Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

z tego co słyszałem, to koszt tych coinów został obniżony od 2 czy 3 patchów i jeżeli robisz sobie bez omijania wszystkie questy to powinno być ok. Tak czy siak, gdy dobijesz 86 mając mentora dostaniesz free R seta i chyba jakąs broń.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ihateelfs

Dostaje się dyplomy za które u mentor guide'a można je wymienić na sprzęt R grade i wystarcza na cały set, set biżu i wybraną broń i zostanie jeszcze na parę paczek soul/spirit shotów. A co do tych steel coinów to koło 80 lvla starczyło mi na drac bow'a i set draconica. Wystarczająco ,żeby dobić 85 :) Ten sprzęt R jest eventowy dla tylko twojej postaci ale można go enchantować, wkładać attri kamyki itd.
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Alarion

7 vs 7 + 1  https://www.youtube.com/watch?v=qzJwxCRj9I8&feature=youtu.be

Mieszanka od nas w składzie: Defro, AllEyesOnMyPony, Amethyst, Fossil, Leiry, Raxor, i Fakeras na moim healu vs niby najmocniejsze CP z enclavy

Fun Fact 1): Nasz dagger z klanu Sixense jest takim retardem, że całe pvp pomagał enemy, dlatego było 7 vs 7 +1
Fun Fact 2): Amethyst pół pvp ponad bez PoW'a i robił lol damage ; p

https://www.youtube.com/watch?v=qzJwxCRj9I8&feature=youtu.be

od takie tam daily pvp z dead servidora

Cat Drama Maker

Dickert

Jak to teraz działa na lindviorze. Tam się na Powie lata?

Alarion

możesz zostawić na healerze z EE lub SE poW'a zamiast drum melody i rzucać go gdy drum jest skasowany. 20% magical critical power >> 4% magical critical rate i 20% hp >> 20% mp. Ale jest 1 "ale" : PoW'y nie mają wbudowanego Counter criticala tak jak ma Drum melody od issa, więc albo się wyexpi PP do 83 lvla, albo się obrywa od archerów i daggerów 30% mocniej przy krytach.

Cat Drama Maker

He4DSh0t

Amethyst używa tylko 3 nuków czy przypadkiem mu sie cos zmieniło na paskach? :o
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Alarion

Cat Drama Maker

fossil

Amethysto jest po prostu slaby:<

EDIT:
a tutaj pvp dobrego nukera:DD
http://www.youtube.com/watch?v=ZTXAUqSBi4c

Deric

ja sie tylko dziwie czemu nie wali masowego debuffa

myslalem ze riordian gra o wiele lepiej ^^

Jovs

Cytat: Alarion w Sierpień 03, 2013, 10:28:54 AM
z tego co słyszałem, to koszt tych coinów został obniżony od 2 czy 3 patchów i jeżeli robisz sobie bez omijania wszystkie questy to powinno być ok. Tak czy siak, gdy dobijesz 86 mając mentora dostaniesz free R seta i chyba jakąs broń.

O tym R secie już mnie poinformowali to wszystko jasne :D A co do tych coinów to jakąś aktualną stronkę z listą questów ktoś ma? Z tego co sobie wygooglowałem to nic nie ominąłem, a zanim dobije 76 bym nadrobił te questy, bo nie będzie w czym latać do 86 :)

Dickert

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

te, jednoreki, poszczekaj nam co tam za drama fajnaw RG? mieliscie byc z kingsizem i sindeyka wielkim wspanialym klanem, a teraz wychodzicie? jak tak mozna! wpierw gifty dla princeski, a dopiero potem myslec o spie*** ))))

Cat Drama Maker

Qra

RG już się rozpada ? Przecież wystarczy tylko gifty dla sindayki wysyłać i jedno PT wygra cały server.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Dickert

Kto mi powie jak teraz z karmą jest? 88lvl i 1024 karmy. Idzie to zbić? Padając dalej bezpowrotnie tracimy expa?

Shanique

spokojnie to zbijesz ubijaąc kilka mobów...
tak, nadal bezpowrotnie tracisz expa ginąc + jeśli masz więcej niż 3-4 pk to podczas zgonu możesz coś zdropić, albo ci się spali.

Alarion

b soe w lape, ktos niech cie zssumonuje i z buffuje i zaszyj sie na swampland na kilka mobkow i problem solved.

Cat Drama Maker

Dickert

kilka mobków mówisz :D na średnich trainach po ok. 70 zbijałem.

Shanique

Arimas

Cytat: Dickert w Sierpień 06, 2013, 01:02:47 PM
kilka mobków mówisz :D na średnich trainach po ok. 70 zbijałem.
Karma is a bitch  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Itherus

Arimas