Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pulozaur

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Doti

Cytat: Qra w Sierpień 05, 2013, 03:43:19 PM
RG już się rozpada ? Przecież wystarczy tylko gifty dla sindayki wysyłać i jedno PT wygra cały server.
Jakoś ostatnio widać sporo osób z BS bez klanu.
Chodzą ploty, że mają dosyć Penisa... sry Ponnego  :D

Alarion

Cytat: Doti w Sierpień 07, 2013, 01:18:12 AM
Cytat: Qra w Sierpień 05, 2013, 03:43:19 PM
RG już się rozpada ? Przecież wystarczy tylko gifty dla sindayki wysyłać i jedno PT wygra cały server.
Jakoś ostatnio widać sporo osób z BS bez klanu.
Chodzą ploty, że mają dosyć Penisa... sry Ponnego  :D

chyba jednak nie bardziej niz RG wspanialego ego Cp z kingsizem i sindey4ka na czele, albo nowo tworzacego sie side'a, gdzie liderem jest breaveheart, a tak naprawde gruzzdiger, jako jego cpl. bez watpienia ludzie z rg i ooc i hordy maja ciekawy wybor wsrod ofert ))))

Cat Drama Maker

kinus

//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

Qra

Traktor !!!

Komandofoki odbiły ci zamek.

Masz coś do powiedzenia na ten temat ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

lempartus

Cóż Ci ma odpisać ?
spieprzyli cały siege od początku do końca

gf i dzięki za zabawę. Pewnie za 2 tygodnie pod Aden zobaczymy RG z połączonymi siłami Enclave i thehorde powinno być ciekawie
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

no trzeba przyznać, tylu zje** rzeczy w 1 siege to dawno nie widzilieśmy. Nawet jestem prawie w stanie uwierzyć Elronii, że naprawdę chciał ten zamek stracić, jak potem mówił, co bardziej wyglądało na robienie dobrej miny do złej gry.

Enclava udowodniła, że jest tak samo bezużyetcznym trash'em jak party kingsize'a 3/4 czasu siedzącego w mieście i robiącego oly, zamiast pomgać swojemu klanowi.

GruzzDigger nie będzie miał już dylematu, czy untagować się na farmę adeny by nie dostawiać wpierdol od każdego, czy może jednak być w klanie z cloakiem i skillami klanowymi. Po tym jak stracili zamek, będzie mógłdalej biegać jako nonfactor bez klanu, bo i tak zamku nie ma jego CP : D

Generalnie podziwiam, że udało się przeciwnikom stracić aż 2 zamki, mimo, że walczyliśmy przeciw w sumie 3-4 klanom. Oczywiście te klany nie były ze sobą ugadane (mam na myśli RG z OOC + Horde + Enclava i pety enclavy), ale mimo wszystko dla nas to był kolejne dziesiątki przeciwników do fragowania.

Swoją drogą widok spamu niebieskich napisów i +200 CRP w 5-10 min na Giran gdzie były 3 CP od nas vs cała Enclava - priceless )))

Zahaczyło się też Ant Queena w czasie siege, a Elronia po powrocie z urlopu 2 tygodniowego gdy zobaczył w jakim opłakanym stanie zastał swój klanik tak się wkurwił, że wywalił system DKP i jak to ujął "We're comming back to oldschool L2 where ppl need to lick CL's ass to get some items". Kto w RG zdobędzie numer lachociąga roku? : DDD

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Może być z tym kłopot, słyszałem, że kingsize szykuje się już do cash out'a(a w ślad za nim pójdzie pewnie sindeyka, bo kto by ją chciał?).
Miał być wybawcą OOC i RG, ale coś nie pykło... Wywalili Troya i haxa, a dodatkowo quitnął im Georax, a kingsize nie robi zupełnie nic poza siedzeniem w mieście i robienia oly w czasie gdy my jesteśmy na smoku, siege lub innym epiku. Sindeyka bez haxa jest gównem na oly (co by nie mówić, on ją uczył grać i na bieząco ją poprawiał), a od kiedy stracili te osoby nie widziałem ich ani razu poza miastem.

Szkoda, że TurnON zamiast dołączyć do nas wolał iść do kingsizea, mimo, że ostrzegałem go, że to kiepski pomysł. No nic, za głupotę się płaci )))

Cat Drama Maker

likas

trochę zabawy było, więc gf

Skoro cały czas tak czytamy o wewnętrznych sprawach klanowych RG, to może niech z BS'ów ktoś wrzuci te sławetne frapsy z ks'ownia merchantów na CR - no wiecie, główni bohaterowie to BSy + tytułowe merchanty ;). Jak to miało być -200 DKP za ks'owanie merchantów  hahaha ?

Wracając do siege'a, to z ciekawości ile było BS'ów + Ltu?

BzykII

Shanique

Cytat: likas w Sierpień 12, 2013, 04:16:09 PM
trochę zabawy było, więc gf

Skoro cały czas tak czytamy o wewnętrznych sprawach klanowych RG, to może niech z BS'ów ktoś wrzuci te sławetne frapsy z ks'ownia merchantów na CR - no wiecie, główni bohaterowie to BSy + tytułowe merchanty ;) . Jak to miało być -200 DKP za ks'owanie merchantów  hahaha ?

Wracając do siege'a, to z ciekawości ile było BS'ów + Ltu?
-50 jest, a nie -200 :<

nasze CC na wczorajszym siege, nie było nas znowu tak dużo...

Alarion

nas było ~~130, działaliśmy w Aden / Giran / Rune / Dion / Shutgard / Ant Nest
LTU nie wiem, stawiam ~~50 i byli raz na Aden (z marnym skutkiem) i poza tym Shutgard i Ant Nest tylko.

Co do dramy na merchantach, cały pic polega na tym, że i owszem, dramy bywają (jak w każdym dużym klanie), ale są zazwyczaj duszone w zarodku i reguły dopracowywane tak, by w przyszłości sytuacja nie miała miejsca. Za złamanie reguł klanowych jest zwykle kara w postaci - DKP, co jest dosyć logicznym posunięciem. Fraps / screen jest dobrym sposobem udowodnienia swoich racji.

Obecnie te od czasu do czasu "dramy" wydają się poważniejszym zagrożeniem dla naszego klanu, niż RG, które czeka wielka rewolta bo usunięciu DKP systemu. Już widzę to wściekłe stado randomów bez CP co szykowało się do licytacji epików, a tu nagle "BUM", nie ma DKP : D

Kto zdążył wydać punkty, temu zapewne wszystko jedno, reszta musi się pewnie nieźle gotować.

Pytanie brzmi, czy ludzie z RG / Enclavy / Hordy + unateg + party gruzzdiggera coś ogarnie, czy będą pojedynczo wpierdol dostawać. Z doświadczenia wiem, że takiej bandzie retardów jak kingsize, gruzzdiger, bugaimer, mel etc. ciężko będzie wypracować jakiś kompromis, ale z drugiej strony poprzeczka hipokryzji na tym serwerze została ustawiona już tak wysoko, że nawet jej nie widzę, gdy podnoszę głowę, więc wszystko możliwe : DDD

Zanim zapytasz, tak my też raz dostaliśmy karę od złego i niedobrego Lempartusa na - DKP. Chyba musimy rozważyć wyjście z klanu. Znajdzie się dla nas miejsce Likas? )))

i lepiej żeby ktoś dostał - DKP, niż rzucał tekstami, że zaje** twoich rodziców, jak np. wściekły pies OOC zwany bugaimerem. : ) 

Cat Drama Maker

Draghar

Elronia przeciw DKP? Cojapacze... Myślałem że po tym jak zobaczyłem Traktora z hero nic mnie nie zaskoczy, a tu takie cos... Mogę quitować w spokoju..

likas

CytatZnajdzie się dla nas miejsce Likas? )))
wstępnie na próbę może w OB w ostatnim knight unicie, potem z czasem można awansować do royala z holy squadem.

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Jovs

Opłaca się enchantować skille przed 85 lvlem?

Jovs

Kiedyś coś czytałem, że niby po przebudzeniu dostaje się jakieś codexy w zależności od enchantu skilli. Coś się zmieniło?

likas

tak, dostajesz 1/3 codexów co kiedyś, więc przy ich obecnych cenach oraz enchantu skilli, nie opłaca się w ogóle, były gdzieś tabelki, jak chcesz to poszukaj, ale wg mnie zysk jest minimalny.

lempartus

Likas wy chcecie w naszym systemie DKP uczestniczyc czy ki diabeł że co epik pomagacie nam w jego ubiciu nie mając prawa do dropa ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

likas