Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Miau miau, mraaaaaaaaaaaaaaau!

Ja tam nie wiem, od kiedy krowa miauczy :D ?

http://www.youtube.com/watch?v=oK62oHekRTw&feature=related

asdf1movie

jak to jest z replace system? trzeba wejsc do pokoju party czy wystarczy otworzyc party maching na widoku pokoi?
jak 2) to czemu nie replacuje nam (naprzyklad healera) kiedy w danym zakresie lvlowym jest 6 innych tez na waiting liscie?

alite

Cytat: asdf1movie w Luty 05, 2012, 04:51:56 PM
jak to jest z replace system? trzeba wejsc do pokoju party czy wystarczy otworzyc party maching na widoku pokoi?
jak 2) to czemu nie replacuje nam (naprzyklad healera) kiedy w danym zakresie lvlowym jest 6 innych tez na waiting liscie?
party lider musi -_-' w guzik replejsa non stop :D aha i osoba do invajta musi miec odpalone automatic party searcz

Rickert

tak)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

asdf1movie

dzieki rickert za odpowiedz, teraz bede wiedzial

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Alarion

Cytat: alite w Luty 05, 2012, 04:55:02 PM
party lider musi -_-' w guzik replejsa non stop :D aha i osoba do invajta musi miec odpalone automatic party searcz

nie musi mieć search, bo często nie mam, a invituje mnie jak jestem bez pt.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

asdf1movie

nie chodzi mi o invitowanie do party, tylko o podmiane postaci, w sensie ze sumonuje cie na spota

Alarion

tak, o tym mówię, tylko z perspektywy osoby, która będzie ew. zabrana.

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 06:11:14 PM
tak, o tym mówię, tylko z perspektywy osoby, która będzie ew. zabrana.

zeby cie zsummonowalo musisz miec automatic party search, zeby dostac invita wystarczy byc w party matching.

asdf1movie

nie rozumiem :D
kilka razy bylem zarowno sumonowany jak i normalnie bylo mi wysylane zaproszenie do party machingu
a jak chcialem zamienic kolege healera ktory byl w miescie, a my na soa to z 15min probowalismy i zadnego rezultatu

Arimas

Ty (osoba do zsummonowania) musisz mieć włączony Automated party search czy jakoś tak(masz to tam gdzie są ikonki socjalne)
Teraz party które szuka zamiany(party leader musi kliknąć takie 2 strzałki obok czyjegoś nicku)
Wtedy zakładając, że osoba która ma iść na wymianę to Tank, ty też jesteś tankiem.. no to powinno cię wziąć jeśli nie ma innych kandydatów

Alarion: jak na razie tylko rizzer pokazał jakąś klasę, reszta bmf boi się flagi i ciska nam od "go bug spezion more" albo "lol ppl 95lvl"  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Delios

Cytat: Arimas w Luty 05, 2012, 07:28:28 PM
Alarion: jak na razie tylko rizzer pokazał jakąś klasę, reszta bmf boi się flagi i ciska nam od "go bug spezion more" albo "lol ppl 95lvl"  hahaha
srsly
Archeage <3

Russe

Alarion, serwer zbaw !!
Czemu on kutwa pada w niedzielny wieczór?!
A może by wrócić na oficjal :)

alite

zajebiscie fortuna rb 10% i server dead

Rickert

alite

ta i instance done -2% =d niech mi chuje oddadza za hourglasa moje 68 centow

Sesto

kto moze w skrocie ogarnac  system warow   tutaj    jaka nagroda  jaka  kara za przegrana?

Alarion

kar/nagród nie ma, a co do specyfikacji poczytaj w innych topicach w dziale GoD jest opisane wszystko.

Sorry chłopaki za ten pad serwera, musieliśmy spota w orbisie sobie naszykować : (

Cat Drama Maker

Rickert

Jest ktos kto ma 80+ i chwilke czasu pls?

Rickert

nick ig?

NVM! juz mamy.

sakaszli

Macie online na servie, tyle co sprawdzone: http://i.imgur.com/v4TOm.jpg
aria/core/test server ( niewidoczny )

ugh

Cytat: Russe w Luty 05, 2012, 07:35:01 PM
Alarion, serwer zbaw !!
Czemu on kutwa pada w niedzielny wieczór?!

Tak mają już privy innoshitu

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

JamesDoakes

Cytat: sakaszli w Luty 06, 2012, 12:40:15 AM
Macie online na servie, tyle co sprawdzone: http://i.imgur.com/v4TOm.jpg
aria/core/test server ( niewidoczny )
o godzinie 1szej w nocy? ;p