Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

A ja zawsze znajdę czas żeby popykać w CS na jakimś GunGame DM czy coś :D

Farmerzy  :afro:

Horken

Partyjki w Heroesa 3 na necie zajmują approx 4h więc też musiałem z czegoś zrezygnować :(
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Rickert

Jest jakies dobre melee pt? Albo inaczej, othell rogue daje rade, czy nikt tym nie gra? :p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xRelapse

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 05:52:54 PM
Jest jakies dobre melee pt? Albo inaczej, othell rogue daje rade, czy nikt tym nie gra? :p

:beksa:

Nie wiem jak tam za bardzo 1vs1, chociaż teraz nuki kiedy mają te swoje teleporty etc, "utrzymywanie w powietrzu" to jeszcze ciężko, trzeba czujnym.

Ale w PT vs PT fajnie się gra, zależy, czasami blowy po 2-3k a czasami na staba :D

Trzeba pamiętać o pilnowaniu Maximal Critical, i przynajmniej  2 lvl podbity, to daje fajnego kopa od tylca.

Horken

Pytasz bo na frapsach nie widziałeś daggerów? :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

xRelapse

montezuma

rouge w 7vs7 daje rady. Norma jest 7-10k dmg ze skilla w nukerow, A dmg jeszcze wzrośnie na 99lvl kiedy będzie można OE skille na element. Jedyny problem to jak iHokc (hero dagger) mi mówił dopadniecie maga, z dwoma blinkami u maga czasami jest z tym problem.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Rickert

Cytat: montezuma w Styczeń 14, 2012, 06:01:49 PM

rouge w 7vs7 daje rady. Norma jest 7-10k dmg ze skilla w nukerow, A dmg jeszcze wzrośnie na 99lvl kiedy będzie można OE skille na element. Jedyny problem to jak iHokc (hero dagger) mi mówił dopadniecie maga, z dwoma blinkami u maga czasami jest z tym problem.
Ale jak dobrze skrypt ustawie to da rade siasc na plecach? j/k j/k! Dzieki za info. :)

Ulquiora

Cytat: Dzondzy w Styczeń 14, 2012, 05:17:22 PM
Cytat: Ulquiora w Styczeń 14, 2012, 05:10:24 PM
Jak już nie ma cie o czym pisać to niech ktoś będzie dobry i poda mi tytuł tego utworu  :)
http://www.youtube.com/watch?v=BEGVmjKiZT0

AWOLNATION - Sail
Dziękować  :)

Btw. o której godz. jest pustawo już w miarę na pi. Dziś nockę zamierzam strzelić, ale taką porządną

Rickert

PA 11 euro?

Co jeszcze z doty sie oplaca by zwiekszyc EXP?

xRelapse

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 06:41:09 PM
PA 11 euro?

Co jeszcze z doty sie oplaca by zwiekszyc EXP?

PA kosztuję 12 EURO, gdy ja brałem przez 1 opcję wyniosło mnie to 54 zł, z jakimiś groszami.
A czy coś się opłaca, widzę, że czasami też ludzie kupują runy 50 % xp dodatkowo, też sprzedają za adenę, ale moim zdaniem to już na takim dobrym expie bardziej się opłaca używać, chyba, że ktoś kasiasty :P

HellSign

PA+Rune Of exp na 30 dni max do tego możesz max. vita doładować 10x tydzień (40x w miesiącu) ale to już gruubsza kasa co najmniej kilkaset euro/mc
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Kiedy  system mentor wprowadza, ktos ie?

kamiil

Shen

Cytat: kamiil w Styczeń 14, 2012, 08:42:31 PM
alarion na hero  !! !!
nalezy mu sie, tylko on  na calym core ogarnia gre healerem.

greesha

Nienawidziele beda nienawidziec!

kamiil

jest i juz polowe hero wiadomo kto ma  :o

Rickert

Czemu tank tak ssie na oly i jeszcze czemu kamil tak cisnales tym summonerem. :< Jak Ci sie podoba on w pvp na Twoim lvlu pt vs pt? :p

kamiil

to nie ja gram na oly

no tank to porazka, tak jak walki healer v healer  hahaha

Rickert

fuuuuuu jak ten dagger bedzie ssal to sie potne. :<

pardi

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 09:18:46 PM

w harmony podobno podkoksali mele
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Suchutki

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 09:18:46 PM

w zlych rekach dagger zawsze ssal  :oops:

TapMadls! - Const pt member.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

jaki set dla summonera imortal light czy robe?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Kamal