Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: Shen w Grudzień 16, 2011, 08:17:18 PM
Ceny jeszcze nie podali? Ja obstawiałem 10-12 euro a przy obecnym kursie to będzie ponad 40zł.

Jak dadzą ceny porównywalne z płatnymi to GF :) Nie, żeby to były pieniądze bo jak na 150h + miesięcznie przed tym to to jest nic, ale to za dużo !!!!
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Horken

Trochę lipka. Imo powinno być tak, żeby odpalić boxa trza mieć 2xPA - wtedy odpalałoby się ewentualnie ziomka z CP jako boxa gdy go nie ma albo było burżujem i kupowało 2 premiumy ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

RedHarvester

Cytat: montezuma w Grudzień 16, 2011, 06:38:49 PM
Cytat: Grozana w Grudzień 16, 2011, 06:05:49 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 16, 2011, 05:37:08 PM

co do lokacji to wystarczy troche pomyslec a nei jak bana owiec pedzic do toi. siedzac w toi/woa all day tez bym narzekał  :beksa:

Miałem na myśli lokacje do 50 levela i spoty/ moby na których klepie sie itemki do questów :) Jeszcze daleko mi do WoA czy FoG :D Serwer mi nie laguje, zawsze udaje sie wbić za 1 razem, inaczej jest na serwerach NCsoftu, min 10 prób w godzinach szczytu aby wejść, wyjaśnienie jest proste bo chyba nie myślicie ze wszyscy pokochali NCsoft, bez najmniejszego problemu można tam włączyć boxa, wkrótce bedzie ten  problem na Innovie.

Ide po piwo i zabieram sie do konczenia q na 2 profke :)

nie wiem jak na innych serwerach ale na naia rzadko kogo widzę z boxem, zważywszy ze będąc mentee ma się perma buffy enchatera z mentor system. Ilość żywych graczy jest ogromna.
Dodatkowo ncsoft zaskoczył pozytywnie dzięki świątecznemu eventowi który daje perma full vita, czyli za darmo na naia gracz 40-85 może mieć +400%exp/sp

Cytat: Ezrael w Grudzień 16, 2011, 06:25:04 PM
A co do porównywania NCsoftu i Inn do możliwości odpalania boxów to dobrze jest jak jest, ci co chcą latać z boxem na plecach bo nie potrafią znaleźć pt i inaczej nie potrafią niech sobie kupują PA, a PA to nie tylko boxy i o tym należy pamiętać, nic do tego nie mam i nie miałem, wręcz uważam to za duży plus. Ograniczenie możliwości aby każdy mógł latać z boxem to + dla serwera. A NCsoft musi dać możliwość używania boxów i innych udogodnień aby jakoś serwer zapełnić :)

na jakim świecie ty żyjesz? 90% serwera kupi PA, szczególnie ci z constant party, no chyba ze PA będzie kosztować 30 euro. Wtedy będzie plącz na forum NCsoft  nie musi dawać udogodnień żeby mieć full, bo przed god kiedy nie było item shop to na naia/chronos grało już po 5k ludzi bez "udogodnień"

Smutne jest to ze invoa pospieszyła się ze startem Eu serwera, ze startem PA/item shop, i nie jest przygotowana na uruchomienie 2 serwera, a "mądre głowy" z forum piszą ze to jest celowe działanie dla dobra graczy, i z "zadowoleniem" kisza się na 1 serwerze
To kiedy merge na serverach NcSoftWest ?
cashed out

HellSign

W momencie kiedy gra stała się F2P, NC SOFT nie musi mieć żadnego merga - dużo ludzi w stanach/kanadzie gra w L2 i oni w 100% preferują amerykańskie serwery.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Biz0n

Cytat: HellSign w Grudzień 17, 2011, 02:36:28 AM
dużo ludzi w stanach/kanadzie gra w L2 i oni w 100% preferują amerykańskie serwery.

na Franz byli gracze z USA wiec moje pytanie- czy 100% to duzo? :noob:
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Polopiryn

A weź HellSing przestań biadolić. Prędzej czy później będzie merge, to jest nieuniknione. Wątpię, by na każdym serwerze ncwest był po 5k perma for ever. Druga sprawa, to ncwest nie utrzyma przy sobie takiej ilości graczy by chodować 4 serwery - I tak wyjdzie na tym lepiej jak z czasem zrobią 3, potem 2, otworzą nowy serwer, potem znowu merge i tak w kółko. To jak Ru, były 3 serwery ostał się tylko Lancer i ciach powstał van holter ;). Na NA będzie taka sama polityka.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gildus

Cytat: Polopiryn w Grudzień 17, 2011, 03:30:33 AM
To jak Ru, były 3 serwery ostał się tylko Lancer i ciach powstał van holter ;). Na NA będzie taka sama polityka.
to jakas prowokacja bo nie kumam? wiem tylko ze zaraz zostaniesz pojechany przez ruplayerow ;p
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

sommer

To jak Ru, były 3 serwery ostał się tylko Lancer i ciach powstał van holter ;). Na NA będzie taka sama polityka.

selfowned  :noob: hahaha

http://l2on.net/
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Sarin.

To jak Ru, były 3 serwery ostał się tylko Lancer i ciach powstał van holter ;).
nomalnie czacha dymi historia. j.k. rowling to przy tobie taka mala planeta

-------------------------->                            .                                <--------------------------------------

Solar

jak dadzą premiuma  po 10euro to na pewno nie będę grał :D Wole już dać te 5 zł więcej i grać w swotora :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

HellSign

5000 nonstop ? Po co to komu ja bym wolał stabilne 3000 wieczorami, 4000 na siege :)
RPG CLUB x3 Empire

kamiil

Abruzzi

Cytat: Solar w Grudzień 17, 2011, 10:19:48 AM
jak dadzą premiuma  po 10euro to na pewno nie będę grał :D Wole już dać te 5 zł więcej i grać w swotora :D

Nikt Ci nie każe kupować PA żeby grać, w końcu to FREE2PLAY ;)

//Co to jest ta Erica w spisie na l2on? nowy serwerek ruoff?
born different.

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

JanKowalski

hmm z tego co tu czytam oprócz dzieci privów, przybyli również nieudacznicy z Lancera i wielki lud z EU - takiego połączenia niedorobów to chyba i kościół by nie wytrzymał :)

Czy grają tu również normalne osoby?

Jakie jest  polskie top const i dlaczego znów to errory?

Czy alarionanalion ma już strój na komers a Eido pierwszy zarost?

Który nonfactor tęsknił najbardziej?
:oops: :oops: :oops:

Sarin.

kamiil

w moim top 5 osobowym CP jest 2 polakow 2 turków rumun i rosjanin

Acid

Oho legenda powróciła.
Zapewniam, że nie na długo.

Donk  :stop:

JanKowalski

Gościnny występ, czas was trochę rozruszać bo ten flejm wygląda jakbyście nie potrafili jednej inwektywy sklecić.

:oops: :oops: :oops:

Arimas

Cześć donk  :D
Co tam, podobno się żenisz  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Co za flame tu można rozkręcić jak internetowy wojownik alarin kasuje posty gdy nie wie co odpowiedzieć.

Arimas

Cytat: Shen w Grudzień 17, 2011, 02:58:16 PM
Co za flame tu można rozkręcić jak internetowy wojownik alarin kasuje posty gdy nie wie co odpowiedzieć.
Skasuj sobie mózg.. Oh snap, już go nie masz  :beksa:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TTerrorPropaganda

Widze ze żona zaczęła ci poprawiać błędy ortograficzne i interpunkcyjne Hapszy bo nawet można to ze zrozumieniem przeczytać W końcu ktoś w rodzinie z prawdziwymi jajami pozdrów żonę.... :D

Shen

Cytat: Arimas w Grudzień 17, 2011, 02:59:37 PM
Cytat: Shen w Grudzień 17, 2011, 02:58:16 PM
Skasuj sobie mózg.. Oh snap, już go nie masz  :beksa:
To mi dowaliłeś, teraz wróć do oglądania bajek dla 5 letnich dziewczynek.