Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Na minimalnych też gryzie po oczach.

HellSign

Cytat: kamiil w Luty 26, 2012, 02:20:54 AM
patrzac na twoj lvl to nei masz zielonego pojecia o farmie a scislej "jak farmic"

Na co patrzysz? Na to, że gość gra po 4h a ty po chuj wie ile, bo tylko to was różni, nie skill a czas jaki poświęcacie na tę grę.

To już nawet nie realia OFFA, jak ktoś ma parę h na grę to Insta, farma, insta, pvp 25% na end gamie to samo ...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Delios

Russian Logic:
>EXP pół dnia
>używać XP run, vit potek, nevita
>śmiać się z innych że nie umieją grać bo mają low lvl
Archeage <3

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

tytusDeZoo

Cytat: Delios w Luty 26, 2012, 12:02:46 PM
Russian Logic:
>EXP pół dnia
>używać XP run, vit potek, nevita
>śmiać się z innych że nie umieją grać bo mają low lvl

EXP pol dnia HAHAhA nie przypominam sobie zebym sie zalogowal o jakiejs porze dnia a ich nie bylo w grze :)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Delios

pisząc dzień miałem na myśli dobę a nie czas jaki słońce jest na nieboskłonie :D
chociaż w sumie to może masz rację :S
dzisiaj rano wolne, wstałem, orbis Kardi i Queem.
a sam musiałem iść na jakieś lol wróżki ...
Archeage <3

Dyma

Cytat: kamiil w Luty 25, 2012, 11:25:11 PM
chyba nie wiesz ze podczas dobrej farmy zdaza sie dead od mobow, ale skad mozesz to wiedziec farmiac na 1 pietrze  hahaha

to mnie rozbawiło ;)
zanim Ty w ogóle usłyszałeś o Orbis, a być może w ogóle o GoD, on już dawno siedział z ruskimi na 3 piętrze

a co do śmerci serwera to jak mówiłem są to puste słowa grupy failerów różnych narodowości. Jak pokazały ostatnie tw i siege klany jak ooc, bmf, veaVictis, avlanche,enclave, które mają większe lub mniejsze zergi 85-90 gwarantują dobre zaplecze graczy. Do tego są mniejsze klany, a neidawno robiłem kraśka i też widać nowych ludzi z durnymi pytaniami w wiosce startowej. Jedyny problem to fakt - ludzie nei wiedzą jak i gdzie wydajnie ekspić. Jak pytaliśmy sie np. grupy koeva z ooc, któa chyna tam jedna z bardziej wykoksanych(na pewno 92+) czemu nie chodzą do orbis to oni mówią, że tam exp słaby. Albo weźmy takie pt kamilka jak pierwszy raz przyszło do orbis i po 2min wyglebili to też pewni powiedzieli, że orbis do bani.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

to samo mialem na wczesniejszym etapie gry.
na lvlu 68-70 jak dostałem pt na pavel ruins (do budynków, nie do krateru) to bylo 12-17k expa na sekunde cala sala wolna, drop adeny lepszy, ale nabzory uciekali na toi 8+ mowili ze tam 60k expa z moba
poszedlem zobaczyc a tam rzeczywiscie 60-70k ale na 10 sekund bicia moba i szukania wolnego spotu
ale ofc inni wiedza lepiej :D

bula

CytatModerator Alarion opuścił kastę moderatorów. Dziękujemy za tę długą współpracę.

inb4shitstorm

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

asdf1movie

Innius

Delios

no one cares :D
już dawno nic nie moderował
zresztą był tylko modem w dziale Lancera o ile się nie mylę :P
Archeage <3

xRelapse

Akurat w tej kronice to wielu się pewnie modli aby na eventach nie było ogromnego zergu typu 150 typa na klan, wtedy przyjemność uczestniczenia w takim czymś u wielu osób (nawet tych co wydali kilka kafli na sprzęt) schodzi na drugi plan.

asdf1movie

powiem ci ze na tw wczoraj lepiej mi chodziło (mimo pvp 60+ osob) niz czasem na soa jak 2-3 party sie bije

Arimas

Cytat: asdf1movie w Luty 26, 2012, 02:37:42 PM
powiem ci ze na tw wczoraj lepiej mi chodziło (mimo pvp 60+ osob) niz czasem na soa jak 2-3 party sie bije
TW wczoraj miodzio
Forta dzisiaj
2 fps
are you serious?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

no u mnie też wczoraj gra muszę powiedzieć bardzo ładnie chodziła, aż byłem zdziwiony, tylko zastanawia mnie czy to oni coś zmienili czy to jednak kwestia neta bo w końcu do domu zawitałem...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Soulern

Cytat: Delios w Luty 26, 2012, 02:09:44 PM

Całe Retail - Ogólnie, całe Rasy/Klasy priv, całe PvP priv, GoD, wszystkie serwery RU.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Fabienne

Faktycznie wczoraj dużo ilość osób była pozytywnie zaskoczona brakiem lagów na siege. Może coś wreszcie pokombinowali

Shen

Server umiera = mniej ludzi = mniejsze lagi  :wink:

asdf1movie

a szczekający gimnazjalisci nadal swoje :D
to nie l2j priv gdzie po miesiacu ludzie maja juz wszystko mozliwe i gra sie nudzi

Arimas

Cytat: Soulern w Luty 26, 2012, 03:06:18 PM
Cytat: Delios w Luty 26, 2012, 02:09:44 PM

Całe Retail - Ogólnie, całe Rasy/Klasy priv, całe PvP priv, GoD, wszystkie serwery RU.
No one cares  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Cezary93

Cytat: asdf1movie w Luty 26, 2012, 03:10:50 PM
a szczekający gimnazjalisci nadal swoje :D
to nie l2j priv gdzie po miesiacu ludzie maja juz wszystko mozliwe i gra sie nudzi
Obrażasz swoich rówieśników?  hahaha

Niektórzy wolą poświęcić mniej czasu na end-game i od razu się bawić niż siedzieć 2 lata i farmić, farmić i farmić, dlatego preferują prywaty o wyższych ratach.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

ugh

Który przedmiot z L2 store zacznie przywracać mi vita? Aktualnie mam zero :beksa:

I czy w ogóle da się przywrócić vit :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.