Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

olprax

jestem ciekawy ile polaczków i kiedy zrobią emo quita, daje im jeszcze z miesiąc albo dwa  hahaha

ArchonQQ

Jak SK robi solo aoe, wytłumaczy mi ktoś?

btw. ja np nie zrobiłem emo quita, po prostu mam spinę na uczelni teraz i nie mam zbytnio czasu na grę :P Jak ktoś gra for fun żeby sobie poexpić to mu lotto kto jest top 1, minus taki, że jak już wejdę żeby poexpić to sloty pozajmowane

Redbox

na vanguardzie

szuka ktos bisha do klanu ?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

iElth

Elth - OldBoyz

Kamal

ArchonQQ

Na vanguardzie dostali nowe skille? z tego co pamiętam był tylko 1 aoe

Redbox

Shen

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

nikt nie chce konia do party :/// a solo mi sie nudzi. 60 i co dalej :(  ale pewnie wroce do konia;d

Kamal

Jak można nie chcieć konia do party?  :o :shock: :? :|

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Redbox

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Severeen

Cytat: Horken w Grudzień 15, 2011, 09:16:02 AM
No.. w końcu premium będzie  :D

gdzie , co , jak?

nigdzie żadnego info nie widzę

Horken

Cytat: kamiil w Grudzień 14, 2011, 09:39:05 PM
We will give you all the amazing prizes after the item shop will be opened in order not to give the advantage to the players.
R.I.P. Ciapu

Severeen

taaa
dadzą nagrody jak będzie otwarty IS, tyle , że maił być otwarty po tygodniu
niestety mam wrażenie , że jeszcze nie ma PA i IS  nie dlatego , żeby "wyrównać " szanse , ale dlatego , ze się nie wyrobili  :D

Horken

Taa.. mnie też się wydaję, że coś przyfailowali i temu wymyślili na poczekaniu tego typu event.
Nie ma jednak co gadać bo wybrnęli z tej sytuacji - dobry pomysł imo nawet gdyby nie wyfailowali, dużo randomów wyquitowało albo zawiesiło swoją gre bo nie mogli sobie kupić buffów, etc. . Zobaczymy jak będzie. :)
R.I.P. Ciapu

Quentim

Ale mimo ze sporo ludzi odpadlo to i tak na spotach jest chujnia. Na najpopularniejszych lokacjach jest tyle bydla ze trzeba sie przepychac z 3 osobami o jednego moba. Objecali nowy server po kilku dniach a tu ani widu ani slychu. Na dokladke nowy lolsystem pk. Retardy czuja sie bezkarne ksujac, bo wiedza ze nikt ich nie pknie. Grac sie odechciewa.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

nowy system pk przestaje być straszny, ale dopiero na high lvlach. na +85 2-3 trainy i po karmie. podejrzewam, że już po +76 zacznie ona szybciej schodzić (szczególnie, gdy ktoś ma PA).

mnie generalnei randomy walą, niech quitują. I tak jak czytam co piszą niektóre osoby (w naszym rodzimym języku) zastanawiam się, czy dotrwają do 80 chociaż...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pokit

przeglądając listę klanów można by powiedzieć że ten serwer składa się z randomów i lol klanów.

r3ni

Faktycznie, dlatego Pokit musisz zawitać na nasz serwer, będziemy mieć chociaż jednego factora.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Horken

Z chwilą gdy L2 stało się f2p oczywiste było, że zjawi się fala nowych graczy o których nikt albo mało kto słyszał. Wszystkie klany które uważają się za te lepsze zapewne postanowiły spróbować na offach. Nie ma też co tutaj marudzić i podkreślać, a zwłaszcza szufladkować na zasadzie:
nie słyszałem o nich = jakieś lamusy

W L2 jest wiele wybitnych graczy, tzn takich którzy wyróżniają się na tle innych większym ogarnięciem i właśnie teraz jest okazja poznać tych którzy ukrywali się na lolserwerach ^^

//edit:
ten system pk jest teraz faktycznie sux na low lvlach T_T
R.I.P. Ciapu

Rickert

Cytat: r3ni w Grudzień 15, 2011, 11:57:27 AM
Faktycznie, dlatego Pokit musisz zawitać na nasz serwer, będziemy mieć chociaż jednego factora.
:  D

Cytat: pokit w Grudzień 15, 2011, 11:23:56 AM
przeglądając listę klanów można by powiedzieć że ten serwer składa się z randomów i lol klanów.
Kocham takie gadanie, najlepsze jest w tym wszystkim to, ze to mowi factor z lancera. Ok teraz go flame, bo przeciez na lancerze sa top clany z czolowki l2.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kinus

Cytat: r3ni w Grudzień 15, 2011, 11:57:27 AM
+1 from me.

wracamy do farmy:)
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc