Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sarin.

sporo z nich czytaj 1 party (alariona) od kilku dni? taaaaak czekamy na frapsy
@me7hod
niestety nie odpowiadam za ludzi ktorzy maja taki nick w grze. to nie ja

marnow

Recepta na obniżkę Pa jest prosta: NIE KUPOWAĆ.
Ja natomiast jestem w dupie bo Duali nie zrobię na mojego BD i to mnie bardziej martwi niż cena PA. Muszę się zatem expić OL-em, którego nie odpalę bez PA. Wybór mam zatem taki"albo pa albo kupno lapka. Chyba wybiorę to drugie :P
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Me7hod

Reasumując do mego poprzedniego posta:

Nie wspominając, że ludzie w dużej mierze z Polski nawet na Privach w commonach odchodzili, także trzymajcie kciuki, bo EU community jest bardzo drażliwe na faile administracji serwera, i żeby się nie okazało, że Core to gigant na glinianych nogach.

Do tej pory "Profesjonalizm" Innovy robi z tego serwa priva, a większość community właśnie stamtąd jest.

Itherus

Dla mnie przynajmniej to jest norma, na ru po wprowadzeniu GoD byly jeszcze wieksze cyrki wiec nie ma co płakac wszystko bedzie naprawione w swoim czasie niestety GM z innovy nie moga z gra robic nic poza standartowym supportem dla graczy. Cala reszta wraz z wprowadzaniem itemkow badz innych ulepszen musi byc konsultowana z korea wiec poprostu maja zwiazane rece. Jak korea naprawi to beda mieli. Postaw sie w ich połozeniu myslisz ze zalezy im na tym aby takie sytuacje sie przytrafiały?? Co do quitów to raczej wiekszosc ma na to wywalone bo na twoje miejsce bedzie 10 innych. 70% ludzi na serwie sie zmieni jak nie wiecej kto ma zostac ten zostanie kto ma odpasc ten odpadnie. Tutaj jestescie o tyle w lepszej sytuacji ze jest to serwer international a to juz daje duze mozliwosci przetrwania w przeciwienstwie do RU.

Cytat: Me7hod w Grudzień 21, 2011, 10:23:01 AM
Do tej pory "Profesjonalizm" Innovy robi z tego serwa priva, a większość community właśnie stamtąd jest.

Eeee to przynajmniej czujecie sie jak w domu :D

Pozdrawiam wszystkich płaczków.

Me7hod

Właśnie się mylisz, bo w dużej mierze aktualne EU community w porównaniu do RU wypada po prostu słabo.
Grasz na ruoffie, więc może się nie orientujesz, ale taka jest prawda, Teamzony i inne Orły Białe nie zapewnią satysfakcjonującego online na serwie, nie mówiąc, że każdy oczekuje jakiejś jadki na każdym zamku, a tutaj połowa klanów do tego nawet nie dotrwa.

I zapomniałem EU community nosi motto "lf competition", jeśli całe CP się nie utrzyma, bo ktoś nie może np kupić PA, a ciężko jest znalezc następce to się sypie wszystko, a jest bardzo ciężko o taką osobę, i wbrew pozorom nie będzię dużo grup z taką determinacją, aby co chwilę układać rozsypane puzzle.

RPG i L2ws to nie były złe privy pod względem klanów jakie tam grały, po prostu takie jest ich podejście..

Może tematu by nie było, jakby nie duża cześć community z priva,z retaila to kojarze tylko BreakerHearts czy jakoś tak, OOC z rpg.
Jednak sprawa wygląda jak wygląda, i granie na wanna be official professional nie zmieni podejścia dużej cześci community, u której łatwo o quit.

Sarin.

czlowieku gra w l2 na oficjalu to raczej bieg dlugodystansowy. zmien mentalnosc i nie oceniaj po 2 tygodniach bo jezeli tak to widac pomyliles adresy.

Me7hod

UP
Ty jesteś tym tyrkiem co quitnął na 53 lvlu bo wbił kilka PK na dodatek? W 99 % obstawiam, że tak.
Pozdrawiam serdecznie Sarina zielonego wojownika.

Jeśli tak to się nie wypowiadaj, bo na retailu grałem kiedyś także.

Bez odbioru, Wesołych Świąt.

Sarin.

Cytat: Me7hod w Grudzień 21, 2011, 10:33:23 AM
UP
Ty jesteś tym tyrkiem co quitnął na 53 lvlu bo wbił kilka PK na dodatek?
Pozdrawiam serdecznie Sarina zielonego wojownika.

