Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

TW jest tak naprawdę nieopłacalny przy obecnych cenach.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Dyma

Cytat: kamiil w Marzec 05, 2012, 05:45:56 PM
ahhaha racja :D alarion 2 sety r95 a reszta immortale  hahaha hahaha hahaha, a jeszcze ten pro enchanter ma r95 ktory tak plakal ze cheatujemy na oly i bedzie raporty pisal   hahaha

reszta pt nie ma dobrych setów i broni bo nie jesteśmy świniami i chcemy dać troszkę szans niektórym na pvp,co to za radocha by była jakby wszyscy byli 95+ i w r95? Kamilek to by sie zdążyć nie doczytał biedny nawet, a ruskie pewnie leciałyby z reklamacją, że syfiasty soft kupiły. A tak chociaż ruskie sie cieszą, bo kamilek nawet teraz nie ma jaj na pvp z nami i tylko się buduje trollowaniem na forum.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

ahhaha racja :D alarion 2 sety r95 a reszta immortale

Dajemy wam fory na PvP, większa satysfakcja PvE masterów ++95 pojechać w low itemz ; p  Zresztą na frapsie tą różnicę sprzętową będzie bardzo widać.

Cytat: kamiil w Marzec 05, 2012, 05:45:56 PMhahaha hahaha hahaha, a jeszcze ten pro enchanter ma r95

Shogal ma r95 od aż... 2 dni : O

ktory tak plakal ze cheatujemy na oly i bedzie raporty pisal   hahaha

Fascynująca opowieść bracie : )

A teraz Kamilku, odniesiesz się do mojego posta z rana? ^_^

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

CytatA teraz Kamilku, odniesiesz się do mojego posta z rana? ^_^

doczego niby mam sie odniesc ?? ze jedziecie na programach   :?

blackeagle

Cytat: EsTeCzteryRkA w Marzec 05, 2012, 07:10:37 PM
http://www.lineage2.com/en/game/patch-notes/harmony/ ;o

poradnik napisze jak mi znowu % poleca:D

dobre force teraz
...

Herb of Mysterious Magic Power:  M. Atk. is increased by 400% for 1 minute and 30 seconds.
wat

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Quibre

Cytat: LinC w Marzec 05, 2012, 05:36:47 PM
Cytat: Alarion w Marzec 05, 2012, 02:10:52 PMze wszystkie cp z HI wyprzedzaja nas lvlem i sprzetem solidnie (o hero nie wspominajac)
mnie ciekawi czemu w party Alariona jest tylko Alarion ;/ top eq a reszta w immortalach ;>

Bo widać alarion znalazł sobie murzynów którzy zapierdalają na niego ^^

Russe

Cytat: ugh w Marzec 05, 2012, 02:52:46 PM
russe wczoraj na naszym ts -_-' farmazony o hb. max kilka tyg i waszego klanu juz nie bedzie, jesli to co mowil jest prawda :D
Hmm ?? Rozwiń temat. Takiego fake to dawno nie widziałem  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

Delios

Cytat: Quibre w Marzec 05, 2012, 07:32:36 PM
Cytat: LinC w Marzec 05, 2012, 05:36:47 PM
Cytat: Alarion w Marzec 05, 2012, 02:10:52 PMze wszystkie cp z HI wyprzedzaja nas lvlem i sprzetem solidnie (o hero nie wspominajac)
mnie ciekawi czemu w party Alariona jest tylko Alarion ;/ top eq a reszta w immortalach ;>

Bo widać alarion znalazł sobie murzynów którzy -_-'ą na niego ^^
Albo nie wszyscy grają tak dużo i mają lvl 93 więc nie mogą nosić r95 :S
Archeage <3

xRelapse

Niedługo, choroba wieńcowa i macie w spadku.

Nie wiem jak to u Was jest, ale siedzenie praktycznie bez ruchu przez spory czas zle wpływa na zdrowie, niedawno mogliście usłyszeć o pewnym przypadku, i nie ważne czy ktoś jest otyły, ma w miarę normalną wagę czy może jest szczupły.

To taka przestroga :p

Róbcie sobie przerwy chociaż na ćwiczenia jakieś ruchowe pobudzające krążenie :D,  bo czasami zdarzają się "hardkorzy" z constówkami gdzie łupają xx czasu bez przerwy a organizm w końcu może się zbuntować :P

I nie piszę tego aby komuś dokuczyć czy "zaszkodzić", ale wręcz przeciwnie, taki wujek dobra rada ze mnie.

