Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: Vraghor w Grudzień 21, 2011, 10:02:34 PM
PA 9.59 :)

też tak miałem, jak dodasz więcej środków na konto pojawia się 11.99 ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Vraghor

to screen po wykupieniu juz pa na miesiac za 9.59 - podobno za polacznie konta z kontem FB jest taki rabat
retired

montezuma

Cytat: Rake w Grudzień 21, 2011, 09:49:26 PM

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

99% osób używających rangera na pvp używa go dla spamy cp/mp
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Sarin.

@vraghor
tez tak slyszalem. jak polaczysz konto z fb dostajesz 10euro bonusu. z tej puli idzie 1/4 na wszystko co kupujesz do wyczerpania. samego bonusu nie wykorzystasz. musi byc baza 3/4 wartosci z normalnych srodkow.

Alarion

Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:16:36 PM

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

Tak, jasne...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 21, 2011, 10:23:50 PM

Tak, jasne...

Jak sam wielokrotnie pisałeś na lancerze nie ma rangera wiec nie masz pojęcia w jakim  zakresie osoby używają go. Jedynie co wiesz to to co usłyszałeś od kogoś albo przeczytałeś gdzieś, a jak wiadomo plotki maja niewiele wspólnego z rzeczywistością
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Qra

Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:29:47 PM

Tak, jasne...

Jak sam wielokrotnie pisałeś na lancerze nie ma rangera wiec nie masz pojęcia w jakim  zakresie osoby używają go. Jedynie co wiesz to to co usłyszałeś od kogoś albo przeczytałeś gdzieś, a jak wiadomo plotki maja niewiele wspólnego z rzeczywistością

Skoro 99% graczy nie jest w stanie ogarnąć spamowania CP to już widzę jak wybierają targety.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Dobra, nvm, nie chce mi się kłócić z taką osobą jak ty, chcecie, wbijajcie na NCsoft i sami sobie pograjcie na end game pvp...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Polopiryn

Nowe skilla i nowy sws z kozikiem koxi. Do tego jakiś melas do party i się expi prawie jak nuk :D
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

r3ni

To stwierdzenie typu "99% posiadaczy lamborghini jeździ maksymalnie 50km/h"
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Vraghor

Cytat: Sarin. w Grudzień 21, 2011, 10:18:30 PM
@vraghor
tez tak slyszalem. jak polaczysz konto z fb dostajesz 10euro bonusu. z tej puli idzie 1/4 na wszystko co kupujesz do wyczerpania. samego bonusu nie wykorzystasz. musi byc baza 3/4 wartosci z normalnych srodkow.
zgadza sie 10e tez dostalem, ale od momentu kiedy juz dziala sklep ten bonus nie jest przyznawany
retired

Dzondzy

greesha

Cytat: r3ni w Grudzień 21, 2011, 10:54:16 PM

To stwierdzenie typu "99% posiadaczy lamborghini jeździ maksymalnie 50km/h"

Albo...

Palilem trawke ... ale sie nie zaciagalem :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

Horken

Gozu ten filmik ^^ Sam nie wie co mu namierza :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

epic filmik, gość stoi za jego plecami ekranem widzenia ale banan leci równo - Każdy jest "Pr0" na swój sposób

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bula

Cytat: Dzondzy w Grudzień 21, 2011, 11:05:28 PM
http://www.youtube.com/watch?v=kLiKHkuGivM

Przykład gracza, który używa tylko rangera do CP/mp.

/ :noob:
nie otworzylem linka ale zgaduje po komentarzach ze to martel, right?:D

Shiffer.

Cytat: Dzondzy w Grudzień 21, 2011, 11:05:28 PM
http://www.youtube.com/watch?v=kLiKHkuGivM

Przykład gracza, który używa tylko rangera do CP/mp.

/ :noob:

Jaki ranger lol, jak to ewidentnie skill i macro )

Dzondzy

Wiem wiem, dlatego mówie że używa tylko do CP i MP =)

@bula Right :D

maxtorek

Cytat: JennaJ w Grudzień 21, 2011, 08:53:12 PM
Srsly,kto to jest ten Kamiilek caly? Po jego tekstach,nasuwa mi sie tylko to http://www.youtube.com/watch?v=p9IQzBlM1Kw
To max co z tego kamilka moze byc.
Małolat z wklęsłą klatą

Polopiryn

Kamil, ale ty masz Fanboy na tym forum. A jak Cie znają..... Widać, że śledzą każdy twój ruch. Strzeż się!

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Arimas

zief
80 fargów już, na dzisiaj koniec xd

SB 74 LFP na kox

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mc6

Cytat: Polopiryn w Grudzień 21, 2011, 11:55:26 PM
Kamil, ale ty masz Fanboy na tym forum. A jak Cie znają..... Widać, że śledzą każdy twój ruch. Strzeż się!

nie karm go

Polopiryn

Cytat: Mc6 w Grudzień 21, 2011, 11:58:19 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 21, 2011, 11:55:26 PM

nie karm go

Przecież nie jest głodny  :oops:

Lotto mi to, ważne że mam co czytać :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

olprax

Cytat: Qra w Grudzień 21, 2011, 10:34:40 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:29:47 PM

Tak, jasne...

Skoro 99% graczy nie jest w stanie ogarnąć spamowania CP to już widzę jak wybierają targety.
nie gracie na ncwest to skąd może cie wiedzieć jak jest. tak jak zoja powiedział 99% używa do spamowania cp/mp, no może z 80%