Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

muszę przyznać, nadal nie wierzę, że to on, a nie sindeyka. Matka nei odcięła go czasem od internetu znów? Możliwe, że to się u neigo nazywa "wakacje" na których rzekomo przebywa ))))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Może wstydzi się wyjazdu na kolonię i jakiś ekskjuz na szybkości.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

Na forum regularnie spamuje więc to raczej nie to, chyba że na kolonii mają dostęp do Internetu.. Ewentualnie biega po kolegach o szuka dostępu... Och wait

Itherus

Cytat: likas w Lipiec 24, 2013, 02:03:34 PM
Widzę, że to działa na takiej prostej zasadzie:
Pomijam co się dzieje w środku, skupmy się na jednej części "geograficznej" port spocie.
ok 7 Orfenów wstecz - RG zebrało się na port spocie, bsy zebrały się za późno, próbowały zrushować, nie udało się, taktyka: port na sos, kite'owanie do środka - OK! słusznie
ok 5-6 Orfenów wstecz - BS stoją na porcie, RG zebrało się późno, był rush, RG dostało ostro, taktyka: port na sos, kite'owanie do środka - OK!
ok 4 Orfeny wstecz - RG stoją na porcie, Bsy skumały, że tak jakby ten, kto pierwszy się ustawi, z reguły ma przewagę, taktyka: sprowadzić w pizdu Laikeli na port spot. Efekt - część rg stoi na petrify, bsy wesoło przybywają i zabijają resztki. WYGRANA! Masz te swoje mocarne pvp... rzeczywiście unikamy pvp - stojąc na petrify :D.
3-1 Orfeny wstecz - RG się wcześniej zbiera, przyprowadza mobki na port, Efekt: Bsy nie mogą się dostać do środka na czas - ogólny rozpidziaj. Również jest "mocarne" pvp.

Ależ oczywiście, to my za wszelką cenę unikamy pvp i wymyślamy coraz to dziwniejsze taktyki... Napisałem Alarionowi, cokolwiek nie wymyślicie, my możemy to skopiować (i na odwrót), zachciało się mobków na porcie? To teraz cierpcie ;).

Chlopie i tu masz racje !

Po pierwszej akcji z lakielami napisałem na klanowym swoje zdanie oraz ze to działa w dwie strony, chcecie się pierdolić potem nie wiadomo ile czasu? proszę bardzo odpowiedz z waszej strony była szybka i jak najbardziej prawidłowa. Ale chwile przed tym zanim mądrala od nas rzucił takie hasło na wszystkie kanały ktoś od was przyprowadził ribe na wcześniejszym orfenie zupełnie przez przypadek.
Pare dni moze tygodni przed ta akcja odbyłem rozmowę z haxem na AQ kiedy to usilnie buffował mrówkę żeby opóźnić nasze ubicie. Powiedziałem mu to samo" kolego to działa w w dwie strony następnym razem wy go będziecie robić 4 godz" poszedł po rozum do głowy i zrobił soe przyznając mi racje.

Jak juz powiedziałeś na mini można wszystko odgapić... Mam nadzieje ze  liderzy pójdą szybciej po rozum do głowy niż koreance wprowadza patcha...

Qra

Cytat: likas w Lipiec 24, 2013, 02:03:34 PM
Cytat: Qra w Lipiec 24, 2013, 05:30:31 AM
Cel uświęca środki ? Już od dawna wiemy że w PvE klanie RedTards liczy się tylko itemek. Haxik w jakiś sposób przekonał Elronie że lepiej być gównianym PvE klanem ale zdobywać itemki. Ten klan po prostu jebnie bo jak długo można być w niby 2 największym klanie na serverze i unikać PvP jak małe dzieci.

Btw.
CytatCel uświęca środki ? Już od dawna wiemy że w PvE klanie RedTards liczy się tylko itemek.
W BlackDownach to co się liczy? Braterska miłość i wzajemny szacunek? Karmicie się może energią z kosmosu? Jak RG jebnie to jebnie, na razie jest to J E D Y N Y  klan, który:
a) od początku nie miał zmiany lidera
b) od początku nie zawiesił działalności

Zapomniałeś dodać:
c) od samego początku był pet klanem jakiegoś większego OOC, HI potem znowu OOC.

Dopiero teraz jesteście samodzielnym klanem z tym że CP Haxa i tak ma decydujący głos. Kazał wam zrobić z siebie pajaców to nikt z Core meberów nie miał nic do powiedzenia. Miejcie swoją godność !!
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

likas

Oczywiście, wiesz wszystko lepiej, codziennie wysyłamy Haxowi:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMn8YwFoporO-QPVTwv6e0pHP0pKkIVOBDgvGdFuJUiXfqEI86 co by miał na PA
A Sinde4ka dostaje
http://www.e-kwiaty.pl/images/kd006-d.jpg
A tak wygląda tikoo w realu (oczywiście ten po prawo):
http://c.wrzuta.pl/wi5049/393a0e4f00025a6e49b45bd9/czerwona_domina_www.forumxxx.one.pl_poprawione_na_www.edytorek.pl

Dodatkowo potajemnie budujemy Kingsize'owi małą piramidę ku jego chwale, a Sh1ny nas chlasta pejczem, żebyśmy szybciej zapie****, sam ma nadzieję, że będzie mógł służyć mu jako podnóżek przez wieczność.

Redbox

nie wiem jak jest u Was ale u mnie sindejka pisała abym wasdził 6 osob do maina bo wszyscy na to zasłuzyli i nie obchodzi jej jak to zrobie, jak u was jest inaczej to spoko

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

likas

Wychodzi na to, że ja w ogóle nie wiem jak u nas jest, więc niech Qra się wypowie, ewentualnie wasz nowy nabytek - Glaeran ;).

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: likas w Lipiec 25, 2013, 10:31:54 PM
Wychodzi na to, że ja w ogóle nie wiem jak u nas jest, więc niech Qra się wypowie, ewentualnie wasz nowy nabytek - Glaeran ;).

Glarean to nup, używa rebirtha bez mass cleansa i mu przerywają... : S

Cat Drama Maker

Solar

Wam sie nie nudzi przez tyle lat spamować na tym forum to jest chore.......

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Alarion w Lipiec 25, 2013, 11:37:25 PM
Cytat: likas w Lipiec 25, 2013, 10:31:54 PM

Glarean to nup, używa rebirtha bez mass cleansa i mu przerywają... : S

confirmed qq

Arimas

Cytat: Solar w Lipiec 25, 2013, 11:38:45 PM
Wam sie nie nudzi przez tyle lat spamować na tym forum to jest chore.......
Od tego jest forum?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

a tak w ogóle to co to się stało, że Glaeran zmienił barwy?

Qra

Pewnie nie wyrabiał na daninę dla Princesskii.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Nie bez powodu mam 1kk w inventory... QQ

Qra

Z Alarionem to dopiero będziesz miał jazdy :) Zacznij już skupować KE.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

no tak, dla Alariona KE, a dla Qry ziarno, tylko świeże... prosto z pola, jeszcze ciepłe ;)

Qra

Ja przyjmuje dopiero przetworzone produkty jak piwo itp.
BS - prawdziwa historia.

Qra

Z racji tego że w RG wiecie naprawdę mało o swoim emo liderze Haxie przesyłam wam jego dane.

BS - prawdziwa historia.

Alarion

Fake, przecież wiadomo, że ma 16 lat, a spójrz na datę urodzenia... Fotografia może podobna, ale...

Cat Drama Maker

likas

a może jakiś komentarz odnośnie wczorajszego pvp, bo chyba dzielenie się wiadomościami o człowieku, który nawet obecnie nie gra, to taka zasłona dymna :P.

gf w każdym razie, a nam trzeba więcej mięcha, bo nawet po PVP, trzeba jeszcze wygrać PVE, a bez liczb to niemożliwe ><.

Alarion

no co tu dużo mówić, fail jak chuj. Ludzie nei rozumieją, że jak mają rushować, to nie znaczy, że mają stać w przejściu i padać od AoE, tylko mają się wje*** do środka. Niestety dla połowy naszego klanu jest to zbyt trudne do pojęcia. My np. z party Sepsy ustawliśmy się od strony tego drugiego wejścia i dzielnie nabijaliśmy fragi w 2 pt vs jakieś 5-6 (TurnON zrobił frapsa), ale 2 pt, które się dobrze ustawiły to za mało.

GF, nasz nieogar, może ludzie pójdą po rozum do głowy na następnym mass pvp.

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Alarion w Lipiec 27, 2013, 12:56:15 PM
Fake, przecież wiadomo, że ma 16 lat, a spójrz na datę urodzenia... Fotografia może podobna, ale...

Fake w chuj. Najnowsze źródła donoszą, że ma 17 lat + pochodzenia pakistańskiego nie z Singapuru qq