Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

torres77

przejrzałem forum i według tej ankiety http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,51047.0.html online ponizej 1k ewentualnie 1-2k to chyba słabo  :P
ok, w takim razie poczekam na polskiego offa

Redbox

forum to forum, gra tru 40 osob. Na polaczkowie bedzie po miesiacu tez max 500

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

Grać jest z kim, problemem może być to że ci grający maja 97+ więc musisz się uzbroić w cierpliwość. Polski serwer nie sądzę by po kilku miesiącach miał lepszy online niż core
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Prokrastynator

Cytat: torres77 w Grudzień 24, 2012, 02:25:46 PM
opłaca się zaczynać na tym serwerze jeszcze?
mam kilku znajomych którzy opuścili serwer, bo jak mowią prawie nikt tu nie gra juz, także chyba lepiej zaczekać na ten polski?
średnio mi to pasuje, bo średnio lubie grać z polakami, wolę international :/

dokładnie tak, Core to obecnie najgorsza opcja do wyboru wśród offów, już lepiej poczekaj na ten polski serw.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

mowilem juz ze polski off to bedzie najwieksza klapa w historii L2

kamiil

Cytat: asdf1movie w Grudzień 24, 2012, 02:38:40 PM

a ja mowilem ze nie bedzie

Cam3ll

Cytat: asdf1movie w Grudzień 24, 2012, 02:38:40 PM
Zgłosiłem twój post do moderatora. Następnym razem uważaj co piszesz HEJTERZE!!!!  :x
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Russe

Nie piszemy bzdurnych raportów a dodatkowo to nie temat o polskim serwerze.
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 01:40:54 PM
A to, że są przefarmieni jak dzikie świnie, to inna para kaloszy.

Ale ofc sprzęt zdobyli w sposób ZUPEŁNIE LEGIT :>

Alarion

Cytat: Draghar w Grudzień 24, 2012, 02:53:35 PM

Widzisz, w l2 adenę zawsze kupowali, kupują i kupować będą. Na programach obecnie po emo quicie ruskich już nikt nie używa. Tak samo jest dużo ebayowców po waszej stronie jak i po naszej (u was np braveheart, Bugaimer itd.). Tylko jakie to ma znaczenie? Nawet sporo polaczkó z tego forum kupowało adenę, ale co z tego? Ja nie kupuję i dobrze mi z tym. Trigger wydał już kilka tysięcy euro, a nadal w pipe dostaję na oly, więc who cares?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Próbujesz chyba sobie wcisnąć taki kit, że Troy gra bez rangera - no tak, wszystko byle Mak0 był zadowolony.

Co do ilości ludzi na servie. Server ma sporo ludzi, kwestia jest tego że każdy server off ma pewne etapy. Po roku gry nie ma się co spodziewać milionów ludzi w przedziale 1-76 76-90. Aktualnie na 95-99 jest tyle ludzi że nie wiadomo za co się łapać na spocie  :afro:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: Smolensk w Grudzień 24, 2012, 03:01:00 PM
Próbujesz chyba sobie wcisnąć taki kit, że Troy gra bez rangera - no tak, wszystko byle Mak0 był zadowolony.

A co mnei mako obchodzi? O_o

Cytat: Smolensk w Grudzień 24, 2012, 03:01:00 PM
Co do ilości ludzi na servie. Server ma sporo ludzi, kwestia jest tego że każdy server off ma pewne etapy. Po roku gry nie ma się co spodziewać milionów ludzi w przedziale 1-76 76-90. Aktualnie na 95-99 jest tyle ludzi że nie wiadomo za co się łapać na spocie  :afro:

Tyle w tym temacie. Zresztą 0-85 robi się w 1-3 dni, do 90 też bardzo szybko, po 95 już trzeba naprawdę sporo czasu by ogarnąć wszystko.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dzondzy

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 12:57:27 PM
nie używa z Rangera. Nawet bota nei odpala, bo jakby odpalił, to by grął na Troyu, któremu nei chce mu się wyexpić 1 lvla z 98 na 99.

Wesołych świąt również życzę : )

HAHAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHA, sorry ale musiałem.

PAHAHHAH. Troy bez zR. Gdybym był chujem, wkleił bym jpgi z msn'a :D

Kard

Jak to na polaczkowie jak gra u was to na bocie, a jak u nas to legit na 100%.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

pokit

Też używałem wcześniej rangera a tutaj gram już rok legit, więc to takie gadanie...

Deric

no tak bo wy to lepiej wiecie jak gra teraz, i wierzcie mi że widać różnice pomiędzy jego starymi frapsami a tym jak gra teraz no ale ofc wy wiecie lepiej. chyba już wiem kim są wróżki lukrecje i salomee z konkursów sms'owych

Smolensk

Cytat: Kard w Grudzień 24, 2012, 03:42:32 PM

Gość który tyle czasu grał na zR nagle przychodząc do Alariona, postanowił nie używać zR bo to nie LEGIT.

hahaha

kamiil

Cytat: Smolensk w Grudzień 24, 2012, 05:10:16 PM
Cytat: Kard w Grudzień 24, 2012, 03:42:32 PM

Gość który tyle czasu grał na zR nagle przychodząc do Alariona, postanowił nie używać zR bo to nie LEGIT.

hahaha

alarion: czesc uzywasz zrangera?
troy: oczywiscie ze nie
alarion: ok

Deric

kingsize : troy gra z nami w cp
alarion: aha, ok

sorry ale nie trzeba przejść testu alariona aby być członkiem bs lolololo

ja grałem z l2towerem zanim w ogóle był rozpowszechniany i na początku core też... lololo straszne alarion mnie kicknie z klanu

kamiil

Elen

Cytat: Deric w Grudzień 24, 2012, 05:20:51 PM
ja grałem z l2towerem zanim w ogóle był rozpowszechniany i na początku core też... lololo straszne alarion mnie kicknie z klanu
Ty to jesteś  :o
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Smolensk

No widzisz nawet z botem nie daleś rady zrobic swojej postaci, tylko jestes marnym driverem....smutne

KoCzi

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 02:57:53 PM
Cytat: Draghar w Grudzień 24, 2012, 02:53:35 PM

Widzisz, w l2 adenę zawsze kupowali, kupują i kupować będą. Na programach obecnie po emo quicie ruskich już nikt nie używa. Tak samo jest dużo ebayowców po waszej stronie jak i po naszej (u was np braveheart, Bugaimer itd.). Tylko jakie to ma znaczenie? Nawet sporo polaczkó z tego forum kupowało adenę, ale co z tego? Ja nie kupuję i dobrze mi z tym. Trigger wydał już kilka tysięcy euro, a nadal w pipe dostaję na oly, więc who cares?

to ci moge powiedziec ze macie strasznych klamczuchow w clanie poniewaz wiem ze brave nie kupil adeny nawet za 1 centa.
ale wiem ze ebay party cos takiego gadalo ze kupil antka za real money... wiec prosze o nie oczernianie mojego pt

Deric

Cytat: Smolensk w Grudzień 24, 2012, 06:48:28 PM

No widzisz nawet z botem nie daleś rady zrobic swojej postaci, tylko jestes marnym driverem....smutne
moja postać która na 'bocie' troszkę śmigała to gra u was w klanie  hahaha, ci też by się przydał marny driver.. taki co hero potrafi zrobić, albo ci kraśka wyexpi   hahaha hahaha