Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karlossg

a czekając na przyjazd milicji poczytaj biografię soliny ! ;p

Sarin.

boje sie, ze milicja nie sprosta. dzwon do juwentusu

KaRom

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 13, 2012, 12:21:47 PM

DZWONIE NA MILICJE
x0a0xa00a00a0a

Hihihi... Już nie poexpisz ;) On będzie na każdym spocie czekał na Ciebie :) albo najnormalniej w świecie dowie się gdzie mieszkasz i zapuka do drzwi "szary piesku" :D
Buszek Swintuszek`

Abruzzi

Cytat: Rolans w Styczeń 13, 2012, 12:21:19 AM
tylko czym tu się jarać ?:) sam dobrze wiesz ze to tylko chwilowe :D

jarają się tymi pvp jak karty graficzne bez chłodzenia  :mrgreen:

born different.

Shen

full drop dynasty staff, jestem bogaty ;d

kamiil

FokuSs

Cytat: KaRom w Styczeń 13, 2012, 12:11:04 PM
Cytat: Dzondzy w Styczeń 13, 2012, 04:07:50 AM
Żygam q na PI... nie rozumiem na -_-' 4th profy KSują tam moby... -_-' tardy.

Nom, zgadzam się z Tobą i dodam jeszcze że, potrafią czekać aż, uderzysz jednego moba z 7 żeby, wszystkie były obok Ciebie i wtedy mass skill leci :D + -_-' które na 7 mobów specjalnie biorą Twój target i ksują, albo czekają aż pierwszy uderzysz żeby, móc dobić ;) no i healer po 4th + debuff = 30 sek 1 hp i tak za każdym razem, aż sobie pójdzie lub Ty pójdziesz ^^
A jednak większość z tych jest tak głupia myśląc, że jest sprytna maskara. Albo jak na woa bije z cdla to jedni mnie leczą, a przychodzi jakiś aore i wali mi na ten 1 hp i myśli, że jest fajny;x A do tych co leczą zacznie leczyć to zrobie flage i ma glebe, albo zbije hp on leci na mnie podniecony ja uciekam a on dalej leci i uj z tym, że kilka aniołow sie zrespiło on musi mi hp odnowić,a w tym czasie typ z pt ciśnie te moby,wkońcu stane on zrobi hp i wraca szczęśliwy;x Wpada na woa GanTz pada od 3 nuków po części w a grade;x Na pi zrespia się moby koło mnie on leci przez xxxxx pikesli, żeby do mnie doleciec gdzie w tym czasie koło niego się zrespią to nie leci do mnie zanim dojdzie all leża odwraca się tam gdzie stał już ktoś zabił wraca do mnie daję wiązanke o tym żeby mu nie ksować mobów....
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

JennaJ

Cytat: FokuSs w Styczeń 13, 2012, 03:12:06 PM

Nom, zgadzam się z Tobą i dodam jeszcze że, potrafią czekać aż, uderzysz jednego moba z 7 żeby, wszystkie były obok Ciebie i wtedy mass skill leci :D + -_-' które na 7 mobów specjalnie biorą Twój target i ksują, albo czekają aż pierwszy uderzysz żeby, móc dobić ;) no i healer po 4th + debuff = 30 sek 1 hp i tak za każdym razem, aż sobie pójdzie lub Ty pójdziesz ^^
A jednak większość z tych jest tak głupia myśląc, że jest sprytna maskara. Albo jak na woa bije z cdla to jedni mnie leczą, a przychodzi jakiś aore i wali mi na ten 1 hp i myśli, że jest fajny;x A do tych co leczą zacznie leczyć to zrobie flage i ma glebe, albo zbije hp on leci na mnie podniecony ja uciekam a on dalej leci i uj z tym, że kilka aniołow sie zrespiło on musi mi hp odnowić,a w tym czasie typ z pt ciśnie te moby,wkońcu stane on zrobi hp i wraca szczęśliwy;x Wpada na woa GanTz pada od 3 nuków po części w a grade;x Na pi zrespia się moby koło mnie on leci przez xxxxx pikesli, żeby do mnie doleciec gdzie w tym czasie koło niego się zrespią to nie leci do mnie zanim dojdzie all leża odwraca się tam gdzie stał już ktoś zabił wraca do mnie daję wiązanke o tym żeby mu nie ksować mobów....
Yyyy.....eeee......ale o sso chozzi?
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

FokuSs

Wiem jak to wygląda:D W skrócie chodzi o to, że ludzie nie myślą:D
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

xRelapse

http://www.youtube.com/watch?v=ses4-KVA_fU

Acid

Kamal

Cytat: Acid w Styczeń 13, 2012, 04:46:45 PM
O kurde nic z tego nie zrozumialem.

Insufficent Alcohol Gauge Level

Vanquish

Moze jakis dziwny jestem ale wszystko zrozumialem :D

montezuma

Cytat: Alarion w Styczeń 13, 2012, 11:45:25 AM
BTW zmieniając temat:

https://forum.4game.com/showthread.php?t=5237    own3d? : D

Naia, zero ss lag, jedyny problem to to ze po 16 serwer jest przepełniony i ciężko czasami się zalogować. Co się dzieje na innych serwerach to nie mój problem, ale biorąc pod uwagę niewielka ilość postów na forum to ss lag ma jedynie Chronos i to w niewielkim stopniu w porównaniu do core jeszcze parę dni temu.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

FokuSs

Cytat: Vanquish w Styczeń 13, 2012, 05:08:20 PM
Więc jesteś studentem pracującym intensywnie przed zaliczeniami i pojmujesz w moim rozumieniu :D

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Vanquish

Cytat: FokuSs w Styczeń 13, 2012, 05:41:22 PM
Cytat: Vanquish w Styczeń 13, 2012, 05:08:20 PM
Więc jesteś studentem pracującym intensywnie przed zaliczeniami i pojmujesz w moim rozumieniu :D
Blisko. Jestem 19 letnim bezrobotnym ktory rzucil szkole.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

Tyle ludzi wieczorem aż musiałem zrezygnować z biznesu o tej porze  :beksa:

Tylko do południa jeszcze cos się da ich podexpić.

A tutaj na youtube party Awakena

http://www.youtube.com/watch?v=RgAHZaXErPI

Co jak co ale dla mnie Archer POW jest dalej nudny jak cholera.

Opłaca się attri na tym etapie wsadzać? Widzę, że ten łuk ma 185 holy.

kamiil

Alarion

zapisałbym się, ale wyjeżdżam i będę jutro, więc miłego farmienia, ciekawe czy ruszy w ogóle : )

cyu tomorrow ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: xRelapse w Styczeń 13, 2012, 06:07:01 PM
Tyle ludzi wieczorem aż musiałem zrezygnować z biznesu o tej porze  :beksa:

Tylko do południa jeszcze cos się da ich podexpić.

A tutaj na youtube party Awakena

http://www.youtube.com/watch?v=RgAHZaXErPI

Co jak co ale dla mnie Archer POW jest dalej nudny jak cholera.

Opłaca się attri na tym etapie wsadzać? Widzę, że ten łuk ma 185 holy.

w top R oczywiscie, przeciez siedzi sie w tym do 95.

EsTeCzteryRkA

gdzie bic koni(a)em na 83?;/ bo pi zapchane?;/

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Horken

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 13, 2012, 07:17:42 PM
gdzie bic koni(a)em na 83?;/ bo pi zapchane?;/
Za 6-7h powinno być tam mniej ludu :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

EsTeCzteryRkA

dzisiaj o 6 rano nie bylo nikogo;/ ale iss tez nie;(