Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 02:42:56 PM
No ja tak samo uzależniłem się od bufa iss ~~ Przecież na tym bufie mój summon czyści całą salkę w toi  :D Już nie mówiąc jak exp -_-'. A te 200k zwraca się z dużą nadwyżką
Największą bekę miałem jak fp dziura była zapchana od groma ludźmi robiących quest, oczywiście 4 cwaniaki non stop flaga. Tak ich na iss bufie wyczyściłem że nawet ich healer był nieprzydatny  :P

To nic, najlepsi są summonerzy co czyszczą solo roomy w FOGU :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ulquiora

No nie mów że też grasz summonerem? xD Przynajmniej wyróżniam się od pozostałych i nie gram koniem, a ps'em!  :D

Tyumio

W jego sygnie jak byk stoi, że gra SH...

Redbox

kim by nie gral przewaga buffa od issa jest kosmiczna. Wczoraj wylozylem se+wl+pp solo koniem 66. Cp mi nie zbili, na stunie stalem raptem 5 sekund.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Horken

Dobrze, że dużo summonerów gra. Przynajmniej będzie można się wybić ponad tłum nieogarów.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Cytat: Tyumio w Grudzień 28, 2011, 03:26:40 PM
W jego sygnie jak byk stoi, że gra SH...
Mój błąd, przeważnie nie zwracam uwagi na podpis w sygnie itp. obrazki

@Horken bo ja wiem czy tak dużo gra tych summoner'ów? Od cholery jak zawsze magusów i więcej ol/wc widzę (ta ich odnowa mp przy drain'ie przesadzone jak steal divinty ściągający naraz 6 bufków)

Prokrastynator

macie jakąś stronke ze skillami 40-85 w GoD ?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

AyGo

AyGo

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Dużo summonerów jest. Albo to moje przewrażliwienie wynikające z tego, że sam gram summonerem tak na to zwracam uwagę. Niemniej jednak wc/ol jest znacznie więcej.
Też z tym wykruszaniem to ja wiem..?
Ludzie już się wykruszyli bo party nie poznajdywali. Ci co dalej ciskają solo mają wysoką szansę na przeżycie, czyli nasi summonerzy. Lipa tylko, że dopiero po przebudzeniu można znaleźć konkretne CP ^^
Tak btw to czasem idzie złapać kur*ice jak nie chcą brać do pt klasyfikując summonera jako lower DD T_T

[Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedzi]
Heh.. wy chyba faktycznie w ludzi nie wierzycie :P
R.I.P. Ciapu

AyGo

Osobiscie wole kame robic z 2 lucznikami+kotem niz 3 lukami;) Ale nie zawsze to przetlumacze innym...

Ale to tylko moje doswiadczenie:)
AyGo

Kelly^_^

Cytat: muchosQQ w Grudzień 28, 2011, 10:32:42 AM
DERT GIMBUSIE CHODZ NA DOTE ALE NIE JEDYNKE
nei mam czasu bo pisze prace :/

wczorajsza nocka btw
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

Alarion

po 85 w full pt będzie płacz, że summoner jest useless itd. : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

asdf1movie

typowy wyscig szczurów, ludzie mysla ze mag na enli zdziała cuda nawet solo czy ES cisnie obszarowke koniem za 433455kkk dmg
nic podobnego;p
po 85 sa najlepsze party mieszane np. 2 heal, enchanter, luk/rogue, mag, woj, tank

Kamal

2 heal, enchanter, luk/rogue, mag, woj, tank < heal, enchanter, summoner, luk, mag, tank, rogue/tyr.

Gildus

Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Horken

Cytat: Alarion w Grudzień 28, 2011, 04:38:19 PM
Dobrze wiesz, że tu o ogar chodzi ^^
R.I.P. Ciapu

micz

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 28, 2011, 04:30:28 PM
Cytat: muchosQQ w Grudzień 28, 2011, 10:32:42 AM
DERT GIMBUSIE CHODZ NA DOTE ALE NIE JEDYNKE
nei mam czasu bo pisze prace :/

wczorajsza nocka btw

buczko veno x karol teczis epic

Ulquiora

Cytat: Horken w Grudzień 28, 2011, 04:24:35 PM
Lipa tylko, że dopiero po przebudzeniu można znaleźć konkretne CP ^^
Bo ja wiem czy lipa. Co więcej potrzeba summonerowi do szczęścia (nie licząc iss buff'a), ta klasa jest samowystarczalna jak dla mnie.
Cytat: Alarion w Grudzień 28, 2011, 04:38:19 PM
Ale co, nie rozumiem. Nadal większość os. myśli że summon usseles po 85? To pozdobywam parę trasformation, iss enchanterów będzie od pęczków.. także jednego wezmę i wio na exp

Na razie i tak nie rozglądam się za cp ze względu na to że mało mam czasu na grę. Zobaczymy pod koniec stycznia.

asdf1movie

mowisz ze 3 sumonerow zamiast 3 innych dd zdziala wiecej:D?
po 85 styl gry przechodzi w 99% full party, solo goowno zdzialasz

Ulquiora

A czy ja mówię że zamiast 3 innych DD klas mają być na ich miejsce 3 summony? Tank cp build skończyło się wraz kroniką h5 jeśli wiesz o czym mowa. Btw. ty myślisz że po 85 expowiska są tylko i wyłącznie dla pt? Jak będę chciał to znajdę cp pt i to szybko, póki co nie czyt. wyżej

seken

Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 05:16:55 PM
iss enchanterów będzie od pęczków.. także jednego wezmę i wio na exp
Nie bylbym tego taki pewien.

Ulquiora

Już samych wc/ol jest od cholery ze zwględu na ten ich drain odnawiający mp... W sumie wy swoje, ja swoje  :) Nie martwcie się, na pewno dam sobie radę

Polopiryn

Ja też biegam konikiem i gram solo. Na CP czasu nie będę mieć jako, że nie mam warunków do gry non stop. A to, że teraz ktoś expi solo i robi to co wcześniej było imba to nic. I tak wiadomo, że po 85 trzeba w pyty biegać :)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 05:16:55 PM
Bo ja wiem czy lipa. Co więcej potrzeba summonerowi do szczęścia (nie licząc iss buff'a), ta klasa jest samowystarczalna jak dla mnie.
Lipa, lipa.. samemu smutno jest :(
Ni do kogo gęby otworzyć ni nic.
R.I.P. Ciapu