Rickert

Cytat: xRelapse w Marzec 05, 2012, 07:47:07 PM

Nie wiem jak to u Was jest, ale siedzenie praktycznie bez ruchu przez spory czas zle wpływa na zdrowie, niedawno mogliście usłyszeć o pewnym przypadku, i nie ważne czy ktoś jest otyły, ma w miarę normalną wagę czy może jest szczupły.

Róbcie sobie przerwy chociaż na ćwiczenia jakieś ruchowe pobudzające krążenie :D,  bo czasami zdarzają się "hardkorzy" z constówkami gdzie łupają xx czasu bez przerwy a organizm w końcu może się zbuntować :P

I nie piszę tego aby komuś dokuczyć czy "zaszkodzić", ale wręcz przeciwnie, taki wujek dobra rada ze mnie.

Wujek dobra rada ktory to dotychczas najwiecej spamuje na forum ze wszystkich tych ktorych osadza, ot takich doradcow mamy w polsce.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xRelapse

Ostatnio spamuję ale nie bez przerwy, tu się zgodzę, a ćwiczę codziennie dla siebie aby trzymać jakąś tam formę :D

Tylko sprawdz odstępy czasowe moich postów, ja sobie mogę zawsze wyjśc kiedy chce i mam na to ochotę, ale tu nie o to chodzi, nie "zapuszczajcie się" moi drodzy :P

Pompki, brzuszki, przysiady, cokolwiek aby serducho "popukało", jeszcze mi będziecie dziękować :D

PS Rickert: Pomijając jeszcze to, że mam neta w fonie  :P

alite

szczerze to czuje że niedługo będę miał cały dzień na ćwiczenia... jakoś nudzi mi się  powoli codzienne bicie mobów w orbisie i widok na to że exp ledwo co rośnie i paczenie na stan adeny czy aby styknie na nową rune tygodniową...

Delios

no i Alarion chodzi regularnie na basen! so your point is invalid.
Archeage <3

kamiil

Cytatszczerze to czuje że niedługo będę miał cały dzień na ćwiczenia... jakoś nudzi mi się  powoli codzienne bicie mobów w orbisie i widok na to że exp ledwo co rośnie i paczenie na stan adeny czy aby styknie na nową rune tygodniową...

macie problem z adeną  :shock:

xRelapse

Cytat: Delios w Marzec 05, 2012, 08:16:38 PM
To był taki "żart" wprowadzający na posty innych, którzy płakali kto co dostał  i ma a kto nie, nie w swoim cp/klanie.

Ale post ogólnie, basen dobra rzecz, gorzej jak się łyknie tej cholernej wody niechcący..

Też tak macie, że w chlorowanej wodzie pływając gorzej Wam się oddycha? :p

Horken

Cytat: Rickert w Marzec 05, 2012, 08:06:43 PM

Wujek dobra rada ktory to dotychczas najwiecej spamuje na forum ze wszystkich tych ktorych osadza, ot takich doradcow mamy w polsce.

Spamuje i nakur*ia przysiady :D

Cytat: xRelapse w Marzec 05, 2012, 08:08:20 PM
Pompki, brzuszki, przysiady, cokolwiek aby serducho "popukało", jeszcze mi będziecie dziękować :D

Niektórym puka podczas PvP ^_^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Delios

Cytat: xRelapse w Marzec 05, 2012, 08:21:50 PM
Cytat: Delios w Marzec 05, 2012, 08:16:38 PM
To był taki "żart" wprowadzający na posty innych, którzy płakali kto co dostał  i ma a kto nie, nie w swoim cp/klanie.

Ale post ogólnie, basen dobra rzecz, gorzej jak się łyknie tej cholernej wody niechcący..

Też tak macie, że w chlorowanej wodzie pływając gorzej Wam się oddycha? :p

I know I know :D

You are my favourite troll!

Ja na basen nie mogę chodzić przez tą "wodę"
Archeage <3

Deric

Ja na basen nie chodzę bo 'woda' w l2 jest często zbugowana  :beksa:

SanchoPansa

Cytat: Deric w Marzec 05, 2012, 09:03:46 PM
Ja na basen nie chodzę bo 'woda' w l2 jest często zbugowana  :beksa:

tam oj tam oj
jak były jeszcze catasy to bankowo nurkowałeś jak szalony  :afro:

Delios

Archeage <3

Russe

To żeś dojebał. Aż nie wiedzą ludzie co napisać  8)
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Żenada panowie, żenada...

Wbijam sobie na SOA a tam Stanx z HolyInqusition podtrzymuje "poziom pvp" zabijając ludzi z 85

to tak jakby na GF ludzie z 85 bili 75:D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON