Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 06:34:02 PM
przeglądałem co tam mam na kompie i po prostu musiałem, jak dla mnie komentarz Rolansa na sam koniec epic

http://www.youtube.com/watch?v=7L2fjGoshZM
Ale żal

bula

Cytat: Ulquiora w Styczeń 08, 2012, 06:44:31 PM
przeglądałem co tam mam na kompie i po prostu musiałem, jak dla mnie komentarz Rolansa na sam koniec epic

Ale żal
no i ten niepotrzebny komentarz "fraps on" ;/ do tego to wplatanie angielskich slow w przepiekna polska mowe, zal ;/

asdf1movie

montezuma

ja bym się zdziwił gdyby walczyli. Z mobami na głowie i debuffem p def
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ulquiora

Shen

Cytat: montezuma w Styczeń 08, 2012, 06:50:11 PM

bursztynowe party nigdy nie ucieka!

montezuma

Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

jakby nie uzyli pr to byliby retardami  :o

Ulquiora

Cytat: montezuma w Styczeń 08, 2012, 06:56:07 PM
Cytat: Ulquiora w Styczeń 08, 2012, 06:54:23 PM
no tak lepiej pr użyć  :beksa: :beksa:

a co, lepiej paść?
Grają w l2 pierwszy raz i nie ogarnęli by tego, sry my fault

Quentim

Cytat: Shen w Styczeń 08, 2012, 06:55:27 PM
Cytat: montezuma w Styczeń 08, 2012, 06:50:11 PM

bursztynowe party nigdy nie ucieka!

Raz uciekło zostawiajac party Eidokonia na pastwe enemy. ale potem okazalo sie zeto tylko przypadkowy pr byl, także sie nie liczy.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Delios

Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 06:56:49 PM
Moby w Harnaku to żal, rozumiem PR z SoA, wtedy drugie party też robi PR i jest pvp na telespocie.
Mam frapsa jak wpadają po 5 minutach i zabijamy ich z mobami na plecach
Problem?
Archeage <3

montezuma

Cytat: Delios w Styczeń 08, 2012, 07:00:29 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 06:56:49 PM
Moby w Harnaku to żal, rozumiem PR z SoA, wtedy drugie party też robi PR i jest pvp na telespocie.
Mam frapsa jak wpadają po 5 minutach i zabijamy ich z mobami na plecach
Problem?

"oczywiscie" mooby w harnaku to zal, szczególnie kiedy masz 6lvl hex i 200 p def.
Naia - oficjalny server

kamiil

czyli dla was to fair pvp: party v party z mobami na plecach

Dyma

co tu dużo mówić 90% serwera wyznaje zasadę i jak widać pro playerzy z offa na czele z Zojka takze, że jak nei mam przewagi na starcie w pvp to pr.
Wczorajsza 40min akcja na SoA - my na 5 pt. OK każdy był z innego klanu, ale potem było my vs 3 pt OOC. Z góry wynik walki przesądzony, ale walczylimy do końca i wytrzymaliśmy ponad 10min, a chyba więcej bo 2gie pt ud mi się odnowiło. Jak juz 2 osoby żyły z pt każdy padł i poszedł do ch bez jakis bsoe czy innego syfu. Wole paść od 2x wiekszej ilosci enemy i napsuć im krwi, a potem usłyszeć "kur..wa chłopaki jak wy to zrobiliście" niż gangować low lvl i szczycić się x tysiecy pvp points.
Od czasu do czasu gra z nami fosiil co był z nami w pt na rusku. Był pierwszy raz na summonerze, mieliśmy box chantera i byliśmy na flagach. Wpadło na nas pt lifa i co pr? Biliśmy sie znwou z 10min, w trakcie wpadło pt hb, któe potem pr. Na koniec i pt Lifa pr. Fosill co był nauczony do realiów ruskich wpadł w taka furię, że chyba z 15min ich spamował. Było tylko "Ja pier..ole jak kur..wa możan palic pr na pvp", "przecież to oni sami nas zaatakowali..."
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

roli

nom to fakt na ru nigdy tylu pr'ów nie widziałem

asdf1movie

a robisz tez frapsy jak jesz sniadanie czy jaka kolwiek inna banalna czynnosc? bo widze troche sie bawisz w sokole oko  hahaha

Delios

Cytat: asdf1movie w Styczeń 08, 2012, 07:09:14 PM
a robisz tez frapsy jak jesz sniadanie czy jaka kolwiek inna banalna czynnosc? bo widze troche sie bawisz w sokole oko  hahaha
Jak zrobie "frapsa" z mojego sniadania to też będzie zazdrość i zawiść na forum. :D
Archeage <3

kamiil

fakt lepiej pvp z mobami na plecach i die  niz pr i wrocic na normalne pvp

amber party wyznaje zasade pr=noobs ??

xRelapse

Haniebne Twe czyny, wężu wystygły, etos rycerski, znasz to przyrzeczenie?
Etos ataku w plecy nie dopuszcza, co by odkupić twe winy nędzne przyjmij to odzienie, zgrzebną koszulę i w ramach pokuty wyruszaj na pielgrzymkę!

Farbowane cwane lisy!

montezuma

Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 07:05:40 PM
co tu dużo mówić 90% serwera wyznaje zasadę i jak widać pro playerzy z offa na czele z Zojka takze, że jak nei mam przewagi na starcie w pvp to pr.

Inaczej wygląda pvp kiedy u was nuker/dd robi 3k dmg a inaczej wygląda pvp u nas kiedy nuker/dd robi 10k dmg
Naia - oficjalny server

kamiil

Cytatco tu dużo mówić 90% serwera wyznaje zasadę i jak widać pro playerzy z offa na czele z Zojka takze, że jak nei mam przewagi na starcie w pvp to pr

jak nie masz przewagi na starcie i pvp to jestes nobem ;)

tytusDeZoo

Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 07:10:17 PM

No po za tym ze oni nie wracaja to tak ...  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 07:10:17 PM

dokładnie dla nas pr=n00b, tak nas ruskie nauczyły, a III LINGA pvp zobowiązuje.

Nie da się bić z mobami na plecach?? - proszę bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=sNEE9IFTnG8&feature=youtu.be

my ich zgangowaliśmy na 2gim piętrze, oni nas na 3cim, gdzie moby jeszcze bardziej uprzykrzają życie.

WTB /ignore montezuma bo aż mnie krew zalewa jak można być takim retardem. Z Lancera juz nie mam nic jak biliśmy sie hero pt w r95,wszyscy 95+, a my w vorpalach i topr max lvl 92. Dostawaliśmy łomot - wiadomo, ale nikt nie płakał tylko sie bił bo jaj 3ba mieć

Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

montezuma

Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 07:26:05 PM
my w vorpalach i topr max lvl 92. Dostawaliśmy łomot - wiadomo, ale nikt nie płakał tylko sie bił bo jaj 3ba mieć

rotfl 92lvl i nadal w vorpal
Naia - oficjalny server

Dyma

Cytat: montezuma w Styczeń 08, 2012, 07:30:30 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 07:26:05 PM
my w vorpalach i topr max lvl 92. Dostawaliśmy łomot - wiadomo, ale nikt nie płakał tylko sie bił bo jaj 3ba mieć

rotfl 92lvl i nadal w vorpal

haha były zakłady, który hater-retard pierwszy sie odezwie

WYGRAŁEM  :)
Update: