Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mel

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 09:58:42 AM

Teraz TH nie było pod zamkiem bo "zabawiali" errorów pod Giran, dlatego właśnie ally nie przyszło pod Aden... każdy bronił swoich interesów... ze 2 pt enclave przyszło na chwile, ot co.

to juz wasz problem ze nie potraficie ustalic w ally glownych priorytetow  :afro:

i masz racje enclave jak bylo tak sie szybko rozmylo... na podlodze hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shanique

Itherus

Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 10:27:29 AM

to juz wasz problem ze nie potraficie ustalic w ally glownych priorytetow  :afro:

koleżko ty się szybciej rozmywałeś niz ta enclava :) jestes na jedno combo od kazdego dd wiec sie nie fapuj albo zacznij biegac w heavy, wydajesz sie byc wiekszym fighterem na forum niz w grze.

Cytat: misiek440 w Styczeń 14, 2013, 08:21:08 AM
Cytatle przejecie zamku taka ilością to chyba niekoniecznie jest szczyt dumy.

mylisz się, zebranie takiej ilości ludzi świadczy o tym że oferowali wiecej niż wy i byli bardziej zorganizowani. Więc nie odwracajcie kota ogonem, po prostu was rozjechali. Równie dobrze Wy mogliście ściągnąć do siebie wiecej ludzi aby nie było tak masakrycznej przewagi. Błędy strategiczne/organizacyjne was pokonały. GZ aden ooc
Widzisz CS mozna porownac mniej wiecej do kaszubskiego solo..  najebal1śmy jednego we trzech ale jestesmy kozaki. Ale trzeba przyznac długo nie moglismy go powalic.

GZ aden ooc :)

Mel

Cytat: Itherus w Styczeń 14, 2013, 11:25:08 AM
Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 10:27:29 AM

koleżko ty się szybciej rozmywałeś niz ta enclava :) jestes na jedno combo od kazdego dd wiec sie nie fapuj albo zacznij biegac w heavy, wydajesz sie byc wiekszym fighterem na forum niz w grze.

Jesli jedno combo to na pewno nie twoje hahaha itherus jakie to uczucie grac daggerem w shockach i miec kazdego miecha mniej pvp niz jakis lolek ktory sie wypina tylko na forum? hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Itherus

Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 11:37:28 AM

Jesli jedno combo to na pewno nie twoje hahaha itherus jakie to uczucie grac daggerem w shockach i miec kazdego miecha mniej pvp niz jakis lolek ktory sie wypina tylko na forum? hahaha
Jesli nie moje to czyje? o Defro nie pisze bo jego stopy liżesz po jednej masówce. Uczucie grana w shockach jest cudowne szczegolnie jesli Ty pojawiasz sie w zasiegu bo marki na taki target jak ty juz szkoda.
  W przciwienstwie do Ciebie kolego czasy kiedy gralem naprawde duzo mam juz za soba a penisa iloscia fragów nie musze sobie powiekszac za mało mam na to czasu.

Mel

Cytat: Itherus w Styczeń 14, 2013, 12:31:52 PM
  Jesli nie moje to czyje? o Defro nie pisze bo jego stopy liżesz po jednej masówce. Uczucie grana w shockach jest cudowne szczegolnie jesli Ty pojawiasz sie w zasiegu bo marki na taki target jak ty juz szkoda.

Itherus zdradze ci sekret: przed mass pvp nikt w ooc nawet nie ustawia macra na ciebie bo nie jestes zadnym zagrozeniem hahaha

Cytat: Itherus w Styczeń 14, 2013, 12:31:52 PM

W przciwienstwie do Ciebie kolego czasy kiedy gralem naprawde duzo mam juz za soba a penisa iloscia fragów nie musze sobie powiekszac za mało mam na to czasu.

Wyglada na to ze derfo ma za malego i musi nabijac na sos hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shanique

a ty chodzisz aż na statek zakena, żeby "ponabijać"... więc nie wiem kto bardziej powinien się wstydzić...

Mel

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 12:59:10 PM
a ty chodzisz aż na statek zakena, żeby "ponabijać"... więc nie wiem kto bardziej powinien się wstydzić...

Shanique z szacunku dla lempartusa nie zamieszcze tu frapsa pokazujacego jak moje smieszne cp z twojego cp w minute robi dywan nabijajac +12 hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Smolensk

Jeszcze nie tak dawno BS miało dużo większy zerg niż OOC, ofc nie było problemu. Nagle wasze 12 osób w CC mówi że zergowaliśmy was. I dobrze, będziemy was zergować jeszcze bardziej, takie to L2 jest nie sprawiedliwe. Trzeba było pogonić ludzi do tego żeby zalogowali się w dzień siegu. Pretensje do swoich ludzi lempartusie.

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Itherus

Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 12:55:43 PM
Itherus zdradze ci sekret: przed mass pvp nikt w ooc nawet nie ustawia macra na ciebie bo nie jesteś żadnym zagrozeniem hahaha
przecież "nikt" w ooc to właśnie ty. Dobrze ze nie markuja dlatego liżesz glebę i klikasz town. Nie dość ze jesteś głupi to jeszcze się cieszysz.

Cytat: Smolensk w Styczeń 14, 2013, 01:31:26 PM
Jeszcze nie tak dawno BS miało dużo większy zerg niż OOC, ofc nie było problemu. Nagle wasze 12 osób w CC mówi że zergowaliśmy was. I dobrze, będziemy was zergować jeszcze bardziej, takie to L2 jest nie sprawiedliwe. Trzeba było pogonić ludzi do tego żeby zalogowali się w dzień siegu. Pretensje do swoich ludzi lempartusie.

Ty ale my nie mamy wiecej ludzi :) nas jest 70 :)

Shanique

Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 01:09:05 PM

Shanique z szacunku dla lempartusa nie zamieszcze tu frapsa pokazujacego jak moje smieszne cp z twojego cp w minute robi dywan nabijajac +12 hahaha
akurat jest się czym chwalić... zdaję sobie sprawę, że nasze CP jest słabe i NIGDY nie twierdziłam inaczej, więc ta cięta riposta jest tak pusta jak przestrzeń pomiędzy twoimi uszami...

Kard

Po cholerę się z tym koniem kopiecie ? Chyba na antyku leżąc w swojej naturalnej pozycji czyli na glebie piszczal że i tak na forum zrobi z wszystkich szmate, cytując za strachami "tylko tu możesz być bogiem i jak pies podnosi nogę".
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Mel

Cytat: Itherus w Styczeń 14, 2013, 01:36:38 PM
Itherus zdradze ci sekret: przed mass pvp nikt w ooc nawet nie ustawia macra na ciebie bo nie jesteś żadnym zagrozeniem hahaha
przecież "nikt" w ooc to właśnie ty. Dobrze ze nie markuja dlatego liżesz glebę i klikasz town. Nie dość ze jesteś głupi to jeszcze się cieszysz.

Moze jak quitnie od was jeszcze co najmniej polowa osob to dostane kiedys pma od Gavina z twoim nickiem hahaha

BlackSwans - 128 people, 60 osob juz wczoraj mialo na was wylane hahaha

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 01:49:04 PM
Cytat: Mel w Styczeń 14, 2013, 01:09:05 PM

akurat jest się czym chwalić... zdaję sobie sprawę, że nasze CP jest słabe i NIGDY nie twierdziłam inaczej, więc ta cięta riposta jest tak pusta jak przestrzeń pomiędzy twoimi uszami...

sorry shanique to moje cp jest slabe i sklada sie na jedna masowke  :noob:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

TTerrorPropaganda

Jakos alarion w jednym ze swoich frapsow pokazywał, ze jest wstanie dotrzymać w 4 osoby kroku przeciw 2 party. A wy tu płaczecie 70 vs 200, dlatego się zastanawiam jak mogło dojść do tego skandalu przy waszym skilu?  Obawiam się ze strona przeciwna musiała jechać na jakiś programach, robiące lagi itp, nie widzę innego wyjaśnienia. Ciekawi mnie jeszcze jedna przypadłość, kiedy mniejszy side wygrywa z zerkiem puszy się jak paw, ze super ogar, skilowe party. A ten płacz kiedy jest odwrotnie...

Alarion

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 14, 2013, 02:25:43 PM
Jakos alarion w jednym ze swoich frapsow pokazywał, ze jest wstanie dotrzymać w 4 osoby kroku przeciw 2 party. A wy tu płaczecie 70 vs 200, dlatego się zastanawiam jak mogło dojść do tego skandalu przy waszym skilu? Obawiam się ze strona przeciwna musiała jechać na jakiś programach, robiące lagi itp, nie widzę innego wyjaśnienia.

jakie to jest fajne, że typki piszą, nawet kiedy mi się nie chciało nci pisać, a potem mówią " nie no, ja tylko tak sobie pisze, przecież to mnie nic nie obchodzi itd."  Jak coś siedzą cicho i nic nigdzie nie piszą, jak tylko wynurzy im się jakaś mistyczna koncepcja, zaraz wyskakuje jak koń, qquentimek i reszta bandy : D 

Nawet Dobo i Potri, aka "hi i click even F1 F2 by mouse cause i have too long nails" wrócili z over 900000000 i znów się wożą, chociaż core is dud servidor już od ponad pół roku i RPG miał być dat best, gdzie pewna grupa miałą ostro nabijać i takie tam : >

Miłego dnia życzę hue hue hue hue
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Styczeń 14, 2013, 02:31:49 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 14, 2013, 02:25:43 PM
Jakos alarion w jednym ze swoich frapsow pokazywał, ze jest wstanie dotrzymać w 4 osoby kroku przeciw 2 party. A wy tu płaczecie 70 vs 200, dlatego się zastanawiam jak mogło dojść do tego skandalu przy waszym skilu? Obawiam się ze strona przeciwna musiała jechać na jakiś programach, robiące lagi itp, nie widzę innego wyjaśnienia.

jakie to jest fajne, że typki piszą, nawet kiedy mi się nie chciało nci pisać, a potem mówią " nie no, ja tylko tak sobie pisze, przecież to mnie nic nie obchodzi itd."  Jak coś siedzą cicho i nic nigdzie nie piszą, jak tylko wynurzy im się jakaś mistyczna koncepcja, zaraz wyskakuje jak koń, qquentimek i reszta bandy : D 

Nawet Dobo i Potri, aka "hi i click even F1 F2 by mouse cause i have too long nails" wrócili z over 900000000 i znów się wożą, chociaż core is dud servidor już od ponad pół roku i RPG miał być dat best, gdzie pewna grupa miałą ostro nabijać i takie tam : >

Miłego dnia życzę hue hue hue hue

Pierwszego zdania nie mogę załapać , jakieś tłumaczenie? Co do 2 to fakt przyznaje się, jak widzę "mistyczna koncepcje", patrz dobry temat do trolowania, to przyciski na klawiaturze same mi  się przyciskają :)

Mel

Cytat: Kard w Styczeń 14, 2013, 02:04:40 PM
Po cholerę się z tym koniem kopiecie ? Chyba na antyku leżąc w swojej naturalnej pozycji czyli na glebie piszczal że i tak na forum zrobi z wszystkich szmate, cytując za strachami "tylko tu możesz być bogiem i jak pies podnosi nogę".

