Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Vraghor

lag a nie siege, wygral ten komu mniej osob lagowalo i tyle - ja polowe siege przestalem na lagu mimo ze kompa mam dobrego a lacze 50MB QQ
retired

netheril

Cytat: Vraghor w Styczeń 15, 2012, 09:46:51 PM
lag a nie siege, wygral ten komu mniej osob lagowalo i tyle - ja polowe siege przestalem na lagu mimo ze kompa mam dobrego a lacze 50MB QQ
stale 20-25 fps, na battlepingu nawet laga na sekunde nie mialem na aden/godd/rune  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

pokit

Co tu komentowac siege to liczby nic wiecej :)

toshiro-

FokuSs

Cytat: pokit w Styczeń 15, 2012, 09:57:02 PM
Co tu komentowac siege to liczby nic wiecej :)
Po części napewno, ale po części:D
Dla mnie wiadomo było, że przy ally OOC OOWW i BMF tak będzie, na l2retail Avalanche już było mocne a to interlude serwer był:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Kusiak

(Zajada popcorn czekając na lolPolishDrama Queens no life biczez) A więc jakaś drama odnośnie Siegy? Jakieś -_-'? jakieś dramy?
Ej Ej serio? 5 min i nic? serio?

kamiil

Kusiak

;( ale przecież drama nawet się nie zaczęła. wtf?

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kusiak

Siusiaczek musi się naprężyć i rozkręcić dramę? mam zostać lolpolishkidoDramaQueen? wtf? ok niech tak będzie.
1. OldBoyz BEZ ZAMKU WAAAAA
2. HB Bez ZAMKU WAAAAHHAAHAHa
3. BLACKSWAINS BEZ ALLY WHAHAHAHHAHA
4. CAPSLOCK CAPTAIN!! FTW
5. Jakieś nowe kutasotrzymacze? Z kim będzie Enclawe? czy Ally BMF+OOnoCH+OOC przetrwa?
6. OOC zagarnie wszystki wardy z TW?
Te i wszystkie dramy czekają na was! wybieramy i piszemy. ;)

FokuSs

Teorie odonośnie siege wygrywa online ppl i lagi obala museum. Względem ppl w klanie powinno być inaczej. Jednak pod względem ilości pvp i wygranych wojen pasuje w miare:D
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Fabienne

montezuma

Cytat: Fabienne w Styczeń 15, 2012, 10:38:45 PM
i tw po 30 minutach kaput

nowość w god  specjalnie zrobiona dla inova EU
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Jacu

Cytat: Kusiak w Styczeń 15, 2012, 10:20:19 PM
Siusiaczek musi się naprężyć i rozkręcić dramę? mam zostać lolpolishkidoDramaQueen? wtf? ok niech tak będzie.
5. Jakieś nowe -_-'? Z kim będzie Enclawe? czy Ally BMF+OOnoCH+OOC przetrwa?

mamy ch  mlonku privisional ale jest wiec skoncz p ierdolic :D

Polopiryn

Oj tam, ważne że siege serwer wytrzymał :D.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kusiak

Cytat: Jacu w Styczeń 15, 2012, 10:42:20 PM

This is what i mean! Drama real drama :D a nazwanie mnie "mlokiem" jest czymś w rodzaju wisienki na torcie :D
OOnoCH przemówił! zaczną rekrutacje i zostaną factor klanem na serwerze... oh wait, newah nawet z zamkiem... xD

xXxFelekxXx

Cytat: Kusiak w Styczeń 15, 2012, 10:50:41 PM
Cytat: Jacu w Styczeń 15, 2012, 10:42:20 PM

This is what i mean! Drama real drama :D a nazwanie mnie "mlokiem" jest czymś w rodzaju wisienki na torcie :D
OOnoCH przemówił! zaczną rekrutacje i zostaną factor klanem na serwerze... oh wait, newah nawet z zamkiem... xD

Grunt że go mają czy go utrzymają to inna sprawa lepszy rydz niż nic.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

FokuSs

Zawsze można udawać pro [ciach]
P.S. peggy 18+

karlossg

aż sie wypowiem

ally HW sie rozpadło tak naprawde przed siegem, Sagara quituje gre/prowadzenie klanu, o czym dowiedzielismy sie dzis rano hehe.

party alariona wyszlo z ob, co bylo do przewidzenia i o czym wiedzialem przed siegem wiec no drama, szczegolnie zestosunki pozostaly przyjacielskie :)

a co do oldboyz, to nic sie nie zmienilo, czyli nadal gramy4fun, a to ze niektorym sie wydawalo ze jestesmy jakis wielkim pro faktor klanem to lol lekki, nigdy nie mielismy takich planow :P

pozdro 600 :)

rexetin

karlossg

Rickert

Cytat: xRelapse w Styczeń 15, 2012, 10:32:55 PM

http://www.youtube.com/watch?v=IUEQBKCdNaE
Drugi song?

To jest pewnie jeden z tych songow co ludzie maja kanaly z smiesznymi filmikami cos w stylu epic mea time itp, dlatego po slowach czesto znalezc. :p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted