Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

pwiesz mi ze taki opalony bambusek w rozowym storoju jest  ok? MHM.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

czekamy na przeróbke zdjecia ze zlotu:D

AsmWalker

Cytat: Rickert w Marzec 16, 2012, 01:08:31 PM
Cytat: Fabienne w Marzec 16, 2012, 12:10:25 PM
Przed wyjazdem do uk byłam bardzo tolerancyjna.. róbta co chceta itd... ale tutaj:P no np niedogolony facet w miniówce i obcasach..nie mówiąc o standardach typu rurki, makijaż, różowiutki t-shirt. Najlepsze jest to, że ludzie tutaj nie zwracają na to uwagi, to jest normalne i już. Aż strach się bać co by było w wypadku jakiegoś większego konfliktu zbrojnego.
Ano, polacy sie dziwia, bo w polsce moda jest prosta, nudna, szara. Tutaj ludzie ubieraja sie strasznie roznorodnie, smiesznie, fajnie, stylowo, czegos, czego polacy nie widzieli ale jeszcze pare lat i to samo wejdzie do polski. Tak samo z fryzurami, itp itd.
Ja wole już te szarość niż metroseksualnych chłopaczków i nowoczesną młodzież na którą patrzeć nie mogę.

Rickert

Cytat: AsmWalker w Marzec 16, 2012, 01:37:53 PM
Przed wyjazdem do uk byłam bardzo tolerancyjna.. róbta co chceta itd... ale tutaj:P no np niedogolony facet w miniówce i obcasach..nie mówiąc o standardach typu rurki, makijaż, różowiutki t-shirt. Najlepsze jest to, że ludzie tutaj nie zwracają na to uwagi, to jest normalne i już. Aż strach się bać co by było w wypadku jakiegoś większego konfliktu zbrojnego.
Ano, polacy sie dziwia, bo w polsce moda jest prosta, nudna, szara. Tutaj ludzie ubieraja sie strasznie roznorodnie, smiesznie, fajnie, stylowo, czegos, czego polacy nie widzieli ale jeszcze pare lat i to samo wejdzie do polski. Tak samo z fryzurami, itp itd.
Ja wole już te szarość niż metroseksualnych chłopaczków i nowoczesną młodzież na którą patrzeć nie mogę.
Jak wiekszosc normalnych polakow. :P Co nie zmienia faktu ze w UK, Hiszpani i powoli w niemczech takie cos to juz norma. w NA to samo.

Poczekaj jeszcze rok-dwa i to samo bedzie w Polsce. :P

@blackeagle
to lepsze http://www.youtube.com/watch?v=pjC1r72hYgQ :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Cytat: AsmWalker w Marzec 16, 2012, 01:37:53 PM
Do tego muzyka typu justin bieber.....

Wtb. ticket to Majipoor

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 11:44:17 AM
wiesz dzis kucyki a jutro wygladasz jak Azis czy jak mu tam :P

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 12:27:27 PM
Co do wcześniejszego posta Arimasa:
to że ktoś od czasu do czasu ogląda walki MMA nie znaczy że jesteś homoseksualistą ale jeśli widok polnagich facetów bijących się na arenie wywołuje u Ciebie podniecenie to masz zadatki

To że idziesz do zoo i lubisz ogladać zwierzęta to nie świadczy że jesteś zoofilem, ale jeśli po powrocie do domu idziesz do łazienki i walisz konia to masz zadatki

itp itd

I see what you did there,

skoro mozna to zastosowac do mma, zoo, czegokolwiek to czemu nie do kucykow? :)

WiLdEcaRd

16:09 Core Light
Globalne ocieplenie to Fakt
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 16, 2012, 04:10:06 PM

Tak narzekasz Wilde bardzo, na siłę szukasz powodu by quitnąć, czy co? Brakuej ci PvP? W czym jest problem?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 04:20:18 PM

Tak narzekasz Wilde bardzo, na siłę szukasz powodu by quitnąć, czy co? Brakuej ci PvP? W czym jest problem?
Przeczulony jesteś  :P

Arimas

Cytat: AsmWalker w Marzec 16, 2012, 04:28:47 PM
Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 04:20:18 PM

Przeczulony jesteś  :P
Hejter detected!  :D :D :D

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

HellSign

Cytat: lempartus w Marzec 15, 2012, 11:31:38 AM
kurde, z jednej sstrony ajnie że dodają nowe instancje/lokacje, ale powoli zaczyna brakować czasu na swobodne bieganie.
Jeśli party gra średnio 3-4 godziny dziennie ( a taka jest średnia chyba 90% cp) to po zrobieniu wszystkich inst nie zostaje im na nic czasu.
2 x kartia ( solo + grupowa) 60 minut
spezion = 60 minut
fortuna = 40-50 minut
do tego wypada zrobić q na soa 20-30 minut
plus dodatkowo kilka minut na każdy regrp.  no i oczywiście 2 razy w tygodniu istina, po 95 instancja dla party, Octavis, 2 x w miesiącu antek. Masakra.

Pewnie następnym krokiem który zrobią to coś na wzór battlegroundów z rewardami za pvp bo naprawdę ciężko będzie znaleźć czas na pvp :(

O nie doczytałeś o tym ? Taka kronika PVE, ofc jak grasz jak Alarion to PvP aż pełno, szkoda tylko że brak życia poza forum i L2:P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Marzec 16, 2012, 06:39:16 PM
L2 to PvE game od Frei ;p

Alariońska mafia uważa inaczej, nie chcielibyśmy żeby nowi też tak myśleli, więc dalej lecimy z flamem :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

blackeagle

Horken

Wygrzebane z du*y ale aktualnie pasuje :)

Cytat: bleble12 w Styczeń 22, 2012, 02:21:18 AM
Cytat: Alarion w Styczeń 22, 2012, 01:55:16 AM
Cytat: Shen w Styczeń 22, 2012, 01:38:22 AM
Cytat: Russe w Styczeń 22, 2012, 01:34:52 AM
Cytat: Delios w Styczeń 22, 2012, 01:05:31 AM
Są prawie tak beznadziejni jak HB ;-)
+leader jest retardem
True, true :oops:
Kamilek, weź mnie do swojego sajda  :P
Sam to mozesz najwyzej do łazienki isc, pójdziesz tam gdzie amber party leader Ci rozkaze.

ty za dalej będziesz QQrandomem, co boi się podać swojego nicka w grze  :oops:

Czym jest QQrandom, a czym jest normalny random ?

---------
Cytat: blackeagle w Marzec 16, 2012, 06:45:49 PM
lf kartia solo tutorial  : |
pmed
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

każda kronika jest PvE na ratach mniejszych niż 2-3, ale ty wiesz lepiej w końcu twój najmniejszy low rate to x4 i z lv to tam nie zaszalałeś sądząc po sygnie  :noob:

Alarion

no cóż Helsign, frapsy same się nie wydają, więc jednak to PvP jest. a czy palisz od razu PR, czy podejmuesz walkę, to już inny temat.

Tak jak ci pisałem, nie jesteś niczyim specjalistą od życia prywatnego, więc skończ pieperzyć swoje farmazony na ten temat. Nie jest to forum na ten temat, chcesz o tym pogadać, to idź do offtopicu, albo zmień forum.

W L2 zawsze była farma, tylko częśc osób zaczynała pvp zgrubsza z początku, inni dopiero na wysokim lvlu (wychodząc z założenia, że bez lvla nigdy się nei wygra) a są i tacy, co zawsze będzie im czegoś brakować (a to epików nie ma, a to skilli +10, a to blessed setów +6 itd.), a niektórzy po prostu lubią farmę dla farmy (choć IMHO pomylili grę, bo PvE w L2 jest słabe względem np. WoW'a).

Ja wiem, e kiedyś siębrało 3 buffpety na plecy i sięszło daggerem gankować i podniecać, jakim to się prosem nie jest, ale na szczęście z kroniki na kronikę kładą nacisk na team play i pełne party. teraz trzeba docenić swój support, a nie tylko jarać się fragami na swoim DD, jak to miała swego czasu  większość DD ownerów z pirvów i high rate'ów. (nie mówię, zę wszyscy)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

jac0l

Co do tego team pleju, to zrozum że nie wszyscy chcą grać w ten sposób, są osoby którym sie po prostu nie chce codziennie wchodzić o określonej godzinie, tylko wolą sobie pograć kiedy mają na to ochote:P
@Hell, szczerze nie wiem czemu tak piszesz,  grają jak chcą, przecież to ich wybór.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

asdf1movie

Cytat: jac0l w Marzec 16, 2012, 08:03:11 PM
nie chce codziennie wchodzić o określonej godzinie, tylko wolą sobie pograć kiedy mają na to ochote:P
dlatego masz wybór. albo wóz albo przewóz
stworzono taką opcje jak partymaching, wchodzisz szukasz party i gracie w co masz ochote
albo umawiasz sie ze znajomymi ze jutro const play 20-22 i gracie razem, eot

HellSign

Cytat: Deric w Marzec 16, 2012, 07:25:37 PM

każda kronika jest PvE na ratach mniejszych niż 2-3, ale ty wiesz lepiej w końcu twój najmniejszy low rate to x4 i z lv to tam nie zaszalałeś sądząc po sygnie  :noob:

Do tego do czego on zaszedł w tej grze, nie doszedłem Ja ani Ty i już nie dojdziemy, nopqu.

Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 07:39:09 PM
no cóż Helsign, frapsy same się nie wydają, więc jednak to PvP jest. a czy palisz od razu PR, czy podejmuesz walkę, to już inny temat.

Tak jak ci pisałem, nie jesteś niczyim specjalistą od życia prywatnego, więc skończ pieperzyć swoje farmazony na ten temat. Nie jest to forum na ten temat, chcesz o tym pogadać, to idź do offtopicu, albo zmień forum.

W L2 zawsze była farma, tylko częśc osób zaczynała pvp zgrubsza z początku, inni dopiero na wysokim lvlu (wychodząc z założenia, że bez lvla nigdy się nei wygra) a są i tacy, co zawsze będzie im czegoś brakować (a to epików nie ma, a to skilli +10, a to blessed setów +6 itd.), a niektórzy po prostu lubią farmę dla farmy (choć IMHO pomylili grę, bo PvE w L2 jest słabe względem np. WoW'a).

Ja wiem, e kiedyś siębrało 3 buffpety na plecy i sięszło daggerem gankować i podniecać, jakim to się prosem nie jest, ale na szczęście z kroniki na kronikę kładą nacisk na team play i pełne party. teraz trzeba docenić swój support, a nie tylko jarać się fragami na swoim DD, jak to miała swego czasu  większość DD ownerów z pirvów i high rate'ów. (nie mówię, zę wszyscy)

Ty nie jesteś od rozporządzania kto co i gdzie będzie pisał,.

RPG CLUB x3 Empire

Ulquiora

Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 07:39:09 PM
Ja wiem, e kiedyś siębrało 3 buffpety na plecy i sięszło daggerem gankować i podniecać, jakim to się prosem nie jest, ale na szczęście z kroniki na kronikę kładą nacisk na team play i pełne party. teraz trzeba j*bać sporo h pve by być kimś

Fixed  :D