Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Haha, znowu mody w akcji wywalają posty z działu uwaga uwaga "Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam"
Robi się powoli 4Game forum v2

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ugh

Cytat: Arimas w Marzec 19, 2012, 03:22:13 PM
Haha, znowu mody w akcji wywalają posty z działu uwaga uwaga "Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam"

Jak nie pasuje to nie zaglądaj. Proste.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Horken

Ciśniecie na siłę jakiś crap to nie dziwota, że ląduje w innym miejscu :P

Miał być flame :arrow: nie ma flame'u :arrow: niech temat stoi
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: ugh w Marzec 19, 2012, 03:26:36 PM

lul woot?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: Razyda w Marzec 19, 2012, 01:48:25 PM
@ Alarion
Sam wpadasz w szal jak ludzie pisza o twoim prywatnym zyciu,  a ruskich angielskiego sie czepiasz. Wyglada jakbys sie na sile chcial do nich przyczepic.

Trochę to lipa  grać na EU bez znajomości ang. A skoro już nie umieją w tym języku się wyrażać, to neich tego nei robią.

iezko ci przelknac ze uciekli z levelem? Dziwne tym bardziej ze na Rosyjskojezycznym serwerze grales - ile 2 lata? - a nie przypuszczam zebys Tolstojowi, czy jesli juz o tym mowa Szekspirowi, mogl lekcji jezyka udzielac.

Mi ciężko przełknąć? A co ja mam mówić, jak oni semi afk expią, gdy tylko mogą ; p I na szczęście Kamilek nie wali przynajmniej ściem, że jest inaczej. Co mam się z automatem ścigać? Mi wystarczy, że w klanie wiemy jak oni grają.

A co do hero skilli, to po to robili hero zeby ich uzywac. Rozumujac w ten sposob to wychodzi, ze fair PVP to startowe postacie ze startowym ekwipunkiem, a to chyba nie do konca o to chodzi w grze gdzie mozesz nabic 99 leveli, hero, nobless, subclassy, pety, zamki, territory, 10 paskow skilli i tone ekwipunku?

Widzisz, cały pic polega na tym, że ja 7 vs 7 nie używałem hero skilli (chyba, że mieliśmy np 2-3 boxy na wróżkach, albo wpadały na nas 2 party jednocześnie). Jeżeli party Kamilka ma jaja, to pokaże skilla na PvP bez hero skilli, a jeżeli będzie wpadał na gank tylko po reusie hero skilli, to już będzie świadczyć o ich ogarze.

Nie bronię im używać, ale niech pokażą klasę, tym bardziej, że lvlowo i sprzętowo i tak już wyprzedzają nas konkretnie, ale na to słowem się nie odzywam, bo to taka gra.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Rickert

Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 04:08:22 PM

Widzisz, cały pic polega na tym, że ja 7 vs 7 nie używałem hero skilli (chyba, że mieliśmy np 2-3 boxy na wróżkach, albo wpadały na nas 2 party jednocześnie). Jeżeli party Kamilka ma jaja, to pokaże skilla na PvP bez hero skilli, a jeżeli będzie wpadał na gank tylko po reusie hero skilli, to już będzie świadczyć o ich ogarze.

Nie rozumiem, Ty masz byc wyznacznikiem kiedy co mozna? :d Skoro jego pt ma hero to juz pokazalo skilla, bo by miec hero to trzeba wygrac, by wygrac trzeba pokonac innych, nie?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Cytat: Rickert w Marzec 19, 2012, 04:12:57 PM

Nie rozumiem, Ty masz byc wyznacznikiem kiedy co mozna? :d Skoro jego pt ma hero to juz pokazalo skilla, bo by miec hero to trzeba wygrac, by wygrac trzeba pokonac innych, nie?

Jakbym miał hero, to trzymał bym hero skille specjalnie na PvP z Alarionem  :D

Cezary93

Hmm, to to samo jakby ktoś miał się ścigać Nissanem GTR z Fiatem Cinquecento :D Nissanem musiałby jechać tylko na dwójce, bo musi pokazać, że bez silnika też jest ogarem :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

kamiil

Cytat: Arimas w Marzec 19, 2012, 04:34:51 PM

Jakbym miał hero, to trzymał bym hero skille specjalnie na PvP z Alarionem  :D

u nas herosi specialnie wezmą hero retributery zeby skille lepiej siadały  :D :D

WiLdEcaRd

jeszcze ciekawsza zapowiedz Prometeusza
http://www.youtube.com/watch?v=ubbTbSBdeGw
dawno nie czakałem na zaden film jak na ten
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Alarion

Gdyby to faktycznei od tego zależało, to masz rację. Ale na oly lwią część odgrywa feed i często niewiele wspólnego ma z prawdziwymi umiejętnościami danego gracza.

I nie jestem wyznacznikiem tego co można, a co nie. Napisałem tylko, że my mieliśmy jaja robić 7 vs 7 bez hero skilli. Czy wy też macie Kamilku? : )

Cat Drama Maker

Sesto

kolejny obcy  i   przebierancy  z tajemniczymi mocami    litosci sa jeszcze warte obejrzenia filmy  nie ten shit dla  przecietnych wpierdalaczy popcornu sry ale taka jest prawda :oops:

ugh

Cytat: Arimas w Marzec 19, 2012, 03:42:12 PM

lul woot?
no ponyrage image from 4chan?

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Her0s

Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 06:11:58 PM

Gdyby to faktycznei od tego zależało, to masz rację. Ale na oly lwią część odgrywa feed i często niewiele wspólnego ma z prawdziwymi umiejętnościami danego gracza.

I nie jestem wyznacznikiem tego co można, a co nie. Napisałem tylko, że my mieliśmy jaja robić 7 vs 7 bez hero skilli. Czy wy też macie Kamilku? : )

Widzisz Alarion, następnym razem nie możesz mieć jaj QQ
Server: Core
Othell Rogue

Arimas

Cytat: ugh w Marzec 19, 2012, 06:27:38 PM
Cytat: Arimas w Marzec 19, 2012, 03:42:12 PM

lul woot?
no ponyrage image from 4chan?
Srsly

HellSign

Alarion aż ścina, że ruskie hero mają a on sobie może narysować na forum
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Cytat: HellSign w Marzec 19, 2012, 06:41:08 PM

abstrahując, że nie rozumiem logicznego przesłania w twoim zdaniu ("Alarionia ścina" ? o_o), to powiem, że nie. Tyle lat graliśmy bez hero i jakoś nikt z tego powodu nie płakał, więc fail pieczątka?

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: HellSign w Marzec 19, 2012, 06:41:08 PM
Hellsing juz scina że... a zreszto Juz nie hejtuje.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Cezary93

Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 06:43:16 PM
abstrachując, że nie rozumiem logicznego przesłania w twoim zdaniu ("Alarionia ścina" ? o_o), to powiem, że nie. Tyle lat graliśmy bez hero i jakoś nikt z tego powodu nie płakał, więc fail pieczątka?
HellSigna nie obdarzono mózgiem, to przez to nie możesz tego zrozumieć :(
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Her0s

Albo jest zbyt inteligentny dla nas  :P
Server: Core
Othell Rogue

Quentim

http://img26.imageshack.us/img26/4484/michasf.jpg

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Russe

Cytat: Quentim w Marzec 19, 2012, 08:22:44 PM

http://img26.imageshack.us/img26/4484/michasf.jpg
Przynajmniej nikt jaj mu nie odmówi  hahaha
A może by wrócić na oficjal :)

Rickert

Cytat: HellSign w Marzec 19, 2012, 08:21:49 PM
Cytat: Rickert w Marzec 19, 2012, 07:31:57 PM
Smiejesz sie z kucykow a sam ogladasz anime, hm.

A ty po co sie wypowiadasz, pograsz tydzien i quitniesz, Kucyki a anime to dwie rozne rzeczy :)

:D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Cezary93 w Marzec 19, 2012, 06:56:56 PM
Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 06:43:16 PM
abstrachując, że nie rozumiem logicznego przesłania w twoim zdaniu ("Alarionia ścina" ? o_o), to powiem, że nie. Tyle lat graliśmy bez hero i jakoś nikt z tego powodu nie płakał, więc fail pieczątka?
HellSigna nie obdarzono mózgiem, to przez to nie możesz tego zrozumieć :(

Dokładnie :) Tylko jak to się ma, że rozmawiacie z kimś bez mózgu - gdzie się wasze podziały :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON