Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Czemu tu tak cicho nagle? :<

Ach tró. Główna siła tego forum puacze w kącie nad straconym zamkiem QQ.

Shen

Ostatnie pare razy pisali pare minut po siege jak to ciekawie bylo i ze gf  :D

lempartus

no coz ciekawie  bylo gf
70 vs 250 i potrzebowaliście 75 minut.
Szkoda tylko tych masakrycznych laagow które zniszczyły cała frajdę z naprawdę niezłej zadymy
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

JamesDoakes

tylko zerg i lagi ? jestem pewny, że ktoś dostał dc i można by to dopisać jako kolejny excuse

Mel

slyszalem ze derfo zostal gwiazda siege  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

kamiil

Cytat: lempartus w Styczeń 13, 2013, 11:14:13 PM
no coz ciekawie  bylo gf
Szkoda tylko tych masakrycznych laagow które zniszczyły cała frajdę z naprawdę niezłej zadymy

oczywiscie musi byc podkreslenie ze zzz potrzebowali az tyleeee minut

lagi na siege :shock:

xRelapse

Kard

Cytat: Mel w Styczeń 13, 2013, 11:17:33 PM
słyszałem, ze jesteś najczęstszym dywanem core  hahaha
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

likas

gf i owszem mieliśmy przewagę, trochę mniejszą niż 250 osób, ale dostrzegam pewną nieścisłość, proszę o wytłumaczenie:

Czy jak jakiś klan nie jest w CC, a jest w ally, to liczy się jako część danego side'u? Miałem wrażenie, że oprócz 70 bs'ów były jeszcze errory i enclave, które rozumiem, że przypadkowo się znalazły w aden ;)

Draghar

Cytat: likas w Styczeń 14, 2013, 12:30:16 AM
Czy jak jakiś klan nie jest w CC, a jest w ally, to liczy się jako część danego side'u? Miałem wrażenie, że oprócz 70 bs'ów były jeszcze errory i enclave, które rozumiem, że przypadkowo się znalazły w aden ;)

Dokładnie.

A PFy + LaOnda + KaranGruth (or jakkolwiek się to pisze) wpadli pozwiedzać pod bramą ;)

AsmWalker

roli

no coz ciekawie  bylo gf

Nie mój obrazek, nie gram w żadnej ze stron, ale nie mogłem się powstrzymać :P

Draghar

Cytat: AsmWalker w Styczeń 14, 2013, 12:38:50 AM
Czemu?

Cytat: Obsess"Guys it's interrupted, no problem"... After 5 seconds "you have left the combat zone ":))

Mel

Cytat: Kard w Styczeń 14, 2013, 12:19:44 AM
słyszałem, ze jesteś najczęstszym dywanem core  hahaha

zle slyszales, sepsa jest

slyszalem ze Fenris stwierdzil ze mial juz za dlugo Aden hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Kard

Cytat: likas w Styczeń 14, 2013, 12:30:16 AM
gf i owszem mieliśmy przewagę, trochę mniejszą niż 250 osób, ale dostrzegam pewną nieścisłość, proszę o wytłumaczenie:

Chyba byleś na innym siege, co nie zmienia faktu, ze dziś byliście lepsi, bo to, ze ktoś potrafi zebrać więcej ludzi to tez na plus, a nie na minus :)
Cóż nie takie rzeczy przeżyliśmy, swego czasu w 4 pt walczyliśmy z całym hi, przez tygodnie nie mieliśmy żadnego zamku i jakoś daliśmy rade, raz na wozie, raz pod wozem. W końcu zamek to nie koniec świata, a liczy się zabawa. Przynajmniej są dwie strony i dużo pvp, a chyba o to chodzi ?
Gratulacje dla całego waszego ally, wymiatacie :)

Ps. Mel z tobą to szkoda gadać, Ty po prostu jesteś głupi.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Mel

Cytat: Kard w Styczeń 14, 2013, 12:48:09 AM

A jednak ze mna gadasz hahaha

no coz ciekawie  bylo gf

btw miesiac temu potrzebowaliscie 90 minut zeby przejac Aden od npc  :oops:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Arimas

Cytat: roli w Styczeń 14, 2013, 12:40:17 AM
no coz ciekawie  bylo gf

Nie mój obrazek, nie gram w żadnej ze stron, ale nie mogłem się powstrzymać :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 12:50:21 AM

no coz ciekawie  bylo gf

i powiesz mi jeszcze, że OOC+OB+RG+TH przyszły tam tylko oglądać jak rozwalamy bramy i crestujemy zamek?

Itherus

Chłopcy w szczycie mieliście 250 osób po przejęciu zamku po około 1,5h na przedpolach prawie 230 osób w cc. My mielismy dokładnie 70 + 2 pt enclavy na przedpolach, errorów nie było wcale bo mieli ciągle atak na giran.

Gz wygranej liczy sie zabawa:) ale przejecie zamku taka ilością to chyba niekoniecznie jest szczyt dumy.

misiek440

Cytatle przejecie zamku taka ilością to chyba niekoniecznie jest szczyt dumy.

mylisz się, zebranie takiej ilości ludzi świadczy o tym że oferowali wiecej niż wy i byli bardziej zorganizowani. Więc nie odwracajcie kota ogonem, po prostu was rozjechali. Równie dobrze Wy mogliście ściągnąć do siebie wiecej ludzi aby nie było tak masakrycznej przewagi. Błędy strategiczne/organizacyjne was pokonały. GZ aden ooc

sobek

a mi się podoba, że nie ma dominacji jednej strony, jakieś frapsy?

Shanique

Cytat: sobek w Styczeń 14, 2013, 09:07:55 AM
a mi się podoba, że nie ma dominacji jednej strony, jakieś frapsy?
frapsy? równie dobrze mógłbyś pooglądać screeny... jak wpadał zerg do zamku to z automatu wszystko stawało w miejscu... nie byłam w stanie zrobić nawet 1 kroku. Wiesz po czym poznawałam, że w zamku nie ma atakujących? Moja postać zaczynała reagować :D

Draghar

Cytat: Itherus w Styczeń 14, 2013, 08:00:05 AM
Chłopcy w szczycie mieliście 250 osób po przejęciu zamku po około 1,5h na przedpolach prawie 230 osób w cc. My mielismy dokładnie 70 + 2 pt enclavy na przedpolach, errorów nie było wcale bo mieli ciągle atak na giran

No to coś bylo nie tak bo Errorki dosc ładnie oddawaly CRP pod murami. Ze 2 pt mieli na pewno chyba że mieliście mieszane pt.

No ale ogólnie rzecz biorąc stronk ally macie skoro tylko tyle osób wystawiają na któryś fight z kolei.

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 07:18:51 AM

no coz ciekawie  bylo gf

i powiesz mi jeszcze, że OOC+OB+RG+TH przyszły tam tylko oglądać jak rozwalamy bramy i crestujemy zamek?

Czego jak czego ale TH pod Aden nie było. A to że sobie poszli zająć errorków no coz. Nie chcieli mieć nudnego siege ;).

Co do czasu..  No cóż. Wzmocnione bramy, nowe life crystale które dość długo się bije biorąc pod uwagę że jeszcze w międzyczasie trzeba walczyć z enemy. Każdy jakoś się spodziewał że zajęcie Aden właśnie tyle może potrwać.

Shen

Cytat: misiek440 w Styczeń 14, 2013, 08:21:08 AM
Cytatle przejecie zamku taka ilością to chyba niekoniecznie jest szczyt dumy.

mylisz się, zebranie takiej ilości ludzi świadczy o tym że oferowali wiecej niż wy i byli bardziej zorganizowani. Więc nie odwracajcie kota ogonem, po prostu was rozjechali. Równie dobrze Wy mogliście ściągnąć do siebie wiecej ludzi aby nie było tak masakrycznej przewagi. Błędy strategiczne/organizacyjne was pokonały. GZ aden ooc
Ciężko im zrozumieć że w l2 liczy się coś więcej niż 7vs7.

Shanique

Cytat: Draghar w Styczeń 14, 2013, 09:36:25 AM

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 07:18:51 AM
btw miesiac temu potrzebowaliscie 90 minut zeby przejac Aden od npc :oops:

Czego jak czego ale TH pod Aden nie było. A to że sobie poszli zająć errorków no coz. Nie chcieli mieć nudnego siege ;) .

Co do czasu..  No cóż. Wzmocnione bramy, nowe life crystale które dość długo się bije biorąc pod uwagę że jeszcze w międzyczasie trzeba walczyć z enemy. Każdy jakoś się spodziewał że zajęcie Aden właśnie tyle może potrwać.

jak już się wysilasz i odpisujesz na cytaty, to przynajmniej przeczytaj ze zrozumieniem co było napisane wcześniej...

Teraz TH nie było pod zamkiem bo "zabawiali" errorów pod Giran, dlatego właśnie ally nie przyszło pod Aden... każdy bronił swoich interesów... ze 2 pt enclave przyszło na chwile, ot co.