Nieprawda. Pisalem ze zrobie z derfo, ale nie ma takiej potrzeby bo derfo robi ja sam z siebie:
Cytat"Guys it's interrupted, no problem"
hahaha

derfo wiesz ze gdybys gral w ooc to bs zdobyliby aden w 30 min a nie 90? powiedzialbys to co wczoraj i lemp nie bylby cancelowany przez godzine hahaha
a tak dzieki temu ze jestes w bs wczorajsze crestowanie trwalo 3 min hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Bonasky

Nie no luz, płaczcie dalej, że było was mniej :< To przypomnijmy, jak to nasze OB miało Heine... i wjeżdżaliście w nas.. zresztą nie tylko wy... Jakoś nie robiliśmy płaczu, że was było 2 razy więcej i mieliście bardziej wykoksanych ludków :) A Aden się udało zająć więc wszyscy są zadowoleni :>
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Smolensk

Chcesz mi wmówić że wcześniej też mieliście 70 ludzi? Czyli 50% waszego klanu to boxy?
Może Defrowi uda się postawić BS na nogi, jak będzie mniej spamował forum.

Deric

już widzę jak defro będzie rekrutował na pałe trash 95+... jakoś nie wierze w inwestycje w recykling jak to ooc chyba robi... nie każdy chce tworzyć zerg klan aby władać pve i nie mieć się z kim być, ale dla was to za trudne do zrozumienia i dla was płaczemy o liczby które rzekomo chcemy a nie możemy.

powinniście nam dziękować że w ogóle się macie z kim bić bo 70 na 250 to na prawdę słabo się zapowiada... no chyba że zaczniecie chodzić w full pt pod zakena, harnak czy wróże ale wtedy uważajcie bo jeszcze randomy 85 was pocisną a to dopiero wstyd będzie  :D

Cytat: Smolensk w Styczeń 14, 2013, 04:17:47 PM
ty tak na serio?

Qra

""Chcesz mi wmówić że wcześniej też mieliście 70 ludzi? Czyli 50% waszego klanu to boxy? ""

Raczej ludzie tacy jak Ja. Jestem sobie w 4 guardzie i loguje się tylko jak Sepsa nie ma składu.

Po tylu failach przyda się wam jakaś odskocznia, dzięki temu server dalej się kręci.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

pokit

Chcesz mi wmówić że wcześniej też mieliście 70 ludzi? Czyli 50% waszego klanu to boxy?

nie wiem skad wy macie info o 140 osobach w klanie, mamy 104 osoby razem z boxami i akademia :D

Quentim

Cytat: Alarion w Styczeń 14, 2013, 02:31:49 PM
jakie to jest fajne, że typki piszą, nawet kiedy mi się nie chciało nci pisać,
ok. następnym razem pm czy chce ci sie pisac czy nie, zebym pisal tylko wtedy kiedy tobie sie chce pisac

cokolwiek mialo to zanaczyc

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

a zeby nie bylo oftopu to takie pytanie:

czy w tych nowych kronikach jest możliwość grania kamaelem tankiem/healerem/dagerem/summonerem bez kupowania itemków za złotówki? ewentualnie czy w kolejnej kronice bedzie taka mozliwośc?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Prokrastynator

Cytat: Shanique w Styczeń 14, 2013, 09:18:14 AM
nie byłam w stanie zrobić nawet 1 kroku. Wiesz po czym poznawałam, że w zamku nie ma atakujących? Moja postać zaczynała reagować :D

fajny serwer
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Smolensk

Cytat: Deric w Styczeń 14, 2013, 04:47:10 PM
już widzę jak defro będzie rekrutował na pałe trash 95+... jakoś nie wierze w inwestycje w recykling jak to ooc chyba robi... nie każdy chce tworzyć zerg klan aby władać pve i nie mieć się z kim być, ale dla was to za trudne do zrozumienia i dla was płaczemy o liczby które rzekomo chcemy a nie możemy.

powinniście nam dziękować że w ogóle się macie z kim bić bo 70 na 250 to na prawdę słabo się zapowiada... no chyba że zaczniecie chodzić w full pt pod zakena, harnak czy wróże ale wtedy uważajcie bo jeszcze randomy 85 was pocisną a to dopiero wstyd będzie  :D

ty tak na serio?

z czystej ciekawości który driver gra na oly? Ty czy któryś inny?

aż tak bóldupisz że nie masz aden?