Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pardi

Cytat: Rickert w Styczeń 16, 2012, 01:00:35 AM
Cytat: xRelapse w Styczeń 15, 2012, 10:32:55 PM

http://www.youtube.com/watch?v=IUEQBKCdNaE
Drugi song?

To jest pewnie jeden z tych songow co ludzie maja kanaly z smiesznymi filmikami cos w stylu epic mea time itp, dlatego po slowach czesto znalezc. :p

http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg

co do frapsa to niezła propaganda xD
co prawda na etapie fogu ale staraliśmy się napierdalać z trainem na plecach z lajfami większość pvp oczywiście w pape przez mobki ale jak my już wbijaliśmy w nich podczas ciągnięcia traina to instant pr. Więć cool intro bro :P
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Mc6

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

CzornyDlugi

http://img263.imageshack.us/img263/273/onlineally.jpg

A podobno jesteśmy klanami z "problem activity (?)" Sun40^TM , więc ja nie widzę problemu, powinniście mieć 2x więcej ludzi licząc że to jednak wy mieliście klany z większą ilością ludzi (u nas 15 osób w aca).
Co do goddard siege to chociaż śmiesznie było, jak jakieś LTUnited czy Ronins wpadało i całymi klanami odbijały się od naszych 2 pt ^^
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

kamiil

u nas w cc bylo 28 ppl..

btw słyszałem ze ooww i bmf mają feedowac ooc na oly, bmf ma dostac hero tyr warriora   :shock:

dlugi stac was na lepsze ally  :(

CzornyDlugi

;O fajne info, babcia dzwoniła z GoG i powiedziała ?
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

kamiil

awaken hero archer
dot hero nuker
xheartz hero healer

Alarion

http://www.youtube.com/watch?v=PoONMupxhSE

Arimas, serio takich w klanie trzymacie...?

nic się HB z franza nei zmieniło jak widzę...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

alarion oni trolowali  !! !! !!  hahaha

cieakwe czy za takie cos mogą zbanowac  :?

Alarion

oby ich zbanowali, bo dla mnie nie ma najmneijszej wątpliwości.

Cat Drama Maker

Arimas

Alarion, nie znam tego party(nawet ani razu z nimi nie gadałem)
Wiem tyle, że są w klanie

Teraz ty mi powiedz, ręczysz za każde party w OOC?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

nie, bo nawet jeszcze tam nie jestem. Wiesz, chodzi o to, że mimo iż ArQQ pisał, że to zupełnie inny klan niż był na Franz, to jak widzę wiele się nie zmieniło w niektórych aspektach. Na Franz doskonale pamiętam co robiła część tych osób i teraz też próbują. Oby tym razem się zdziwili bardziej niż na serwerach NCsh1tu.

Zresztą wiesz, znając Sutriusa, gdyby tylko sam mógł takiego frapsa zmontować, to powstałby on w 5 min. Więc jeżeli któreś party z OOC lub innych większych klanów tak zrobi, to chyba możemy być pewni, że fraps szybko się pojawi.

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2012, 03:33:06 AM
nie, bo nawet jeszcze tam nie jestem. Wiesz, chodzi o to, że mimo iż ArQQ pisał, że to zupełnie inny klan niż był na Franz, to jak widzę wiele się nie zmieniło w niektórych aspektach. Na Franz doskonale pamiętam co robiła część tych osób i teraz też próbują. Oby tym razem się zdziwili bardziej niż na serwerach NCsh1tu.

Zresztą wiesz, znając Sutriusa, gdyby tylko sam mógł takiego frapsa zmontować, to powstałby on w 5 min. Więc jeżeli któreś party z OOC lub innych większych klanów tak zrobi, to chyba możemy być pewni, że fraps szybko się pojawi.

Pt sutriusa doszlo do nas pare dni temu, wiec nie oceniajce HB po jakims pt ktore ledwo co dolaczylo. O tym kto uzywa l2 tower, nie mysl ze ooc tego nie uzywa, bo to booterski klan z priva :P Life teraz swietoszek a niedawno jeszcze dawal frapsy jak sie gra na rengerze :P

Arimas

Cytat: pokit w Styczeń 16, 2012, 04:15:14 AM
Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2012, 03:33:06 AM

Pt sutriusa doszlo do nas pare dni temu, wiec nie oceniajce HB po jakims pt ktore ledwo co dolaczylo. O tym kto uzywa l2 tower, nie mysl ze ooc tego nie uzywa, bo to booterski klan z priva :P Life teraz swietoszek a niedawno jeszcze dawal frapsy jak sie gra na rengerze :P
This.

@Alarion: nie oceniaj książki po okładce.
Na lancerze też nikt nie lubił CLF i Swords, a co się okazało? 50/50 ludzi z tych mocniejszych party przeszło albo do CLF albo do Swords. I żeby nie było, jakby to ode mnie zależało to dostali by kicka już teraz.

Arimas

Cytat: Rickert w Styczeń 16, 2012, 01:00:35 AM
Cytat: xRelapse w Styczeń 15, 2012, 10:32:55 PM

http://www.youtube.com/watch?v=IUEQBKCdNaE
Drugi song?

To jest pewnie jeden z tych songow co ludzie maja kanaly z smiesznymi filmikami cos w stylu epic mea time itp, dlatego po slowach czesto znalezc. :p
http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2012, 02:41:47 AM
http://www.youtube.com/watch?v=PoONMupxhSE

Arimas, serio takich w klanie trzymacie...?

nic się HB z franza nei zmieniło jak widzę...
H@H@ nie moge z nich, jakim trzeba być idiotą żeby w najbardziej hejtowanym pt ustawić połowe ludzi na bocie, i to jeszcze tak nieudolnie skonfigurowanym :o

Abruzzi

no to lire sie juz popisal na core ; d
born different.

Senti

Alarion

Sutrius jest akurat mega jebn** osobą, o to kolejny przykład (oprócz tego co można poczytać na forum) :

Uploaded with ImageShack.us

Tak samo na forum 4game: Wpadliśmy na nich w harnaku (akurat skończyli bić moby) i ich ubiliśmy (w jakieś 30 sec?). Potem na forum koleś pisze, że palnęliśmy PR-a, to mu Delios coś tam odpisał, że chyba go cycki swędzą w skrócie, a on, że jednak tanka na afku mieli. Mało chłopak konkretny i zdecydowany, ale pluje się na każdy możliwy temat.

@Pok and Ari
Nie wiem jakie jest pt life'a (poza tym, że grają po 12 h dziennie i jak ktoś tego wymogu nei spełnia, to szybko kończy grać ; p ), ale walcząc z nimi kilka x mogę ci zagwarantować, że nie jadą na programach. Nie wnikam jak było na jakiś z dupy privach (mało mnie one interesują przyznam szczerze), widzę jak jest tutaj.

No nic, zobaczymy jak będzie, natomiast ten retard mam nadzieję, że dostanie z całym pt bana.

Cat Drama Maker

xRelapse

Alarion, te z dupy privy z off plikami miały lepsze siege i jakość prowadzenia niż ten off, i taki jest fakt pod tym względem.

Mimo, że gram na offie, nie będe stronniczy, Innova daje ciała na całego i tyle w temacie, pierwszy mój taki zryty siege odkąd gram w tą grę, i ile razy pisaliście o problemach z tym samym na ruoffie, niektóre privy miały większe zergi niż tu a delayów/lagów zero.
Kto czyta forum 4game to wie.

A drugi fakt to taki, że teraz idziesz do klanu z "takiego z dupy priva"

Hipokryta w Tobie taki siedzi, że komedia, chociaż chciałbym się mylić, jednak sam dajesz do tego powody.
I odpuść sobie posty na pół strony, bo dla człowieka widzącego tylko rację swojego zdania nic nie przemówisz.

Alarion

Cytat: xRelapse w Styczeń 16, 2012, 10:09:23 AM
Alarion, te z dupy privy z off plikami miały lepsze siege i jakość prowadzenia niż ten off, i taki jest fakt pod tym względem.

anyway każdy priv zdycha po jakimś czasie (jedne kilka miesięcy, inne kilkanaście) i odchodziły często dużo większe wały, niż to co niektórym wydaje się, że tu jest tragicznie.

Co do siegie na przyszłość: Radzę zaopatrzeć się w BattlePinga. Każdy kto miał u nas freezy na siege, po czym odpalił BP, przeszły mu momentalnie. Ci którzy nie mieli, po prostu mieli dobre połączenie z serwerem, dlatego nie potrzebowali tego (u nas chyba tylko 2 osoby 2 pt, bo nawet mi freezowało jak porabane w strefie siege, kiedy kompa włączył też brat i ojciec lapka).

A co do prowadzenia: Serwer jest młody, dużo jeszcze o nim nie wiadomo, polityka potrafi się zmienić w ciągu kilku godzin (co pokazał właśnie ten weekend). Pamiętaj też, że dla niektórych lvl jest póki co barierą chodzenia na takie wyprawy. Niektórzy dopiero co wbili profę, nie mając sprzętu, spora część dopiero dociska do 85. Kolejne siege mogą wyglądać znacznei inaczej.

Cat Drama Maker

xRelapse

Ale to nie zmienia faktu, że nim jesteś, i żebyś się nie zdziwił bo EU community ssa jajca po same kule, i słówko
"official" nic tu nie zmieni..

Serwer młody, Innova to Innova, oficjalny dystrybutor, a nie dziecko, które chce postawić serwer na domówce, w tym przypadku privy z off plikami dawały radę, a Innova nie..

I nie będę płacił dodatkową kasę za BP bo Panowie z super oficjalnej ekipy nie potrafią się ogarnąć, a darmowa wersja i resetowanie, odpalanie gry przez stronę mi się nie widzi.

I to właśnie 80 % populacji tego serwera to community z privów, także na euforie jeszcze za wcześnie, chociaż sam mam nadzieję na długoterminowy serwer, który na razie przypomina kiepskiego priva.

Nie po to przyleciałem na wychwalanego offa, żeby samemu sobie radzić z tak ważnymi problemami jak spora część osób..
A ich durne teksty "Thanks for your patience" mam już głeboko w poważaniu, bo widać, że doją ludzi z kasy wkładając w to jak najmniejszy wkład, ale zaślepieni fani Innovy tego nie zauważą, przecież to oczywiste..

A i wyprzedzając niektórych, stwierdzam tylko to co oczywiste:

ugh

Jeśli potrzebujecie BP, to gdzie serwery innoshit leżą? Na kamczatce?  :oops:

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

alite

Cytat: xRelapse w Styczeń 16, 2012, 10:19:58 AM
Ale to nie zmienia faktu, że nim jesteś, i żebyś się nie zdziwił bo EU community ssa jajca po same kule, i słówko
"official" nic tu nie zmieni..

Serwer młody, Innova to Innova, oficjalny dystrybutor, a nie dziecko, które chce postawić serwer na domówce, w tym przypadku privy z off plikami dawały radę, a Innova nie..

I nie będę płacił dodatkową kasę za BP bo Panowie z super oficjalnej ekipy nie potrafią się ogarnąć, a darmowa wersja i resetowanie, odpalanie gry przez stronę mi się nie widzi.

I to właśnie 80 % populacji tego serwera to community z privów, także na euforie jeszcze za wcześnie, chociaż sam mam nadzieję na długoterminowy serwer, który na razie przypomina kiepskiego priva.

Nie po to przyleciałem na wychwalanego offa, żeby samemu sobie radzić z tak ważnymi problemami jak spora część osób..
A ich durne teksty "Thanks for your patience" mam już głeboko w poważaniu, bo widać, że doją ludzi z kasy wkładając w to jak najmniejszy wkład, ale zaślepieni fani Innovy tego nie zauważą, przecież to oczywiste..
możesz mi wierzyć lub nie ale w ciagu 2 tyg bedzie normalny loader
a z tym że ten server jest gorszy od privow to sie zgadzam, od 1 priva w sumie i był to l2.ws ale jeśli chodzi o poziom gry/klanów/cp to od takiego rpg clabu x5/x15 odstaje o lata świetlne imo chociaz moze sie myle to wkoncu ciągle early game i nowa kronika...