Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

A no właśnie co z HB, Ari jakiś czas temu mówił, że jest reorganizacja, ale wtedy było 45 osób, teraz 43 a troszkę już minęło.

Taka ciekawostka, od startu serwera, z osób, z którymi ja miałem styczność i w pózniejszej fazie były planowane CP, oprócz mnie przebudziła się jeszcze jedna osoba..

Czasami się odechciewa grać jak nie ma z kim.

No i rogue ssie, w random pt zawsze chętniej biorą nuka/archera na daily soa, kox itd pod tym aspektem :D
No w GOG to wyjątek.

zakrecona/felek:

Przepraszam, że dziś odpisuję, ale rzeczywiście ten żart był tak śmieszny, potrzebowałem doby aby się po nim podnieść  :oops:

Jak to Arimas określił:
Cytat: Arimas w Styczeń 28, 2012, 11:41:45 AM
Fail + próba odwrócenia od tego uwagi  :D

I tyle na temat tej pierdółki.

kamiil

HB inv do klanu tylko pro party,

w ramach rekrutacji musisz pvp z nimi  hahaha

mozesz byc totalnym retardem botem i skamerem jak lire party(l2ws story) ale jak wygrasz pvp to jestes w klanie  :shock: :shock:

rogue nie nadaje sie do niczego w party  :( bardziej ogarniete party zrobiło dagera z dwarfa to przynajniej kasa jest

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Horken w Styczeń 29, 2012, 02:45:25 PM
Nikt rogue nie ogarnia?  :shock:
Itherus bardzo ładnie ogarnia. Przynajmniej z tego co widziałem na oly :)
A może by wrócić na oficjal :)

ome1

bo dagger żeby był mordercą potrzebuję enchantu skilli i itemków :)

Alarion

mało osób ogarnia daggera i dagger potrzebuej trochę lvla by rozwinąć skrzydełka. Jest bardzo dobrą postacią i przestańcie pieprzyć bzdury plox.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bleble12

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2012, 02:57:11 PM

mało osób ogarnia daggera i dagger potrzebuej trochę lvla by rozwinąć skrzydełka. Jest bardzo dobrą postacią i przestańcie pieprzyć bzdury plox.

Jak każda postać :)
nope

Horken

R.I.P. Ciapu

xRelapse

Tak, tylko, że złożenie CP jakiegokolwiek, aby grało razem i trzymało się jest trudnym i irytującym procesem, często bardzo bardzo, długim. A druga rzecz, to po tylu latach już nikomu się po prostu w to składanie nie chce angażowac, bo ludzie zawracają dupsko, że będą grali a często nawet 3rd nie dobijają albo kończą przed 80, szkoda gadać.
Najgorsze, że znajomi dawno skończyli z tym syfem, i nawet nie ma jak od podstaw tego zacząć.

A bez tego rozwijanie daggera/xp jest trudniejszy bo jest mniej braną postacią do pt na xp/daily itd, a jak sam zdecydujesz się złożyć pt to jest cholerny problem z tankiem najczęściej, póki często się znajdzie to połowa rezygnuję.

A granie nukiem na tym etapie (chodzi o PvP, z 2 blinkami dla porównania), jest o wiele banalniej proste, dobry dmg i jeszcze łatwizna, nawet wielu nukerów sami to przyznają, w Tauti podobno mają melee "ulepszyć", ale co z tego będzie i czy to prawda, nikt nie wie.

Wiem, bo na TS sam grałem nukiem i było o wiele łatwiej fragować ;D (Testowałem każdego DD)

Ale postanowiłem i tak zostać przy daggerze, bo jakoś przyzwyczajenie i zabawa została, wszędzie sztyletem, jednak moje oczekiwania były większe.

Horken

Poskładać CP to faktycznie nie takie hop-siup jak się niektórym wydaje.
Najbardziej boli to, że ludzie słabo się znając równie słabo ze sobą współpracują i jakieś zalążki CP rozpadają się tak szybko jak powstały albo ludzie quitują bo brakuje jakiejś kluczowej klasy.
R.I.P. Ciapu

Redbox

Uploaded with ImageShack.us

JA bylem na iterku, znam tylko 3 skile, mag mial sonaty ja nie. Levele raczej podobne, sety rowniez, zlozyl sie na 2 staby

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Nie ma to jak screeny z PvE, tym bardziej na Maximum Critical 2, tylko, że w PvP są straszne rozbieżności w dmg, jeszcze mogli zrobić MC na wzór FD a nie jako triggera z podbijanymi levelami.

A dmg na moobach nie odwzorowuje w ogóle dmg w PvP.
Owszem zdarzają się fajne hity, ale rozbieżności są bardzo duże, jak na daggera szału nie ma.
Oliwą do ognia jest także śmieszny reuse skilli ofensywnych jak back, i te blowy.

pokit

Moim zdaniem to cale "ogarnianie" to glownie kwestia wprawy, wiadomo zdarzaja sie gracze z zajebistym refleksem itd, ale wystarczy ze gracz mysli i chce sie rozwijac analizuje swoje bledy i je eliminuje ale do tego musi  trafic do odpowiedniego pt nastawionego glownie na pvp a reszta to kwestia tygodni i mamy z tego dobrego gracza, nawet najlepszy gracz jak trafi do ciulowatego pt to nigdy nie pokaze na co go stac.

Roxis

Dagger dostaje kopa przy enchancie broni na +4, a poza tym jezeli lejesz sie z daggerem ktory nie uzywa poison field to gf dla niego ;P

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Mscici3l

Cytat: xRelapse w Styczeń 29, 2012, 03:25:13 PM
Nie ma to jak screeny z PvE, tym bardziej na Maximum Critical 2, tylko, że w PvP są straszne rozbieżności w dmg, jeszcze mogli zrobić MC na wzór FD a nie jako triggera z podbijanymi levelami.

Owszem zdarzają się fajne hity, ale rozbieżności są bardzo duże, jak na daggera szału nie ma.
Oliwą do ognia jest także śmieszny reuse skilli ofensywnych jak back, i te blowy.

przeczytaj jeszcze raz co red napisal i czytaj chat na screenie ...
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

xRelapse

10k w maga, też się zdarza, wcześniej nie zauważyłem.
Tylko 2 hity na magu to raczej mały punkt zaczepienia aby wysnuwać z tego jakieś wnioski ^^.

Redbox

Cytat: xRelapse w Styczeń 29, 2012, 03:25:13 PM

jełopku ;* nie zrozumiales przekazu scrrean. Czytaj czat. przyszedl mag zaczal swirowac dostal staba i po sprawie.

Dodoam tylko ze jeżeli ktoś nie ogarnia postaci (w tym ja) to ona zawsze pozostanie słaba bez wzgledu na enchant bron armor pomoc mamy

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Czasami chocbyś machał łapkami, nie zmienisz dynamiki gry (reuse skilli na tym etapie itd), a dagger m.in przez to utracił trochę na swojej dynamice.

Ale tutaj same "ogary", temat rzeka.

ome1

nie ma to jak mówić że dagger ssie mając lvl 86-90 gz :D dagger nigdy nie był postacią która wymiatał przed end game sory gracia final w której wystarczyło wbić 3 skille na atrybut ale do tego też trza było mieć minimum 150 w broni i co najmniej ringa z oly żeby zadawać sensowny dmg. Ogólnie dagger to jest klasa która potrzebuje duży nakład pracy żeby była drapieżna, a wy mówicie że dagger ssie nie mając podejrzewam nawet 150 w broni :D

montezuma

Cytat: xRelapse w Styczeń 29, 2012, 03:32:56 PM

10k w maga, też się zdarza, wcześniej nie zauważyłem.
Tylko 2 hity na magu to raczej mały punkt zaczepienia aby wysnuwać z tego jakieś wnioski ^^.

mam 2 dagerow w constant i dmg ze skilla na poziomie 20k  w robe user nie jest niczym specjalnym, a maja raptem 93/94lvl.

Szybki test:
mam 3300 p def, i dostałem Blood Stab za 9500 dmg, identyczny mój i jego lvl.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

ome1

wiesz ale twoje ziomki mają zdecydowanie lepszy sprzęt niż tutejsze płaczki co myśleli że zrobili daggera który bez odpowiednich epików/sprzętu/enchantu będzie wymiatał a tu lipton  hahaha

montezuma

Cytat: ome1 w Styczeń 29, 2012, 04:01:18 PM
wiesz ale twoje ziomki mają zdecydowanie lepszy sprzęt niż tutejsze płaczki co myśleli że zrobili daggera który bez odpowiednich epików/sprzętu/enchantu będzie wymiatał a tu lipton  hahaha

dager ma AQ+Baium, bron to top R dual dager +4 150 elem, skille bez żadnych OE.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

ome1

Cytat: montezuma w Styczeń 29, 2012, 04:03:29 PM
Cytat: ome1 w Styczeń 29, 2012, 04:01:18 PM

a tutejsze płaczki nie maja nawet 150 w broni nie wspominając o baiumie i aq bez których dagger to cipa i niema co ukrywać :)

Acid

Ja na Lancerze z 2x AQ i Apo dualkami 300 na +4 +12 STR, ściągałem robe userów na staba.
Dagger ok. 90 lvlu daje już radę tylko trzeba troszeczkę zainwestować w sprzęt.

Horken

Cytat: montezuma w Styczeń 29, 2012, 03:55:14 PM
Szybki test:
mam 3300 p def, i dostałem Blood Stab za 9500 dmg, identyczny mój i jego lvl.
Cytat: montezuma w Styczeń 29, 2012, 04:03:29 PM

Oblicz P. Atk. daggera.
R.I.P. Ciapu