Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: Rickert w Grudzień 15, 2011, 01:00:07 PM
Cytat: r3ni w Grudzień 15, 2011, 11:57:27 AM
Faktycznie, dlatego Pokit musisz zawitać na nasz serwer, będziemy mieć chociaż jednego factora.
:  D

Cytat: pokit w Grudzień 15, 2011, 11:23:56 AM
przeglądając listę klanów można by powiedzieć że ten serwer składa się z randomów i lol klanów.
Kocham takie gadanie, najlepsze jest w tym wszystkim to, ze to mowi factor z lancera. Ok teraz go flame, bo przeciez na lancerze sa top clany z czolowki l2.
Szczególnie te polskie na lancerze mają najwięcej do powiedzenia.

Alarion

Lancer nie miał żadnego istotnego polskiego klanu, ale consty już miał, więc zamilknij plx
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

KaRom

Przecież on nic o const'ach nie napisał  :oops:
Buszek Swintuszek`

Shen

On ma problemy z wyłapaniem ironii, to już nie pierwszy raz.

HellSign

Cytat: Quentim w Grudzień 15, 2011, 10:38:52 AM
Ale mimo ze sporo ludzi odpadlo to i tak na spotach jest -_-'. Na najpopularniejszych lokacjach jest tyle bydla ze trzeba sie przepychac z 3 osobami o jednego moba. Objecali nowy server po kilku dniach a tu ani widu ani slychu. Na dokladke nowy lolsystem pk. Retardy czuja sie bezkarne ksujac, bo wiedza ze nikt ich nie pknie. Grac sie odechciewa.

To nie graj i przestań płakać, żadna strata.

przeglądając listę klanów można by powiedzieć że ten serwer składa się z randomów i lol klanów.

Musisz koniecznie wbić !

Cytat: Shen w Grudzień 15, 2011, 03:13:08 PM

To Ty masz problemy, jesteś internetowym hejterem jak Ci z serialu "Trudne sprawy"
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

netheril

Cytat: HellSign w Grudzień 15, 2011, 03:35:05 PM
Cytat: Quentim w Grudzień 15, 2011, 10:38:52 AM
Ale mimo ze sporo ludzi odpadlo to i tak na spotach jest -_-'. Na najpopularniejszych lokacjach jest tyle bydla ze trzeba sie przepychac z 3 osobami o jednego moba. Objecali nowy server po kilku dniach a tu ani widu ani slychu. Na dokladke nowy lolsystem pk. Retardy czuja sie bezkarne ksujac, bo wiedza ze nikt ich nie pknie. Grac sie odechciewa.

To nie graj i przestań płakać, żadna strata.

Musisz koniecznie wbić !

Cytat: Shen w Grudzień 15, 2011, 03:13:08 PM

To Ty masz problemy, jesteś internetowym hejterem jak Ci z serialu "Trudne sprawy"
Klon Alariona przyjmuje postawe swojego pierwowzoru, no no... baa nawet go broni  hahaha
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

hi Mef,  Mefitis party joined HB - Another victory of HB!   : D

Cat Drama Maker

Abruzzi

Wystarczy że Core ma HellSign'a ej kej ej Loveless, więcej randomów już wam nie potrzeba.

Mi to się wydaje że Alarion się zdenerwował bo Shen nie wspomniał o jego top pl lancer party :<

//poku 99? jak nie to się nie pokazuj na ts!
born different.

Alarion

Cytat: Abruzzi w Grudzień 15, 2011, 04:03:07 PM

Mi to się wydaje że Alarion się zdenerwował bo Shen nie wspomniał o jego top pl lancer party :<

hi hater!

Będzie zabawnie na serwerze, o ile chłopaki nie planujecie walnąć quita po 2-3 miechach : )

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 04:09:34 PM

hi hater!

Będzie zabawnie na serwerze, o ile chłopaki nie planujecie walnąć quita po 2-3 miechach : )

Mylisz pojecia. To ze ktos uwaza cie za kretyna nie znaczy ze jest hejterem, choc nie zawsze.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Abruzzi

hi hater!

Nie da się quitnąć z czegoś na czym nie zaczęło się nawet grać ;)

ja czekam na frapsy od kamilla jak będzie was jechać!
born different.

ome1

Cytat: Abruzzi w Grudzień 15, 2011, 04:13:42 PM

hi hater!

