopad 09, 2012, 01:56:38 PM
pvp bez noblesa bo admin priva cos zepsul i wylaczyl ... umm, lepiej pomeczyc sie z loginem )

pvp na core  hahaha

ja zadnych problemow nie mialem z loginem :)