Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

mowisz ze wiekszosc ludzi jest z priva ale w czym sa oni gorsi od ludzi z officiala??

jaki fail miała innova bo nie wiem ??

KaRom

Cytat: kamiil w Styczeń 16, 2012, 01:14:35 PM
mowisz ze wiekszosc ludzi jest z priva ale w czym sa oni gorsi od ludzi z officiala??

jaki fail miała innova bo nie wiem ??

Hm... Większość ludzi z priva? Więc skąd Ci ludzie mają być? ru off? ncwest? Ci co dopiero zaczynają grać w L2?

Ja jestem z priva i co z tego? Jestem gorszy? :( Nie wiem czemu często ludzie pro owner z offa krytykują ludzi z priv :) rozumiem że, są kretyni którzy bug z priva nazywają normą, a normę na off nazywają bug'iem, ale nie wszyscy tak myślą :) Btw. Przychodzą z priva na innove nie zauważyłem jakiejś dużej odskoczni co do gry :) ale co ja mogę wiedzieć jak ja z priva przyszedłem :(
Buszek Swintuszek`

xRelapse

Co do akcji jak np OE na NCwest to na Innovie nie ma takich wpadek, ale chodzi o samą jakość gry w postaci lagów/delayów, które odbierają cały urok L2 podczas eventów jak PvP/Siege/TW.

Jak tym się zajmą to będzie miodzio :D

Itherus

Bugi pojawialy sie wszędzie faile z wprowadzeniem kronik, problemy z epic bossami  mobami lagami, cs itp itd to wszystko co mialy off serwery mialy również privy jednak jest miedzy nimi jedna mala/wielka róznica na privie jak cos nie działało to było wyłączane albo serwer zamykany bo ludzie z niego uciekali. tutaj możesz byc tego pewien ze prędzej czy później problem zostanie rozwiązany....

Fabienne

Cytat: kamiil w Styczeń 16, 2012, 01:14:35 PM

a czy ja mówię ze są gorsi? sama jestem chyba z jednego z najbardziej wyklętych priv klanów na tym forum. Tylko mówię że ludzie są przyzwyczajeni do panujących na privach "zasad", duzo marudzą, mają mało cierpliwości bo zazwyczaj takie serwery stały z 3 miesiące i jak na początku było coś nie tak to już nie wróżyło nic dobrego. Moim zdaniem innova potrzebuje trochę czasu do ogarnięcia i tyle, nowi providerzy, nowe kraje, nowe problemy a nie tylko ich rosyjskie podwórko( które już mieli obcykane)

xRelapse

Cytat: Fabienne w Styczeń 16, 2012, 01:31:11 PM
do ogarnięcia i tyle, nowi providerzy, nowe kraje, nowe problemy a nie tylko ich rosyjskie podwórko( które już mieli obcykane)

Może i coś w tym jest, jak zawsze czas pokaże  jak to będzie, nie  pozostaje nic, tylko czekać.

Prokrastynator

Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2012, 12:13:28 PM
tak jak pisałem, nie podoba się, idź na NCsh1t, nikt po tobie płakać nie będzie, uwierz mi.

nie podoba mi się i jestem na ncwest, ale co to ma do rzeczy?
z Ciebie to jest hipokryta do potęgi, pienisz sie o moje zdanie na temat Innovy, a zapomniałeś juz jak robiłeś śmietnik w każdym temacie o privie, powtarzając cały czas te same bzdety które nikogo nie obchodziły?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

lempartus

nie rozumiem ludzi pokroju Zoojka czy też Prokrastynator-a po co trolujecie na naszej częsci forum ?
Odpaliliscie boty w grze i już nie macie nic do roboty i wszystkie tematy wertujecie ?

Sprobujcie cos z "ręki pograć"

A co do reszty. Jak tak czasem czytam płacz i narzekanie niektórych osób to mam wrażenie że cierpią na problem z przedwczesną erekcją. Jest problem i juz już musi być naprawiony natychmiast. Nie trafiają do nich żadne argumenty że niektóre rzeczy wymagają czasu na naprawę. mam wrażenie że część community przechodząc na offa stworzyła sobie jakiś mityczny obraz przyszłego serwera jako cudownego miejsca i krainę mlekiem i miodem płynącą.

Niestety pewnych rzeczy nie przeskoczysz.
Jak masz drewniany komputer - to będziesz miał lai
Jak masz złego providera - będziesz miał lagi
W innych sytuacjach wszelkie problemy prędzej czy później będą naprawione

Off to gra długodystansowa, sprinterzy i tak się wykruszą prędzej czy później a tylko będą szukać wytłumaczeń swoich porażek
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Prokrastynator

Cytat: lempartus w Styczeń 16, 2012, 02:10:53 PM
nie rozumiem ludzi pokroju Zoojka czy też Prokrastynator-a po co trolujecie na naszej częsci forum ?
Odpaliliscie boty w grze i już nie macie nic do roboty i wszystkie tematy wertujecie ?

nigdy nie używałem bota, ale widze że masz z tym doświadczenie, nauczysz mnie?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Delios

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 16, 2012, 02:23:18 PM

http://www.youtube.com/watch?v=bGqqgz5AXcw&feature=related
Archeage <3

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

olprax

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 16, 2012, 02:23:18 PM

alarion i reszta piszą o botach na ncwest a sami dobrze wiedzą żę botować da sie na innovie i nie chodzi o to kto szybciej bana dostanie bo i tu i tu bana da się wyłapać,prędzej czy później. Wiece może niech każdy skończy pisać ciągle w kółko to samo o botach :)

Ulquiora

Cytat: olprax w Styczeń 16, 2012, 02:50:58 PM
bo i tu i tu bana da się wyłapać
Good joke  hahaha

Pewnie że da się botować (znając życie). Ale na pewno jest to dużo mniejsza liczba bot'ów niż na nc west, nie oszukujmy się. A czy tam poleci ban za bota? Oj wątpię... Już sobie wyrobili renomę przez ostatnie parę lat

xRelapse

Takie pytanie w skrócie:

Konto 4game miałem jeszcze za czasów ruoffa, od razu przypisalem wtedy numer (ktory przepadl bo nie doladowywalem konta w orange przez dlugi czas), dzis zmienilem haslo ale i tak nie moge sie zalogowac, a recover prosi o sms z telefonu, ktory nie istnieje juz? :D

Czy posiadajac wszystkie dane (data zalozenia konta, stary numer ktory im podalem, oryginalne emaile od zalozenia tego konta, jedno IP logowania na konto), moga mi zmienic z tymi dowodami stary numer na nowy?

Inaczej bedzie po koncie :D:D  hahaha

Wysłalem, już info do supportu, ale może ktoś miał podobnie, będe wiedział na czym stoję :D

rexetin

Jesli chodzi o NC west to na samym wstepie troche sie zniechecilem jak na czacie zobaczylem spam Gold sellera :P

Acid

Sorry Alarion zarzucasz Zojkowi, że nie gra na Innovie, a wypowiada się na temat ich serwerów, a sam teraz robisz to samo. Jak to się mówi w du** był gó** widział, a i tak wie wszystko najlepiej.  :oops:

Przypominam, że NCWest i ich serwery ma osobny dział na forum. Ten dział dotyczy serwerów INNOVY i na taki temat proszę się wypowiadać.

I żeby płaczu później za % nie było.

Ulquiora

Cytat: Acid w Styczeń 16, 2012, 03:55:22 PM
Sorry Alarion zarzucasz Zojkowi, że nie gra na Innovie, a wypowiada się na temat ich serwerów, a sam teraz robisz to samo. Jak to się mówi w du** był gó** widział, a i tak wie wszystko najlepiej.  :oops:

Przypominam, że NCWest i ich serwery ma osobny dział na forum. Ten dział dotyczy serwerów INNOVY i na taki temat proszę się wypowiadać.

Dzięki bogu, tylko dopilnuj tego bo bezsensowne sprzeczki graczy nc west a innova mam po dziurki w nosie, jak pewnie większość

Alarion

A czego ci więcej trzeba by móc się wypowiedzieć? Do czego zdolne są programy Martelexa wiedzą już wszyscy, niech nawet motłoch korzysta z 1/20 tych fukcji, jakie scrypty ma jego party i już mamy totalny dysbalans na PvP. Nie mów mi Acid, że twoja wyobraźnia działa tak słabo, żeby nie móc sobie uświadomić jakie to niesie skutki.

Co więcej sam widziałeś screeny broni top R +15. Widziałes statystyki? M atack praktycznie o 200 (na broni!) większy od top r 99. I każdy kto logicznie myśli, wie, że to nie jedyna broń, która się pojawi. Czy masz świadomość jaką to tworzy przepaść między tymi co to mają, a innymi? Różnica epiców nie jest chyba tak spektakularna jak różnica między graczami z normal top R, a top R +15.

Co więcej kady kto się zna trochę na mechanice gry, wie dlaczego w poprzednich kronikach OE broni dla magów było duuuużo trudniejsze niż dla mele. Po prostu broń dla maga +16 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  broń dla woja +16

Te 2 czynniki (już -_-'ł pies boty i tak ogar expiący party 3-4h dziennie >>>> bot na swamplandzie 24h/dobę) sprawiają, że aż smutno się robi, jak ktoś liczy na fajne end game PvP.

jesteśmy w dziale flame. Ta dyskusja po częsci dotyczy również serwerów Inovy so...?

Tak czy siak, z racji, że to jest spam&flame topic, jak się komuś nie podoba tematy dyskusji (o ile nie schodzimy na poziom obrzucania mięchem) i liczy na poważne dyskusje i głębokie przemyślenia, to chyba powinien założyć/czytać inne topici, prawda?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

UgliBiBagli

QQ

Dyma

A co do reszty. Jak tak czasem czytam płacz i narzekanie niektórych osób to mam wrażenie że cierpią na problem z przedwczesną erekcją. Jest problem i juz już musi być naprawiony natychmiast. Nie trafiają do nich żadne argumenty że niektóre rzeczy wymagają czasu na naprawę. mam wrażenie że część community przechodząc na offa stworzyła sobie jakiś mityczny obraz przyszłego serwera jako cudownego miejsca i krainę mlekiem i miodem płynącą.
Niestety pewnych rzeczy nie przeskoczysz.
Jak masz drewniany komputer - to będziesz miał lai
Jak masz złego providera - będziesz miał lagi :noob:
W innych sytuacjach wszelkie problemy prędzej czy później będą naprawione

Off to gra długodystansowa, sprinterzy i tak się wykruszą prędzej czy później a tylko będą szukać wytłumaczeń swoich porażek
pisze znowu z tabletu więc zacytowalem całość ale chodzi mi o 2 część wypowiedzi
lemp trafiles w setno ludzie przyszli tu z utopijna wizja serwera i teraz są żale
każdy kto czytał trochę dział lancera powinien wiedzieć ze od dawna dużo ludzi miało problemy z dobrym polaczeniem,że od wejścia god odbył się chyba 1 w pełni sprawny siege i tw,że innova wprowadzala części rzeczy stopniowo
i nie porównywać tego do rpg czy innego priv bo one nie liczyły ile kto zadał dmg otrzymał zuzyl shotow itp
mentalnosc wielu ludzi z priv jest taka że "nie wyszło mi tu z pt,nie miałem czasu,a to źle działa więc njest dobrze to idę na nowy serwer tam na pewno już będę factorem" i tak część ludzi uważa że nolify już odskoczyly i to na pewno wina lagow itpa nie że tamci grają po 12godz
jak dla mnie to innova dała ciala tylko z nowym serwerem i że nie przewidziała takiego obciążenia serwera cala reszta to szukanie wymowek przez ludzi co chcieli być factorami a po prostu że względu na życie nie mogą nimi być według nich
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

xRelapse

Skąd Wy wiecie jaka jest mentalność ludzi z privów, tak samo oni mogą nazwać część z Was jako grupę osób z skłonnościami do powiększania swego e-penisa w świecie L2.

PS. No jestem pod wrażeniem, 10 min ticket i od razuo dpowiedzi +sprawa rozwiązana, usunęli mi stary nieaktywny numer fonu! :D

Alarion

Cytat: xRelapse w Styczeń 16, 2012, 04:39:10 PM
Skąd Wy wiecie jaka jest mentalność ludzi z privów, tak samo oni mogą nazwać część z Was jako grupę osób z skłonnościami do powiększania swego e-penisa w świecie L2.

A co mówią statystyki serwerów i ich historia? Ownimy serwer pierwsze kilka miesięcy, potem pojawia się nowy na horyzoncie i leeecimy ownić kolejny (bo jak zwykle na poprzednim coś nei wyszło, ale tym razem już się pewnie uda).

Ja nie mówię o 100% graczy z privów, bo wiem, że są tacy, co siedzą na 1 po 2-3 lata (tylko z reguły ta końcówka na serwie smutno wygląda, kiedy większość jednak odchodzi, albo serwer po prostu zamykają...). Mówię o tej większości. Takich na ofie nie masz, a nawet jeżeli, wykruszają się w większości po 1 miesiącu i pojawili się głównie dlatego, że serwer "darmowy"
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Delios

>>Zojka od miesięcy przychodzi do działów Lancera i później Core nieskutecznie trollując tutejszych stając się pośmiewiskiem, jednakowoż  irytując wszystkich.

Moderacja:

>>Kilka osób idzie zaśmiać się w twarz na terytorium Zojki gdy wychodzi na jaw kolejny niesamowity przekręt NCsoftu.

Moderacja: OMFG STAY ON TOPIC, nie wychodzić ze swoich działów! nie przeginać! zostawcie Zojkę w spokoju !

Jak rozwiązać problem?
BAN MONTEZUMA PLIX PLOX
Archeage <3

xRelapse

Alarion kwestie privów proponuję zostawić bo to temat rzeka i jak dla mnie dawno zamknięty dział.

Nawet nie czytałem Twego całego posta :D

Przepraszam, po prostu mi się nie chcę.

kamiil

prosze nei zaczynajcie priv v off players :D