Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blad3PL

Cytat: maxverr w Luty 20, 2012, 01:50:42 AM

przebilem?

Przecież na screenie od razu widać, że zgineli,ponieważ mieli laga i jednego boxa!

alite

Cytat: maxverr w Luty 20, 2012, 01:50:42 AM
Cytat: Horken w Luty 20, 2012, 01:36:28 AM
Cytat: endriuu w Luty 20, 2012, 12:06:31 AM
Wy jestescie od urodzenia tak walnieci czy ta gra zrobila z Was takich idiotow? Przestancie sie juz tak spuszczac nad tym alarionem

SCREEN Z WODZEM

przebije ktoś?

przebilem?
o Wy na herbatkach jedziecie!

Arimas

lul, akurat byłem u amber na TS jak zjechali party tazmana PO tym  :D (frapsed)

@kamilek: No tak, ty tylko pvp znasz z opowiadań kardiego  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Nie ukrywam ze troche zardzewielismy przez te 2 tygodnie w orbise (0 pvp). Ale szybko wrocilismy do formy  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

NotTheFakeTazman

W końcu jakieś PvP po 4lvlach przerwy :D, szkoda że na ostatniej rundzie mieliśmy już CP Enchantera który zapomniał odpalić BP co skończyło się 30sec delayem a jak wróciliśmy to Alarion dostał DC, 2:1 na dzisiaj - jutro powtórka tylko nie na naszych potkach .i.

Arimas

Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 20, 2012, 03:00:15 AM
W końcu jakieś PvP po 4lvlach przerwy :D, szkoda że na ostatniej rundzie mieliśmy już CP Enchantera który zapomniał odpalić BP co skończyło się 30sec delayem a jak wróciliśmy to Alarion dostał DC, 2:1 na dzisiaj - jutro powtórka tylko nie na naszych potkach .i.
Po ile bilety? chętnie pooglądam  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rolans

Macie 2 osoby w secie r95 i jedna chyba z bronią r95 ale to sumoner który jest lolkiem:) reszta Top R, macie 2 lvl więcej niż nasi dd, a na ustawce dostaliście łomot ze aż sam bylem w lekkim szoku ogólnie jesteście leszczami:). 

Itherus

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

xRelapse

Horken

Cytat: Naito w Luty 20, 2012, 02:53:31 AM
Cytat: Horken w Luty 20, 2012, 01:36:28 AM
SCREEN Z WODZEM
http://img171.imageshack.us/img171/9808/shot00045hg.png
przebije ktoś?

Normalnie bym tego nie umieścił, no ale skoro Horken(Ciapu) rzuciłeś wyzwanie, a ja lubię konkursy to wezmę w tym udział.

http://img191.imageshack.us/img191/7320/shot00066j.png
http://img546.imageshack.us/img546/2922/shot00067y.png

Przebiłem ?
Hahaha modliłem się żeby to nie zostało przyscreenowane. 10 minut przed wypadem powtórzyłem z 5 razy, że jestem na laptopie, krzyczeć czyj target bo nie dam rady za huhu targetować. Jedyne do czego nadaje się laptop to farma na Harnaku 2 przyciskami. Wpadamy.  Krzyczę:
"CZYJ TARGET?!"
nikt nic nie mówi to szybko assysty po ludziach z party - obasystowałem wszystkich i zgadnij co? zanim ktokolwiek złapał target 2 osoby z naszego pt już leżały. Gdy leżały już wszystkie poza tankiem usłyszałem "Mój target" po czym zastanawiałem się kto to jest ten "ja". Jednym słowem masakra. Ludzie grają w tą gierkę jakby pierwszy raz widzieli.
brb - będę to rozpiszę się więcej :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 10:22:14 PM

/Drama
Epickie zdjecie, nie bylo mnie wtedy ale ciesze sie, ze ktos sie wtedy na mnie lognal ;)
Cytat: xRelapse w Luty 19, 2012, 02:25:37 PM
To nie Alarion chodzi spróbować ubić Antharasa, to Antharas chodzi spróbować ubić Alariona..
8)
Cytat: Polopiryn w Luty 19, 2012, 10:48:50 PM
No jak to co?  Antharas szuka alarion, alarion szuka kamiila, a kamiil expi.
A może by wrócić na oficjal :)

JamesDoakes

Lebambel

jedno pytanie czmu w pt alariona widze tylko 2 osoby ktore maja flagi?xD
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

Russe

Cytat: kornes w Luty 20, 2012, 10:31:34 AM
to jest bardziej epickie

Mam wielkie i czerwone serce, kto mnie tak lubi, ze mi je dal??  :P
Bardziej nie jest bo tez moglibysmy po ost pvp taki screen wrzucic.
A może by wrócić na oficjal :)

Dyma

Cytat: Lebambel w Luty 20, 2012, 10:41:32 AM

bo zdjęcie to zostało zrobione po tym jak nas moby wybiły, a chłopaki potem się podnieśli(przyszedł 2gi chanter) i zabili nam ostatniego bisha, który wstał na salvie a nie miał gotowego mass reza(1 fail), a wcześniej mój fail, że nie zauważyłem brak nobla i jak mnie moby zabiły było pozamiatane, ogólnie to moby wygrały.
1 pvp tazmany nas zlały i nie ma żadnej dyskusji, 2gie pvp moby wygrały, 3cie pvp to my im spuściliśmy łomot. I tutaj moje rozczarowanei co do Tazmanów(nie samego tazmana bo go to nie dotyczy jako jedynego, ale grupy) bo po 1wszym pvp co niektórzy póścili teksty, z których wynikało, że "pewnej poprzeczki nie przeskoczycie" itp, a po przegranej(jednak mieli przewagę lvl i sprzętową) tylko tazman napisał "gf". Nie mówię, że od razu każdy musi pisac gf, ale po wcześniejszych tekstach by wypadało, a w dodatku screeny na forum świadczą, że niektórzy chyba nie potrafią przegrywać. Wy macie screeny, my mamy frapsa na którym widać, że to zwyciestwo przyszło nam naprawdę dosyć łatwo.
Oba pt nalezą do ścisłej czołówki serwera(ja bym powiedział, że top3, do którego na pewno nei zaliczam summonerów) i są to polskie pt więc według mnie powinny zyć dobrze ze soba, a to, że są w różnych klanach to dobrze dla obu stron bo żadna nei zardewieje jak to miało miejsce ostatnimy czasy.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

CytatMacie 2 osoby w secie r95 i jedna chyba z bronią r95 ale to sumoner który jest lolkiem:) reszta Top R, macie 2 lvl więcej niż nasi dd, a na ustawce dostaliście łomot ze aż sam bylem w lekkim szoku ogólnie jesteście leszczami:).

był dyma, teraz rolans, jeszcze brakuje alarionka z jakims nowym excuse  hahaha hahaha

SanchoPansa

Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 11:06:06 AM

bo zdjęcie to zostało zrobione po tym jak nas moby wybiły, a chłopaki potem się podnieśli(przyszedł 2gi chanter) i zabili nam ostatniego bisha, który wstał na salvie a nie miał gotowego mass reza(1 fail), a wcześniej mój fail, że nie zauważyłem brak nobla i jak mnie moby zabiły było pozamiatane, ogólnie to moby wygrały.
1 pvp tazmany nas zlały i nie ma żadnej dyskusji, 2gie pvp moby wygrały, 3cie pvp to my im spuściliśmy łomot. I tutaj moje rozczarowanei co do Tazmanów(nie samego tazmana bo go to nie dotyczy jako jedynego, ale grupy) bo po 1wszym pvp co niektórzy póścili teksty, z których wynikało, że "pewnej poprzeczki nie przeskoczycie" itp, a po przegranej(jednak mieli przewagę lvl i sprzętową) tylko tazman napisał "gf". Nie mówię, że od razu każdy musi pisac gf, ale po wcześniejszych tekstach by wypadało, a w dodatku screeny na forum świadczą, że niektórzy chyba nie potrafią przegrywać. Wy macie screeny, my mamy frapsa na którym widać, że to zwyciestwo przyszło nam naprawdę dosyć łatwo.
Oba pt nalezą do ścisłej czołówki serwera(ja bym powiedział, że top3, do którego na pewno nei zaliczam summonerów) i są to polskie pt więc według mnie powinny zyć dobrze ze soba, a to, że są w różnych klanach to dobrze dla obu stron bo żadna nei zardewieje jak to miało miejsce ostatnimy czasy.

Fajnie że jest drama itd. ale zzy wy zawsze gdzieś musicie zamieścić takie info..  :?

kamiil

ale ze miali w party hero i uzywali hero skilli to przeciez nie napiszą  hahaha hahaha

Shen

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 11:33:55 AM
ale ze miali w party hero i uzywali hero skilli to przeciez nie napiszą  hahaha hahaha
Zaraz się dowiesz że hero nie daje przewagi.

Dyma

Cytat: SanchoPansa w Luty 20, 2012, 11:31:11 AM

Fajnie że jest drama itd. ale zzy wy zawsze gdzieś musicie zamieścić takie info..  :?
bo tak jest, później zaczęliśmy gre na serwie, a po 2gie u nas w pt tylko rolans,alarion i od niedawna russe jadą na wspomagaczach, reszta pt tylko(albo aż) samo pa

oczywiście hero daje bonus, ale nie taki jak przewaga lvl i sprzętowa na kilku postaciach bo hero najwięcej daje samemu alarionowi i skille mają reuse, a mdef,pdef i pierdol..cie z r95 jest const no i jak pokazało już wiele razy pt kamilka i ruskich - hero nei daje dużo bo mając ich kilku w pt mozna być zjevhanym bez problemu :D

a co do Alariona to wczoraj mu neta wuje...ało i chyba do teraz go nie ma, ale czemu w takim razie nei pisze z telefonu?? zagadka XXI wieku ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

TTerrorPropaganda

Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 11:52:00 AM
Cytat: SanchoPansa w Luty 20, 2012, 11:31:11 AM

bo tak jest, później zaczęliśmy gre na serwie, a po 2gie u nas w pt tylko rolans,alarion i od niedawna russe jadą na wspomagaczach, reszta pt tylko(albo aż) samo pa

oczywiście hero daje bonus, ale nie taki jak przewaga lvl i sprzętowa na kilku postaciach bo hero najwięcej daje samemu alarionowi i skille mają reuse, a mdef,pdef i -_-'..cie z r95 jest const no i jak pokazało już wiele razy pt kamilka i ruskich - hero nei daje dużo bo mając ich kilku w pt mozna być zjevhanym bez problemu :D

a co do Alariona to wczoraj mu neta wuje...ało i chyba do teraz go nie ma, ale czemu w takim razie nei pisze z telefonu?? zagadka XXI wieku ;p

Fajnie ze się tłumaczycie w ten sposób, jednak jeśli jest odwrotnie, ze wasi przeciwnicy nie dorównują wam lvl i sprzętowo mówicie ze nie ogarniaj a wy macie super skilla :D

bula

a po 2gie u nas w pt tylko rolans,alarion i od niedawna russe jadą na wspomagaczach, reszta pt tylko(albo aż) samo pa

wait, what?!