Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: g4ce w Luty 05, 2012, 01:29:13 PM
Po krotce 3 klan Alariona win serwer? Czy bedzie jakas 4 zmiana?:>

Ja to widzę tak, najsilniejsze PT na serwerze w klanie HOLYINQUSITION =

Mają przewagę na farmie, 5 hero, każde z ich pt może spokojnie farmić 99, a reszta ma ciężko z podejściem. Oni sobie dobiją 99, pomogą w sprawie HERO.

No i tyle.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ome1

Cytat: Quentim w Luty 05, 2012, 11:44:45 AM
Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 11:14:08 AM
Następnie wpadliśmy 14 vs 14 i walczyli normalnie. Spodziewałem się początkowo PR'a jednak.

Ale oni musza mieć -_-'ŚCIe SILNA psychikę. Ja pale bsoe jak cie widze w miescie

http://www.youtube.com/watch?v=l_B86ESv-LQ
hahahahaha wygrałeś tym postem :D:D

Fabienne

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 11:14:08 AM
no ja muszę stanąć w obronie bmf tym razem, gdyż wczoraj najpierw wpadliśmy 6 vs 7, spalili PR'a. Potem wpadli 14 vs 6, zabili nas. Następnie wpadliśmy 14 vs 14 i walczyli normalnie. Spodziewałem się początkowo PR'a jednak.

Z drugiej strony arimas pewnie napisze zaraz coś innego ; p

To pt które było na początku to box pt:) później też nie było 14Vs14 ale skoro już przyszliście to pomachaliśmy tymi patykami z atri co by nudno nie było.

alite

Cytat: HellSign w Luty 05, 2012, 01:36:48 PM

Mają przewagę na farmie, 5 hero, każde z ich pt może spokojnie farmić 99, a reszta ma ciężko z podejściem. Oni sobie dobiją 99, pomogą w sprawie HERO.

No i tyle.
nom juz sie nie moge doczekac orbis lockdown i wstawania o 6 rano zeby pofarmic troche % :D

bula

asdf1movie

tanki sie zrobily wybredne teraz :D
jak nie napiszesz ze masz "skilled pt, clan pt, const pt, mage pt, fast exp pt, ogar pt itd". to nie raczy ci nawet odpowiedziec na pmie
a potem stoi 20min na waiting liscie i czeka na jakas okazje

(ofc sam nic soba nie reprezentuje, ale uwaza sie za pr0
tankujac moby na soa repti- wbiega blisko party magow i sie dziwi ze padaja, zapytany po co- mowi ze stoi blisko zeby magowie nie musieli biegac daleko do mana herbow :D)

Alarion

No i tyle.

troszkę się zawiodłem, bo liczyłem na klan max 4-5 CP a będzie ich 6.

no i hero nei chcą mi dać i nawet gdybym o ten status rywalizował, to mam małe szanse 92 vs 95 (r 95 FTW!) : D  Zabawnie będzie w kolejnym miesiącu.

@Fabienne
rozumiem, że box party, dlatego nie negowałem początkowego PR-a z waszej strony, ale jak już wpadliście w 14 vs 6 to musiałem zawołać kogoś do pomocy. 7 vs 7 nigdy nie wołam : )

anyway gf i brawo, że PR'a nie daliście. to się ceni.

Co do tanków:
Wiedziałem, że tak w końcu będzie. Mało osób ogarnia tanka, mało chce nim grać, więc mogą sobie wybrzydzać teraz, a reszta co gra bez CP musi się dostosować, wyjścia nie ma.

@Bula
nie gadaj, że to ty.... : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 02:39:45 PM
@Bula
nie gadaj, że to ty.... : D
nie, ja nie gram bo sprzet mi nie pozwala, ale znam nick ;p

poza tym ja nie gralbym archerem (:

Fabienne

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 02:39:45 PM

@Fabienne
rozumiem, że box party, dlatego nie negowałem początkowego PR-a z waszej strony, ale jak już wpadliście w 14 vs 6 to musiałem zawołać kogoś do pomocy. 7 vs 7 nigdy nie wołam : )

anyway gf i brawo, że PR'a nie daliście. to się ceni.

Po to ma się kolegów... a ze z tazmanami idziecie to wiedzieliśmy od spawna bo niektóre chary zostały na spawnie.

Alarion

wolałem zawołać tazmanów, niż party summonerów...

Cat Drama Maker

Fabienne

A tam przyprowadzasz kogo masz ochotę.

Alarion

wierz mi, po ustawce z nimi, to żaden fun się bić z party, w którym masz same "missed" ze skilli z powodu zbyt wysokiego evasion/ magic evasion...

Cat Drama Maker

Apocalyptik

gra ktos dwarfem? skill endurance dziala na skille czy tylko zwykle hity?

We ride together, we die together.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Jak to teraz na serwerze ?

1. Summonerzy
2. Tazmany
3. Amber
4. TurnON
5. Life

?:P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

LinC

Magzman

Cytat: LinC w Luty 05, 2012, 03:31:10 PM
life nie gra z tego co widze
nie chce mu się logować alta na na wbijanie pvp.

Rizzer

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 12:24:58 PM
Cytat: xRelapse w Luty 05, 2012, 12:13:46 PM
Alarion mówi, że lubi "flejm", a żadnych ripost nie ma z jego strony, mówię to tak obiektywnie, żeby nie było, oklepane teksty.

Michał wez się w garść!

masz na myśli flame na %?

Trzeba być dosyć zdolnym, żeby rozkręcić dobry flame, gdzie 5 hero masz z 1 klanu, archer i warrior są z PvE klanu,a Rizzer. no nie wiem nawet co z nim : D

Nie należę do grupy flamerów, gram czysto 4fun ,bez głupawej nienawiści do wara jak do Niemców w 42. A co do tamtego PVP to i tak dobrze było, fakt faktem wygraliście wtedy potyczkę, ale żaden carpet to nie był :).

Russe

Niezły ubaw jest z ludzi którzy na low spotach jak toi/hs/woa płaczą czemu biegają tam ludzie w gear R/R90. A przecież często ci ludzi zaliczają na subach Q daily bijąc moby main klasą. Płacz ludzi FTW :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

netheril

Cytat: HellSign w Luty 05, 2012, 03:29:05 PM

1. Hellsign
2. Tazmany
3. Amber
4. TurnON
5. Life
fixd!

Cytat: Russe w Luty 05, 2012, 03:57:35 PM
Niezły ubaw jest z ludzi którzy na low spotach jak toi/hs/woa płaczą czemu biegają tam ludzie w gear R/R90. A przecież często ci ludzi zaliczają na subach Q daily bijąc moby main klasą. Płacz ludzi FTW :afro:
wut? :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Lokocz

Cytat: HellSign w Luty 05, 2012, 03:29:05 PM

1. Summonerzy
2. Tazmany
3. Amber
4. TurnON
5. Life

?:P
lista top exp?

Russe

Cytat: netheril w Luty 05, 2012, 04:02:23 PM
wut? :D
Haha, takie uproszczenie dla setów i broni top R.
A może by wrócić na oficjal :)

blackeagle

;(

Alarion

Cytat: Rizzer w Luty 05, 2012, 03:53:11 PM
Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 12:24:58 PM
Cytat: xRelapse w Luty 05, 2012, 12:13:46 PM
Alarion mówi, że lubi "flejm", a żadnych ripost nie ma z jego strony, mówię to tak obiektywnie, żeby nie było, oklepane teksty.

Michał wez się w garść!

masz na myśli flame na %?

Trzeba być dosyć zdolnym, żeby rozkręcić dobry flame, gdzie 5 hero masz z 1 klanu, archer i warrior są z PvE klanu,a Rizzer. no nie wiem nawet co z nim : D

Nie należę do grupy flamerów, gram czysto 4fun ,bez głupawej nienawiści do wara jak do Niemców w 42. A co do tamtego PVP to i tak dobrze było, fakt faktem wygraliście wtedy potyczkę, ale żaden carpet to nie był :).

a czy ja psiałem gdzieś o carpecie? Normalne PvP i doceniam tych, co potrafią wyjść i powalczyć, a nie tylko głośno szczekać, czyli "Dużo miau, mało mleka" ;o

co do listy constów, jest jeszcze wiele, które się doexpia (często untaged) i dopiero rozwiną skrzydła.

co do pt Life'a to ono nie istnieje. Hax gra u Avakena, Matrox ma swoje CP, Dot gra u Seilosa w pt (chyba sprzedał postać i tylko co jakiś czas na nią wbija) i tyle.

Gdybyśmy nei bawili się w PvP i skupili się tylko na farmie, też mielibyśmy wyższe lvle, a tak jest jak jest.  PvP >>> PvE

Cat Drama Maker