Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Shen

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Cytat: Shen w Luty 26, 2012, 11:53:14 PM
ta polska zazdrość...
Nie no serio płacić za nie zapisywanie się na oly? rozumiem jeszcze płacić za poddanie walki ale za nie zapisywanie....

Cytat: netheril w Luty 27, 2012, 12:02:15 AM
http://9gag.com/gag/2955344  sooo true :D
True story.
Serio, człowiek chce pograć sobie w BF3 i trafia do teamu który nawet nie potrafi rozbroić ładunku bo wolą sobie w 10 strzelać do chgw czego :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Nie wiem jak to w bf3 wygląda bo olałem temat po becie ale w bad company 2 to jak typki przegrywają to przechodzą do drugiego teamu albo wychodzą z gry.

kamiil

arimas słabo oly zorganizowałes , macie 10cp wiec na cb by starczylo enchaterow  :P

Yukidian

Z tymi teamami to soo true. Jak gram w dote z randomami to to jest mój team http://republika.pl/blog_ls_3750265/4716345/tr/malpy-to.jpg :s

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 12:11:22 AM
arimas słabo oly zorganizowałes , macie 10cp wiec na cb by starczylo enchaterow  :P
Przeraża mnie to jakie ty czasem głupoty piszesz

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

lepiej płakac ze enemy kupiło walki  :(

gz HI 5 hero

Arimas

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 12:41:14 AM
lepiej płakac ze enemy kupiło walki  :(
Nie przypadkiem stwierdzenie faktu?

kamiil

Deric

to HB ma już więcej ludzi od ooc rzeczywiście nie lubicie zergu  hahaha hahaha

a no i jeszcze jedno... co to było za pt HB (na SoA  hahaha) z niebieskim idealistasem które spaliło pr po 1min pvp z ooc 90lv~??

Arimas

Cytat: Deric w Luty 27, 2012, 12:48:12 AM
to HB ma już więcej ludzi od ooc rzeczywiście nie lubicie zergu  hahaha hahaha

a no i jeszcze jedno... co to było za pt HB (na SoA  hahaha) z niebieskim idealistasem które spaliło pr po 1min pvp z ooc 90lv~??
11 PT = 77 osób w tym nie wszystkie pt były full (czyli ok. 66)
Jeśli to nazywasz zergiem
Czym w takim razie jest/był zerg OOC/BMF który liczył podobno 200+ czy nawet 250

Deric

z czego w ooc 10osob z aka, czyli 66osob z czego też nie wszyscy byli aktywni
a żeby było ciekawiej ten zerg ooc+bmf to głównie afczyl na siegach  hahaha

a no i racja ten zerg maleje :(

Alarion

jak maleje, to pojawi się gdzie indziej, próżni nie ma. Kiedyś ci ludzie (OOC + BMF + Enclave + vaeVictis + dragones negros + ch wie co jeszcze) będą musieli wejść do orbisu i albo wejdą silnym zorganizowanym zergiem, żeby walczyć z nami lub HI, albo co? quitną grę? czy będą farmić od rana do po południa, a potem w nocy?

@Kamil

tu nei chodzi o to czy wolno czy nei wolno, tylko dla mnei to poniżej jakiejkolwiek krytyki. Ten koleś ma najlepszy lvl i sprzęt z innych enchnaterów, a jest co najmniej kilku, którzy jadą go jak burą sukę z dużo słabszym sprzętem i nie raz lvlem. To samo z Seilosem, po prostu ciota na maxa, daliście mu taki wielki feed, a on po CB ma chyba mniej pkt niż miał przed.

O Fantomizie już nie wspomnę, no ale ok, był subdriver, spoko, może fantomiza pokaże klasę w tym miesiącu...?

Rozumiesz już o co biega? Mi personalnie głupio by było takie cioty feedować, albo prosić o feed dla nich. Ahh sorry, ruskie nie proszą, tylko mówią, a wy robicie jak wam zagrają ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Luty 27, 2012, 09:03:16 AM
jak maleje, to pojawi się gdzie indziej, próżni nie ma. Kiedyś ci ludzie (OOC + BMF + Enclave + vaeVictis + dragones negros + ch wie co jeszcze) będą musieli wejść do orbisu i albo wejdą silnym zorganizowanym zergiem, żeby walczyć z nami lub HI, albo co? quitną grę? czy będą farmić od rana do po południa, a potem w nocy?

Nie ma możliwości zablokowania orbis. Jeżeli ktoś będzie chciał expic to będzie expił.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Redbox

Cytat: montezuma w Luty 27, 2012, 09:45:37 AM

Nie ma możliwości zablokowania orbis. Jeżeli ktoś będzie chciał expic to będzie expił.
już są kłódki załozone. nie wierzysz? przyjdz zobacz. True story.
PS klucz ma stark

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

lempartus

Co się martwisz do tego czasu już ze 2 razy klan zmienicie. Sorki tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło jak napisałeś "My"
Poza tym nie oszukujmy się  nawet z waszego aktualnego klanu wszystkie party nie zmieszczą się na 3 piętrze Orbisu i patrząc po składzie jest kwestią dni gdy pierwsze pvp będą wewnatrz klanu o spota
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

xRelapse

Pewnie zaraz poleci "hejt" na mnie ale mnie to nie ruszy po prostu przewinę także czujcie powołanie w wykazaniu się troszkę lepszym i mniej monotonnym "flejmem" niż dotychczas,  jeszcze przed czy kilka dni po starcie mówiłem, że większość community jest z priva a słowo "off" nic tu nie zmieni :P

Wystarczy zobaczyć nasz popularny portal aukcyjny, postaci z offa nie było tyle nigdy, handel kwitnie jak na krótko żywotnym prywatnym serwie, które to Alarion jako ulubione przesłowie nam głosił ;P

Zonk w tym, że mało kto w ogóle jest chętny na postać :P

Nie chodzi tu o samo "community" co jednak też ma gdzieś swoją część prawdy , ale jednak jak myślicie chodzi o kwestie także kroniki, efektów, które bądz co bądz są irytujące, oczożerne miejscówki?

Balansu nie ma, a niektórzy głosili, że GOD wszystko zmienia, że bardziej balans jest (tak tak moi mili :p pamiętam jeszcze te posty z okresu 2011 w połowie ubiegłego roku).

Druga kwestia, serwer Aria, no okej nie cieszył się dużym zainteresowaniem na starcie bo troszkę zle dobrali datę startu, jednak słyszało się, że to oficjalny ludzie powoli będa dochodzić, minęło już około 2 miesięcy a tam dalej sytuacja jest taka sama albo i troszkę mniej optymistyczna nawet.

Bez jadku jak to Alarion mówi, czekam na obiektywizm, o który niestety na tym forum jest strasznie trudno, każdy nawet błachy temat to rzeka i ciągnięcie sznureczka na swoją stronę.

Czy spodziewaliście się większego zainteresowania europejskim officialem?

Czy nazywanie "failerów" osób, którym po prostu może kronika się nie spodobała, była zbyt męcząca i wymagająca dla oczu, która moim zdaniem (każdy może mieć swoje) jest przerostem formy nad treścią, która w większej ilości osób nie zapewnia tak komfortowej zabawy na mass pvp z powodu starego silnika a co raz to większych obciążen dla niego?
I następna kwestia znudzenie po prostu grą czy to C4 C666 czy GOD i kwestią "community", trudem znalezienia CP a może po prostu nie chęcią właśnie do grupy związanej z sobą osób podporządkowanej grafikowi na rzecz pixelowej zabawy?

Gra musi się rozwijać (chodzi o MMORPG), to jest oczywiste, ale czy Waszym zdaniem te głośno omawiane zmiany, huczne zapowiedzi Goddess of Destruction idą w dobrym kierunku czy macie mieszane "uczucia" względem zmian?

Czy woleliście zróżnicowanie, które de facto miało przy tylu klasach różnorodność (plusem GOD jest enchanter, odwieczny problem aktywności bd/sws i buffera cov etc, to w 100 %), czy okrojone klasy wzbudzają jednak lepsze korzyści kosztem domniemanego większego "balansu", który jest niestety jednym wielkim kiczem bo balansu w takiej grze nigdy nie będzie.

Co woleliście, mniej fajerwerków dookoła, większą różnorodność, bardziej płynne mass pvp (pozwolę sobie się cofnąć nawet do czasów Interlude/C5, jednak wiadomo gra przez kilka lat na jednej kronice się nudzi, jak i nawet z nowymi się nudzi, jednak chodzi o zwykłe porównanie), czy jednak więcej efektów, kolorowe a nawet strasznie kolorowe miejscówki, moim zdaniem zbyt przesadnie, aby wszystko na pierwszy rzut oka wydawało się fajne, jednak na dłuższą metę stające się męczarnią i tym co L2 miało kiedyś w sobie, umiarkowanie i rozsądny "krajobraz" co urzekało wielu swoją oryginalną grafiką chociaż zbiegiem lat stawała się starsza.

To tyle, mógłbym tak dalej, najdłuższy mój post na tym forum, pewnie niektórzy się zdziwią i będą sprawdzać nick autora posta, czy to na pewno napisał Relapse? :D

Po prostu napiszcie swoje zdanie w 1 poście bez przekonywania drugiej strony do siebie bo to jak grochem o ścianę, każdy ma swoje zdanie i swoją "wizję".

Dacie radę, a może nie, no ale spróbujcie.

asdf1movie

lempartus

jezeli ktoś nigdy nie grał na ratach x 1 -x 2 to nic dziwnego że większość się wykrusza po 1-2 miesiącach i jak mam nazwać inaczej takie osoby jak nie failerzy ?
To nie priv w stylu rpg x 5 gdzie na perma ciastku lecieliście z expem x 15
To nie inne lol serwery gdzie w 2-3 tygodnie all mieli makymalne lvle.

Tu nie wystarczy kilka tygodni grać dzień i noc, tu sie liczy gra długodystansowa. Tu jest ważny stabilny skład cp, tak żeby gra z tymi osobami była przyjemnością a nie karą.

Przyznaje się bez bicia reszty twojego płaczu i szukania usprawiedliwień na siłę nie chciało mi się czytać. Mówisz o rażących w oczy efektach ?
zainstaluj jakąś gierkę z lat 90 tych będzie ich mniej
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Dyma

failerzy to nie osoby co im sie gra nei spodobała i przestali grać, tylko ludzie, którym cos nie wyszło i sieją propagande na wszelakich forach, ze serwer fail bo ktoś miał laga itp

balans klas jest na pewno większy niz w poprzednich kronikach, teraz jak postać wymiata zależy głównie od tego jak kto nią gra, to że na core nei ma prawie wcale dobrych warriorów i dageerów to nie wina złego zbalansowania klas tylko we większości lam co nimi grają. Ludzie bardzo mało wiedzą o kronice, większoc informacji zdobyli drogą pantoflową, np. przed startem serwera ponad połowa ludzi chciała wystartować 2nuki + łuk, dlaczego? bo amber pt tak grało na lancerze...

to, że masa ludzi odejdzie przed 90 było tak samo pewne jak to, e masa odejdzie przed 80 i nie ma co nato patrzeć. Ciagle dochodzą nowi gracze, albo od 0 albo jako driverzy, a ludzie jeszcze będą odchodzic bo myślą ze gra na off to masochizm a nei wiedzą jak koksać.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

montezuma

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 11:07:54 AM
Gra musi się rozwijać (chodzi o MMORPG), to jest oczywiste, ale czy Waszym zdaniem te głośno omawiane zmiany, huczne zapowiedzi Goddess of Destruction idą w dobrym kierunku czy macie mieszane "uczucia" względem zmian?

Plusy god :
zmniejszenie ilosci klas
mniej osob w party
większe urozmaicenie w pve

minusy god:
praktycznie zlikwidowanie PK
znacznie zmniejszenie roli klanów w pvp
prawie wszystkie RB wymagające 2+ party to instance
Ogólnie ograniczenie mass pvp do tw/siege

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami.