Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Zapaleni donatorzy i tak znajdą sposób, czy to w sklepiku jakieś enchanty, tak samo tu, mogą sobie kupić adenę za realne pieniądze i za tą adenę enchanty. Kogo obchodzi jaką drogą, tak samo można powiedzieć, że adena jest za donację, bo kto chce to sobie ją kupi na portalach aukcyjnych i za to też ma sprzęt.
I jak widać takich ananasów nie brakuje, tylko postacie prawie nie schodzą, każdy serwer ma takie osoby niezależnie w jaki sposób wszystko kręci się wokół $$, ale Wy naiwni jesteście.

Nie zależnie od serwera, także kupy nie róbcie na kilkanaście stron.

Dyma

Cytat: montezuma w Luty 08, 2012, 03:18:37 PM
Wiem ze dalej będziecie pisać ze...

jak tak wszystko wiesz to po co się wypowiadasz i to w dodatku w dziale serwera, na którym nie grasz(prawdopodobnie). I tak wiesz, że ludzie odpiszą, że jesteś ...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Prokrastynator

Cytat: bula w Luty 08, 2012, 03:09:15 PM
ale przeciez chociaz w czesci tego co pisze to ma racje, nie napisal ze bronie +15 nic nie zmieniaja, napisal (i podal przyklad) ze bron +15 w rekach kogokolwiek moze nie znaczyc nic

dokładnie tak, ale cokolwiek byś nie napisał, to dzieci innovy to przekreca wszystko tak żeby miec pożywke do hejtowania.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Lokocz

Cytat: montezuma w Luty 08, 2012, 11:03:24 AM
Cytat: lempartus w Luty 08, 2012, 10:26:20 AM
Cieszy mnie to że wygrywacie 4/5 pvp z nimi, widać macie lepsze scrypty - a przepraszam wy używacie tylko 3 rd do spamowania cp potek no i ewentualnie noblessa.

Wiem ze trudno w to uwierzyć ale ja jak i moje party nie używamy skryptów na auto pvp. Tak jak pisałem sam używam jedynie spam cp/hp potek i przypomnienia o noble. Kto nie wierzy niech obejrzy ostatni film daevarta, lub najnowszy film jasina. Całkowity brak skryptow automatyzujących gre.

http://www.youtube.com/watch?v=YxrQOKGolvM

http://www.youtube.com/watch?v=O13ncClfzMc&feature=player_embedded

Wiem ze to nie pasuje wam do obrazu 100% auto pvp na naia, ale tak to już jest ze wyobrażenia maja niewiele wspólnego z rzeczywistością.

Cytat: lempartus w Luty 08, 2012, 10:26:20 AM
Ty naprawdę masz nas za takich totalnych idiotów ?
Ty myślisz że my w l2 gramy od 2-3 tygodni i nikt z nas nie czuje róźnicy jak dostanie hita od nuka z broni na +3 i na +15 ?
Nie ma różnicy czy skladasz się na 1 hita ? czy na kilka ?

mam 40000 CP i HP łącznie, resist 230wind . jagermaister bije mnie mając r+15 z crityc za 18k dmg, nuker majac bron r+3 bije mnie za 14k. Na 95 po wbiciu w armor 3x 120wind i z nowa biżuteria, normalny nuker będzie mnie bil z crityc za 10k, z bronia r+15 za 14k. Zapominacie o tym ze % wzrost m att nie przekłada się na taki sam % wzrost dmg, czyli żeby mieć +200%dmg potrzebujesz +400% m att. Dodatkowo żeby taki nuker z bronia r+15 mógł coś zrobić to musi żyć, a kiedy się bijemy z jagermaister to on zawsze jest pierwszy do zabicia, ponieważ używają rangera ze scryptami na pvp to po jego śmierci wszystko im się sypie.
ze auto hp/cp to niby nie automatyczne jest? zreszta, co ja sie bede klocil z bezrekimi graczami, ktorzy nie potrafia grac sami tylko musza sie wspomagac....

bula

Cytat: Dyma w Luty 08, 2012, 04:03:07 PM
Cytat: montezuma w Luty 08, 2012, 03:18:37 PM
Wiem ze dalej będziecie pisać ze...

jak tak wszystko wiesz to po co się wypowiadasz i to w dodatku w dziale serwera, na którym nie grasz(prawdopodobnie). I tak wiesz, że ludzie odpiszą, że jesteś ...
a ty wypowiadasz sie w dziale swojego serwera o innym serwerze na ktorym nie grasz

i see what you did there

Horken

[...]
od tego masz healera, l2 to nie gra 1vs1
[...]

Czepiasz się strasznie. Zaznaczyłem, że skok dmg jest konkretny i odczuwalny. Tyczy się to zarówno dueli 1v1 jak i PvP z większą ilością osób.

W ogóle bezsensowne pierdzielenie. Oczywiste jest przecież, że kilka takich broni nie zmieni sytuacji na serwerze bo przecież są jakieś granice i niewykonalne jest aby jedno czy 2 party ownowały serwer i siały jakąś klątwę zniszczenia którą odczują wszyscy ^^

Kwestia jest tego typu, że przychodzę z party na spota, spotykamy OE gości i dostajemy od nich bęcki.
Dysbalans i tyle.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Ciekawe ile wyciągać będą te bronie +15 z wbitym maks atrybute ;p

Quentim

Wystarczyło kilkanaście miesięcy zęby lolpveretardzi zmienili sie na faktorów i ogarniaczy, a fakotrzy, ogarniacze i ogolnie cool ziomy przeszli zadziwiająca transformacje w zautomatyzowanych graczy bez rąk. Ale jak to mówią: co serwer, to obyczaj.

I niech mi ktoś napisze ze to nie z winy Tuska  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

HellSign

Cytat: Quentim w Luty 08, 2012, 05:26:31 PM
Wystarczyło kilkanaście miesięcy zęby lolpveretardzi zmienili sie na faktorów i ogarniaczy, a fakotrzy, ogarniacze i ogolnie cool ziomy przeszli zadziwiająca transformacje w zautomatyzowanych graczy bez rąk. Ale jak to mówią: co serwer, to obyczaj.

I niech mi ktoś napisze ze to nie z winy Tuska  :oops:

Z winy hejterków takich jak Ty.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Quentim

ale ja na tuska nie glosowałem.

Siema Hellu. Jak matura?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Negnal

montezuma

Cytat: Phoeniks w Luty 08, 2012, 12:16:42 PM
Zojka, a to nie Ty plakales, ze na serwerach innovy mozna kupic za kase skrzynki, ktore maja szanse na enchant i ze ludzie beda biegac z latarkami, i ze wtedy beda op, i ze nie ma sensu grac na takim serwie, i ze lepiej grac juz z botami/rangerami?
Sam najpierw robisz o cos drame, a jak to pojawi sie na Twoim serwerze, to zmiana o 180 stopni i mowisz, ze to nie wplywa na pvp. Jestes dla mnie najwiekszym hipokryta jakiego spotkalem w l2, srsly

nie zauważyłem tak istotnego postu. Tak byle na nie i jestem na nie, to mi się bardzo nie podobało. Ale nie dla tego ze sprzedawali enchanty za $, ale dlatego ze to był jedyny sposób na zdobycie tych enchantow na serwerze. NCsoft udostępnił enchanty w item shop ale jednocześnie umożliwił zdobycia tych enchantow bez potrzeby wydawania $. To jest zasadnicza różnica pomiędzy item shop inova a item shop ncsoft i dlatego jestem na NIE dla polityki inova, ponieważ oni nie dają alternatywy.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

No ale przecież pieniądze można zdobyć pośrednio poprzez sprzedaż Adeny.
R.I.P. Ciapu

montezuma

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 06:07:31 PM

ale ja nie mam ochoty sprzedawać adena, zwłaszcza ze za to łatwo złapać bana.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

Cytat: montezuma w Luty 08, 2012, 06:46:33 PM

R.I.P. Ciapu

Kamyl89

4k to duzo.3x m crity pod rzad i macie 12k dmg

netheril

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 05:13:05 PM
[...]
od tego masz healera, l2 to nie gra 1vs1
[...]
W ogóle bezsensowne pierdzielenie. Oczywiste jest przecież, że kilka takich broni nie zmieni sytuacji na serwerze bo przecież są jakieś granice i niewykonalne jest aby jedno czy 2 party ownowały serwer i siały jakąś klątwę zniszczenia którą odczują wszyscy ^^
http://www.youtube.com/watch?v=ol7jqyDeJNw"

Cadmus pvp kronike temu - niestety nie moglem znalesc linku do oryginalu w HD
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Magzman

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 07:12:46 PM
Cytat: montezuma w Luty 08, 2012, 06:46:33 PM

same reaction

fossil

Chciałbym podziękować, Alarionowi i całemu jego party, za to że jest prawdziwym dupkiem i pieprzonym kłamcą... Chciałem, tylko uprzedzić wszystkiech, żeby mu nie ufali, bo myślałem, że jest spoko kolesiem (nawet wódke z nim piłem), często pomagałem party grając za Dyme, a Ci mnie kurwa wystawił jak jakiegoś randoma.. Ludzie z tego party udają twoich przyjaciół, a potem tylko wbijają Ci nóż w plecy gdy tylko nadarzy się okazja (Hi.. Tytus). Ogólnie mają wielkie mniemanie o sobie, a tak naprawdę, są zwykłymi retardami, którzy nie wiem skąd ale mają jakiegoś znajomego admina, który im ciągle pomaga... no comment i tyle.
PS. Dołaczam screena jakby ktoś nie wierzył http://imageshack.us/f/809/l22012011019435766.png/

asdf1movie

Magzman

Cytat: fossil w Luty 08, 2012, 08:23:10 PM
Chciałbym podziękować, Alarionowi i całemu jego party, za to że jest prawdziwym dupkiem i pieprzonym kłamcą... Chciałem, tylko uprzedzić wszystkiech, żeby mu nie ufali, bo myślałem, że jest spoko kolesiem (nawet wódke z nim piłem), często pomagałem party grając za Dyme, a Ci mnie -_-' wystawił jak jakiegoś randoma.. Ludzie z tego party udają twoich przyjaciół, a potem tylko wbijają Ci nóż w plecy gdy tylko nadarzy się okazja (Hi.. Tytus). Ogólnie mają wielkie mniemanie o sobie, a tak naprawdę, są zwykłymi retardami, którzy nie wiem skąd ale mają jakiegoś znajomego admina, który im ciągle pomaga... no comment i tyle.
PS. Dołaczam screena jakby ktoś nie wierzył http://imageshack.us/f/809/l22012011019435766.png/
O co chodzi?Nierozumiem nic z tego ss-a

kamiil

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Biz0n

to pewnie Alarion na jakiejs swojej- nikomu nie znanej transformacji ;)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor