Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Russe

Cytat: Horken w Luty 27, 2012, 11:03:31 PM
To już nie te czasy L2 gdzie stanie naprzeciw drugiej postaci i załączenie shota i spiritshota które powodowało epicki odgłos i rozbłysk znaczyło wypowiedzenie wrogości i było czuć ZGROZĘ w powietrzu. :D
Epic  :D :D
A może by wrócić na oficjal :)

Cezary93

Super wall-of-text, ale sam też przyznaj, że aby coś osiągnąć na tej kronice to musisz mieć kosmiczny online :)
Pożyjemy, zobaczymy. IMO GoD jest świetny do PvP, bo ma super nowości jak HP paski, markowanie gwiazdkami i inne bajery, ale farma wykańcza powoli, bo ile można robić te trajany, speziony...
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Rickert

W kazdej grze typu l2 majac wiekszy online od innych znaczysz wiecej, to tak samo jak z praca, pracujesz wiecej zarabiasz wiecej.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Prokrastynator

Cytat: Rickert w Luty 27, 2012, 11:54:38 PMto tak samo jak z praca, pracujesz wiecej zarabiasz wiecej.

troche fail porównanie  8)
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

alite

Cytat: Prokrastynator w Luty 27, 2012, 11:56:24 PM
Cytat: Rickert w Luty 27, 2012, 11:54:38 PMto tak samo jak z praca, pracujesz wiecej zarabiasz wiecej.

to samo pomyslałem, budowlaniec od 7mej - do kiedy zrobi sie ciemno vs adwokacik ktory biezre tego budowlańca dniówkę za godzine pracy :D

fossil

Cytat: Cezary93 w Luty 27, 2012, 11:22:52 PM
Super wall-of-text, ale sam też przyznaj, że aby coś osiągnąć na tej kronice to musisz mieć kosmiczny online :)
Pożyjemy, zobaczymy. IMO GoD jest świetny do PvP, bo ma super nowości jak HP paski, markowanie gwiazdkami i inne bajery, ale farma wykańcza powoli, bo ile można robić te trajany, speziony...
Ja się zastanawiam czy gramy w tą samą grę? Ciężka farma lol? grałeś we wcześniejsze kroniki? tam to była dopiero farma..
Co do spazionów i trajanów, to już was problem, że ciągle je w kółko robicie, my w party robiliśmy je raz dziennie, bo się więcej nie opłacało..

EDIT: a tak w ogóle, jak ty możesz pisać, że farma w GOD wykańcza, jak nawet nie doszedłeś do lvl na którym jest problem z wbijaniem procentów.. To co ty gadasz, to po prostu aż ciężko mi skomentować

Horken

Jedni mówią, że trajan opłacalny, a inni, że nie. Ja już nic z tego nie rozumiem  :?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Senti

Trajan był opłacalny do 90 jak miałeś marki. Bez nie opłaca się robić. Ciężki exp zaczyna się od 95+. Btw mieliśmy dziś bug na istinie dostaliśmy połowę expa mniej niż zwykle dodatkowe 1 osoba wgl jego nie dostała. Dziwne rzeczy. A w planie miałem jutro wbić 93 ,ale tak to lipa.

fossil

Dobry jest ten q bo daje dużo expa, czyli raz dziennie opłaca się zrobić, a resztę czasu można spożytkować w dużo lepszy sposób.
Senti, dostał ktoś dc w czasie istiny? Jeśli tak, to traci się część expa (jeśli to był DD)

Russe

Cytat: Senti w Luty 28, 2012, 12:23:51 AM
Trajan był opłacalny do 90 jak miałeś marki. Bez nie opłaca się robić. Ciężki exp zaczyna się od 95+. Btw mieliśmy dziś bug na istinie dostaliśmy połowę expa mniej niż zwykle dodatkowe 1 osoba wgl jego nie dostała. Dziwne rzeczy. A w planie miałem jutro wbić 93 ,ale tak to lipa.
Szkoda :(
a w ile party robiliście go??
A może by wrócić na oficjal :)

Senti

Cytat: Russe w Luty 28, 2012, 12:30:54 AM
Szkoda :(
a w ile party robiliście go??
W 1 ostatnio dostałem 13-14%. A dziś tylko 6-7%. A ten sam lvl.

Cytat: fossil w Luty 28, 2012, 12:26:08 AM
Senti, dostał ktoś dc w czasie istiny? Jeśli tak, to traci się część expa (jeśli to był DD)

Właśnie nikt nie dostał dc i nie wiemy co jest.

tytusDeZoo

Jesli nie byl w zasiegu jak padala istina nie dostaje expa a party ma obciety exp
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Dyma

Cytat: alite w Luty 28, 2012, 12:07:19 AM

to samo pomyslałem, budowlaniec od 7mej - do kiedy zrobi sie ciemno vs adwokacik ktory biezre tego budowlańca dniówkę za godzine pracy :D

jak ludzie na forum lubią znajdować dziury w całości, chyba oczywiste, że miał na myśli 2 osoby w tym samym zawodzie, możliwe, że w 1 firmie, bez znajomości itp, zwykłe zdrowe porównanie. Oczywiste, że więcej zarobi osoba pracująca więcej godzin.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

ARCYK

Gram od dwóch tygodni i dzisiaj zrobiłem trzecią profę. W zasadzie to gra zaczyna się po 85+, więc nie odczułem na własnej skórze jak wygląda docelowe pvp w GOD. A jeszcze TYLEEEEE farmy przede mną :x. Także pro priv playerzy już poquitowali. A z tym porównaniem to imo bardzo trafne.

Rickert

Cytat: alite w Luty 28, 2012, 12:07:19 AM

Wiesz sa i tacy ktorzy w l2 siedza po 12h a maja mniej niz ludzie grajacy 6h.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Itherus

Cytat: Horken w Luty 28, 2012, 12:21:28 AM
Jedni mówią, że trajan opłacalny, a inni, że nie. Ja już nic z tego nie rozumiem  :?

Ta instancja jest stworzodna dla dd wchodzisz na 8 min wychodzisz i masz +1,5% czekasz na reuse i tak w kolo. Więcej zrobisz na trajanach w godzine niz w SOA na zabach..

Cezary93

Cytat: fossil w Luty 28, 2012, 12:11:32 AM
Ja się zastanawiam czy gramy w tą samą grę? Ciężka farma lol? grałeś we wcześniejsze kroniki? tam to była dopiero farma..
Co do spazionów i trajanów, to już was problem, że ciągle je w kółko robicie, my w party robiliśmy je raz dziennie, bo się więcej nie opłacało..

EDIT: a tak w ogóle, jak ty możesz pisać, że farma w GOD wykańcza, jak nawet nie doszedłeś do lvl na którym jest problem z wbijaniem procentów.. To co ty gadasz, to po prostu aż ciężko mi skomentować
A ja się zastanawiam czy Ty w ogóle przemyślałeś co piszesz. Skoro ciężko Ci skomentować to zapewne przez brak argumentów :)
Farma to była do interlude, a w IL to jakieś 2 miesiące konkretnej farmy żeby ubrać całe pt a dalej tylko pvp o epiki, które nie są instancjowane...
A w H5? Taki tank to sobie grę skończył mając moirai heavy i vesper cutterka, ewentualnie potem polował sobie na vorpala, nie przypominam sobie, żebym się pocił przy zdobywaniu tych rzeczy, ale ok farma była o wiele gorsza niż w GoD.
Nie doszedłem do wysokiego lvl w GoD, ale gram tu trzy miesiące i nie widzę nawet 10% postępu pomimo, że mam full TW robe, apo bustera, a CP grało tylko 4 godziny dziennie. Wolę spożytkować ten czas inaczej, niż codziennie robić to samo i prawie w ogóle nie iść do przodu.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Alarion

jeżeli przez 4h prawie nei idziesz do przodu ze swoim cp, to masz rację, spożytkuj ten czas inaczej, bo to jakiś fail się szykował tylko.

Jest sporo CP co w prime grają 4-5h i spokojnie idą do przodu.

@xrelapse

odnośnie twojego posta do mnie:

Co cię boli? Skąd twoje insynuacje wobec mnie? ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

LinC

w GoD farma jest lekka, dobijajac lvl 95 ma sie juz seta r95 kwestja wbicia atri
ogolnie to gowniana sprawa z tymi nowymi armorami bo kazdy zaczynajac od immortala ma niemal w 100% takie same bonusy...
brak roznorodnosci, cala masa klonow w setach green/blue niczym sie nie rozniacych od siebie :F

Qra

Cytat: HellSign w Luty 27, 2012, 09:25:28 PM
GW 2 - Soon
Diablo 3  - Kwiecien 2012 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66308
T.E.R.A

bb Innova

HHAHAHAHHAHAH Portal gry-online jest tak żałosny że szkoda pisać a ludzie jeszcze łykają informacje jakie tam są podawane.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Horken

Ile w takim razie dobre CP na 87-88 przez 4h może wyciągnąć?
Expem albo zarobkowo sumując cały zysk wszystkich osób w party?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Neural

Przez 4h trajany to jakieś 25% może więcej ::) SOA dajli to niezły zarobek jak się ma Itherusa który wyciąga 3 razy apo łuka :D na tych lvlach można iść na GOG Lower tam fajne dropy potrafią wypaćś i w dodatku jest dobry exp.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Falconek

Cytat: tommaso w Luty 27, 2012, 04:46:10 PM
Cytat: lempartus w Luty 27, 2012, 12:44:15 PM
Jesli dobrze wyczytałem
Na Tauti nie ma już pk - można każdego i wszędzie zabić

http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=11&t=507&start=260#p9411  post Elmara i strona/dwie w przód/tył w tym temacie.

Free PK będzie w Tauti tylko dla klanu, który posiada zamek i podpisał pakt z "Ciemnością".

UU to nam niezły griefing SH zafunduje... praktycznie ta zmiana wymusza przyłączenie się do któregoś z side'ów, pewnie w następnej kolejności zrobią frakcje jak w WOWie :P

alite

Cytat: Neural w Luty 28, 2012, 09:37:06 AM
Przez 4h trajany to jakieś 25% może więcej ::) SOA dajli to niezły zarobek jak się ma Itherusa który wyciąga 3 razy apo łuka :D na tych lvlach można iść na GOG Lower tam fajne dropy potrafią wypaćś i w dodatku jest dobry exp.
przy tych cenach kamyczkow to soa dejli opłaca sie robić na 95+ :D

Cytat: Horken w Luty 28, 2012, 09:30:22 AM
Ile w takim razie dobre CP na 87-88 przez 4h może wyciągnąć?
Expem albo zarobkowo sumując cały zysk wszystkich osób w party?
hmm moje cp nigdy wiecej niz 4-6h nie grało a mamy 94-95 wiec sporo wazne zeby dobrze ten czas sporzytkować

asdf1movie

dobrym party robisz trajana w 10-15min, i masz na 88 okolo 1,7%
dobrym aoe party na soa robisz tez porownywalnie, wiec nie mow mi ze exp jest trudny... przypomnij co sie działo na HB/gracia jak probowales wbic 83/4/5 ?
---
no ale jak wy wolicie skakać od soa do gog i z powrotem, jedno nie udane pvp i połowa party wychodzi robiac emo foch a potem wisicie 20min na party maching to juz wasz wybór