Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: HellSign w Luty 21, 2012, 04:14:41 PM
Cytat: Itherus w Luty 21, 2012, 07:59:06 AM
3 side dobrze sie prezentuja, serwer idzie w dobra strone poczekamy na rozwój sytuacji.

Nie ma 3ciego Side'a serwer jest 1 sided OOC+BMF (dopóki inne klany nie zwiększą ilości ludzi to chyba kpicie sobie, pominę, że jakby nie było różnicy LvLi to wasza przewaga nie była by duża nad poszczególnymi CP, a to się kiedyś +/- zrówna - alariony itd.) ...

Wygracie 7x7, ale epika i siega nie wygracie i tyle :) 

przykład :

L2.ws LayLow - 15 ~~ PT (każde prawie bardziej ogarnięte o Vermillionu (3x party) i kto zgarnął Baiuma :D? - Vermiliony.

siege masz raz na 2 tyg, walke o spoty masz 7 dni w tyg
epiki? jak jakiś klan(na tą chwilę nie ma takiego aczkolwiek w HB ciekawie na razie to wygląda) zacznie bić epiki to ooc przeniesie się z harnaku do soa, więc nawet nei będą sie interesować epikami bo nei ten lvl. Na portspocie antka masz mało miejsca i jak będzie zerg + ok 10 pt to wygra to 10 pt bo ich masowki wybija wiecej, a sami więcej ustoją. Poza tym hell robiłeś chociaż antoniusza na h5? bo antek  z h5 jest wersją light w god i klan który bedzie go robił nei będzie miał prawdopodobnei nic wspólnego z obecnymi klanami. Pierwszy antek na cadmusie padł niedawno, a każdy wie jak przefarmieni tam byli i są ludzie, valdek tak samo, trasken trochę słabszy ale też będzie potrzeba na niego dużo wyfarmionych pt 97+, reszta epiców to instancje

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Russe

Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 09:12:09 PM
o to russe skasowal  :(
Cholera, połapałeś się, że mam tutaj "tajnego" moda do kasowania cudzych głupot. Fuck
Arimas, nie dość, że poleciałeś to jeszcze nie dostaniech epaluetek 8)
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

czyli normalny antharas/valakas to jest open RB ?? czy sa jeszcze jakies open epiki nie liczac tych 7x-8x ??

blackeagle

Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 10:02:09 PM
czyli normalny antharas/valakas to jest open RB ?? czy sa jeszcze jakies open epiki nie liczac tych 7x-8x ??
spytaj ruskich

kamiil

Obsess

Valakas jest tylko open, Antharas jest open i instancja na 2-5 pt

Alarion

trasken w którejś wersji (chyba tej +95) też jest open o ile dobrze mi Sanako opowiadał.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

endriuu

Ma ktos moze problemy z odpaleniem gry po dzisiejszym dniu? bo cholerka odpala mi sie frost i na tym koniec, juz robilem reinstalke gry i nadal nic :/

Polopiryn

Jak się na froście kończy to wina anty vira albo jakiś program blokuje
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

endriuu

antywiraq nie miec wiec to odpada, a program to cholerka nie wiem co moze blokowac tym bardziej ze wczoraj przed maintem jeszcze all pykalo. :/

asdf1movie

alariona pt glebi w orbis trololololololo

Arimas

Cytat: asdf1movie w Luty 21, 2012, 11:21:59 PM
Trololo wierzysz we wszystko co ruskie napiszą na hero?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AyGo

jak myslicie cey broni top b spadna jeszcze ;]?

Takie pytanie odskakujace od dramy :D
AyGo

kamiil

Cytat: Arimas w Luty 21, 2012, 11:29:40 PM
Cytat: asdf1movie w Luty 21, 2012, 11:21:59 PM
Trololo wierzysz we wszystko co ruskie napiszą na hero?  :D

moje pve party v HB na 3 pietrze jest 5:0 dzisiaj( praktycznie wszystkie pvp to gangi jak bylismy na mobach), juz nawet wasz pro clan flagi nie oddaje tylko jest ucieczka na main room i zbieracie sie w 2-3 party zeby sie bic, estereczka moze potweirdzic pve v halast3r/idealistas/i mieszanina Hb z randomami  :(

moze to wynika z tego ze najwieksze pve partes expią na 3  :D

asdf1movie

wynika z tego ze nikt nie ma jeszcze trzeciego poziomu wtajemniczenia pve oprocz ciebie kamil i twoich driverów

kamiil

masz racje w pve nei mam sobie rownych  :) :)

Insektor

DLACZEGO??!!

Przecież już dawno wykasowałem bota...
Piszę poprawnie po rusku.

Rickert

Dzisiaj znajomy rowniez dostal bana mimo ze bota uzywal z 4tyg temu na 70-78 lvlu.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

asdf1movie

profilaktycznie, zeby go nie ciągnęło spowrotem do boterstwa ;p
---
kamil, kiedy 99?

kamiil

zakrecona

a ja nigdy nie uzylam tu zadnego bota i 3pt :( pocieszam sie ze jak widze nie jestem samotna a i jak sie wlasnie dowiedzialam z cp mojego 2 osoby tez polecialy.tez sie zarzekaja ze nie uzywaly nic niedozwolonego :(

kamiil

ugh

Było już kilka razy mówione, że frost prawdopodobnie przeszukuje dysk w poszukiwaniu programów do botowania. Rejestruje pewnie też wszystkie uruchomione aplikacje na kompie.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.