Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

ArchonQQ

Czym najszybciej wbić do 85lvl solo? bo summonerem zasypiam, a no i PS'em party nie znajdę.
Przy okazji jakbyście mogli podać sloty, gdzie w GoD najefektowniej expić po tym jak kończą się questy

Gildus

OL ewentualnie WC. Drainy teraz wysysaja tez mane - expisz jak nuker + masz zawsze dobry buff a mana nigdy sie nie konczy. Z pt tez niema problemu.
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Yezo

jakiś nowy 4game.exe jest i nie mam zielonego pojęcia gdzie go trzeba podmienić  :noob:
ktoś wie?
League of Legends

KaRom

1. Ściągasz
2. Instalujesz do folderu, w tym co miałeś wcześniej 4game (nie zapomnij że, musisz ustawić ścieżkę do gry)
3. Update
4. Play

Windows XP
Buszek Swintuszek`

Yezo

League of Legends

Abruzzi

Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 05:04:45 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 04:59:01 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 04:38:03 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 11:01:56 AM
nowy system pk przestaje być straszny, ale dopiero na high lvlach. na +85 2-3 trainy i po karmie. podejrzewam, że już po +76 zacznie ona szybciej schodzić (szczególnie, gdy ktoś ma PA).

bzdury, nowy system Pk zrobili tak żeby wyeliminować PK. Zbicie karmy to nie jest wieli problem, ale kiedy ma się 30pk to juz nikogo nie zabijesz na pk, 500k famy za zdjęcie 1PK to cena zaporowa.

500 a nie 50?

Nie napisałem, że obecny system jest fajny.

nop, zdjęcie 1Pk kosztuje 500 000 fame. Z każdym kolejnym ubdate l2 zbliża się do systemu wow a oddala od open pvp.

Nic tylko czekać jak wprowadzą battlegroundy z jakimś updatem ;)
born different.

Horken

Cytat: Abruzzi w Grudzień 15, 2011, 08:59:29 PM

Jest już TW :]
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Cytat: Abruzzi w Grudzień 15, 2011, 08:59:29 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 05:04:45 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 04:59:01 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 04:38:03 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 11:01:56 AM
nowy system pk przestaje być straszny, ale dopiero na high lvlach. na +85 2-3 trainy i po karmie. podejrzewam, że już po +76 zacznie ona szybciej schodzić (szczególnie, gdy ktoś ma PA).

bzdury, nowy system Pk zrobili tak żeby wyeliminować PK. Zbicie karmy to nie jest wieli problem, ale kiedy ma się 30pk to juz nikogo nie zabijesz na pk, 500k famy za zdjęcie 1PK to cena zaporowa.

500 a nie 50?

Nie napisałem, że obecny system jest fajny.

nop, zdjęcie 1Pk kosztuje 500 000 fame. Z każdym kolejnym ubdate l2 zbliża się do systemu wow a oddala od open pvp.

Do zmiany pod koreanczykow, oni podobno wola bicie mobkow a pvp juz mniej.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

RedHarvester

17k  per mob to wcale nie tak dużo   :oops:
cashed out

Kepos

Tylko, że te 17k za moba jest przy AoE ... a nie laniu pojedynczego moba, a dwa on ma 17k bez vita, więc jest to dużo w full pt. No chyba, że znasz jakieś pro uber tajne miejscówki to się z nami podziel ;o

FokuSs

Cytat: ArchonQQ w Grudzień 15, 2011, 05:27:03 PM
Czym najszybciej wbić do 85lvl solo? bo summonerem zasypiam, a no i PS'em party nie znajdę.
Przy okazji jakbyście mogli podać sloty, gdzie w GoD najefektowniej expić po tym jak kończą się questy
Luk z towerem?:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

RedHarvester

Cytat: Kepos w Grudzień 16, 2011, 01:34:07 AM
Tylko, że te 17k za moba jest przy AoE ... a nie laniu pojedynczego moba, a dwa on ma 17k bez vita, więc jest to dużo w full pt. No chyba, że znasz jakieś pro uber tajne miejscówki to się z nami podziel ;o
Doskonalne wiem, że to jest AoE, może troche niejasno się wyraziłem, ja wcale nie twierdze, że to jest zły XP, poprotu spodziewałem się więcej. To tak tylko z perspektywy kogoś kto był w fogu ostatni raz w poprzedniej kronice. Jestem może za bardzo przyzwyczajony do tego, że z PA na ruoffie te liczby były większe  :bump:
cashed out

tytusDeZoo

Zbicie 1 PK 50k fame , pisalem juz o tym w odpowiednim dziale ,sprawdzone w grze a nie na jakiejs stronie internetowej ...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Aasimar

w FoGu mając full pt i VITa jeszcze dostaję po 32-36k expa za moba , i to raczej nie ma różnicy czy bijemy trainy czy pojedynczo...
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

kamiil

ciezko jest teraz, znalezc jakas dobrą miejscówke na exp, dobry exp był na aniołkach w woa 50k duo, dopóki nie zjawił sie tam zerg i kazdy spot zajety, w fog wychodzi 17k ale czyscimy 3 roomy aoe i praktycznie healer nie jest potrzebny bo ol robi cała robote, ale powoli tez tam zaczyna robic sie ciasno

Tyumio

Cytat: kamiil w Grudzień 16, 2011, 12:21:09 PM
ciezko jest teraz, znalezc jakas dobrą miejscówke na exp, dobry exp był na aniołkach w woa 50k duo, dopóki nie zjawił sie tam zerg i kazdy spot zajety, w fog wychodzi 17k ale czyscimy 3 roomy aoe i praktycznie healer nie jest potrzebny bo ol robi cała robote, ale powoli tez tam zaczyna robic sie ciasno
pozostaje DV :p

Ezrael

Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

Shen

Dziwne ze alarin jeszcze zadnej dramy nie rozkrecil, mialem nadzieje ze bedzie co poczytac. :(

Kepos

CytatFellow users!

We are delighted to announce that today , on the 16th of December, we are opening Lineage 2 for commerce release! And to start off at a high note we would offer each player to try Premium Account FOR FREE (up to Tuesday, 20th of December, before the maintenance takes place , after which you would decided whether you want to buy a PA) . Each player would have a chance to enjoy the wonders of PA! Which is nothing less, but:

Every owner of the PA gets double rates!
In other words:
Experience Bonus х 200%;
Energy Bonus х 300%;
10 items for regeneration, keeping and boosting energy.

Also, you would be able to:

1 Access to time zone named Kamaloka.
Kamaloka - is a time zone, where you can go for 20 minutes all alone. During those 20 minutes you will fight different monsters and according to the success of that, you reward will be counted.

2. Use a reserved place at the server.
For the owners of the PA there will be 500 places reserved, thus you will be able to log into lineage 2 even if the server is full.

3. Launch lineage 2 in a few windows at the same time.
PA gives you an opportunity to open another window of Lineage 2 at your PC ( the window without PA there might be only a single one and should be launched last) .

Yours,

Lineage 2 Team

Shen

seken

Marketing, ktos sobie zagra na darmowym PA zobaczy jak jest fajnie, PA sie skonczy i znajac zycie sam sobie kupi nastepne.

Polopiryn

4 dni darmowego PA to zawsze coś - O ile dobrze rozumiem angielski  :shock:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)