Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

ricket nei rozumiesz o co montezzumie chodzi  !!

EsTeCzteryRkA

Cytat: Horken w Luty 20, 2012, 05:08:31 PM
Cytat: xRelapse w Luty 20, 2012, 12:42:15 PM
Team Fortess 2 fajna gra czy nie?
Bo mi się pobiera na STEAM :D

Kim na początku dobrze grać i jakiś fajny serwer znacie?

Epicka :D tylko musisz mieć ziomka do co-op. Jak ogarniecie we 2 to nic was nie zatrzyma :D

dodaj Starkypoo na steam do zapykamy ;d ogar gruby+medyk i nie ma szans:D ale i tak <3 spy:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Dyma

Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 06:34:00 PM
Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 06:21:11 PM
Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 03:09:13 PM
Widze ze alarion stosuje ta sama taktykę 100% win pvp jak troy na naia. Jak pvp idzie źle to jeden z graczy dostaje ""d/c", wiec tego nie można zaliczyć jako 7vs 7.

Napisales, ze alarion ma taka sama taktyke, czyli udawane DC, alarion ci odpowiedzial ze przeciez masz nagranie z TS gdzie rzeczywiscie slychac, ze dostal dc to teraz piszesz calkowice cos innego, SRSLY ty nie jestes trollem, ty jestes glupi. :f

brakuje jeszcze nagrania z kamerki przy komputerze i zaświadczenia od firmy ze alarion miał d/c. Jestem pewien ze alarion ma to także.
nawet nie obejrzałeś filmiku, nie przeczytałeś dyskusji a sie wypowiadasz. Gdybyś to zrobił, wiedziałbyś, że dc miał tytus.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 01:14:10 PM
CytatKamilku, może zamiast komentować PvP innych, zacznij na nie chodzić chociaż? Bo Na razie master of excuses to jest twoje party, wiecznie nie mające składu albo inne rzeczy. poza PvE twoje party nie pokazało zupełnie nic.

pisałem ci juz 100 razy ze nasz main DD jest w delegacji i jedziemy na boxie caly czas ,ale do ciebie to nie dociera  :shock:
Wasz main DD jest lolem i robi dmg po 6k z HERO bronią... podejrzewam, że to byłeś ty kamilek na fantomitzie w orbisu failując próby ztrainowania nas ;D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Rickert

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 06:36:11 PM
ricket nei rozumiesz o co montezzumie chodzi  !!
Ofc ze wiem i nawet popieram, ze zawsze jakis excuse leci. Ale w tym poscie co napisal nie bylo ani slowy prawdy. :<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 07:13:15 PM
Widze ze alarion stosuje ta sama taktykę 100% win pvp jak troy na naia. Jak pvp idzie źle to jeden z graczy dostaje ""d/c", wiec tego nie można zaliczyć jako 7vs 7.

Napisales, ze alarion ma taka sama taktyke, czyli udawane DC, alarion ci odpowiedzial ze przeciez masz nagranie z TS gdzie rzeczywiscie slychac, ze dostal dc to teraz piszesz calkowice cos innego, SRSLY ty nie jestes trollem, ty jestes glupi. :f

brakuje jeszcze nagrania z kamerki przy komputerze i zaświadczenia od firmy ze alarion miał d/c. Jestem pewien ze alarion ma to także.
nawet nie obejrzałeś filmiku, nie przeczytałeś dyskusji a sie wypowiadasz. Gdybyś to zrobił, wiedziałbyś, że dc miał tytus.

a po co mama oglądać? I tak zawsze piszecie to samo. Jak wygracie pvp to dzięki 100% skillowi alariona i reszty party, a cala reszta serwera to dno i nigdy nie będą tak dobrzy jak wy. Jak przegracie to zawsze według was wina:

d/c w party
boxy w party
mooby biły nas a nie ich
oni mają lepszy lvl
oni maja lepsza bron/armor
oni maja lepsze komputery
wydaja więcej $ w item shop
itd itd.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

a kazdy member wyskakuje z innym excuse  hahaha

dyma bo nie mial nobles i roznica lvli
rolans ze lvlele
a alarion wyskoczyl znowu z mass reuse i dc

hahaha

Rickert

Dzisiaj mialo byc rozstrzygajace pvp!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

progoth

mam takie pytanie, czy żeby nosić np zbroje r90 to trzeba mieć koniecznie lvl90+, r95 lvl 95+ itd?

HellSign

Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 07:41:14 PM

My za parę min PvP z dywanami, jak teraz maja wyzsze lvle to za miesiac beda jeszcze wyzsze ... :(
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dyma

Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 07:41:14 PM

najpierw musze wrócić z uczelni, właśnie mam laborke i się dowiedziałem, że program co pisałem przez weekend jest oparty o złe założenia i mogę go wyrzucić do kosza ;p

Cytat: progoth w Luty 20, 2012, 07:54:45 PM
mam takie pytanie, czy żeby nosić np zbroje r90 to trzeba mieć koniecznie lvl90+, r95 lvl 95+ itd?

nie ma r90, jest low i top r85, r95 i r99, wyższy grade sprzet możesz nosić dzieki runie, która umożliwia noszenie lepszego sprzętu pomimo X lvl różnicy
Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 07:31:16 PM
Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 07:13:15 PM

a po co mama oglądać? I tak zawsze piszecie to samo. Jak wygracie pvp to dzięki 100% skillowi alariona i reszty party, a cala reszta serwera to dno i nigdy nie będą tak dobrzy jak wy. Jak przegracie to zawsze według was wina:

d/c w party
boxy w party
mooby biły nas a nie ich
oni mają lepszy lvl
oni maja lepsza bron/armor
oni maja lepsze komputery
wydaja więcej $ w item shop
itd itd.

nie mam pytań, wypowiadać sie w temacie, z którym nawet sie nie zaznajomiłeś
Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 07:36:11 PM
a kazdy member wyskakuje z innym excuse  hahaha

dyma bo nie mial nobles i roznica lvli
rolans ze lvlele
a alarion wyskoczyl znowu z mass reuse i dc

hahaha

nie wiem czy nie nauczyli Was czytać, czy Wy z naszych postów czytacie co chcecie przeczytać
jeśli będziesz chciał to zacytuje swój post sprzed kilku stron, gdzie napisałem mniej więcej tak"w 1 pvp dostaliśmy wpiernicz i nie ma na ten temat dyskusji"
sorry ale jak można pomyśleć że usprawiedliwieniem przegranego pvp jest brak nobla? to część pvp
historia z noblem była zupełnie innną historią którą wygrzebałeś z pomiędzy zdań. Moje i rolansa pisanei o lvl nei było żadną wymówką, Ty pioszesz, ze my mamy hero to my, że oni wyższe lvl, wiec obie strony miały jkakieś bonusy i tyle.
Alarion pokazał Wam, że nasz bonus z hero był ograniczony do hero broni i pelerynki bo skille miał na re-use i ich nie użył, a mimo to wygraliśmy pvp, gdzie tu wymówka z przegranego pvp?
jak niektórzy z Was mają problemy z czytaniem to może należałoby posty wrzucać w plikach dźwiekowych?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

progoth

Dyma możesz powiedzieć coś więcej o tych runach bo pierwsze słysze. Skąd się je bierze i jak to się nazywa dokładnie? :)

Dobra już wiem o co chodzi :) Dzięki za info

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Itherus

Dobrze policzyłeś tylko RedBox byl na Defro.

Cezary93

A mi myszka nie działała a i tak dałem radę :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Galion

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

xkurakx

Cytat: Itherus w Luty 20, 2012, 08:44:45 PM
Dobrze policzyłeś tylko RedBox byl na Defro.
Heh to przynajmniej selfy na pvp odpalil :P