Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

kelly, a znasz np. Death note? Co powiesz o fabule tego pokroju, która jest ambitniejsza niż 90% filmów? Tytułów takich mógłbym zarzucić więcej, ale z ignorantami ciężko dyskutować : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Rickert

Cytat: Alarion w Grudzień 28, 2011, 12:19:17 AM
kelly, a znasz np. Death note? Co powiesz o fabule tego pokroju, która jest ambitniejsza niż 90% filmów? Tytułów takich mógłbym zarzucić więcej, ale z ignorantami ciężko dyskutować : )
Nom, powiedz mi co jest zajebiestego w fabule skosnookich bajkowych postaci z podstawionymi tekstami i rolami, ktore w 99% przypadkach to AJA AJA UZYJE SUPER MOCY I ZABIJE CIE OCZAMI AJA AJA NIE ZYJESZ DZIWKO?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

JamesDoakes

orientujesz sie moze czy była na ru offie możliwość zmiany nicku? i jeżeli tak ile kosztowała.

tommaso

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Solar

Bo tak trudno zrobić nową postać.........

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Horken

Ludzie myślą, że bycie w topie serwera coś zmienia :D

Jednak healowanie summona z bronią D gradową robi swoje ^^

Btw: coś wam ten flame przestał wychodzić :(
aczkolwiek śmieszne jest jak niektórzy dają się prowokować
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Kelly^_^

szczerze mowiac to bylo jedyne anime jakie widzialem, co nei zmienia faktu ze wstydze sie tego
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

Arimas

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 28, 2011, 01:03:55 AM
szczerze mowiac to bylo jedyne anime jakie widzialem, co nei zmienia faktu ze wstydze sie tego
hahaha

Eh jak dobrze jest mieć -_- na opinie innych  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AyGo

Cytat: Arimas w Grudzień 28, 2011, 12:17:54 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 28, 2011, 12:07:22 AM
Cytat: asdf1movie w Grudzień 27, 2011, 10:38:59 PM
kamiiiiiil jak tam lvl? rzuc jakies screeny
87
Schody zaczynają się od 89
"do 70 jest przesrane, pomiedzy 79 a 80 jest najgorzej, do 85 jest masakra, od 89 zaczynaja sie schody..."

Jest jeeszce jakis lvl na ktorym bez problemu sie expi?
AyGo

Rickert

Cytat: AyGo w Grudzień 28, 2011, 01:46:57 AM
Cytat: Arimas w Grudzień 28, 2011, 12:17:54 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 28, 2011, 12:07:22 AM
Cytat: asdf1movie w Grudzień 27, 2011, 10:38:59 PM
kamiiiiiil jak tam lvl? rzuc jakies screeny
87
Schody zaczynają się od 89
"do 70 jest przesrane, pomiedzy 79 a 80 jest najgorzej, do 85 jest masakra, od 89 zaczynaja sie schody..."

Jest jeeszce jakis lvl na ktorym bez problemu sie expi?

:DDDDDDDDDDDDDDDD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

toshiro-

Drogie kucyki! Nauczyłyśmy się dzisiaj, że każda z nas ma rożne gusta. Jeśli nie podoba nam się hobby innego kucyka, nie należy obrażać jego uczuć. Powinniśmy wzajemnie tolerować nasze wybory, i nie zbaczać z drogi przyjaźni!   :)

HellSign

Cytat: Solar w Grudzień 28, 2011, 12:52:16 AM
Bo tak trudno zrobić nową postać.........

Już lecę expić od początku oO
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

bula

Cytat: toshiro- w Grudzień 28, 2011, 01:59:32 AM
Drogie kucyki! Nauczyłyśmy się dzisiaj, że każda z nas ma rożne gusta. Jeśli nie podoba nam się hobby innego kucyka, nie należy obrażać jego uczuć. Powinniśmy wzajemnie tolerować nasze wybory, i nie zbaczać z drogi przyjaźni!   :)
Nie, nie, to szlo inaczej

Dear Princess Celestia ...

micz

ja pierdole...

Arimas

Cytat: bula w Grudzień 28, 2011, 04:43:04 AM
Nie, nie, to szlo inaczej

Dear Princess Celestia ...
:D

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Dzondzy

Cytat: mitskablos,i wanna remember that it wasnt his decision of leaving X was Hitchas and Jassins one and he just followed,martel will be in my group and he is back to X and to my group to Help us to what ever he can.So as Clan leader that i am i ask from clan people to dont make me proplem about it i was also At SH side and i joined here and now i am CL so please if u cant welcome him at least give him a secont chance,thats all that i wanted to say.

Ładny fail.

Arimas

Russe

Cytat: micz w Grudzień 28, 2011, 04:43:59 AM

ja -_-'...
Wpierw naucz sie zbijac jablka z drzew z kopyta a potem krytykuj  hahaha
Btw jak wielu pro graczy z priva musi palic pr przed nasza IV liga pvp z lancera  :P
A może by wrócić na oficjal :)

muchosQQ

DERT GIMBUSIE CHODZ NA DOTE ALE NIE JEDYNKE

JoeHate

Cytat: bula w Grudzień 27, 2011, 02:59:31 PM
1. Jestem genialny, tutaj akurat sie z toba zgodze.

2. Typowa odpowiedz czlowieka ograniczonego przez swoj umysl, ty po prostu nie dopuszczasz mozliwosci ze ktos moze z ciebie kpic, prawda?

3. Nie prosilem mikolaja o PA, jakbym potrzebowal to byloby mnie stac.

4. Odnosnie "angielszczyzny", ucze takich kretynow jak ty angielskiego na codzien, wiec wybacz ale nie bede uzeral sie z kolejnym palantem ktory nie zna podstaw angielskiego, tym bardziej ze mialbym to robic za darmo.

5. Nie, nie gram na core.

6. Tak, ze znajomymi na TSie porozumiewam sie za pomoca zdjec kucykow i mimo wszystko nadal uwazam ze nie jestem takim debilem jak ty.
Pozdrawiam

No niestety, dzieciaku każdy ograniczony jest przez swój umysł w swej genialności jesteś więc dość skromny  :P
Mikołaja nawet jak byś poprosił to obawiam się że nic by nie zrozumiał z twojej polszczyzny, robisz tyle błędów co dzieciak z podstawówki w tekście który napisał by 7-latek.  :shock:
Nauczycielem? Może prezydentem? Zostań strażakiem hahaha   Myślisz że ktoś w to uwierzy? Na forum jesteś analfabetą nie umiejącym sklecić dwóch sensownych zdań, a najprostsze wyrazy sprawiają ci problem, nawet nie oczekuje że przeczytasz ze zrozumieniem. Nie obrażaj nauczycieli chłopczyku. O naukę języka angielskiego wcale cię nie prosiłem, choć by dlatego (uwaga uświadomię cię) że jesteś na forum polskim, wiem nie zauważyłeś.  :bangin: naucz się stu języków, ale proszę cię zacznij od polskiego ;)

Kolego fakt że uważasz mnie za "debila" wcale mnie nie obraża, ba wręcz bardzo cieszy. Dlaczego? Spytają wszyscy prócz Ciebie  :wink:. Dlatego że zaliczasz się do ludzi w typie Pana Jacykowa

jeśli ten człowiek mówi że dobrze wyglądasz, to masz problem. Rozumiesz? (koledzy z LR na ts niech ci obrazkami wytłumaczą)

Mam do ciebie ostatnie pytanie. Uwaga skup się.
Dlaczego nie mając zielonego pojęcia o serwie (patrz temat: "Core (EU) - Screeny, PvP, Flame") piszesz tu swoje śmieci? Uważasz że pvp to użeranie się z takim tłukiem jak ty, screeny to twoje obrazki z konikami, a flame to śmieciowe teksty "next, please?".
Zamiast flame zrobiłeś z tego wątku spam i koniki, poproś swojego przyjaciela z LR niech ci otworzy wątek dla 5ciolatków na forum i będziesz sobie tam wypisywał co chcesz.  :noob:  Wtedy może w końcu będzie tu flame, kiedy klany będą mogły dyskutować między sobą, nie zaś każdy z mądralą który na każde pytanie zna odpowiedź. Zamiast pisać tych wszystkich postów, lepiej byś poszedł pomóc mamie ziemniaki obierać.  :roll: Żal mi cie dzieciaku neo, naprawdę żal, zwłaszcza jeśli masz z 50 lat  hahaha

Cytat: bula w Grudzień 27, 2011, 05:24:52 PM
a co do cytatu to nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, nie napisalem nic wzietego z kosmosu, taka jest po prostu prawda - dzisiaj w liceach/gimnazjach 75% uczniow nie zna podstaw angielskiego pomimo tego ze ucza sie jezyka pare dobrych lat(i nie byloby to problemem, gdyby nie to ze maja na to calkowicie -_-' ale rodzice kaza im sie uczyc i za to placa, a czlowiek tylko traciprzez takich nerwy; na szczescie jest to w miare oplacalne)

Urzekła mnie twoja historia. To miał być flame, pvp czy screen?  Idź do psychologa, a sylwestra spędź chociaż z bezdomnymi jak nie masz z kim rozmawiać. Zawsze to lepsze niż sylwester w internecie. Na wielu forach trolujesz? Na forum LR pewnie sam ze sobą piszesz  :bored:

PS
sorry za offtop

Tyumio

@up
Przescrollowałem, Alarion jak wali wall of txty to o czymś ciekawym, a tu mi Jacyków wyskakuje, dam sobie spokój... xD