Nie da się quitnąć z czegoś na czym nie zaczęło się nawet grać ;)

ja czekam na frapsy od kamilla jak będzie was jechać!
nie wierze co czytam wilusz nie grasz na nowym uber pro elo serverze?:D świat schodzi na psy :D

KaRom

Cytat: Quentim w Grudzień 15, 2011, 04:12:18 PM

hi hater!

Mylisz pojecia. To ze ktos uwaza cie za kretyna nie znaczy ze jest hejterem, choc nie zawsze.

A ja tam wybuchłem po tym tekście :D hahaha hahaha hahaha
Buszek Swintuszek`

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 11:01:56 AM
nowy system pk przestaje być straszny, ale dopiero na high lvlach. na +85 2-3 trainy i po karmie. podejrzewam, że już po +76 zacznie ona szybciej schodzić (szczególnie, gdy ktoś ma PA).

bzdury, nowy system Pk zrobili tak żeby wyeliminować PK. Zbicie karmy to nie jest wieli problem, ale kiedy ma się 30pk to juz nikogo nie zabijesz na pk, 500k famy za zdjęcie 1PK to cena zaporowa.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kazuPwNz

Cytat: Rickert w Grudzień 15, 2011, 01:00:07 PM
Cytat: r3ni w Grudzień 15, 2011, 11:57:27 AM
Faktycznie, dlatego Pokit musisz zawitać na nasz serwer, będziemy mieć chociaż jednego factora.
:  D

Kocham takie gadanie, najlepsze jest w tym wszystkim to, ze to mowi factor z lancera. Ok teraz go flame, bo przeciez na lancerze sa top clany z czolowki l2.
ale on ma racje przecież... jeszcze ta kronika zepsuła cały urok tej gry. moim zdaniem oczywiście nie którym się to może podobać bo na takim rpg ile poleciało quitów przez spalenie s grade weapona :D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

kamiil

seken

Wie ktos moze jak naprawic problem:
Gdy klikam update na stronce to nic sie nie dzieje?

kamiil

odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz nowego 4game

Alarion

Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 04:38:03 PM
nowy system pk przestaje być straszny, ale dopiero na high lvlach. na +85 2-3 trainy i po karmie. podejrzewam, że już po +76 zacznie ona szybciej schodzić (szczególnie, gdy ktoś ma PA).

bzdury, nowy system Pk zrobili tak żeby wyeliminować PK. Zbicie karmy to nie jest wieli problem, ale kiedy ma się 30pk to juz nikogo nie zabijesz na pk, 500k famy za zdjęcie 1PK to cena zaporowa.

500 a nie 50?

Nie napisałem, że obecny system jest fajny.

Cat Drama Maker

seken

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 15, 2011, 04:59:01 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 15, 2011, 04:38:03 PM

500 a nie 50?

Nie napisałem, że obecny system jest fajny.

nop, zdjęcie 1Pk kosztuje 500 000 fame. Z każdym kolejnym ubdate l2 zbliża się do systemu wow a oddala od open pvp.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

Cytat: seken w Grudzień 15, 2011, 05:02:11 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 15, 2011, 04:56:54 PM
Nie pomoglo.
U mnie też takie coś było - sprawdź czy nic Ci się nie ściaga na kompa. Możliwe, że on sobie już tam coś ciągnie ale nie pokazuje.

//edit:
https://forum.4game.com/showthread.php?t=628&p=8984&viewfull=1#post8984
a stąd nic nie pomogło?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

seken

Cytat: Horken w Grudzień 15, 2011, 05:06:30 PM
Cytat: seken w Grudzień 15, 2011, 05:02:11 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 15, 2011, 04:56:54 PM
Nie pomoglo.
U mnie też takie coś było - sprawdź czy nic Ci się nie ściaga na kompa. Możliwe, że on sobie już tam coś ciągnie ale nie pokazuje.

//edit:
https://forum.4game.com/showthread.php?t=628&p=8984&viewfull=1#post8984
a stąd nic nie pomogło?
Nic mi sie nie sciaga, a launcher niczego nie sciaga, bo mecze sie z tym od ok godziny.
Link do tematu w niczym nie pomogl.
Wyskakuje zawsze komunikat
CytatNew version of 4game application is available. Install now?
All current downloads and installations will be aborted
Klikam "Now" i nic sie nie dzieje.

kazuPwNz

załatw mi invite do doty2 to ci naprawie l2 :P
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Sarin.

@seken