Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NotTheFakeTazman

Cytat: Shen w Kwiecień 09, 2012, 10:40:04 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 09, 2012, 10:36:55 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:16:50 PM
Tera jest faktycznie piekna i ma potencjał sam oczy przecierałem ze zdziwienia jak to ladnie jest zrobione,ale chyba D3 przejmie większość graczy na pewno w pierwszych miesiącach,Queem ma troche racji mówiąc ze ma zamiar trzymać się z dala od hardcorowych mmo i Tera jest chyba dobrym rozwiązaniem.

D3 to  bedzie fajna nowa gra ktora ludzie kupia pograja 2tyg i uninstal, nikt z d2 nie przechodzi na d3.
To samo czytałem przed premierą sc2.

d3 nie robi nic zeby przyciagnac "hardkorow" z d2 tak jak zrobili w przypadku doty/sc przykladem moze byc cs 1.6 itp itd... na najwiekszym forum o d2 malo kto planuje kupienie d3...

WiLdEcaRd

Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 10:31:47 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:21:50 PM
Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 10:11:05 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 09, 2012, 10:08:57 PM
Cytat: Alarion w Kwiecień 09, 2012, 05:00:46 PM
on wie, że jego grupa była 0 na PvP, takze who cares o takich leszczy jak on? : )
Jednym zdaniem przekreśliłeś cały szacunek jakim cie darzyłem.

Wilde, wiesz dobrze, że o tobie zawsze miałę mdobre zdanei i dalej je utrzymuję. tu mi chodziło o takich loli jak Kamilek, queem, Randomitza itd.
Grałem z nimi od 2 miechów i ma tylko same dobre słowa do powiedzenia odnosnie czałej grupy a w szczegulnosci Queema,to ze ty i kamill macie radoche z spamowania na forum to inna sprawa ,ale hipokryzji nie znoszę.

jakiej hipokryzji? Rozmawialiśmy wielokrotnie, grałeś z nami swego czasu, wiesz że w moim odczuciu tanka ładnei dosyć opanowałeś. Reszta grupy jest ogólnie lol, a co do Queema zdanie mam jakie mam, bo wali kozaka na 4game forum i IG, że niby HB strzela PR-a przed nimi, a nigdy nie odważył się PvP z nami wiecznei znajdując jakieś excusy. Wiem, że kamilek sobie zaraz przyjdzie potrolować, ale tyle mógł zrobić 2 miesiące temu i tyle samo może zrobić teraz.

Poza tym uderz się w pierś i powiedz ile razy z tym party miałeś okazję iść na PvP takie w pełni własnym skłądzie, bez gankowania 14 vs 7. Wiemy obydwaj dobrze jak było Wilde i spoko, takie PT wybrałeś, skoro ci tam było dobrze, to ok. Z mojej strony nadal szacunek dla Ciebie, nawet jeżeli postanowisz squitować.
Jedyną grupą jakiej Queem unikał na pvp była twoja i wcale nie dla tego  ze jesteście nie do pokonania ale ze względu na szacunek do kumpli z którymi zna sie od lat,fanto własnie dlatego był boxowany przez 2 miechy.Dobrego lidera poznaje sie po tym jak szanuje swoich przeciwników i to własnie z tego powodu nigdy nie doszło do USTAWKI z wami,ale wy do k.. nie potraficie czytać miedzy wierszami.Twoja grupa ma potencjał aby świecić przykładem zarówno na pvp i pve dla rodaków których nie mało na Core ,budować wspólnotę graczy i cjągnąć ten bajzel.Zamiast tego jesteście pośmiewiskiem tego forum , nie ze względu na skill ingame ale za retorykę na tym forum.Ja pierdziele czy tak ciężko być kur.. przyzwoitym w tych czasach.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

alite

Tera jest faktycznie piekna i ma potencjał sam oczy przecierałem ze zdziwienia jak to ladnie jest zrobione,ale chyba D3 przejmie większość graczy na pewno w pierwszych miesiącach,Queem ma troche racji mówiąc ze ma zamiar trzymać się z dala od hardcorowych mmo i Tera jest chyba dobrym rozwiązaniem.
Queem to dobry chłopak i ma racje. ja już się nie mogę doczekać końca miesiąca ;D dużo ludzi się szykuje na tere, niepokoi mnie tylko  że z wieloma się pewnie nie spotkam bo planowanych jest otwarcie ponad 20 serverów :o

haran

Cytat: alite w Kwiecień 09, 2012, 11:17:20 PM
Queem to dobry chłopak i ma racje. ja już się nie mogę doczekać końca miesiąca ;D dużo ludzi się szykuje na tere, niepokoi mnie tylko  że z wieloma się pewnie nie spotkam bo planowanych jest otwarcie ponad 20 serverów :o
Nic, tylko się z wszystkimi musisz zgadać co do serwera.
BTW opuszczasz core?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alite

Cytat: haran w Kwiecień 09, 2012, 11:22:05 PM
Cytat: alite w Kwiecień 09, 2012, 11:17:20 PM
Nic, tylko się z wszystkimi musisz zgadać co do serwera.
BTW opuszczasz core?
no z paroma osobami na pewno się zgadam ale tu nie chodzi tylko o byłe cp klany itd a o enemy z chęcią dalej bym pofragował ludzi z ooc itd :D a l2 to już dawno ustąpiło miejsce na moim ssd terze :D

Shen

Na polskim forum tery pewnie sie ludzie umowia na jakis konkretny serwer. Jeszcze dwa tygodnie z hakiem do headstartu.

haran

Całe Week party odejdzie? Bez poniedziałku już nie będzie to samo i tak :p
BTW jaką klasa w TERA wybierasz?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alite

Cytat: haran w Kwiecień 09, 2012, 11:29:37 PM
Całe Week party odejdzie? Bez poniedziałku już nie będzie to samo i tak :p
BTW jaką klasa w TERA wybierasz?
week pt juz od dawna nie ma :p z tego co wiem to jescze pare osob pogrywa w jakiś innych cp, ale też sie przekonują do open bety tery :D a grał będę albo sorkiem albo archerem, na razie gram archerem ale na open becie popróbuję sorcka zależy co mi sie bardziej będzie podobało :D

Arimas

Nie no czuje się zaszczycony bo w No Excuses normalnie mieliśmy ustawki z pt Queem'a  :D
Chce medal!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

Cytat: Shen w Kwiecień 09, 2012, 10:40:04 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 09, 2012, 10:36:55 PM

D3 to  bedzie fajna nowa gra ktora ludzie kupia pograja 2tyg i uninstal, nikt z d2 nie przechodzi na d3.
To samo czytałem przed premierą sc2.

W dzień premiery SC2 na serverach było 3kk ludzi. Online ten utrzymywał się przez hmm 2 tygodnie ?? Teraz online nie przekrasza 500k. Klan system był obiecany na takiej samej zasadzie jak jak PvP w Diablo3, szkoda że dalej go nie ma.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Smolensk

To teraz trochę hejtu w stronę Tery.

1. System Enchant został zmieniony tak, że będzie podobny do tego jaki jest aktualnie na NCSoft serverach. Czyli będziesz sobie enchantował broń na maxa, + broni nie spada przy failu. (poczytajcie newsy).
2. System non target wcale nie jest taki dobry, wręcz jest kiepski. Boty w KR zniszczyły grę, servery są opustoszałe.
3. Widziałem live stream, gra była nudna, bezbarwna, nic się nie działo, poza tym że weź quest, zabij mobki, wróć, repeat.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Shen

Cytat: Smolensk w Kwiecień 10, 2012, 08:36:06 AM
To teraz trochę hejtu w stronę Tery.

1. System Enchant został zmieniony tak, że będzie podobny do tego jaki jest aktualnie na NCSoft serverach. Czyli będziesz sobie enchantował broń na maxa, + broni nie spada przy failu. (poczytajcie newsy).
Co w tym złego że każdy predzej czy pozniej dorobi się sprzetu +++?

2. System non target wcale nie jest taki dobry, wręcz jest kiepski. Boty w KR zniszczyły grę, servery są opustoszałe.
Grasz na koreańskich serwerach a może masz link do jakiegoś artykułu na ten temat? Ciężko mi uwierzyć że ciągle rozwijają martwą gre.

3. Widziałem live stream, gra była nudna, bezbarwna, nic się nie działo, poza tym że weź quest, zabij mobki, wróć, repeat.
Bo robienie codziennie soa,kartia,kartia, trajan, trajan, trajan a potem dożywocie w orbis to coś super ciekawego. Jak szukasz rozbudowanych questów to chyba gatunek pomyliłes.

Grande

Wszyscy się tak napalili na tą terre a będzie to samo co z aionem. Co to botów też to czytałem że cała masa tam była tego, teraz zrobili z tym porządek ale niesmak pozostał. Jak znajde link do tego info od razu dam na forum. Co to rozwijania martwej gry przypomnijcie sobie co było z aionem rok temu na priv serwerze grało 3x tyle ludzi co na offie a jakoś teraz po f2p wszystko się zmieniło o 360 stopni.

LinC

Live streamy kreca glownei pve playerzy, sa dobre jak chcesz sobie zobaczyc system pve na mobach+instancjach
poza tym w L2 nie jest lepiej, 90% czasu w grze poswieca sie na farme, rownie fajnie by streamy wygladaly

Shen

Aion to zły przykład bo ciągle jest jednym z najpopularniejszych tytułów w kr, słabo mu szło tylko na zachodzie.

Polopiryn

W l2 też były boty, dalej są, a i tak ludzie grają z tymi botami......
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Alarion

akurat inova poradziła sobie z nimi całkiem przyzwoicie na tle innych serwerów, więc przykład trochę mało trafiony.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Będzie tak samo jak na wyczekiwanym przez wszystkich EU L2 offie.
Początkowo wielki zryw, następnie massowe quity, płacz, że gra jest dead i dopiero wtedy zacznie wszystko ciągnąć własnym życiem.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Nawet jesli beda te boty to nie wiem co one moga robic, to nie l2 gdzie po pol roku z pa jeszcze chyba nikt nie ma max lvl. Sposob na zarobek z bicia mobow to tez zaden a nie chce mi sie wierzyc ze bot party bedzie samo farmic instancje czy elitarne mobki.

Sesto

ile jeszcze do tej tery ?    cieszy mnie   odejda  znowu ci najbardziej niemrawi i moze   jakis odsetek ludzi   co ogarniaja ale   jak dla mnie oczysci sie atmosfera moze  w koncu  nie bedzie emoquitow  z party   po 15 minutach  bo sie komus znudzila lokacja albo juz naexpil sie   na caly dzien :P

jak sie siediz caly dzien  przy grze to potem  tak jest    to jak z praca  chodzisz do niej codziennie to tez wkoncu  masz jej dosc  a jak  ktos sobie pyka wlasnym trybem  to   funu zostaje na dluzej

tak btw  wczoraj zbieralem party na soa repti tylko 89-91 lvl  nei bylo problemow   od rana do wieczora ze znalezieniem  ludzi wiec jesli o mnie chodzi nie ma tragedi

wielce   pro  epic finish lineage 2 a nawet  valdka na oczy jeszcze  nikt z was nei widzial gz  podejscia

Alarion

no emo quiterzy tak już mają i zawsze robią złą renomę wielu serwerom i grom. myślą, że będą jakimiś factorami, ale po kilku tygodniach / miesiącach widzą, że muszą znowu spróbować na nowym serwerze lub w innej grze (((

Cat Drama Maker

alite

Cytat: Sesto w Kwiecień 10, 2012, 11:21:01 AM
ile jeszcze do tej tery ?    cieszy mnie   odejda  znowu ci najbardziej niemrawi i moze   jakis odsetek ludzi   co ogarniaja ale   jak dla mnie oczysci sie atmosfera moze  w koncu  nie bedzie emoquitow  z party   po 15 minutach  bo sie komus znudzila lokacja albo juz naexpil sie   na caly dzien :P

jak sie siediz caly dzien  przy grze to potem  tak jest    to jak z praca  chodzisz do niej codziennie to tez wkoncu  masz jej dosc  a jak  ktos sobie pyka wlasnym trybem  to   funu zostaje na dluzej

tak btw  wczoraj zbieralem party na soa repti tylko 89-91 lvl  nei bylo problemow   od rana do wieczora ze znalezieniem  ludzi wiec jesli o mnie chodzi nie ma tragedi

wielce   pro  epic finish lineage 2 a nawet  valdka na oczy jeszcze  nikt z was nei widzial gz  podejscia
jeśli dla Ciebie celem jest zobaczenie valdka to gz :D zresztą gl z wejściem do niego w ogóle bo o ubiciu to marzyć nawet core nie powinno chyba że gmowie pomogą :p
btw ja się na valdka napatrzyłem w czasach kiedy to pvp decydowało o tym kto go ubije
a teraz to jest tak że nie pvp o tym zadecyduje tylko ten kto w ogóle jest w stanie go zabić...

Grande

Dokładnie już się powoli stabilizuje serwer, coraz rzadziej jest już sytuacja że brakuje na serwerze jakiejs jednej klasy a innych dużo, i właśnie jest naprawde baaardzo dużo osób i klanów z lvl 86-87 którzy grają i bedą grać bardzo długo jeszcze bez jakiś śmiesznych emo quitów bo l2 martwe, gra się znudziła, albo nie wiadomo co jeszcze, a i ludzie przychodzą na serwer nadal może pojedyńcze osoby ale nadal są, a nie jak na jakimś privie gdzie przez  pierwszy miesiąc długo a potem juz nikt nie przychodzi nowy bo serwer zaraz zamkną.

lempartus

1. Skoro ktoś kupuje te "wyfarmione" postaci to znaczy że jednak przychodzą nowi.
2. To że w przedziale 96-98 macie/mieliscie małą konkurencję nie oznacza że ludzie nie ogarniają, są lamami, nieudacznikami ( niepotrzebne skreślić, poprostu nie każdy siedzi i napiernicza jak głupi moby po 16 godzin na dobę, nie każdy odpala dopalacze. Zresztą po zachowaniu większości pro wyjadaczy widać że  to nie ma sensu. Wbijacie jakiś tam lewel trochę szybciej niż inni i już Was nie ma. Za kilka tygodni nikt Was nie będzie pamiętał bo wasze miejsce zajmie kilkanaście/dziesiąt innych party z innych klanów.
o nie lolpriv, tylko zabawa dla długodystansowców

A co do Tery, tylko dla nas to jest nowa gierka, w Korei to jest już staroć. Bez dopływu nowych graczy, ze słabym endgamem. No ale pewnie sami się będziecie musieli o tym przekonać.
Ja pamiętam histerie jak miał wchodzić Age of Conan co to niby miało być jak wspaniałe rozwiązania i wyszła... kupa, STWOR chyba też rewelacji nie zrobił.

Powodzenia
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

warhammer to samo i Aion również. No ale gl panowie z TERA, może tam się odnajdziecie, chociaż jak patrzę jakie typki się tam wybierają(nie mówię o wszystkich) to też już wróżę rychłe "TERA sux, Dead game" etc : )

Cat Drama Maker