Jeśli tak to się nie wypowiadaj, bo na retailu grałem kiedyś także.

czyli moge sie wypowiadac

SanchoPansa

Cytat: Sarin. w Grudzień 21, 2011, 10:13:33 AM
sporo z nich czytaj 1 party (alariona) od kilku dni? taaaaak czekamy na frapsy
@me7hod
niestety nie odpowiadam za ludzi ktorzy maja taki nick w grze. to nie ja

mało jeszcze padawanie wiesz, mało...  :)

Itherus

Nie ma ludzi nie zastąpionych szczegolnie jesli pl community jest tak duze. RU community jest dojrzalsze i chyba bardziej kulturalne niz to nasze Polskie bo teksty ktore czasem sie czyta na all przyprawiaja o zawrót głowy,Rosjanie czasem cos tam pisza ale moze dlatego ze ich nie rozumiałem miałem na to wywalone i nie przywiązywałem do tego uwagi. Im wiecej tych debili odejdzie tym lepiej dla was wszystkich. I niestety muszę Cie zmartwić bez determinacji w tej grze nie osiągniesz nic, takie jest juz l2.

Sarin.

Cytat: SanchoPansa w Grudzień 21, 2011, 10:35:38 AM
mało jeszcze padawanie wiesz, mało...  :)

to wylicz mi party, ktore wypuscilo wiecej niz 1 frapsy na lancerze i ktore gra tu oprocz party alariona. czas start

Me7hod

Itherus my determinacje mamy, dd zaczniemy szukać na 80+, albo i po przebudzeniu. Pisałem ogólnie.

Co do klanu, na L2ws siedziałem w ruskim klanie z ruoffa, Fury i nie było zle, wtedy nie miałem czasu na CP, a pvp i tak nie brakowało, bo siedzenie w polskich klanach nie miało po prostu sensu, już wolałem pisać drzewkami ale jednak chociaż te siege/tw i dzienne pvp mieć zapewnione.

Co do tego, że off zapewnia długo terminowe granie, no właśnie, i to jest problem dużej części polskich graczy, kiedy oni nawet na privach z x5 nie dobijali 80.

Takich Thombstonów jest o wiele więcej, a niezłą bekę miałem jak sie rajcował tak przed startem tu, i nawet nie tu :D

Okej się rozpisałem, nie ma co, czas pokaże, trzymajcie się miłej gry.

Sarin.

z takiej naturalnej selekcji trzeba byc zadowolonym. przynajmniej na lvlach 90+ bedziesz wiedzial, ze dotrwali powazniejsi ludzie, ktorzy z przypadku sie w danym miejscu nie znalezli

Solar

Cytat: Sarin. w Grudzień 21, 2011, 10:50:40 AM
z takiej naturalnej selekcji trzeba byc zadowolonym. przynajmniej na lvlach 90+ bedziesz wiedzial, ze dotrwali powazniejsi ludzie, ktorzy z przypadku sie w danym miejscu nie znalezli
Nie wiem co mam powaga do dojechania do 90 lvlu XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

kamiil

Co jest  :o :o :o Daje screeny z moim lvl to jest wielki żal ze wyprzedzilem wszystkich o lata świetlne, wszyscy piszą ze im sie nei spieszy blabla ze grają dla relaksu blabla ze nie chca byc w top blavla wiec WTF dlaczego placzecie o PA

ja czekam na darmowe PA 12 euro + miesieczne runy 4x15-60 euro + kilka potów w sumie nagrody na okolo 100 euro  hahaha

flame on

Mscici3l

Cytat: Itherus w Grudzień 21, 2011, 10:36:56 AM
Nie ma ludzi nie zastąpionych szczegolnie jesli pl community jest tak duze. RU community jest dojrzalsze i chyba bardziej kulturalne niz to nasze Polskie bo teksty ktore czasem sie czyta na all przyprawiaja o zawrót głowy,Rosjanie czasem cos tam pisza ale moze dlatego ze ich nie rozumiałem miałem na to wywalone i nie przywiązywałem do tego uwagi. Im wiecej tych debili odejdzie tym lepiej dla was wszystkich. I niestety muszę Cie zmartwić bez determinacji w tej grze nie osiągniesz nic, takie jest juz l2.
iter co ty cpiesz ? ruskie sapia tak samo jak polacy :P
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Dyma

co do PA jeszcze to też nie rozumiem skąd cały krzyk, że gra stara, porównywanie do abonamentów z innych gier, gadanie, że jak się płaci za PA to nei chce sie lagów itp. Proponuję najpierw zaznajomić sie co daje PA - pare gówien i przede wszystkim exp x 2. Więc skończcie z gadaniem, że jak "płacę 60 zeta to wymagam tego tego i tego" . Płacę 60 zeta za exp x2 i możliwość boxowania kumpla, który np. bedzie godzinę później i tyle i jeśli innova sobie życzy 60 zeta to ok, jeśli 100zeta też ok bo to ich sprawa ile za to chcą. Ja albo się dostosuję, albo jak nie mogę zdobyć kasy, nei potrafię z czegoś zrezygnować to siedzę cicho.
Może tylko żeby zaoszczędzić co niektórym czasu to dodam, że jeśli nei chcecie płacić za PA to jak chcecie to grajcie sobie do 87-88. Ale potem bez PA nie ma sensu grać. Więc jak nie chcecie kupić w ogóle PA to skończcie teraz grać, szkoda czasu.
Inna kwestia, że PA ig będzie kosztować pewnie nie więcej jak 20kk, a to jest ok 10 altów, więc dla chcącego nic trudnego.

