Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

Cytat: kamiil w Luty 01, 2013, 05:03:52 PM
https://www.youtube.com/watch?v=2W9S6mcPYWI

kolejny fraps 9 v zerg i zajebista muzyka  :shock:

fraps z czasow kiedy l2 było pvp grą ;)
sooooooo boring.... nie wiem jak można twierdzić że kroniki przed GoD były bardziej dynamiczne...
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

misiek440

były , minuta pvp i max druga na dobijanie niedobitków, gdzie to już wiedzieli że nie mają szans. Pod tym względem bardzo dynamiczna, maks 2 minuty pvp :D pt vs pt, choć  w sumie miało to swój urok a gra była prostsza mniej skili mniej zależności.

a najlepsze to już było c4, bosko nuk>sleep>nuk>sleep no i czasami można było pofantazjować i kliknąc vortexa, silenta, anchora. Albo postać dla najbardziej ogarniętych: Łucznik ludź( hawkeye) atack>atack>atack

no i do tego dochodziło kto szybciej rozwali f9 spamując cp porty, a reszta jechała na cpklikerach co im żal było kasy na następną kalwiature

Redbox

Cytat: kamiil w Luty 01, 2013, 04:48:51 PM
Cytat: bula w Luty 01, 2013, 04:46:08 PM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2013, 04:14:57 PM
@Bula te czas 9 vs 170 to aż 1 sytuacja, gdzie stoi zerg nieogarów i nie wiedzą co mają zrobić. Fakt, fraps świetny, ale nie podchodziłbym do tego jak do normy w tamtych czasach, bo  jest 1 proste założenie:

Skoro 2 tak samo mocne pt bijąc się ze sobą mają po 50% na wygraną (wiem, że takich warunków nigdy nie ma, coś jak gaz doskonały do obliczeń fizyków ; p ) siłą rzeczy niemożliwe powinno być pokonanie 9 vs 18 (lub 7 vs 14 obecnie). Jeżeli takie pt wygrywa, to świadczy tylko o 2 rzeczach:

1) te 2 pt były totalnymi nieogarami
2) mieli w ciul gorszy sprzęt / lvle i OE skilli.

A zazwyczaj to była kombinacja tych 2 składowych : D
wiem ze 170vs9 to skrajna sytuacja, ale o 9vs18 albo 9vs27 slyszalo sie juz duzo czesciej

dosc stary fraps https://www.youtube.com/watch?v=fWqMCn3mFYg

polecam tym co pisali ze teraz jest pvp bardziej dynamiczne
co w tym frapsie jest dynamicznego poza tym ze sps czasami robi krok w przod i tyl. Zero agro, dmg leci w niego slaby, gosc stoi i naciska f1. Tyle dynamiki ze h ho

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: misiek440 w Luty 01, 2013, 05:45:03 PM
były , minuta pvp i max druga na dobijanie niedobitków, gdzie to już wiedzieli że nie mają szans. Pod tym względem bardzo dynamiczna, maks 2 minuty pvp :D pt vs pt, choć  w sumie miało to swój urok a gra była prostsza mniej skili mniej zależności.

a najlepsze to już było c4, bosko nuk>sleep>nuk>sleep no i czasami można było pofantazjować i kliknąc vortexa, silenta, anchora. Albo postać dla najparadniej ogarniętych: Łucznik łudź( hawkeye) atack>atack>atack

no i do tego dochodziło kto szybciej rozwali f9 spamując cp porty, a reszta jechała na cpklikerach co im żal było kasy na następną kalwiature

this...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

zgadzam się z poprzednikami, GoD to jedyna i najlepsza kronika w dodatku dynamiczna, swietne pvp w nim jest no i pvp moze trwac 10 dni bez przerwy...czyste szaleństwo!

misiek440

ale któraś ze stron ma przewagę i to widać w punktac,h 15 minut , dwa party stoją ale tylko jedno ma +40 i to jest piękne, a nie wary z których nawet nie wynikało czy wygrywasz czy przegrywasz, i gdybanie: "my was tyle razy zabiliśmy że hej"

kamiil

Cytat: driki w Luty 01, 2013, 06:45:09 PM
zgadzam się z poprzednikami, GoD to jedyna i najlepsza kronika w dodatku dynamiczna, swietne pvp w nim jest no i pvp moze trwac 10 dni bez przerwy...czyste szaleństwo!

terz wystarczy celestial ress rebrith celestial i czekac aż przybiegnie nastepne party  :)

Cytat: misiek440 w Luty 01, 2013, 06:48:59 PM
ale któraś ze stron ma przewagę i to widać w punktac,h 15 minut , dwa party stoją ale tylko jedno ma +40 i to jest piękne, a nie wary z których nawet nie wynikało czy wygrywasz czy przegrywasz, i gdybanie: "my was tyle razy zabiliśmy że hej"

jak nie widac , dawniej jak przegrales pvp to nie miales epikow/dropów
teraz jak przegrasz pvp to idziesz do miasta, wracasz i wbiegasz na celestialu do instancji

driki

To jest tak kur****wsko słaby argument ze autentycznie mam ochote sie porzygać xD

He4DSh0t

Cytat: kamiil w Luty 01, 2013, 06:52:16 PM
Cytat: driki w Luty 01, 2013, 06:45:09 PM

terz wystarczy celestial ress rebrith celestial i czekac aż przybiegnie nastepne party  :)

jak nie widac , dawniej jak przegrales pvp to nie miales epikow/dropów
teraz jak przegrasz pvp to idziesz do miasta, wracasz i wbiegujesz na celestialu do instancji

ups kamilku gdybyś nie zauważył najważniejsze epici to nie instacje, do tego w następnym update będzie więcej epiców o które warto się bić niż było to w poprzednich kronikach :)

btw co ma celestial i rebirth do dynamiki pvp?? wydłużają one pvp ale na dynamike nie maja zbytniego wpływu:O
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

lempartus

Kamil wypowiadający się na temat pvp to mniej więcej jak ksiądz uczący technik seksualnych na naukach przedmałżenskich obaj myślą że wszystko wiedzą a w dupie byli i g widzieli
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Draghar

Baium, AQ, Orfen i coś tam jeszcze respawn codziennie (z jakims tam harmonogramem) więc kolejne epiki o które się warto bić..

Co do trwania długości PvP -> ostatnio 7 vs 7 z CP Logyiego... ~45 minut const pvp :P

driki

Cytat: Draghar w Luty 01, 2013, 08:01:32 PM
Baium, AQ, Orfen i coś tam jeszcze respawn codziennie (z jakims tam harmonogramem) więc kolejne epiki o które się warto bić..

Co do trwania długości PvP -> ostatnio 7 vs 7 z CP Logyiego... ~45 minut const pvp :P
45 min? hmm 2 szybkie dotki xD

kamiil

Cytat: lempartus w Luty 01, 2013, 07:58:16 PM
Kamil wypowiadający się na temat pvp to mniej więcej jak ksiądz uczący technik seksualnych na naukach przedmałżenskich obaj myślą że wszystko wiedzą a w dupie byli i g widzieli

hahaha

asdf1movie

45 min to pewnie podczas pvp poszło z 15 disconectów, lagów i zmarnowane 100 bresów.
to ma sens

driki

Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 08:44:44 PM
45 min to pewnie podczas pvp poszło z 15 disconectów, lagów i zmarnowane 100 bresów.
to ma sens
Nie znasz się!

Draghar

to ma sens

Łącznie bresow poszło po 200 na pt, były sytuację w których biliśmy się 3vs3 przez dc chociaż to dziwne bo na dead serwerze nie powinno to mieć miejsca, i w ogóle zapomniałem dodać że całość supportował zRanger tylko my mieliśmy gorsze skrypty i po 45 minutach nie ogarnęły czegoś :<

driki

Ale pvp trwające 45 minut jest żałosne i trzeba mieć nasrane w głowie żeby mówić ze jest "ok"

kamiil

ja po 10 minutach pvp na godzie krzyczalem zeby robic pr :D ale jak mowil lamp nie mam prawa mowic o pvp ;(

dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith... po 40 minutach dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith  hahaha

driki

Rozumiem ze ja nie mogę się wypowiadać o farmieniu raidów/inst etc pomimo ze głównie dziewczynie expie postać w wow-ie? gratuluje płytkiego myślenia.

asdf1movie

ja po 5minutach pvp na godzie, jak musialem targetowac i ogarniac, to udawałem ze mam disconect bo juz mnie oczy bolały od animacji.
jak na auto asist po tokenach to wytrzymywałem z 7-8min :D

Redbox

Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 10:52:06 PM
ja po 5minutach pvp na godzie, jak musialem targetowac i ogarniac, to udawałem ze mam disconect bo juz mnie oczy bolały od animacji.
jak na auto asist po tokenach to wytrzymywałem z 7-8min :D
jak sie jest turbo tyrem to konczy sie pvp po 2 minutch  :afro: na glebie lub bez gleby  :bump:

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

krajzeg

zdziwiłbyś sie
no hejt

JamesDoakes

Cytat: krajzeg w Luty 01, 2013, 11:31:48 PM
zdziwiłbyś sie
no hejt
sugerujesz, że czarne sukienki które są takim wzorem cnót dla katoli lubią sobie poruchać? nie może być.

Alarion

Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 10:52:06 PM

hmm, może lower detail bez obniżania zasięgu widzenia? Chociaż muszę powiedzieć, że dziwię ci się, bo w TERA, GW i innych nowych MMO światełek i wybuchów masz sporo więcej (jeszcze silnik pozwala na więcej) a czepiasz się l2. Chyba nie będzie ci dane zatem grać w żadne nowe mmo, right? : )

Cytat: Draghar w Luty 01, 2013, 09:55:04 PM
to ma sens

Łącznie bresow poszło po 200 na pt, były sytuację w których biliśmy się 3vs3 przez dc chociaż to dziwne bo na dead serwerze nie powinno to mieć miejsca, i w ogóle zapomniałem dodać że całość supportował zRanger tylko my mieliśmy gorsze skrypty i po 45 minutach nie ogarnęły czegoś :<

DC to DC, to juz każdy musi sobie indywidualnie ogarniać. Co do reszty:
1)Od patcha "pseudo echo part 3-5" nie będzie już nikt tak chętnie wstawał od issa

2) Nawet w H5 jakbym zdecydował się ze swoim CP użyć 200 b rezow (DAFUQ, nigdy tyle nawet nie mieliśmy O_o z jakim przeciążeniem wasz iss biega?) to pvp mogłoby trwać na miękko ponad 30 min. A jak każda ze stron jeszcze nasrałaby sobie z 500 CP potek, to już w ogóle 50-60 min murowane (o QHP może nie będę wspominał ; D ) Z tego wniosek, że H5 ssie? Dat logic...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker