Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Grande

Niektórzy muszą się na własnej skórze przekonać, jak nie dociera do nich to co się im mówi. A potem dopiero płacz że gra dead jakieś pseudo recenzje i cały ten -_-' flame jakie to te gry są złe.

Tyumio

Cytat: Alarion w Kwiecień 10, 2012, 11:26:08 AM
no emo quiterzy tak już mają i zawsze robią złą renomę wielu serwerom i grom. myślą, że będą jakimiś factorami, ale po kilku tygodniach / miesiącach widzą, że muszą znowu spróbować na nowym serwerze lub w innej grze (((

Ty nie emoquitujesz, a dajesz każdej nowej grze zła renomę nawet nie grając w te gry... No, sorry podobno w Aiona grałeś, Ci źli, słabi, randomowi emoquiterzy przynajmniej mają jakieś spojrzenie na L2, bo w nie cisnęli, a Ty bez wyjątku każdej grze wystawiasz naklejkę: ,,będzie dead".

lempartus

nawet najseksowniejsza laska może Ci się znudzić jak będziesz się z nią kochał 10 razy dziennie a co dopiero jakas gra.

Jeśli się z czymś przesadzi tak to się kończy
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: Tyumio w Kwiecień 10, 2012, 01:08:15 PM
Cytat: Alarion w Kwiecień 10, 2012, 11:26:08 AM
no emo quiterzy tak już mają i zawsze robią złą renomę wielu serwerom i grom. myślą, że będą jakimiś factorami, ale po kilku tygodniach / miesiącach widzą, że muszą znowu spróbować na nowym serwerze lub w innej grze (((

Ty nie emoquitujesz, a dajesz każdej nowej grze zła renomę nawet nie grając w te gry... No, sorry podobno w Aiona grałeś, Ci źli, słabi, randomowi emoquiterzy przynajmniej mają jakieś spojrzenie na L2, bo w nie cisnęli, a Ty bez wyjątku każdej grze wystawiasz naklejkę: ,,będzie dead".

w aiona grałem pół roku i end game zobaczyłem tam dosyć wyraźnie. oprócz tego śledziłęm w miarę na bieżąco update'y tej gry. W conan i warhammera mam kumpli, którzy bardzo napaleni na tą grębyli i nawet widziałem trochęu nich jak w nią pykali i co mówili po 2-4 miesiącach gry. Także nei zarzucaj mi ignorancji.

TERA oceniam na podstawie problemów w korei. Zobaczymy jak się przyjmie w EU, ale wydaje mi się, że może byc całkiem pobonie jak z Aionem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

Za to gw2 ma dość duże szanse na stanie się bardzo dobrą grą. I to nie opierając sie na i tak dość dobrych opiniach ludzi którzy grali w to już, a patrząc z perspektywy sukcesu jaki niewątpliwie odniosła pierwsza cześć.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Clovery

haran

Clovery pm :)
Żeby nie było, że nie na temat: dead server

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

asdf1movie

no coz, juz jest odsetek polskich graczy ktorzy zamiast wejsc razem na tsa, popisac na pmach to rozgrzebują jakieś guuwno na shoucie gdzie jest duzo osob
wiele razy mowilem, spotkajcie sie w realu, dajcie sobie dwa szybkie w łeb i po kłopocie

AsmWalker

Cytat: asdf1movie w Kwiecień 10, 2012, 04:24:31 PM
no coz, juz jest odsetek polskich graczy ktorzy zamiast wejsc razem na tsa, popisac na pmach to rozgrzebują jakieś guuwno na shoucie gdzie jest duzo osob
wiele razy mowilem, spotkajcie sie w realu, dajcie sobie dwa szybkie w łeb i po kłopocie
+1
Chłopaczki lubią się spinać bo to jedyny przejaw ich waleczności szkoda tylko, że większość to są piegowate małolaty na 1 strzał  :)

Alarion

dlatego nie lubię polaczkowych klanów (((

Cat Drama Maker

Dzondzy

YouMakeMeCry

Cytat: alite w Kwiecień 09, 2012, 11:33:52 PM
Cytat: haran w Kwiecień 09, 2012, 11:29:37 PM
Całe Week party odejdzie? Bez poniedziałku już nie będzie to samo i tak :p
BTW jaką klasa w TERA wybierasz?
week pt juz od dawna nie ma :p z tego co wiem to jescze pare osob pogrywa w jakiś innych cp, ale też sie przekonują do open bety tery :D a grał będę albo sorkiem albo archerem, na razie gram archerem ale na open becie popróbuję sorcka zależy co mi sie bardziej będzie podobało :D

a kiedy startuje Open Beta ? W internecie znalezlem rozne daty ale chyba zadna jeszcze nie potwierdzona.I czy  da sie juz sciagnac klienta ?
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

AyGo

Cytat: Horken w Kwiecień 10, 2012, 02:04:51 PM
O co poszło? ^^

Szkoda tylko ze zadnego z tych polaczkow nie kojarze ani z klanu ani z gry...
Po za tym o co takie dramy.. Nie pasuje klan - out, jest tyle do wyboru ze we wszystkich napewno nie da rady poprobowac grac.
BTW screen epicki:) Szkoda ze z main charow chlopaczki polaczki nie pisza:)
AyGo

Sesto

dobry jest rzadko sie trafia takiego deperata  :afro: i tak masz maly wycinek  grzal niemilosiernie   od 8 rano a    o 12 jeszcze mialem info ze nie odpuszcza:P , coz mozna napisac  nie gral on nie skladal podania i nigdy pewnie grac nie ebdzie  wklanie hunters tak sie konczy rozdawanie pasow bo innej opcji nie widze wyjasnienia tej sytuacji  nie zebym stawal  w czyjejs obronie ale akurat klanowy system   rozdawania kasy i epicow  jest  dosc sprawiedliwy   jak na moje   doswiadczenia   wiec automatycznie    eliminuje   tego typa jak wiarygodnego   swiadka jakis niecnych  czynow czy zamiarow ot  polak  na rauszu  nic nowego ani  zaskakujacego jesli ktos gral    w ta gre wczesniej

ps mam obiecane ze bedzie  odpalal  swoje  nadawanie  codziennie  3 razy wiec mozecie  sie zalapac na wiecej jesli chcecie:P

Deric

Jedyna gra która może się równać z l2 to official wow'a , jak przestane grać w l2 to pewnie tam zacznę.

Co do płaczu o ostry grind i nudny exp w orbis to nikt wam nie każe tam expić. Jak macie cp time ok, 18-24 to przez ten czas można zrobić instancje w 1,5-2h a resztę czasu na gang i chodzenie na pvp można poświęcić. taki to płacz jakby we wcześniejszych kronikach jakoś nie słyszałem takiego płaczu o exp przecież nawet w gracji + na godzine na fog sie dostawało 1% a w interlude na retailu wbić 80 to w ogóle. Pa za tym chyba zapominacie o tym że tutaj są updaty i po jakimś czasie dojdą nowe lokacje itd. pierdolicie o to że pvp nie ma a nawet go nie szukacie. we wcześniejszych kronikach pamiętam sytuacje że gdy jedna osoba z twojego klanu przyszła expić do katakumb a tam war to potem cp v cp było  teraz to kuźwa znaleźć cp które na pvp pomoże to wtf? nie bo expić trzeba a potem quit bo na serwerze pvp nie ma. Jedyne cp które widać że chętnie ganguje i tak dalej to chyba tylko party SHOCK i tylko tyle... przynajmniej ja mam takie odczucie

Tyumio

Ogólnie wszyscy płaczą o orbis, a od HB do Gracii Epilog chyba jedynym spotem 80+ było HB i jakoś nikt nie płakał, że trzeba tam tyle siedzieć. Fakt, że można było wejść do Pagan, czy FOG'u, ale i tak chodziło się na HB, bo farma na Dynasty...

Arimas

Te ostatnie posty mnie rozwaliły...
Kto tu piszę, że l2 sux itp. itd.?
Ja tu widzę tylko ludzi którzy napisali, że idą grać w TERE(wykluczając typów jak hellsign, bo oni rzeczywiście brednie piszą)
a wy zaczynacie się nakręcać nawzajem  hahaha

Generalnie trzeba być idiotą żeby porównywać L2 do TERA (choćby system poruszania się)

P.s. do specjalistów od end-game TERA, w dupie byliście g*wno widzieliście i lepiej tego ująć się nie da.

A ty Alarion też przestań pieprzyć bo pamiętam jak mówiłeś, że przez pierwsze pół roku gry w Aiona grało ci się fajnie.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

During today's maintenance on the 10th of April the following changes were made:

- vitality items bug was fixed

---
co było nie tak?

Alarion

pierwsze 3 góra 4 miechy niestety. End game kulał niesamowicie.

Tak btw kto płacze o brak PvP? Przejdzcie się na orbis 3 w prime time, to zobaczycie jedno pvp za drugim, że aż będziecie w końcu chcieli godzinę w spokoju poexpić. No ale jeżeli ktoś dyga przed PvP ,a potem płacze, że nie ma się z kim bić, to smutno : )

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

wiele osób podaje to jako powód quita, że w tej kronice nie ma pvp

Cat Drama Maker

AyGo

Cytat: Arimas w Kwiecień 10, 2012, 07:18:59 PM
Te ostatnie posty mnie rozwaliły...
Ja tu widzę tylko ludzi którzy napisali, że idą grać w TERE(wykluczając typów jak hellsign, bo oni rzeczywiście brednie piszą)

Generalnie trzeba być idiotą żeby porównywać L2 do TERA (choćby system poruszania się)

P.s. do specjalistów od end-game TERA, w dupie byliście g*wno widzieliście i lepiej tego ująć się nie da.

A ty Alarion też przestań pieprzyć bo pamiętam jak mówiłeś, że przez pierwsze pół roku gry w Aiona grało ci się fajnie.

nie przegadas:)

Hunters maja wojne z HB:) why so serious;D

BTW skonczcie tu z ta TERA'a, zalozcie gdzies indziej topic co lepsze, ten zostawcie flame'owi zwiazanym z Core.
AyGo

Shen

Cytat: Arimas w Kwiecień 10, 2012, 07:18:59 PM

Jaki by powód nie był to i tak bede Ci wmawiac ze zaliczyles fail. Ja na core wpadłem żeby zabic czas do premiery tery a te ostatnie lagi na neo wcale nie zachecaja zeby tu zostac.

Alarion

to płaczku ogarnij sobie providera, albo zacznij używać BP QQshenie

Cat Drama Maker