Ma ktoś jakieś większe info na temat ooc i ooww. Bo z informacji jakie mnie dobiegły wczoraj wynika, że ooc chce quitować bo:
a)nie mają ch
b)zrobili klan łuków i to sie nie sprawdza
jeśli to prawda to lol straszny za same powody i lol za brak jakiegokolwiek zorintowanai w kronice klanu, który defacto jako jeden z nielicznych klanów priv mógłby próbować coś znaczyć.
Co do ooww to słyszałem, że ludzie im wychodzą bo mają wary i nie moga expić (kolejny lol) i podobno plan jest taki, zeby wujść z klanu na swięta...
jakieś potwierdzenie, sporostowanie? bo jeśli to prawda to brak słów po prostu, jeszcze niedawno nasze pt usłyszało, że jeśli będzie chciało sie rozwijać na serwerze to prędzej czy później będzie musiało być w którymś z klanów... :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Fatality

Hm, Szczerze powiedziawszy myślałem że  pa będzie oscylować w granicy 40 zł.. 50+zł to i dla mnie jest trochę za dużo.. Nie ma co się oszukiwać, Jeśli nie macie zamiaru kupować pa to już teraz uciekajcie  z tego servera.. do 85 jakoś dociągniecie ale po 85 to już będzie męczarnia. Grałem na ru ponad 1.5 roku co miesiąc płacąc ~40 zł więc sytuacje z koksaniem po 85 znam. PA daje 300% wita, co się przekłada na przykładzie koksania na sadach postacią 87 lvl, 8-9 kk expa z premium i vitem a 3-5 kk expa bez Pa.  Doliczcie do tego kase na potki zatrzymujące spadek vita bądz runy 50% expa. Na ru PA to była podstawa + potki na blok wita które powoli doliczało się też do ceny PA by móc efektywnie i w miarę szybko koksać. Dodam tylko od siebie że VIT spada na 85 lvl po około 30 minutach przy ogarniętym expie.

Lemp, znasz sytuację dobrze z RU,więc nie pisz że w końcu dogonicie resztę, jeśli będziecie grali bez PA to wybacz ale nie dogonicie reszty ( czyt. tych co mają PA) do tego czasu zmieni się kronika albo servery padną. Wierz mi że po kilku wpierdzielach od 90+ na wasze 85+ ( gdzie pvp wygląda wtedy jak 76  lvl vs 40 lvl) albo też zrezygnujecie  i wrócicie na RU albo kupicie to PA. :)

kamiil

jak jakies const chce sie rozwijac to zapraszam do nas ;)

olprax

dobrze że nie przeszedłem na innove  :D

kamiil

myslicie ze jak ktos nie ogarnia gry to pa vit rune etc etc mu pomoze ??

Horken

Wielu osobom, w tym mnie, zależy na tym, żeby obracać się kręgu ogarniętych graczy, nie quitujących którzy chcą pozostać na serwerze przez dłuższy czas. No lol.. gram w gierkę od jej początku, a nie czuję sie usatysfakcjonowany swoimi osiągnieciami.
No fun.
Myślę, że po jakimś czasie będzie dało rade consta znaleźć bez je*anych quitterów bo na chwilę obecną co do ludzi piszę pma to albo z lvlem wypie*dalają w kosmos zamiast poczekać na innych albo mają inne powody mimo, że godziny gry teoretycznie im pasuja.
Cała ta sytuacja jest epicko wku*wiajaca ^^
Do tego masowy ks na spotach T_T nie ma nawet kogo zsummonować jak na fladze biegają lamusy, a we 3 osoby nie zawsze idzie sobie poradzić.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Isharus

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 12:19:53 PM

czyli pozostałe const nie będą się rozwijać? albo co takiego sie zmieni jak zostaniemy przez was zaproszeni?
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

russek

Shen

Cytat: Isharus w Grudzień 21, 2011, 12:49:35 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 12:19:53 PM

co takiego sie zmieni jak zostaniemy przez was zaproszeni?
Bedziecie robic za dywan na siege.