Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neural

Mogę napisać żal.ru ale to nawet na to nie zasługuje :D. Lemp skąd takie info??
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

sam rozmawialem z kilkoma osobami z RG i nie chca wiecej sie juz az tak ponizac. jak troy zamiesci frapsa, to sami sie przekonacie, ze chyba rzadko kiedy jakis klan moze az tak nisko upasc. naprawde szkoda, ze RG szlag trafi jak beda sie dalej sluchac kebab german kido i kingsize'a.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Itherus

Mieli liczby oraz szanse po przegranym czy wygranym pvp  takie same jak my biorac pod uwage ze wszyscy byliby pod sercem. Wczoraj siedziałem przed komputerem i jakoś moja głowa nie była w stanie ogarnąć tego co tam sie działo. Raczej staram sie byc obiektywny ale takiego braku honoru nie widziałem jeszcze w zadnym klanie nawet na privach na których grałem. Brak słów, stać i nie oddać ani jednego strzału w stronę przeciwnika tylko czekać na zgon i wejście mass ress i tak w koło słowo daje wolałbym sie wylogować niz uczestniczyć w takiej akcji klanowej.

W woli wyjaśnienia my tez wchodziliśmy z gleby po przegranym pvp czy tez na chain celek ale zawsze ZAWSZE podejmowaliśmy walkę przed .......

Qra

Mogą jeszcze cofnąć wara, wtedy to dopiero będzie beka. Mogli by spokojnie wtedy koxac na Gainaku i przychodzić na Orfena i AQ bez obawy że znowu dostaną wpier...
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Benny hill.. To jak posypać otwartą ranę solą xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

fossil

I potem ludzie będą narzekać, że to wina kroniki, że mało pvp, że kiedyś było lepiej... To tylko ludzi wina, że nawet nie próbują walczyć, wolą po instancjach siedzieć, walić pr lub przez prawie godzinę bezkarnie zabijać się pod sercem

Alarion

Cytat: fossil w Lipiec 04, 2013, 12:01:54 PM
walić pr lub przez prawie przez godzine byc pileczka ping pongowa klanu Heart Breakers

/fixed

Cat Drama Maker

driki

Cytat: fossil w Lipiec 04, 2013, 12:01:54 PM
I potem ludzie będą narzekać, że to wina kroniki, że mało pvp, że kiedyś było lepiej... To tylko ludzi wina, że nawet nie próbują walczyć, wolą po instancjach siedzieć, walić pr lub przez prawie godzinę bezkarnie zabijać się pod sercem
Akurat to wina kroniki, bo kiedyś zeby coś sfarmić/wyexpic musiales iść na spota gdzie mógł cię spotkać war:) i nie zbyt mądre jest ocenianie ludzi bo jakis klan na twoim serverze gra pve.

Jak to u was teraz wygląda? one side servid0r?

fossil

Ale kiedyś nie waliłeś od razu pr jak zobaczyłeś war'a (a przynajmniej nie zawsze). Teraz zamiast pr ludzie używają m.in. celeki od iss'a. Jasne, że sam pomysł tego skilla jest debilny, ale to ludzie z niego korzystają i woła sobie na celce wbiec niż spróbować pvp. Jak ktoś nie chce pvp to go nie znajdzie, ale jak ktoś szuka to nie powinno być problemów. I nie chodzi o jakiś tam pve lol klan, tylko o największe pvp klany na serverze (nie tylko o rg bo i w bs jest w cholere carebearow co robią tylko instancje).

Nie powiedziałbym, że one side, ale jeśli rg dalej będzie słuchać hax'a to za niedługo tak może być.

Itherus

sa dwa mocne side ale zdobywanie smoków ostatnio sprowadza sie do tego kto pierwszy kliknie enter. Choc nie powiem ostatnie pvp o niego byly emocjonujace z jednej jak i drugiej strony.  TO nie jest wina kroniki tylko ludzi na niej grajacych w linvidor masz pare otwartych RB bijesz regularnie smoki oraz małe bossy. Zeby nie robic nudy staramy sie nawet o pvp na mini bossach wiec naprawde jest co robic. Nie wspomne o gainaku w wolnej chwili...

Alarion

https://www.youtube.com/watch?v=u3cDqHxBfzE&feature=youtu.be

2:26  od tego fragmentu widać na czym polegał ping pong, gdzie piłeczką byli RG...

Cat Drama Maker

Horken

Ta cała poczekalnia pod sercami do smoków powinna być normalnym PvP zonem, że ani fragi nie lecą ani nie idzie nabić PK itd. Wtedy żaden box by nie klikał enter i wszyscy równo by się tam napierdzielali po głowach.
Ja się tylko zastanawiam jak to wygląda na koreańcu - staczają honorowe bitwy i dopiero wtedy wchodzą do środka jako wygrana strona czy tak samo zjebanie jak u nas. Takie coś powinno zostać fixnięte instant.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Qra

Dzień przed to był taki okres przyzwyczajenia do gleby dla Redtardów.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Quibre

Pytanie do pro healerów,po przebudzeniu jaki set zkładać robe czy heavy?

driki

tylko i wyłącznie robe, jest po prostu lepszy zwłaszcza na lvlowanie;p

Quibre

A jeszcze jedno czy M.atk wpływa na moc heala?

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Draghar

Quibre

Niech mi jeszcze jakiś pro heal poradzi czy kupić broń Apo(aktualnie AM-mp regen) czy zbierać kase na TW robe chodź to w chuj drogie
ps. Gram na Lilith ale tamten dział jest dead  :P

Qra

Cytat: Quibre w Lipiec 07, 2013, 11:50:23 AM
Niech mi jeszcze jakiś pro heal poradzi czy kupić broń Apo(aktualnie AM-mp regen) czy zbierać kase na TW robe chodź to w chuj drogie
ps. Gram na Lilith ale tamten dział jest dead  :P

Dead server is dead.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

a ja slyszalem nawet, ze death server is death )))

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Alarion w Lipiec 08, 2013, 09:20:42 AM
a ja slyszalem nawet, ze death server is death )))

Mój fail jest mój.
BS - prawdziwa historia.