Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Żeby attri wykorzystywać, trzeba mieć skille zenchantowane na nie, a skill jest enchantowalny na maksymalnym lvlu, także ome1 gadaj sobie dalej, nikt nie mówi, że pózniej daggerzy nie są gorsi, jest na plus, chodzi o porównanie na aktualnym lvlu względem innych klas.

Gada a nie wie o czym.

Nudny siege w Dion :(

Arimas

Kiedyś dagger to był "F1, F2, F3 = leżysz ty  :D "
Teraz się pozmieniało i już jest wielki kłopot :D

p.s. to tak jak ludzie twierdzili, że tyrr warrior 99 się nie ogarnia w pvp ^^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xRelapse

No nie wiem czy Takie F1,F2,F3, u każdego jest jakiś schemat, podstawą jest raczej dobry targeting.

Tak samo teraz można powiedzieć o nuku, nuk nuk, blink, bla bla :D

I mi się np nukiem banalnie fragowało w porównaniu do daggera :D
Ale styl nuka mi się nie podoba, osobiście dla mnie strasznie się nudzi, dlatego od zawsze dagger, niezależnie od sytuacji.

ome1

Cytat: xRelapse w Styczeń 29, 2012, 04:25:40 PM
Żeby attri wykorzystywać, trzeba mieć skille zenchantowane na nie, a skill jest enchantowalny na maksymalnym lvlu, także ome1 gadaj sobie dalej,
Gada a nie wie o czym.

chyba ty nie wiesz o czym gadasz jak dla ciebie 150 w broni nie robi różnicy i do tego skille enchantuje się na element to powodzenia :)

Blad3PL

xRelapse

Cytat: ome1 w Styczeń 29, 2012, 05:36:06 PM
chyba ty nie wiesz o czym gadasz jak dla ciebie 150 w broni nie robi różnicy i do tego skille enchantuje się na element to powodzenia :)
Ale o jakich Ty tutaj mówisz korzyściach z attri 150 z skilli, jak trzeba mieć ostatni level skilla, żeby go zenchantować, a do tego daleka droga, a gadka jest o obecnym poziomie gry.

Russe

Siege Aden, BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

netheril

Cytat: Russe w Styczeń 29, 2012, 05:51:58 PM
Siege Aden, BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING  :oops:
best siege ever  !! chociaz sie wyspalem  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

LinC

wszyscy pobanowani to co wy chcecie na siege, nudaaa ;d

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Arimas

Cytat: netheril w Styczeń 29, 2012, 05:57:19 PM
Cytat: Russe w Styczeń 29, 2012, 05:51:58 PM
best siege ever  !! chociaz sie wyspalem  :oops:
Grunt to widzieć pozytywne rzeczy we wszystkim  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

LinC

olympiady tez ciekawe widze... 1-2osoby co cos sa w stanie ugrac a reszta free pts, a mnei tam nie ma :(

kamiil

aktualnie ważą sie losy mage i enchater hero

a co do arcehr to nei mam pojecia

Alarion

Cytat: kamiil w Styczeń 29, 2012, 08:39:53 PM

to healer już przesądzony? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2012, 08:41:30 PM

to healer już przesądzony? ; p

sekret :P

JamesDoakes

fnatic zabiera hero sprotowi, lf confirm :D :D

kamiil

Arimas

Apocalyptik

Cytatnie ma to jak mówić że dagger ssie mając lvl 86-90 gz  dagger nigdy nie był postacią która wymiatał przed end game

true. daggerem zawsze trzeba bylo sie najbardziej nameczyc z klas dd, zeby byc pro i jak widac nadal tak jest :D

We ride together, we die together.

kamiil

dodatkowo kazdy biega z bufem na -crita a na serwerze epików brak  :(

Horken

Z tego co wiem to wszystko co wyfarmione było mocne ^^
Np. taki OLek
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

xRelapse

Oren 2h bez przerwy PvP :D

No ale czasami był seans z screenshotami jak duży zerg skupiony w jednym miejscu, strasznie żrące te nowe efekty  :beksa:

Prawie 2k crp nabite, jak na nieduży klan norma.

Siege odbębnione a teraz ide grać w CS