Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

Cytat: driki w Czerwiec 28, 2013, 11:36:28 AM
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze u nas na "POLACZKOWYM" jest dużo ciężej eq, swego czasu po wbiciu 95 większość latała ciągle w immortal secie gdzie pewnie owy pan popierniczal w twilight->seraf i to samo pewnie z bronią:)
nie widze różnicy na mobach między 95 a 99 bronią

Alarion

zalezy dla kogo co i jak. tank powienien miec top armor z resistami na kazdym lvlu. dd w zasadzie top bron (ale grade nizej +4 / + 5 tez daje rade). healer to w zasadzie musi miec co kolwiek by healowac, iss tez cokolwiek by buffowac i debuffowac. ja z apo retri  biegalem do 99 na healerze. mowimy o pve oczywiscie.

wlasnie to jest najwiekszy mankament co redzio pisal. ludzie placza, bo robia tylko insty i log out. a w livindorze exp na open spotach >>> lol instancje. tyle ze ludzie sa zbyt tepi by skumac podstawy matematyki w tym zakresie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

w glory days tez bylo lepiej farmic normalnie.. może octavis w 1 pt lepiej tylko wypadal

Redbox

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze u nas na "POLACZKOWYM" jest dużo ciężej eq, swego czasu po wbiciu 95 większość latała ciągle w immortal secie gdzie pewnie owy pan popierniczal w twilight->seraf i to samo pewnie z bronią:)
i pewnie dalej siedzieliscie na gogu, nie tylko kwestia sprzetu sprawia ze levelujesz szybko. Chociaz co by nie mowic sprzet ułatwia

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Itherus

Cytat: Alarion w Czerwiec 28, 2013, 11:56:23 AM
dd w zasadzie top bron (ale grade nizej +4 / + 5 tez daje rade).

othell moze miec low r nawet na 99....

driki

bądź co bądź armor jednak ulatwia zwłaszcza w takim orbisie gdzie w immortalu mozesz spać na hita;d

Deric

Cytat: driki w Czerwiec 28, 2013, 01:01:26 PM
bądź co bądź armor jednak ulatwia zwłaszcza w takim orbisie gdzie w immortalu mozesz spać na hita;d
orbis śmierdzi  :D

Arimas

Cytat: Deric w Czerwiec 28, 2013, 01:15:37 PM
Cytat: driki w Czerwiec 28, 2013, 01:01:26 PM
orbis śmierdzi  :D
+1

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

orbis na lvlach 95-96 (bo 97 soh) jest naprawde nice jak ma sie dobre pt (aoe lub lethal single party). no ale wlasnie ten problem dobrego pt... z randomami to ja sie boje gdziekolwiek lazic, za duze ryzyko debilizmu.

Cat Drama Maker

Qra

Nie narzekaj bo na Godzie to wbicie 96 trwało tyle co teraz wbicie 99. Jak wejdzie wam Livindior to już całkiem będzie bajka, 99 to w tydzień bicia powpada.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Khav

Jak tak was czytam, jak to szybko się nie wbija 99, to może ja odkurzę swojego krasnoludkowego tyrra, i mi wbijecie 99..:D I znów pomaniaczę w  L2;D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

JamesDoakes

Cytat: Qra w Czerwiec 28, 2013, 01:56:12 PM
Nie narzekaj bo na Godzie to wbicie 96 trwało tyle co teraz wbicie 99. Jak wejdzie wam Livindior to już całkiem będzie bajka, 99 to w tydzień bicia powpada.
znam na lilithu osobe która wbiła 95 w 14dni bez cp w random pt,
jak się chce i wie jak to można szybko farmić ;p

Deric

Cytat: kornes w Czerwiec 28, 2013, 03:25:55 PM
Cytat: Qra w Czerwiec 28, 2013, 01:56:12 PM
znam na lilithu osobe która wbiła 95 w 14dni bez cp w random pt,
jak się chce i wie jak to można szybko farmić ;p
a ja znam pare takich z core przed lindviorem  :D

endriuu

Pytanie czy na tym core ludzie chodzą jeszcze koksac? Bo po roku przerwy muszę wbić to 99 w miarę szybko.:)

Alarion

Cat Drama Maker

Quibre

Ma ktoś może link do stron z ilością online na serverach core,lilith i NC?

kamil101

http://www.lineage2.es/misc/retail.php dla NCwest, a na core i lilith chyba nie ma a szkoda bo dla ruskich są :(
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Alarion

lulz, ale po co online na ncwest, jak tam ponad polowa postaci online, to boty? : DDD

Cat Drama Maker

kamil101

co prawda to prawda ale boty też sobie chodzą i biją mobki  :oops:
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

JamesDoakes

asdf1movie

na ncwest połowa to boty, na rusku zawyżają online lekko o 30-50%, a na core i lilith w ogóle nie podają :D
wbij na ktoryś z serwerów i zobacz gdzie ci bedzie lepiej

Snorlax

jaki jest respawn raid bossów? czytałem na oficjalnym forum, że rbki maja okno tera 6h zamiast 8h, ale te dwa kolo heine (lian i gwindorr) maja jakis inny, 18 + 12h czy cos takiego, ma ktoś 100%owe info?

Qra

Co za niesamowity CS. Czekam jak Mel napiszę ze znowu mieliśmy zerg dlatego nie udało się im obronić Aden.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

Co do kwestii obrony Aden... to jeśli Mel napisałby, że mieliśmy zerg to w sumie miałby rację :P
Obrońców zamku szt. 1 w osobie tikoo
druga rzecz, że RG przyszli w dużych liczbach, ale to pewnie tylko dla fanu się przykulali :P

Qra

Gruzzdigger i jego nowe sztuczki na pvp, atak z hida.
BS - prawdziwa historia.