Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

co jak co ale rynek sprawia ze serwer zyje ;)
a na core giran puste rune puste goddar puste aden puste, magmeld 20 ppl

Alarion

ofc! przecież wiadomo, że na serwie gra 80 ludzi  : )

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

to w końcu jak l2 jest złe, god jest zły czy co? bo ja już nie rozumiem was, w l2 wprowadzają rozwiązania z nowych mmo jak ah czy boundy a wam to przeszkadza?

Cytat: kamiil w Styczeń 30, 2013, 04:40:06 PM
co jak co ale ten rynek to tylko obciąża serwer, w miastach masz mało fps i połowa ludzi na strzałkach chodzi.. wiesz co? kurczakowi jak głowę obetniesz to biega ale żyć nie żyje, równie dobrze możesz manekiny w domu ustawić i udawać że masz dużą rodzinę.

Shen

Senshi

Zabawny jesteś tyle ci powiem. Radze Ci daj sobie na wstrzymanie już bo tak naprawdę nikogo nie interesuje twoja opinia na temat Core. Co się tyczy RPG to już się wypowiedziałem na ten temat.   
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

kamiil

Cytat: Deric w Styczeń 30, 2013, 05:17:21 PM
to w końcu jak l2 jest złe, god jest zły czy co? bo ja już nie rozumiem was, w l2 wprowadzają rozwiązania z nowych mmo jak ah czy boundy a wam to przeszkadza?

co jak co ale ten rynek to tylko obciąża serwer, w miastach masz mało fps i połowa ludzi na strzałkach chodzi.. wiesz co? kurczakowi jak głowę obetniesz to biega ale żyć nie żyje, równie dobrze możesz manekiny w domu ustawić i udawać że masz dużą rodzinę.

a za pk znikające  itemy to z jakiego mmo jest ? :D

jak grasz na kalkulatorze to może byc problem w miescie ;)

no ale racja na godzie AH sie sprawdza bo handel / craft / spoil jest ograniczony do 0

Deric

Cytat: kamiil w Styczeń 30, 2013, 05:33:46 PM

no ale racja na godzie AH sie sprawdza bo handel / craft / spoil jest ograniczony do 0
w większości gier są frakcje/pvp areny, a na normalnych farm spotach nie ma ani pvp ani pk, itemy robi się na instach albo na na pvp arenach, też mi kraft...

kamiil

Rickert

Cytat: bula w Styczeń 27, 2013, 01:46:11 PM
Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2013, 09:33:13 AM
Cytat: kamiil w Styczeń 26, 2013, 10:27:07 PM
Cytat: asdf1movie w Styczeń 26, 2013, 09:47:27 PM
tak tak. wierzcie dalej w bajki o 6k+ online

lognij o zobacz po shopach , goddar i rune wygladaja jak giran
ja tam nie wiem ale goodar i rune nie sa podobne do siebie ani do giran

; DDDDDD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Qra

Cytat: kamiil w Styczeń 30, 2013, 05:33:46 PM

Czekamy na frapsa jak masz 60 fpsow biegając w mieście pełnym sklepików.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Penance

zamiast pierdolic gupoty na tym forum,przestac fapowac sie z powodu 6000k topickow(1 raz pomogl),zrobcie jakies poradniki o pvp na kazda postac,opis kazdej instancji,przykladowe macro dla kazdej postac i niech mi nikt nie pierdoli,ze tego nie idzie bo co chwile nowe pache,to chyba umiesz zmienic co?

Shanique

Cytat: Penance w Luty 01, 2013, 12:11:12 AM
zamiast pierdolic gupoty na tym forum,przestac fapowac sie z powodu 6000k topickow(1 raz pomogl),zrobcie jakies poradniki o pvp na kazda postac,opis kazdej instancji,przykladowe macro dla kazdej postac i niech mi nikt nie pierdoli,ze tego nie idzie bo co chwile nowe pache,to chyba umiesz zmienic co?
OK !
Liczę na to, że dasz dobry przykład i zrobisz jakiś poradnik... zamiast "pierdolić" i nabijać sobie posty...

AlarionMojWladca

Cytat: Shanique w Luty 01, 2013, 06:52:02 AM
Cytat: Penance w Luty 01, 2013, 12:11:12 AM
OK !
Liczę na to, że dasz dobry przykład i zrobisz jakiś poradnik... zamiast "pierdolić" i nabijać sobie posty...
A ty  tez cos moze napiszesz zamiast gimbazowac pro masterko.

asdf1movie

to zdanie twierdzące czy pytające?

Shen

Szanik strasznie pyskata się zrobiła odkąd ma moda  :)

Shanique

Nie, po prostu koleś mnie rozwalił... wchodzi i żąda, żeby mu poradniki pisać... LOOOOOOOOOL
Spoko, poradniki fajna rzecz, ale... ci którzy je kiedyś pisali już się wypalili, a nowych "pisaczy" ze świecą szukać... takie pisanie pochłania masę czasu, jak by nie patrzeć.

:(

Alarion

Czasu jak czasu, ale bardziej się rozbija o konkurencję. Napisanie dla mnei poradnika a la Kardi na Freya / H5 nie byłoby problemem na temat healer'a ale po prostu po co mam pomagać potencjalnym enemy? : ) Na LAncerze tych Polaków było 100-300 na serwie i większość się jakoś tam ze sobą trzymała. Tutaj nawet do końca nigdy nie wiem, czy enemy to Polak czy inna narodowość, a głównie rozchodzi się o jakieś tam tricki/haki i drobne szczegóły niż o generalny tutorial "how to begin", czyli "smaczki" na oly, na daily pvp, jak się zachować na jakiś tam lokacjach, jakie dye / itemy itd.

Poza tym widzę koleś jest dobry, wpada z buta, zwyzywa ludzi i jeszcze rozkazuje napisać mu poradnik, bo zapewne ma chwilowy hype na polaczkowyPL i tak samo jak kilka osób z BMF, które nawet specjalnie się na Core logują, żeby zadawać pytania pokroju:

- "Jaka rasa najlepsza na oly z klasy xxx?"
- "Jak się najszybciej wyexpić przed innymi?"
- "jaki sprzęt by zrobić hero najlepiej? " 

Czyli standardowe myślenie, wpadamy, kroplóweczka,  "OWNIMY" servidor i quitujemy 2 miesiące później : D

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Luty 01, 2013, 11:47:36 AM
a głównie rozchodzi się o jakieś tam tricki/haki i drobne szczegóły niż o generalny tutorial "how to begin", czyli "smaczki" na oly, na daily pvp, jak się zachować na jakiś tam lokacjach, jakie dye / itemy itd.

potwierdzam. Jest parę rzeczy które wie niewielu healerow :). Od dłuższego czasu mam ~90% resist na silence od tanka 99lvl z +10oe :P. Wie o tym tylko paru helaerow biorąc pod uwagę jak łatwo tank potrafi zablokować healera na pvp obecnie :). Jest jeszcze parę tipsow co mocno ułatwiają pvp, ale o tym się nie mówi, sam nie znam wszystkich :). O tym się nie pisze, ponieważ to daje spora przewagę w pvp.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

Raczej oczywiste, że nikt nie będzie zdradzać tego jak gra albo mówić otwarcie o słabych punktach w swoich taktykach jeżeli spędził na rozkminianiu czegoś łączną wartość tyle co nauczyć się na kilka egzaminów.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

z tą nauką to przesada, po prostu trzeba starać się zrozumieć mechanikę, opierać się na obserwacjach i czasami potestować te momenty "a ciekawe gdybym zrobił tak...."

Obecnie i tak dużym ułatwieniem są testy robione przez Experimentum Inovy i Juji's Lab, kilka rzeczy jest łatwiejszych do wywnioskowania.

Cat Drama Maker

Khav

Ale powiem Ci Alarion znalazłeś sobie nowy cel do pociskania.. Chodzi mi o BMF..:) Napisałem Ci to w innym temacie, z czym się ze mną zgodziłeś.. BMF style to po prostu skakanie po serwerach, nic wspólnego nie ma z kroplówką Kamilka.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

nie miałem na myśli zwracania uwagi na krloplówkę, tylko na ten typ mentalności:

"popytamy czołówkę serwera o porady, sami spróbujemy to powtórzyć, by zdominować serwer wielkim zergiem na początku i dużym online, a potem w glorii quitniemy na inny serwer powtarzając schemat". Tylko to : D

Cat Drama Maker

Horken

Żadna przesada :)
Wiem jak rozkminiałem takty do Heroesa 3 albo do bijatyk na konsoli :D
Obrycie swoją drogą inną zaś przećwiczenie.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Qra

Poradnik napisany przez graczy OOC.
-Kiedy pojawi się przeciwnik PAL PRA !!!!

Poradnik napisany przez graczy RedGuardów..
-Kiedy tylko wyjdziesz z miasta PAL PRA !!! Tam jest niebezpiecznie i ktoś może cię zabić.

Poradnik napisany przez OB
-Nie wychodź z CH przez pierwsze 3 lata. Kiedy już wszyscy quitna masz server tylko dla siebie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.