Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: Vraghor w Grudzień 19, 2011, 05:03:16 PM
syndrom Alariona (byc tym 1szym i najlepszym) jest chyba zarazliwy :)
Pewnie przez ten syndrom eu - quit, aion - quit, ru - quit. Ciekawe ile na core wytrzyma.  :)

r3ni

Kiedy polaczki quitną to nic w tym temacie nie poczytasz.. bo to polskie forum (na logikę)

Prawda jest taka że Eclipse jest żałosnym klanem, który swoje nieudolności i *********  próbuje zamaskować "specyficznym" poczuciem humoru. A Kamiil póki co nie masz się czym podniecać, pvp 82 vs low 7x to nie pvp. Nikomu nie imponuje że tak szybko expisz, za miesiąc się wszystko zrówna i dam sobie coś uciąć że o Twoim party słuch zaginie, już widzę że jest słabe. I chętnie to zweryfikuje jak nasze lvle się mniej więcej zrównają.. EOT.

.. A kucyki są mega ! I lepiej jak facet ma do siebie dystans niż próbuje zgrywać internetowego elo ziom macho.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

kamiil

i dlaczego jest słabe to party ?? boo nie mamy 2 archer + nuker lub odwrotnie jak 90% serwera ??

za duzo teorii chyba sie naczytałec  :)

przy tym markecie i dropie adeny zobaczysz co to party bedzie robilo  :P

Ulquiora

Ja pier.. wy ale przeżywacie kto ile gra i jaki lvl  :noob: Jak może tyle grać i z kimś dzieli postać to jego sprawa. Innym sprawia przyjemność bycie top od samego początku a innym po jakimś czasie. Ja gram powoli, 55lvl i nie przejmuję się czymkolwiek innym. A oprócz tego pracuję, życie towarzyskie i non stop przy aucie coś sobie grzebię.. bo tak lubię spedzać czas. A to że ktoś inny więcej gra ode mnie to jego własny wybór jak poświęca swój wolny czas. Tyle na temat. Mnie tylko Alarion rozbawił że nie miał tu grać bo to i tamto a jest inaczej ;p

smykiel

CytatPrawda jest taka że Eclipse jest żałosnym klanem, który swoje nieudolności i *********  próbuje zamaskować "specyficznym" poczuciem humoru.

r3ni z teraonline.com.pl? ten którego zjechaliśmy jak burą sukę? nie? i tak w y p i e r d a l a j.

ogólnie to mam w y j e b a n e we wszystkich płaczków, napinaczy internetowych i e-macho z konikami w awatarze, ludzi z niby dystansem którzy po złym dniu w pvp zjadają swoje g ó w n o z dupy a po dniu "imb4 w1n" wrzucają screeny fapując się, czując się bogami.

mam w y j e b a n e w każdą opinię złą o Eclipse. bo przez to że kopiemy dupy wrogom każda nasza nawet pojedyncza wpadka jest udokumentowana. wiece co jest to słodkie na swój sposób. ten hate w waszych sercach powoduje erekcję niczym hinduscy mnisi którzy pobierają energię z księżyca.

jedno jest pewne farmcie dalej. lazy farmers? banda no lifów z high lvlami z którymi i tak remisujemy. nie żebym był zawistny, zazdrosny czy cokolwiek. dobrze że macie syndrom bycia najlepszym w grze spędzając setki godzin nad kompem. przynajmniej w grze nie?

w sumie zakładałem to konto z myślą że i tak dostanę tutaj bana. ale chciałem przedstawić, jako vcl, nasze podejście do faperów i emo kidów - w y p i e r d a l a ć. trwamy w gamingu tyle lat, i żaden cry tego nie zmieni, żaden SS że dostaliśmy wpierdol nie zmieni tego ŻE LUDZIE CHCĄ DO NAS PRZYCHODZIĆ. dlaczego? bo nie jesteśmy tymi o których wyżej napisałem.

pzdr

/Tirius: Obraza + omijanie cenzury 20%

Polopiryn

"ogólnie to mam w y j e b a n e we wszystkich płaczków, napinaczy internetowych i e-macho z konikami w awatarze, ludzi z niby dystansem którzy po złym dniu w pvp zjadają swoje g ó w n o z dupy a po dniu "imb4 w1n" wrzucają screeny fapując się, czując się bogami. "

Ty właśnie z siebie robisz takiego człowieka, który nie potrafi zachować ciotkę godności  :noob:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Vraghor

xaxaxa eclipse uber klan ktory potrafi wypowiedziec wojne tylko 15osobowym klanom na l2.wsie zeby ich gankowac na spotach a przed silniejszymi pala pr :)
retired

kamiil

Horken

Cytat: smykiel w Grudzień 19, 2011, 06:47:06 PM
CytatPrawda jest taka że Eclipse jest żałosnym klanem, który swoje nieudolności i *********  próbuje zamaskować "specyficznym" poczuciem humoru.

r3ni z teraonline.com.pl? ten którego zjechaliśmy jak burą sukę? nie? i tak w y p i e r d a l a j.

ogólnie to mam w y j e b a n e we wszystkich płaczków, napinaczy internetowych i e-macho z konikami w awatarze, ludzi z niby dystansem którzy po złym dniu w pvp zjadają swoje g ó w n o z dupy a po dniu "imb4 w1n" wrzucają screeny fapując się, czując się bogami.

mam w y j e b a n e w każdą opinię złą o Eclipse. bo przez to że kopiemy dupy wrogom każda nasza nawet pojedyncza wpadka jest udokumentowana. wiece co jest to słodkie na swój sposób. ten hate w waszych sercach powoduje erekcję niczym hinduscy mnisi którzy pobierają energię z księżyca.

