Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2013, 07:38:01 PM
Cytat: Redbox w Lipiec 11, 2013, 06:10:32 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2013, 06:04:21 PM
Cytat: Redbox w Lipiec 11, 2013, 03:13:19 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2013, 10:32:14 AM
Cytat: Redbox w Lipiec 11, 2013, 08:45:34 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 10, 2013, 11:38:15 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 10, 2013, 11:19:30 PM
pieprzysz farmazony, tak jakby całe to CP grało 2 lata i tak jakby spora część tych enemy (Hax, sindeya, kingsize, Lirien (Georax) i inni nei grali też tyle samo. 

Nie martw się, na ciebie by to całkowicie wystarczyło : )

Większość osób z tego filmiku osobiście przekopałem nie raz nie dwa.
zaraz powiesz ze mnie tez przekopales na oli nie? przypomne 93 immortall tyr bez rezista vs taziutazmnapogromcaserberu 95+ nafarmiony jak swinka na ówczesne czasy

GZ ZABICIA MAGA NA OPEN OLY, przeszłeś GRE. Stary nawet nie miałem pojęcia kim jesteś i jak się na ciebie zbuffowac, myślałem że jesteś magiem...
stary a głupi, /target ktos patrzysz jego bufy i po sprawie. No coż nabijaczu bociku japa w kubeł i do truskawek.

Mhm jakbym wtedy to wiedział... Co nie zmienia fakty że zostaliście podjęci 7vs14 więc japa w kubeł i do truskawek.
no bo ktos tu mówił chyba Ty lub twoj truskawkowy kolega ze ze jestes Pro na oli wiec podstawy znac trzeba, okazuje sie natomiast ze jestes  :noob: .
Sprawa 2, zabic ludzi ktorzy sa wzieci pod farme(sam mailem wtedy 93 lvl i wiekszosc tez, gdzie wy mieliscie 95+) 1 pt ktore jest nastakowane na pvp, tak jestes pro. Sprawdz filmiki ludzie potrafili 1 pt enemy zabic 1 czlowiekiem. Wiec morda w ziemie żryj kamienie

A niby skąd miałem wiedzieć? Nie grałem na ruskich offach.

Co nie zmienia faktu że dostaliście 7vs14, mi się nigdy takie coś nie zdarzyło, przypadek? nie sądzę.
Pewnie dlatego że ludzie się wstydzą chodzić z waszym pt... Przypadek ? nie sądzę.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Clovery

Słaby ten wasz hejt :< Starzejecie się ;<

driki

Kobiety, dzieci ich zmieniają! wchodzą w dorosłość.

bula

Cytat: driki w Lipiec 13, 2013, 04:15:20 PM
Kobiety, dzieci ich zmieniają! wchodzą w dorosłość.
wait, what

slyszalem ze Arothe sex change u,u

kinus

Cytat: Dyma w Lipiec 11, 2013, 06:41:25 PM
Taziu co sie będziesz szczypać z plebsem, kup postać, wróć na core i pokaż wszystkim gdzie ich miejsce w szeregu, tylko w8... ten plebs ma już max lvl... ;(

btw testował ktoś z Was jak chodzi l2 na zintegrowanej grafice? Chodzi mi o obecne modele, np intel hd g 2,5k

mi na intel hd4000 chodzi bardzo ok (mam dysk ssd i i5 3 generacji).
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

Arimas

Cytat: kinus w Lipiec 13, 2013, 09:00:46 PM
Cytat: Dyma w Lipiec 11, 2013, 06:41:25 PM
Taziu co sie będziesz szczypać z plebsem, kup postać, wróć na core i pokaż wszystkim gdzie ich miejsce w szeregu, tylko w8... ten plebs ma już max lvl... ;(

btw testował ktoś z Was jak chodzi l2 na zintegrowanej grafice? Chodzi mi o obecne modele, np intel hd g 2,5k

mi na intel hd4000 chodzi bardzo ok (mam dysk ssd i i5 3 generacji).
SSD ma tu największy impact :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

RG zadziwia mnie z tygodnia na tydzień. Dzisiejszy clan PR z własnego zamku to jakaś nowa zagrywa Haxa ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Spoko, wszystko obliczone tak, by dostać butelki ze smoka : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Khav

Mhm jakbym wtedy to wiedział...
Jakiego myślenia potrzebujesz Tazbocie, żeby wpaść na pomysł: W GOD widzisz buffy jak zaznaczysz przeciwnika, czy to jesteś w village, czy w open pvp więc i na olimpiadzie. Ty wbiłeś 95+ i nie zauważyłeś tego?? JA PIERD...le. xxx_Pr0_0wn3r_xx_PL normalnie z Ciebie.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Faktycznie masz się czym chwalić.

Oczywiście ja wiem gdzie jest klucz twojej wypowiedzi..
"Mhm jak bym wtedy to wiedział..."
czytajcie

"Mhm jak by wtedy scrypty miały zaimplementowane rozpoznawanie wroga po jego buffach".
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Khav

.. Usunąć.. przypadkowy double post
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

fajny siege, sporo akcji na kilku zamkach, nadal nie kumam jak moglismy stracic 1 brame, ale ogar musi byc, skoro ludzie nadal w zamku Aden sie gubia )))))

no i gz carpetu na valdku. szkoda, ze tak samo nie da sie na antku zrobic, bo za blisko z nobble spota pod serce... :x

Cat Drama Maker

Qra

A co dokładnie działo się na Valdu ? Jakiś mini frapsik ?
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Cytat: Qra w Lipiec 15, 2013, 12:40:01 PM
A co dokładnie działo się na Valdu ? Jakiś mini frapsik ?

To co zwykle, przychodzi OOC... Ahh sorry, teraz RG ; p  i kładzie się przed nami ; D

Dobrze, że na valakasie można ich przypilnować pod kleinem wcześniej i uniknąć martwych ciał wbijających do środka, czyli od jakiegoś czasu ulubionej taktyki RG ^^

a na frapsie widać, jak można fajnie mordować feohem po booście w livindorze na mass pvp )))

Cat Drama Maker

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Qra

BS - prawdziwa historia.

Dyma

Cytat: Khav w Lipiec 15, 2013, 10:02:09 AM
Mhm jakbym wtedy to wiedział...
Jakiego myślenia potrzebujesz Tazbocie, żeby wpaść na pomysł: W GOD widzisz buffy jak zaznaczysz przeciwnika, czy to jesteś w village, czy w open pvp więc i na olimpiadzie. Ty wbiłeś 95+ i nie zauważyłeś tego?? JA PIERD...le. xxx_Pr0_0wn3r_xx_PL normalnie z Ciebie.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Faktycznie masz się czym chwalić.

Oczywiście ja wiem gdzie jest klucz twojej wypowiedzi..
"Mhm jak bym wtedy to wiedział..."
czytajcie

"Mhm jak by wtedy scrypty miały zaimplementowane rozpoznawanie wroga po jego buffach".
nie czepiaj się Tazia, jak wbijał 95 vs 80 to nie miał czasu patrzeć na buffy enemy bo był 1hit -> next target...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

roli

Po wejściu lindviora z każdego tyra można było przebudzić się w craftera czy tylko z krasia?

Deric

Cytat: roli w Lipiec 19, 2013, 12:10:11 PM
Po wejściu lindviora z każdego tyra można było przebudzić się w craftera czy tylko z krasia?
nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze tak jak u OLow tylko krasiek i to zrobiony z crafta

Alarion

tylko z kraśka. tak samo jak OL tylko z orka

Cat Drama Maker

Itherus

Cytat: Alarion w Lipiec 19, 2013, 01:20:09 PM
tylko z kraśka. tak samo jak OL tylko z orka
orka czy orka overlorda?

Alarion

nie jestem do końca pewny, ale na 95% z WC też może być... W sumei tego nei sprawdziłem : S

Cat Drama Maker

fossil

jakikolwiek orc iss, nie ważne z czego przebudzony

Qra

No kurde, RG ustawiło poprzeczkę failowania tak wysoko że trudno jest już o czymś napisać.
Z niecierpliwością czekam na początek miesiąca bo Mel podobno jedzie Troya na oly jak chce ale tylko on tak mówi.
BS - prawdziwa historia.