Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Cytat: Horken w Grudzień 28, 2011, 05:31:54 PM
Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 05:16:55 PM
Bo ja wiem czy lipa. Co więcej potrzeba summonerowi do szczęścia (nie licząc iss buff'a), ta klasa jest samowystarczalna jak dla mnie.
Lipa, lipa.. samemu smutno jest :(
Ni do kogo gęby otworzyć ni nic.
Też prawda, ja tam zawsze mogę wbić na ts'a znajomych  :P

Cytat: asdf1movie w Grudzień 28, 2011, 06:06:49 PM
wolnifarmerzy.pl
no dla ciebie lepiej jak tylko na tym zaprzestaniesz. Bo w l2 i tak nic nie osiągniesz  :)

Horken

Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 06:22:44 PM
Też prawda, ja tam zawsze mogę wbić na ts'a znajomych  :P

Ale to nie to samo co:
"mój target!", "chodź go naje*iemy" albo inne takie :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Ja tam zawsze wole tematy typu "tak się bawi tak się bawi tenebrae" To były czasy  :P Dobra KONIEC spamu i idę expać póki mi się chce

asdf1movie

kamiil

a wiec pro 7x mowią ze summoner jest useless bo sie naczytali za duzo teorii  hahaha, tylko ze to nie ma odzwierceidlenia na fresh serwerze

a wiec tak po pierwsze jest to najlepszy dd i aoe killer po 85 party/solo w/e, chyba ze mowicie ze AM nukers + 0 sa lepsi ok za rok moze  :( w harnaku moje party 2 summonerow + dager 1 by 1 zabija szybciej niz 3 nukers aoe ale to nic dziwnego

jako ze sie nie orientujecie, bo jak skoro siedzicie w toi to aktualnie najlpesze party na serwerze to rosyjskie cp w skladzie 3 sumonerów, mozecie zobaczyc top xp jak i farme RB w muzeum, tak tylko oni na razie sa w stanei to farmic  :D 

zaraz wpadnie tu 6x player i powie ze jak zrobi 85 to sie wszzytsko wyrowna :D :D best joke  to jest chyba i doda jak to on w 2 nukerow i archer beda ownic pvp
a czekam jeszcze na reniego proud OOWW membersa zeby napisal ze sklad mojego cp jest useless

:bump: :bump:

seken

jac0l

Jedzie po ludziach bo nie spędzaj całego dnia przed kompem, ok  :?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Polopiryn

Cytat: jac0l w Grudzień 28, 2011, 07:13:28 PM
Jedzie po ludziach bo nie spędzaj całego dnia przed kompem, ok  :?

Fail
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

asdf1movie

jak mozna w kilku zdaniach uzyc angielskich odpowiednikow xd ciezko sie to czyta kamilu ciezko

kamiil

Cytat: asdf1movie w Grudzień 28, 2011, 07:36:51 PM
jak mozna w kilku zdaniach uzyc angielskich odpowiednikow xd ciezko sie to czyta kamilu ciezko

przepraszam

w nagrode wrzuce kilka pve screenow potem  :D  :)

seken

Wie ktos moze czy jak sie "laczy" konto z telefonem to jak zmienisz haslo dostaniesz smsa o tym, ze haslo zostalo zmienione? Jezeli dostaniesz to czy bedzie tam napisane jakie jest nowe haslo?
Troche zawile to napisalem  :D.

Dzondzy

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

HellSign

Ocki też bardzo interesujące.

edit :

ciągnąć flejm !
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

born2b3wildLOL

Lubi duży rynek.Przeciez to oczywiste ze to allegro seller.Na lol serverze adena nie idzie.Flame on xD

hmmm nie obczajalem tego forum dlugi czas. od kiedy reklama sprzedazy adeny jest dozwolona na forum?
czy to przypadkiem kiedys nie bylo karane jakims tam banem na 30 dni czy cos?

Russe

Cytat: born2b3wildLOL w Grudzień 28, 2011, 11:32:23 PM
hmmm nie obczajalem tego forum dlugi czas. od kiedy reklama sprzedazy adeny jest dozwolona na forum?
czy to przypadkiem kiedys nie bylo karane jakims tam banem na 30 dni czy cos?
Na serwerach oficjalnych możesz sprzedawać. Nie wolno jedynie dawać linków do serwisów aukcyjnych.
Ja bym banował każdego z lol w nicku  :afro:
BTW, pięknie lvl leci  :P
A może by wrócić na oficjal :)

r3ni

Kamciu Twój setup jest useless. Chyba że mówisz o pve.. no ale kto co lubi nie ? :) btw, nie gramy w OOWW i nie mamy 2x nuker + archer.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Dzondzy

Hell, jak to jest zrobić wkońcu 3cią profke, po 3 tyg serwera ?

Redbox

Cytat: Dzondzy w Grudzień 29, 2011, 12:09:39 AM
tak jest jak sie ma życie ;]

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

AndyBishop

ja gram od 1 dnia i mam 59 poziom więc on mając 3 profke jest dużo lepszy odmnie

Polopiryn

Łatwo się expi i zależy kto w jakich godzinach gra..... Jak bym grał cały czas w środku w nocy to istne marzenie, puste spoty byle jakiś iss enchanter dawał buffy :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

HellSign

Dzisiaj grałem 1.5h, gram w jakich godzinach mi się podoba i jak mi się chce bez premki
Dzondzy jak to jest siedzieć tyle co ty w grze i nadal mieć 80~ ? :D

p.s

Nie liczą się skoki "LvLowe" licze się systematyczna gra i gra dla zabawy a nie obowiązku czy coś :)
RPG CLUB x3 Empire

Shen

Cytat: Redbox w Grudzień 29, 2011, 12:30:28 AM
tak jest jak sie ma życie ;]
polaczkom nie dogodzisz, kamil juz przebudzony to fail bo zycia nie ma, inny wbil dopiero 76 to jest slaby ®