jedno jest pewne farmcie dalej. lazy farmers? banda no lifów z high lvlami z którymi i tak remisujemy. nie żebym był zawistny, zazdrosny czy cokolwiek. dobrze że macie syndrom bycia najlepszym w grze spędzając setki godzin nad kompem. przynajmniej w grze nie?

w sumie zakładałem to konto z myślą że i tak dostanę tutaj bana. ale chciałem przedstawić, jako vcl, nasze podejście do faperów i emo kidów - w y p i e r d a l a ć. trwamy w gamingu tyle lat, i żaden cry tego nie zmieni, żaden SS że dostaliśmy wpierdol nie zmieni tego ŻE LUDZIE CHCĄ DO NAS PRZYCHODZIĆ. dlaczego? bo nie jesteśmy tymi o których wyżej napisałem.

pzdr

Noo.. jakiś porządny rage w końcu :D
btw: miałbyś wyje(ch)ane to byś zlewał na ten topic i cały flame :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

123qwe

@bula - moj jezyk staram sie dostosowac do poziomu intelektualnego przebywajacych tu dzieciaczkow. Przykro mi, bo widze, ze sie nie udalo. Widac musze zejsc ponizej IQ dzdzwonicy. W sumie nie wiem po co to tlumacze, skoro pewnie i tak 90% was nie potrafi czytac ze zrozumieniem i nie zrozumie co napisalem.

Dzieciak kamil, niech sobie expi, niech sobie bije low lvli; nie rusza mnie to. Smieszne jest tylko to, ze cala gimbaza ZAWSZE bije pvp na spotach z ludzmi o poziomach duzo nizszych. Na cmentarzu bily mnie gownosmiecie w A grade, na BS/SOS/PAVEL bija mnie w S grade. Ojciec i matka pewnie szaleja z radosci jak widza rachunek za prad.

Zal mi tylko tych doroslych ludzi, ktorzy musza sie z wami uzerac, zamiast sobie po pracy usiasc i zrelaksowac sie. Zal mi tez waszych rodzicow, bo napewno chcieliby miec cos z czego moga byc dumni, a nie biedaka studenta/gimnazjaliste, ktroego celem zyciowym jest kilka pixeli.

Naprawde jest mi przykro.

@Vraghor - nie nasza wina, ze wszycy bali sie oddac wara.

Shen

Teraz to mi nawet shoty laguja, 6 megowy net to za malo na l2.

kamiil

Cytat: Vraghor w Grudzień 19, 2011, 06:58:08 PM
xaxaxa eclipse uber klan ktory potrafi wypowiedziec wojne tylko 15osobowym klanom na l2.wsie zeby ich gankowac na spotach a przed silniejszymi pala pr :)

wypowiedzieli wojne 5 osobowemu klanowi a teraz płacz  :D :D :D hahaha

smykiel

CytatNoo.. jakiś porządny rage w końcu

jeden, który zrozumiał :]

kamiil

najlepsze jest to ze 82 i 78 lvl pojechali full aprty 7x z d/s a wszyscy płacza ze bije low lvlele   :beksa:

smykiel

kamiil co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?

Niepełnosprawne dzieci goniące swoje marzenia.

i ty jesteś właśnie takim p i e r d o l o n y m downem. jak można mieć na forum nick kamiil. weź niech Ci tato zrobi hiszpana i odmów z nim pacierz a potem exp exp exp

Quibre

Jee mój cel na tym forum został osiągnięty fapfapfap  :D :D
A ty mość panie z różowym pony w avatarze niespinaj się tak bo mam coraz większą polewkę z ciebie :D
ps.Przed kompem też siedzisz w różowym sweterku z konikiem na klacie?  :P

montezuma

Ale wy plączecie o ten lvl. Mala rada, jest w grze quest od 77lvl, zajmuje 2-5min i daje 15kk exp, można go robić nieskończenie wiele razy. 77-85lvl to kwesta 2-5dni na samym quescie. Ten quest nazywa się "Attack Sailren"
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Dzondzy

Polopiryn

Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 07:07:41 PM
Teraz to mi nawet shoty laguja, 6 megowy net to za malo na l2.

No na labie były ostre ściny, jak robiłem godzinke temu :D. Teraz trochę się unormowało, ale dalej czasem przytnie
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

Cytatkamiil co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?

i ty jesteś właśnie takim p i e r d o l o n y m downem. jak można mieć na forum nick kamiil. weź niech Ci tato zrobi hiszpana i odmów z nim pacierz a potem exp exp exp

1v1 , party v party ??

smykiel

1v1 , party v party

hahahaahah

own3d. to może nie ingame. może ekipa na ekipe? ;) hahahaha

Quibre

Cytat: kamiil w Grudzień 19, 2011, 07:35:34 PM

1v1 , party v party ??

O ile się niemylę to w eclipse niema jeszce 3rd class a ty chcesz pt vs pt na swoim 82lvlu,ja nie wiem czy ty jestes taki n i e d o j  e b a n y czy udajesz?

//omijanie cenzury - 10%

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

kamiil

Cytat: Quibre w Grudzień 19, 2011, 07:39:32 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 19, 2011, 07:35:34 PM

1v1 , party v party ??

O ile się niemylę to w eclipse niema jeszce 3rd class a ty chcesz pt vs pt na swoim 82lvlu,ja nie wiem czy ty jestes taki n i e d o j  e b a n y czy udajesz?

po co dawaliscie nam wara jak nei chcecie sie bic  :shock: :shock: :shock: :shock: