Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dzondzy

Cytat: Deric w Grudzień 24, 2012, 03:56:09 PM
no tak bo wy to lepiej wiecie jak gra teraz, i wierzcie mi że widać różnice pomiędzy jego starymi frapsami a tym jak gra teraz no ale ofc wy wiecie lepiej. chyba już wiem kim są wróżki lukrecje i salomee z konkursów sms'owych

No tak bo Ty wiesz, lepiej co mi Girones pisze na msn'ie. Uwielbiam takich jak Ty - Pseudo wszechwiedzących typów.

Jako smaczek dodam, że był w najbardziej oskryptowanym CP na ziemi. I teraz to wykorzystuje na Core.

kamiil

hueehu czyli alarion poł roku mnie flamowal ze gram z cziterami, oszustami , a teraz gra z jednym  z nich  hahaha

Deric

Cytat: Dzondzy w Grudzień 24, 2012, 11:57:46 PM
no tak bo wy to lepiej wiecie jak gra teraz, i wierzcie mi że widać różnice pomiędzy jego starymi frapsami a tym jak gra teraz no ale ofc wy wiecie lepiej. chyba już wiem kim są wróżki lukrecje i salomee z konkursów sms'owych

No tak bo Ty wiesz, lepiej co mi Girones pisze na msn'ie. Uwielbiam takich jak Ty - Pseudo wszechwiedzących typów.

Jako smaczek dodam, że był w najbardziej oskryptowanym CP na ziemi. I teraz to wykorzystuje na Core.
Cytat: Dzondzy w Październik 09, 2012, 06:38:29 PM
Troy sobie znalazł kolejne party plebsów co mu targetuje i nie musi włączać zR.
pamiętasz kiedy to napisałeś? troszkę moją opinie na tym też wzorowałem.. więc?
Uwielbiam takich jak Ty - Pseudo wszechwiedzących typów.

Cytat: kamiil w Grudzień 25, 2012, 12:21:25 AM
hueehu czyli alarion poł roku mnie flamowal ze gram z cziterami, oszustami , a teraz gra z jednym  z nich  hahaha
przecież on tez cziter i oszust prosto z nc west  :o

pokit

kto to girones? I co ci pisze?

Dzondzy

Cytat: Deric w Grudzień 25, 2012, 01:17:26 AM

Pamiętam dokładnie, raczej nie gubię się w zeznaniach. Tylko co to ma do tego, że latał/lata na odpalonym zR? Raczej nic. Chętnie bym Ci wrzucił co nieco i udowodnił że jest jak mówie, ale nie mam zamiaru oczerniać Troya publicznie. Niech sobie tam gra, jak mu się podoba :)

Cytat: pokit w Grudzień 25, 2012, 01:43:34 AM

Girones = Troy.

Deric

Cytat: Dzondzy w Grudzień 25, 2012, 02:11:04 AM
Cytat: Deric w Grudzień 25, 2012, 01:17:26 AM

Pamiętam dokładnie, raczej nie gubię się w zeznaniach. Tylko co to ma do tego, że latał/lata na odpalonym zR? Raczej nic. Chętnie bym Ci wrzucił co nieco i udowodnił że jest jak mówie, ale nie mam zamiaru oczerniać Troya publicznie. Niech sobie tam gra, jak mu się podoba :)

Cytat: pokit w Grudzień 25, 2012, 01:43:34 AM

Girones = Troy.
jak troy umie ukrywać rangera lepiej niż ruskie to niech sobie na nim gra...

JamesDoakes

tam ukrywać, po prosu nie gra na automacie jak martel ;d

666

Cytat
jak grasz na sofcie w hi to jesteś oszust noob cziter itp
jak grasz na sofcie w bs to jesteś pro gejmer i ogarniacz w l2
niewiedziałes   :noob: )
In The Name Of Satan ...

alite

kurwa ten Troy to jakaś super gwiazda musi być skoro 3 stronę o nim piszecie... chyba core teraz to prawdziwy zajebisty server skoro ktoś z westa ze swoimi skryptami zagościł u Was na serverku! :O

Smolensk

Cytat: Deric w Grudzień 24, 2012, 09:18:55 PM
Cytat: Smolensk w Grudzień 24, 2012, 06:48:28 PM
Cytat: Deric w Grudzień 24, 2012, 05:20:51 PM
kingsize : troy gra z nami w cp
alarion: aha, ok

sorry ale nie trzeba przejść testu alariona aby być członkiem bs lolololo

ja grałem z l2towerem zanim w ogóle był rozpowszechniany i na początku core też... lololo straszne alarion mnie kicknie z klanu

No widzisz nawet z botem nie daleś rady zrobic swojej postaci, tylko jestes marnym driverem....smutne
moja postać która na 'bocie' troszkę śmigała to gra u was w klanie  hahaha, ci też by się przydał marny driver.. taki co hero potrafi zrobić, albo ci kraśka wyexpi   hahaha hahaha

nie potrzeba mi drivera, bo mój skill jest wystarczający żeby Cie pogonić na 7v7.

Czy to nie znaczy że jesteś totalnym dnem ?  hahaha hahaha

spadaj tam frandzlować się ze swoim kolegą troyem.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: alite w Grudzień 25, 2012, 11:18:59 AM
-_-' ten Troy to jakaś super gwiazda musi być skoro 3 stronę o nim piszecie... chyba core teraz to prawdziwy -_-' server skoro ktoś z westa ze swoimi skryptami zagościł u Was na serverku! :O

Chyba RPG jest jeszcze lepsze, tylko nawet tam strony postów nie widziałem od długiego czasu, ale to pewnie dlatego, że kamilek idzie na polaczkowy i RPG to już musi być dead servidur wobec tego (((((
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

xRelapse

Alarion jest stałym użytkownikiem na jednym ukrytym forum popularnego bota, gdzie dostęp ma także Martelx, z tym, że Michał nie przesadza aż tak i nie zapycha na maksa okienka ze skryptami (albo nie ma dostępu do działu "Exclusive scripts". Taki troszkę propagandowy styl z Teona - krytykuję boterów wszędzie i zawsze aby odwrócić uwagę od używania, co jak widać przez taki okres dało efekty. Brawo Michał  :afro:

Wesołych

Shen

Widze zakapior poszedl to gruby wyszedl z dziury.

kamiil

Cytat: Alarion w Grudzień 25, 2012, 11:36:11 AM
-_-' ten Troy to jakaś super gwiazda musi być skoro 3 stronę o nim piszecie... chyba core teraz to prawdziwy -_-' server skoro ktoś z westa ze swoimi skryptami zagościł u Was na serverku! :O

Chyba RPG jest jeszcze lepsze, tylko nawet tam strony postów nie widziałem od długiego czasu, ale to pewnie dlatego, że kamilek idzie na polaczkowy i RPG to już musi być dead servidur wobec tego (((((

niestety w rpg dziale nie ma takich osobistosci jak tutaj  8)

pokit

Cytat: kamiil w Grudzień 25, 2012, 01:27:35 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 25, 2012, 11:36:11 AM

niestety w rpg dziale nie ma takich osobistosci jak tutaj  8)

wiadomo, elita :D

RazielIII

Jedyny ogar z offa to Fuma aka Pellegri i TKJ
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Dzondzy

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Dzondzy

Okej, fanboy widzę :)

Szczerze mówiąc chętnie posłucham czemu tak, a nie inaczej.

TKJ, wiadomo. Fuma - not rly.

RazielIII

Zapomnialem jeszcze o Dorym, co tu duzo pisac, maksimum ogaru swoich postaci, w dodatku w sposob jaki i ja to robilem wiec mam prawo twierdzic tak a nie inaczej, mozna by tu jeszcze wpsiac Deliany i eldera  jego party, nicku niestety nie pamietam.

edit: dobra jeszcze Xion i LightFoxy ;p jednak troche wiecej tych ogarow gralo ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pokit

Cytat: RazielIII w Grudzień 25, 2012, 02:38:03 PM
Zapomnialem jeszcze o Dorym, co tu duzo pisac, maksimum ogaru swoich postaci, w dodatku w sposob jaki i ja to robilem wiec mam prawo twierdzic tak a nie inaczej, mozna by tu jeszcze wpsiac Deliany i eldera  jego party, nicku niestety nie pamietam.

edit: dobra jeszcze Xion i LightFoxy ;p jednak troche wiecej tych ogarow gralo ;p

raziel i jego świat :D

Dzondzy

Dory który zrobił transfer na Teon, żeby pokazać jakim jest factorem, i uciekł po miesiącu na nowego chara, na dead Lune, płacząc na forum SH, że nie mają szans z Xami i on to pierdzieli :D Beka Raziel :D

xRelapse

pokit

no bo przecież każdy ma swoich idoli, jego idolem jest dory i pellegri  :D

RazielIII

Cytat: Dzondzy w Grudzień 25, 2012, 02:51:42 PM
Dory który zrobił transfer na Teon, żeby pokazać jakim jest factorem, i uciekł po miesiącu na nowego chara, na dead Lune, płacząc na forum SH, że nie mają szans z Xami i on to pierdzieli :D Beka Raziel :D
napisałeś to tak jakby sie przetransferowal, przegral wszystkie pvp i wrócil, tymczasem jakies tam osiagniecia mia, 9v9, 9v18, hero chyba nawet zrobil w nastepnym miesiacu...albo w pierwszym, byl jakis placz o punkty po transferze tylko nie pamietal czy zrobil to hero z tymi startowymi 3 punktami czy nie ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77