Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kamiil

Acid

Cytat: Roxis w Styczeń 15, 2012, 03:15:23 PM
Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 05:52:54 PM
Jest jakies dobre melee pt? Albo inaczej, othell rogue daje rade, czy nikt tym nie gra? :p

Ja jak na razie sie mecze rouczem, w 7v7 jest dobry ale zapomnij o pvp 1v1 na full buffie bo wtedy masz do wykorzystania z 2 - 3 skille :)  ( bleed nie wchodzi odpada jeden blow ; bluff nie wchodzi ; para nie wchodzi ; swojego rodzaju trick nie wchodzi ; staby czesto maja low dmg w bok ; dmg z regularow pozostawia wiele do zyczenia ; szanse na wejscie na tylca masz co 15s lub raz na iles tam hide'm ;  itd )

To nie wiem z kim Ty się bijesz. Mi na Lancerze w 1v1 grało się rogue naprawdę zajebiście. Może za duża różnica lvli między Tobą, a przeciwnikiem?

Roxis

I duzo by jeszcze wymieniac ;d
Acid na rusku tez mi sie gralo niezle, cos mi sie wydaje ze na EU jest cos zjebane... Poza tym jak na razie low atri wiec niedlugo sytuacja sie moze zmienic.. Jak by nie patrzec to jakby porownywac mojego rouge z RU do EU to: nie mam atri, nie mam skilli z suby ktore tez co nieco dawaly...

Co do pvp... na crit lvl 3 mozna przyjebac za 12 - 19 k imho trzeba wejsc na plecy, a o to ciezko na 1vs1. W sytuacjach 7v7 nie narzekam ;p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Rickert

Zanim ja ogarne co i jak ze skillami to ofc bedzie rikert rany kute vol 2. ale mysle ze z miech i bedzie lajt!

Horken

Cytat: Rickert w Styczeń 15, 2012, 03:01:43 PM
@Arimas, stryku i reszta. : D
http://www.youtube.com/watch?v=lP03Bd50uAg&feature=g-all-a&list=PLF05A96DCE2EE0517&context=G2c17e3aFAAAAAAAAAAA

Obejrzałem... ^^
Raz za czasu faktycznie można. Dziwny motyw trochę ^^ jakieś telekinezy jednorożców. Reakcja typu: "Ooo kur*a on ma magie!"
btw: teraz już wiem dlaczego Arimas taką angielszczyzną nam zapodaje :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

Cytat: Rickert w Styczeń 15, 2012, 03:18:14 PM
Aw 50. :< Ale gram z 4h. ;d

Dajesz dajesz ricku. Ja wczoraj jakoś dobiłem 60 o 5 rano...... Teraz już tylko pod górkę i trzeba postacie dla kasy zrobić aff
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Polopiryn

Ty jeszcze siedzisz ;D?. Przecież pozwoliłem Ci odejść ^^

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

jak ja poszedlem spac to chwile potem ktos mna juz expil xD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

co sie dzieje co sie dzieje OOC+BMF+OOWW   dopiero bylo OOC+OLDBOYS+BEHAPPY czyzby to bylo 2 ally siege zerg :D 6 klanow :D

alarion shame  :(

Polopiryn

1 siege to se może być, potem będzie ciekawie ;p

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

xRelapse

Lepiej obczajcie ten temat, może ktoś z Was zna odpowiedz i pomoże dla wielu osób  :afro:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,47371.0.html

Rickert

Jebane siege, przez co nie mozna sie tp'owac do Aden a ja bez tego buffa nie potrafie koxac. :<

Polopiryn

Cytat: Rickert w Styczeń 15, 2012, 04:29:50 PM
-_-' siege, przez co nie mozna sie tp'owac do Aden a ja bez tego buffa nie potrafie koxac. :<

Nie ty jeden :D. Dobrze, że dopiero jutro będę grać.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dsfa5

uzbieralem 300 essence kamolaka.i chce cos wziąć od pathfindera.ale co oznacza te AI, AE czy bodajze AO w tych prezentach za 300 essence?co lepiej wybrac?

Sarin.

kiedys z tych kulek za 300 esencji byly czapki. te oznaczenia odnosily sie wlasnie do roznych czapek. bardziej oplacalo sie wyciagac kulki za 100 i 200 esencji, ktore dawaly szanse na full bronie s80 i kamienie atrybutu

dsfa5

Cytat: Sarin. w Styczeń 15, 2012, 05:35:06 PM
kiedys z tych kulek za 300 esencji byly czapki. te oznaczenia odnosily sie wlasnie do roznych czapek. bardziej oplacalo sie wyciagac kulki za 100 i 200 esencji, ktore dawaly szanse na full bronie s80 i kamienie atrybutu
dzieki :)

HellSign

najs siege :D

Teamzony faktorami na offie <facepalm>
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

xRelapse

Z tego co widziałem, bo tam oni całym ally te gludio trzymali, nie pomijając faktu, że połowa zapisała się na 1 siege tam tylko po fame :D

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

KaRom

Ja tam na siege zdążyłem zobaczyć Gludio, ścina 10 min i leże :D Chyba za suaby kompiuter :D 2gb ramu muszę dokupić, bo na 2ch nie dam rady xD
Buszek Swintuszek`

kamiil

ooc to byli chyba w 6 klanow

ooww mają oren, factors now  !! !! a ja ich tak flamowałem    :(

g4ce

Jeszcze sie okaze ze factor HB i oldboyz zostana bez zamku:>
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

kamiil

Cytat: g4ce w Styczeń 15, 2012, 06:08:14 PM
Jeszcze sie okaze ze factor HB i oldboyz zostana bez zamku:>

oldboys to na razie codzinnie ally zmieniają  :shock: